Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρινακι do not worry..και χωρις τις φατσουλες μια χαρα τα παμε ετσι δεν ειναι???

Ελαααα.... τελειωσε το θεμαααα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαμουλα ακου το κολπο που ακολουθω με το τσιγαρο μην πεις πουθενα οτι καπνιζεις για εναν και μονο λογο θα παρασυρθεις και θα καπνιζεις πολυ και πριν το καταλαβεις θα κανεις και κανενα δυο μεσα στο σπιτι με τον καφε και καμια φιλη και θα παει ο μικρος 7-8 μηνων θα μπαινει στην κουζινα και εσυ μολις θα εχις σβησει το τσιγαρο στη καλυτερη περιπτωση, ετσι την πατησα με τον Δημητρη και εχω ορκιστει οτι αυτη τη φορα δεν θα γινει ετσι.Μονο εσεις ξερετε οτι καπνιζω και η κουμπαρα μου στη θεσσαλονικη,και καπνιζω μολις μεινω μονη μου και ετσι μονο το ελεγχω και στο πισω μπαλκονι και αγοραζω τσιγαρα απο μακρινο περιπετερο σου μιλαω για κρατικο μυστικο γιατι θατην χασω παλι τη μπαλα και κανε οσο πιο δυσκολη μπορεις την διαδικασια του τσιγαρου με αυστηροτητα

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ αυτά τα τσιγάρα σας!!!! κόψτε το καλέ, να ηρεμήσετε!!!

άντε καληνύχτα! πάω για ύπνο τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός μπας και κοιμηθώ καμιά ώρα!

μωρε καλα τα λες εσυ για ρωτα ομως την πλειοψηφια των καπνιστων αν ηρεμει οταν το κοβει το ατιμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι καμια εδω?

εγω βρυκολακας κ αποψε ! τι θα κανω βρε κοριτσια ? ολη μερα ειναι ησυχος κ κοιμαται, κ μετα το φαι των 24:οο το ματι γαριδα και φουλ ανησυχια !! τι εχει το αμοιρο? του εδωσα 90 ml πριν 1 ωρα και ξαναπειναει? κανει να φαει κ αλλο? εντωμεταξυ, απο εχτες παλι με ποναει ο λαιμοσ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτσες !! Εμεις ειχαμε την χαρα να κοιμηθούμε στις 12:30 σημερα. Και ξυπνησε πριν λιγο!! Παλι καλα γιατι χτες με ειχε ολη τη μερα με το βζ εξω.Ελπιζω το επομενο τριωρακι να ερθει συντομα!!

καλα βρε Μαρινακι επικινδυνες αποστολες το εχεις καταντησει το καπνισμα! Για ενα τσιγαρο 5 λεπτων στα κρυφά κανεις διαδικασια 15 λεπτων! Αλλα εχεις δικιο, ειναι κ αυτος ενας καλος τροπος περιορισμου.

Angie εφοσον δειχνει να πειναει γιατι να μην φαει κι αλλο; Δεν ειναι ρομποτακια τα μωρα να χρειαζονται παντα την ιδια ποσοτητα!

marina το σλινγκ ειναι πολυ πιο βολικο απο τους κλασσικους μαρσιπους. Καταρχας μπορεις να βαλεις το μπεμπε σε διαφορες στασεις μεσα κ κατα δευτερον δεν καταπονει τοσο τη μεση σου. Ειχα δοκιμασει κ τα 2 με τον ανιψιό μου..καμια σχεση λεμε!!

goodmorning κοριτσια ! Κι εμεις καλοκοιμηθηκαμε! Κοιμηθηκε 12 ξυπνησε 4 και μετα 7! Μια χαρα..! Μας επεσε και ο αφαλος μασ σημερα και θα αρχισουμε σιγα σιγα και τα ωραια τα μπανακια :) Εχουμε και μεις τα πονακια μας και τα ζορια μας αλλα που θα μας παει..θα φυγουν κι αυτα!

Λοιπον τα λεμε αργοτερα.....

Υ.Γ Υπομονη μανουλιτσες στο πρωτο ολες εχουμε τρελο αγχος και το κλαμα παει συννεφο! Ετσι θυμαμαι κι εγω στην μεγαλη μου...κλαμα για τον ικτερο ...κλαμα για τον αφαλο....κλαμα που ρουθουνιζε...κλαμα που δεν εκανε κακακια και.....γενικα κλαμα κλαμα κλαμα ...τωρα στο δευτερο απλα...δεν προλαβαινεις να αγχωθεις!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ινακι επικυνδηνες αποστολες δεν λες τιποτα αλλα αν χαλαρωσω οπως με τον Δημητρη στο τελος θα καπνιζω στο σπιτι μετα απο λιγο καιρο αλλα ετσι ασε που σου φευγει το κεφι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Είστε όλες καλά και τα μωράκια σας??

Εμείς μια χαρούλα,δόξα τω Θεώ,πολύ γάλα η μαμά δεν έχει αλλά και το ξένο μια χαρά το τρώμε,κακάκια κάνουμε μετά από κάθε γεύμα,το μπανάκι μας αρέσει,κοιμόμαστε και χαμογελάμε!!

Εγώ έχω κάποιες απορίες σχετικά με την καισαρική τομή.

Πότε θα ξεπρηστεί εκείνο το σημείο?Είναι ακόμα φουσκωμένο...και με έχει πιάσει και λίγη φαγούρα.

Σεξ μετά την καισαρική πότε κάνουμε?Μας έχει έρθει πολλήηηηη διάθεση μετά από τόσους μήνες αποχής και δεν ξέρω τι να κάνω μέχρι να πάω στο γιατρό.

Το αιματάκι από κάτω πότε σταματάει?

Ψυχολογικά πέφτω κι εγώ μερικές φορές,ειδικά σε ό,τι αφορά το θέμα με το θηλασμό.Νιώθω ότι δεν μπορώ να προσφέρω στη μικρή αυτό που θα έπρεπε και κλαίω και αρμέγομαι ταυτόχρονα...Ο άντρας μου ευτυχώς έχει υπομονή και μου λέει όλα θα πάνε καλά κι ακόμα κι αν βγάζω 50 ml είναι καλά για το μωρό...

Σήμερα θα πάρουμε το swing της medela,δυστυχώς το symphony που είχαμε και στο μαιευτήριο δεν υπάρχει διαθέσιμο και έπρεπε να μπω σε λίστα αναμονής,ποιος ξέρει για πόσο...

oCxsp2.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:καλο ειναι αυτο?μοιαζω με χιομοριστρια?

Έεεεεεετσι μπράβο, γιατί είχες βάλει ένα σωρό τέτοια:( και λέω ώπα μας πιάσανε....

Σορυ μπορεί να έχω εγώ την μύγα γιατί το θέμα του θηλασμού είναι λίγο ευαίσθητο και έχουν συμβεί ουκ ολίγοι καυγάδες στο φόρουμ και σκέφτηκα όχι πάλι θέε μου.......

Α για το τσιγάρο και τον θηλασμό, καλύτερα αν είναι να καπνίζεις να θηλάζεις κιόλας, έτσι προστατεύεις το μωρό, από το να καπνίζεις και να μην θηλάζεις... Τον καπνό τον εισπνέει το μωρό από το δέρμα σου όχι από το γάλα σου...:wink:

Και όσες αντλείτε, πάρτε κανά θήλαστρο της προκοπής (δλδ νοικιάστε κανένα symphony, η το lactina της Μedela) γιατί με τα χειροκίνητα και λοιπά δεν θα δείτε προκοπή.... με τα νοσοκομειακά και πιο γρήγορα αντλείτε και πιο αποτελεσματικά... (έχω δοκιμάσει στην Αννα πολλά που γύρισα νωρίς στην δουλειά και αντλούσα τα μισά της γεύματα καθημερινά)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Δορακι να χαίρεσαι την μπεμπούλα!

Σήμερα θα πάρουμε το swing της medela,δυστυχώς το symphony που είχαμε και στο μαιευτήριο δεν υπάρχει διαθέσιμο και έπρεπε να μπω σε λίστα αναμονής,ποιος ξέρει για πόσο...

το lactina νοίκιασε τότε, το swing είναι για μαμάδες που έχουν εδραιώσει γαλουχία...(δλδ μετά τις 6 εβδομάδες..)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας, γεια σας!!!

Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω... Ενώ τη μέρα τον βάζουμε στην καλαθούνα και κοιμάται 2-3 φορές, τη νύχτα, ενώ κοιμάται στην αγκαλιά μου, με το που τον βάζω μέσα και τον σκεπάζω αρχίζει και γκρινιάζει... τι θα τον κάνω? έχω να κοιμηθώ στο κρεβάτι από τις 7/12... τελευταία νύχτα πριν γεννήσω...

Καμία συμβουλή? κανένα κόλπο???

15y6xxxv0qx3picm.png

Kalhmera koritsia!

Pws eisaste? Egw ta'xw ftusei..Olh mera me to vuzi exw, ta vradua misokoimomaste kai ta teleutaia 2 vradua xupnaei kai o megalos kai 8elei na erthei sto krevati mas opote mou pairnei kamia wra na ton peisw na meinei sto krevati tou..Apotelesma..elaxistos upnos! To sth8os pou exei 10plasiastei se mege8os kai ponaei afadasta..Ax ax ax! Ta 8umomoun auta kai apo thn prohgoumenh fora alla kai pali zorizomai..Ante na perasoun autes oi prwtes 6 evdomades kai na boume se mia seira..

Melsas, exeis dokimasei na faskiwseis ton bobira? Aresei se polla mwrakia auto, eidika sthn arxh mias kai moiazei me to ais8hma pou eixan mesa mas. Rixe mia matia edw: http://www.ehow.com/how_2324245_swaddle-your-newborn.html

Den xreiazetai na ton sfixeis para polu e? Apla na einai aneta kai zesta. Elpizw na sas exasfalisei kamia writsa upno parapanw :)

Makia polla! Paw na kanw ena ntouzaki twra pou koimh8hke!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...