Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το σιγουρο ειναι οτι απαγορευεται δια ροπαλου φαβα και κουκια και ειναι στο μονο που συμφωνουν ολλοι οι παιδιατροι και γυναικολογοι

Και αυτό αν το μωρό έχει έλλειψη G6PD, την οποία μέτρηση κάνουν σε όλα τα νεογνά. Αν έχει αυτό το πρόβλημα τότε ναι, και μαζί με αυτό και ένα σωρό φάρμακα...

Αν όμως δεν έχει έλλειψη από αυτό το ένζυμο τότε δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγονται ούτε αυτά. Παλιότερα, επειδή δεν υπήρχε αυτή η μέτρηση το συστήνανε σε όλες τις εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, τώρα πια δεν υπάρχει λόγος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και αυτό αν το μωρό έχει έλλειψη G6PD, την οποία μέτρηση κάνουν σε όλα τα νεογνά. Αν έχει αυτό το πρόβλημα τότε ναι, και μαζί με αυτό και ένα σωρό φάρμακα...

Αν όμως δεν έχει έλλειψη από αυτό το ένζυμο τότε δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγονται ούτε αυτά. Παλιότερα, επειδή δεν υπήρχε αυτή η μέτρηση το συστήνανε σε όλες τις εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, τώρα πια δεν υπάρχει λόγος...

αυτο δεν το ξερω αλλα ποιος κανει προληπτικα αυτη την εξεταση?Ισως γι αυτο το λογο το λενε και μεχρι σημερα γιατι μου το ειπαν τωρα.

Και κατι αλλο μας συγκρινεις με τις αγελαδες?:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε κοαριτσακια μου να σας ρωτησω γιατι προτιμησατε ταsling και οχι ενα κανονικο μαρσιπο του εμποριου?Ειναι ασφαλες για το μωρο γιται εγω το φοβαμαι λιγο εχω παει να κανω παραγγελια 100 φορες και στο τελος την ακυρωνω.Εχω τον απλο μαρσιπο αλλα σε τοσο μωρο μεσα στο σπιτι δεν βολευει και δν μπορεις να θηλασεις.Εχει χρησιμοποιησει καμια και τα 2 για να μου πει συγκριση?Αυτο πιο πολυ οι δευτερομανουλες θα ξερουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο δεν το ξερω αλλα ποιος κανει προληπτικα αυτη την εξεταση?Ισως γι αυτο το λογο το λενε και μεχρι σημερα γιατι μου το ειπαν τωρα.

Και κατι αλλο μας συγκρινεις με τις αγελαδες?:(:(:(:(

Στο Λητώ που γέννησα το κάνανε και τις 2 φορές....

Και από ότι ξέρω είναι από τις απαραίτητες εξετάσεις που στέλνουν σε όλα τα νεογέννητα. Αν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα σε ειδοποιούν...

Επίσης συγγνώμη αν παρεξηγήθηκες, απλά οι αγελάδες είναι το κατεξοχήν γαλακτοπαραγωγικό ζώο και τα περισσότερα που ξέρουμε περί θηλασμού τα βρήκαν πρώτα οι κτηνοτρόφοι όπως και την τεχνολογία των θηλαστρων και μετά την μετέφεραν στον άνθρωπο... Αυτά.

Η πρόθεση μου ήταν μόνο θετική, και επειδή τυχαίνει να έχω διαβάσει/ψάξει/μάθει πολλά περί θηλασμού ήθελα να βοηθήσω ίσως κάποιες κοπέλες που μπορεί να αισθάνονται λίγο χαμένες από την πληθώρα πληροφοριών που τους βομβαρδίζουν. Η λοχεία δεν είναι μια εύκολη περίοδος, ο θηλασμός στην αρχή είναι δύσκολος, το μωρό θέλει να είναι στο στήθος συνεχεια και αν ακούμε όλα τα απαγορευτικά που σου λένε "μην φας αυτό ή εκείνο, μην κάνεις αυτό" σίγουρα μπορεί να απογοητευσει κάποιες ... Αλλά αν είναι να παρεξηγιόμαστε καλύτερα να μην γράφω τίποτα...

Κα πάλι Χρόνια Πολλά :)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Βρε τι να παρεξηγηθω εισαι καλα?Μακαρι σε αυτο το θεμα να ημουν αγελαδα να μην ταλαπορουμε με τον θηλασμο μου εχει φυγει η ψυχη.Εγω για να το ξερεις δεν παρεξηγουμε σχεδον ποτε(μην με βρισει κιολας καταμουτρα) αλλα θα μαθεις και εσυ τον τροπο που γραφω και σκεφτομαι.Και κατι αλλο ειτε θυμωνει καποιος ειτε οχι εσυ θα γραφεις αυτο που σου αρεσει και οχι δεν παρεξηγηθηκα.Χιουμορ πηγα να κανω η ερμηηηηηηηηηηη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

25.11.09.......Aleca.................ΙΑΣΩ......... ....αγοράκι 18.11.2009

25.11.09.......Dora................AΤΤΙΚΟΝ........ ..κοριτσάκι 25.11.2009

30.11.09......gioulies..............IAΣΩ................ κοριτσάκι 21.11.2009

4.12.09........rica..................ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.... ... ...........κοριτσάκι 05.12.2009

4.12.09........BARBIE BARBIE..........ΙΑΣΩ..................κοριτσάκι 04.12.2009

4.12.09........Maria-il..................ΕΛΕΝΑ....................αγορά κι

5.12.09 ......ΓεωργίαΦ...............Ιασώ................. ..........αγοράκια

8.12.09........melsas.............ΓΑΛΗΝΟΣ-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ...........αγοράκι 08.12.2009

10.12.09......felinidoc............ΛΗΤΩ(?)........ ...........αγοράκι 11.12.2009

12.12.09.......Sofou...............ΙΑΣΩ......................κοριτσάκι 03.12.2009

12.12.09.......ΦΑΜ................ΙΑΣΩ............ ..........αγοράκι 02.12.2009

13.12.09.......EλίναΖ..............ΛΗΤΩ........... ..........αγοράκι 12.12.2009

14.12.09.......floraM...............ΙΑΣΩ......... ...........κοριτσάκι 11.12.2009

14/12/09.......sofaki1978.....ελενα.....κοριτσι........γ εωργιαδου 19.12.2009

14.12.09..... Μιρένα 2009 ... ΜΗΤΕΡΑ .... κοριτσάκι 02.12.2009

15.12.09........marina mimi......ΛΗΤΩ........αγοράκι...Σταγκουδης 14.12.2009

16.12.09.......BebeQ..............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ..... ..........αγοράκι 12.12.2009

17.12.09.......doraki...........ΑΤΤΙΚΟ...........κ οριτσάκι..........22/12/09

17.12.09.......ΜΑΧΗ...............ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ.....αγοράκι 16.12.2009

18.12.09.......gilaki................ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ.....αγοράκι

18.12.09.......ΛΗΤΩ...............ΛΗΤΩ............ ..........κοριτσάκι 11.12.2009

18.12.09 .... ΑΝΤΟ ................ΕΛΕΝΑΣ ........................(;;;

18.12.09.......caterinaki......euromedica(ΚΟΖΑΝΗ). ..αγοράκι...03.12.2009

19.12.09......mvarela............ΓΑΛΗΝΟΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ......κοριτσάκι-ΜΙΚΟΣ

19.12.09......inaki...................ΛΗΤΩ........ ... ............κοριτσάκι 12.12.2009

20.12.09.......EvitaT...............Middelares (BE)................αγοράκι 17.12.2009

21.12.09.......Giala.................ΛΗΤΩ......... . .............αγοράκια (δίδυμα)

22.12.09.......Νατασούλα.........ΜΗΤΕΡΑ........... ...........κοριτσάκι 22.12.2009

22.12.09.......sofia_m..............ΜΗΤΕΡΑ........ ...........κοριτσάκια (δίδυμα) 29.11.2009

22.12.09.......ΜAROU..............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ....... ..........????????????

23.12.09.......ΔΗ+ΧΡ...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗ....... ....Αγοράκι 15.11.2009

24.12.09.......irsa....................ΑΤΤΙΚΟ..... .....αγοράκι.............26.11.2009

25.12.09......fasoli...................ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.. .........αγοράκι(μάλλον)

25.12.09......Joanna-I.............ΜΗΤΕΡΑ........................κοριτσ άκι

25.12.09......manoula...............ΥΓΕΙΑ......... ..................????????

26.12.09.......mamageor...........ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.... . αγορακι Πραπας 18.12.2009

26.12.09.......maryboy..............ΙΑΣΩ.......... ...........αγοράκι

27.12.09.......Νικη1................ΙΑΣΩ.......... .............αγοράκι 05.12.2009 ?

27.12.09.......Sophiep............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ή ΛΗΤΩ.......αγοράκι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

27.12.09......αλεξία+δημήτρης...ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.......αγοράκι

28.12.09.......Daddy cool........IΑΣΩ........................κοριτσάκι 20.11.2009

28.12.09.......CHRYSHA29.......?????.............. ..........κοριτσάκι

28.12.09........Maliv................ΛΗΤΩ......... .............αγοράκι 12.12.2009

28.12.09........jade.................ΙΑΣΩ......... ...............κοριτσάκι

28.12.09.......ελευθερία μ........ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ................αγοράκι

29.12.09.......Lucy.................MHTEΡΑ........ ...... ...κοριτσάκι 19/12/2009

29.12.09.......sakissmaro.........Γεννεσις........ ...........κοριτσάκι 17/12/2009

01.01.10.......IOASMA............ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..... ....αγοράκι 11/12/2009

2.1.10 ....... angie2009.............IASO......................ag oraki 15/12/2009

02.01.10.......ΕlenaK..............IΑΣΩ........... ..... .....αγοράκι 24.12.2009

02.01.2010...ΧΑΡΑ25.....ΕΛΕΝΑ...(ΚΑΛΚΑΝΟΣ)....Αγορ άκι..17/12/2009

06.01.10........iliaxtida11........ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ....αγοράκι

06.01.10.......TAO......XATZΗΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ....Κοριτσάκι..20/12/2009

07.01.10......CHRISTINE 30........ΕΛΕΝΑ......Κοριτσάκι.......21/12/2009

08.01.10.......annia...............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ...... .........αγοράκι χασιακος

Σας πρόσθεσα και τις ΤΑΟ και Christine 30 καθώς έφεραν τα μωράκια τους λίγο νωρίτερα....

Φιλάκια σε όλες και να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπέρα κοριτσια....

Χθες το βραδυ εριξα το κλαμα της ζωής μου..... αφου το μαξιλαρι δεν εχει στεγνωσει ακομη.... και μαλιστα χωρις σοβαρο λόγο... ετσι με το παραμικρο.... δεν εκανε κακακια χθες ο μπεμπης και ζοριστηκα... λεω κατι κανω στο παιδι..... εσεις κλαιτε τόσο? μπας και πρεπει να επισκεφθω κανα τρελογιατρο?

Και με το θηλασμό μαρτύριο.... δεν θελει απο το στηθος με τιποτα.... βγαζω με το θηλαστρο και του το δινω.... αφου σε 3' κατεβαζει ενα μπουκαλι γαλα 100 ml....

Και εχουμε και πονακια και τον βλεπω να κλαιει και κλαιω και εγω....

Αλεκα ποτε θα τελειωσουν αυτες οι δυσκολες μερες? να περιμενω να σαραντησουμε?

Επεξεργάστηκαν by MAXH

a84026bdda.png

Κοριτσια Δεκεμβρίου 09 να σας ζήσουν τα παιδάκια σας με υγεία πάνω απ όλα!!!!!

Κι εγώ μανούλα Δεκεμβρίου του 08 είμαι αν με θυμάστε κάποιες!!!!

Σας διαβάζω πολύ καιρό γιατί μου θυμίζετε ότι ακριβώς πέρασα κι εγώ!!

Το μόνο που θέλω να σας πω είναι οτι θέλει λίγο υπομονή το 1ο τρίμηνο τουλάχιστον!!!

Έχετε χιλια δίκια είτε αυτό ειναι για τον θηλασμό είτε για τους κολικούς είτε για τα ξενύχτια ειτε γιατί κάποιες είστε πρωτομάνες και φοβάστε.. έτσι ήμουν κι εγώ!! (πέρυσι τέτοιες μέρες ετρεμα σαν το ψάρι... τον κοιτούσα κι έλεγα... καλά ήμουν και μόνη!!! φοβισμένη και αγχωμένη αν θα τα καταφέρω.!)

Περνάει όμως τόοοοσο γρηγορα ο καιρός που δεν θα θυμάστε τίποτα απ όλα αυτα!!!! είναι για πολύ λίγο τόσο μικρά!!! Θα σας αποζημιώσουν τα ματάκια τους σε λίγο καιρό!!!)

Θήλασα για δέκα μήνες και όταν ξεκίνησα έλεγα για 10 μέρες μετά 40 μετά τρεις μήνες και φτάσαμε αισίως τους 10...

Και ξένο χρειάστηκε να δώσω ... έκανα ότι πραγματικά ενιωθα ότι θα με βοηθούσε καλύτερα στην ψυχολογία μου για να είμαι καλά με το παιδί μου !!

Προτεραιότητα είναι να είσαι καλά με το παιδί σου!!

Καλη συνέχεια σε όλες...

Πολλά φιλιά

Ιωάννα

Α!!!! και οτι χρειαστείτε μην διστάσετε...

Επεξεργάστηκαν by ioanna21

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Αχ Ντοράκι μου να είσαι καλά εσύ και τη μπεμπούλα σου η κουκλάρα και μόνο τα καλά θα θυμάσαι....Πόσο έκλαψα (πάλι) με την περιγραφή σου!!! Ο Θεούλης και η Παναγίτσα να σας έχουν καλά!!!!

σας ευχαριστω κοπελες μου,εγω και η ελενα μειναμε..αληθεια εχουμε κανενα νεο απο την ελενα??

Μήπως γέννησε η Έλενα και είσαι η τελευταία??? Θα κάνεις εντύπωση!!!!! Με το καλό μικρούλα μας Άννια!!!!!!!!

Αλεκα μολις καπμιζω αλλα ζω ρουχα εχω αλλα για το καπνισμα και το κανω συνεχεια μετα λσεριν και οδοντοκρεμα εχω λιωσει τα δοντια μου και οινοπνευμα μεχρι τον αγκωνα.Αφου λεω αν ειναι τεταοι διαδικασια αποτη μυτη μου βγαινει
ναι ρε παιδι μου και εγω αυτο σκεφτομαι... εγω δεν αλλάζω ρουχα... βγαινω στο μπαλκονι οπότε φοραω μπουφαν το οπόιο βγαζω μετα. Το χερι όμως που κραταει το τσιγαρο νιωθω ότι δεν ξεβρωμιζει με τιποτα..

Και παλι όμως καταχειμωνο στο μπαλκονι μου τη σπαει. Εμ για αυτο κανουμε και τοσα λιγα

Κορίτσια κι εγώ καπνίζω ολίγον (0-2 την ημέρα)... στο μπαλκόνι με φλιζένια ρόμπα την οποία αφήνω λίγο έξω να ξεμυρίσει, και μετά πλένω χέρια με ντετόλ ή/και σαπούνι πιάτων με ξύδι και κάνω γαργάρες με λίστεριν και είμαι ΟΚ από τη μυρωδιά. Επίσης αφού τελειώσω το τσιγάρο δεν μπαίνω κατευθείαν μέσα, αλλά κάθομαι λίγο έξω... Τί να κάνω, δεν γίνεται και καθόλου...

Καλησπέρα κοριτσια....

Χθες το βραδυ εριξα το κλαμα της ζωής μου..... αφου το μαξιλαρι δεν εχει στεγνωσει ακομη.... και μαλιστα χωρις σοβαρο λόγο... ετσι με το παραμικρο.... δεν εκανε κακακια χθες ο μπεμπης και ζοριστηκα... λεω κατι κανω στο παιδι..... εσεις κλαιτε τόσο? μπας και πρεπει να επισκεφθω κανα τρελογιατρο?

Και με το θηλασμό μαρτύριο.... δεν θελει απο το στηθος με τιποτα.... βγαζω με το θηλαστρο και του το δινω.... αφου σε 3' κατεβαζει ενα μπουκαλι γαλα 100 ml....

Και εχουμε και πονακια και τον βλεπω να κλαιει και κλαιω και εγω....

Άχου Μάχη μου θα μπορούσα να τα γράψω εγώ αυτά (η μόνη διαφορά ότι ο μπέμπης θέλει στήθος, αλλά εγώ δεν τον αντέχω τον πόνο - παρά μόνο με θηλές σιλικόνης και κάθε 2-3 ημέρες και για λίγο, μόνο για να αυξήσουμε την παραγωγή του γάλατος) Κατά τα άλλα κλάμα και πάλι κλάμα.... Εγώ πάντως που γέννησα πριν 25 ημέρες έχω ήδη μια βελτίωση!!!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΕΣ!!!!!!

Κοριτσια Δεκεμβρίου να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!!!!

Ευχαριστούμε κοπέλα μου!!!!!!!!!!

Κοριτσια Δεκεμβρίου 09 να σας ζήσουν τα παιδάκια σας με υγεία πάνω απ όλα!!!!!

Κι εγώ μανούλα Δεκεμβρίου του 08 είμαι αν με θυμάστε κάποιες!!!!

Σας διαβάζω πολύ καιρό γιατί μου θυμίζετε ότι ακριβώς πέρασα κι εγώ!!

Το μόνο που θέλω να σας πω είναι οτι θέλει λίγο υπομονή το 1ο τρίμηνο τουλάχιστον!!!

Έχετε χιλια δίκια είτε αυτό ειναι για τον θηλασμό είτε για τους κολικούς είτε για τα ξενύχτια ειτε γιατί κάποιες είστε πρωτομάνες και φοβάστε.. έτσι ήμουν κι εγώ!! (πέρυσι τέτοιες μέρες ετρεμα σαν το ψάρι... τον κοιτούσα κι έλεγα... καλά ήμουν και μόνη!!! φοβισμένη και αγχωμένη αν θα τα καταφέρω.!)

Περνάει όμως τόοοοσο γρηγορα ο καιρός που δεν θα θυμάστε τίποτα απ όλα αυτα!!!! είναι για πολύ λίγο τόσο μικρά!!! Θα σας αποζημιώσουν τα ματάκια τους σε λίγο καιρό!!!)

Θήλασα για δέκα μήνες και όταν ξεκίνησα έλεγα για 10 μέρες μετά 40 μετά τρεις μήνες και φτάσαμε αισίως τους 10...

Και ξένο χρειάστηκε να δώσω ... έκανα ότι πραγματικά ενιωθα ότι θα με βοηθούσε καλύτερα στην ψυχολογία μου για να είμαι καλά με το παιδί μου !!

Προτεραιότητα είναι να είσαι καλά με το παιδί σου!!

Καλη συνέχεια σε όλες...

Πολλά φιλιά

Ιωάννα

Α!!!! και οτι χρειαστείτε μην διστάσετε...

Είσαι πολύ γλυκιά και ο μπέμπης σου υπέροχος!!!! Ευχαριστούμε πάάάάάάάάάρα πολύ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε τι να παρεξηγηθω εισαι καλα?Μακαρι σε αυτο το θεμα να ημουν αγελαδα να μην ταλαπορουμε με τον θηλασμο μου εχει φυγει η ψυχη.Εγω για να το ξερεις δεν παρεξηγουμε σχεδον ποτε(μην με βρισει κιολας καταμουτρα) αλλα θα μαθεις και εσυ τον τροπο που γραφω και σκεφτομαι.Και κατι αλλο ειτε θυμωνει καποιος ειτε οχι εσυ θα γραφεις αυτο που σου αρεσει και οχι δεν παρεξηγηθηκα.Χιουμορ πηγα να κανω η ερμηηηηηηηηηηη

Αχ βρε Μαρίνα "μακάρι να ήσουν αγελάδα"????:lol::lol::lol::lol: Πώς τα σκέφτεσαι???

Felinidoc πραγματικά η Μαρίνα κάνει χιούμορ...Κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, στα πρώτα μηνύματα είχα τρομάξει λίγο... νόμιζα ότι ήταν πολύ αυστηρή... αλλά τελικά είναι ένα κορίτσι με φοβερό χιούμορ και από τα πιο ακομπλεξάριστα άτομα που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ. Και τα λέει τσεκουράτα!!!!

..

Μαχουλα μου γλυκεια καταρχην πρεπει να ηρεμησεις. Όσο πιο νευρικη εισαι τοσο θα δυσκολευεσαι και το αντιστροφο... φαυλος κυκλος. Ένα ελαφρυ mood πιστευω το περνανε όλες... κραταει κανα διμηνο το πολυ. Η καταθλιψη θεωρω ότι ειναι μια πολυ πιο δυσκολη κατασταση...μόνοπου μας λες τα προβληματα σου δε νομιζω ότι εχει να κανει κατι με εσενα

Συμβουλη: Οι δυσκολες μερες θα περασουν όταν συνειδητοποιησεις ότι η ζωη της μανουλας δεν ειναι σαν τις διαφημισεις της Φαριν λακτε. Εχει κουραση, άγχος, νευρα...Οι χαρες όμως που σου δινει η μητροτητα θα σε κανει να θες να τα ξαναζησεις όλα αυτα.

α ρε Μαρινακι....

Σας πρόσθεσα και τις ΤΑΟ και Christine 30 καθώς έφεραν τα μωράκια τους λίγο νωρίτερα....

Φιλάκια σε όλες και να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας...

καλα εκανες... με το καλο και εσυ!

Κοριτσια Δεκεμβρίου να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!!!!

και εσενα να σου ζησει το μωρουλι σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Η Ιωαννα μας τα ειπε πολυ ωραια... ευχαριστουμε! Ετσι ειναι κοριτσακια όπως τα λεει. Και ναι!Εχει δικιο η ΦΑΜ... η μαρινα ειναι απροβλεπτη, με πιπερατο χιουμορ. Όμως δεν παρεξηγειται, δεν προσβαλλει, δεν ειναι ξερόλας, ειναι ευαισθητη και ας μη θελει να το δειξει, και ειναι άλλη μια από το παρεακι μας!

Και η Φελινιντοκ από την άλλη, καθε που θα μπει 'συτο τραπέζι' ο θηλασμος, θα μπει για να βοηθησει όπια μπορει...οπότε καμια παρεξηγηση!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ioanna21 ευχαριστούμε πολύ! μας δίνεις κουράγιο!

ρε μαρινάκι, βάλε και κανένα smiley να δείξεις ότι είσαι χαμογελαστούλα και χιουμορίστρια!!! :)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:καλο ειναι αυτο?μοιαζω με χιομοριστρια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...