Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!

εγω κοριτσακια κοιμηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!

στις 1 την ταϊσα ( καμια ωριτσα πριν της ειχα δωσει κ χαμομηλι κ δεν ειχαμε πονακια) . το μωρο μου ξυπνησε στις 3, πειναγε πολυ , κ μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 8!!!! ουτε κιχ δεν βγαζει!!!! τωρα ειναι η ωρα μας να ξαναφαμε!

σημερα θα την κρατησει κ η μητερα μου να παω στην αλλη μπουμπου κ μετα ειπαμε να παμε για ενα καφεδακι με τον αντρα μου, πριν αρχισουν τα δυσκολα!

ινακι το sling απο που το πηρες κ ποσο???? θυμασαι καποτε το συζητησαμε οτι ο αντρας μου αποκλειεται να το βαλει... κ τωρα το θελει!!!!! αυτοκολλητος με την κορη του ειναι!!!! περιμενει να ερθει κ η αλλη για να εχουμε απο ενα ο καθενας:tongue:!!!

το τσιγαρο , ρε κοριτσια , δεν το αντεχω! ποια εγω που καπνιζα σαν φουγαρο!!!! μια τζουρα ζητησα πριν απο μια εβδομαδα κ το μετανοιωσα! ειχα μια γευση αηδιας μετα..... ασε που μου βρωμανε απο χιλιομετρα μετα τα ρουχα!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα ιντερνετικές μου φιλενάδες.

Doraki να σου ζήσει και πάλι η μπουμπούκα και καλή προσαρμογή στο σπιτάκι σας.

.Ξερω οτι απαγορευονται οι ξηροι καρποι μηπως τωρα στα χριστουγεννιατικα γλυκα που τα εχουμε ολες ξεσκισει οφειλονται τα πονακια των παιδιων μας?

Ινακι μου το ειπαν στο τοπικ για τον θηλασμο και μαλλον εχουν δικιο

Λέτε γι'αυτό να πονάει το κλαράκι μου ??? Εχω τσακίσει τα μελομακάρονα και τα αμύγδαλα.

Ποιά ξέρει να μου πει τι επιτρέπεται να τρώμε ?????

Γεια σας κοριτσια! Τι μου κανετε? Νυσταζετε ετσι? Εμεις δεν μπορω να πω κοιμομαστε καλα και ειμαστε αρκετα ησηχοι! Με τα κακα μας εχουμε κι εμεις ενα θεμα και σφιγγομαστε ολοι την ωρα μπας και τα κανουμε!

Εδω Θεσσαλολινη εχει πολυ ωραια μερα και μια που γιορταζει ο αντρας μου θα αφησω το μωρο στην μαμα μου και θα παρουμε τους κουμπαρους να παμε να φαμε!

Φιλακια στα μπεμπονια τα ομορφα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Γεια σας κοριτσια! Τι μου κανετε? Νυσταζετε ετσι? Εμεις δεν μπορω να πω κοιμομαστε καλα και ειμαστε αρκετα ησηχοι! Με τα κακα μας εχουμε κι εμεις ενα θεμα και σφιγγομαστε ολοι την ωρα μπας και τα κανουμε!

Εδω Θεσσαλολινη εχει πολυ ωραια μερα και μια που γιορταζει ο αντρας μου θα αφησω το μωρο στην μαμα μου και θα παρουμε τους κουμπαρους να παμε να φαμε!

Nα τον χαίρεσαι και καλή βολτίτσα !!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα ιντερνετικές μου φιλενάδες.

Doraki να σου ζήσει και πάλι η μπουμπούκα και καλή προσαρμογή στο σπιτάκι σας.

Λέτε γι'αυτό να πονάει το κλαράκι μου ??? Εχω τσακίσει τα μελομακάρονα και τα αμύγδαλα.

Απο οτι ξερω απαγορευεται τα οσπρια τα χορταρικα οι ξηροι καρποι τα πολυ αλμυρα(πατατακια κτλ) τα πικαντικα και με μετρο τα τηγανητα οχι σε καφε αναψυκτικα μονο 1 την ημερα μετα τον θηλασμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο οτι ξερω απαγορευεται τα οσπρια τα χορταρικα οι ξηροι καρποι τα πολυ αλμυρα(πατατακια κτλ) τα πικαντικα και με μετρο τα τηγανητα οχι σε καφε αναψυκτικα μονο 1 την ημερα μετα τον θηλασμο

κ εγω αυτα ηξερα, αλλα τις προαλλες που ηρθε η παιδιατρος , μου ειπε οτι να αποφευγω οτι πειραζει εμενα , αποδεδειγμενα, κ ολα τα παραπανω , να τα δοκιμασω πριν, μια κουταλια πχ απο οσπρια, να δω αν θα πειραξουν το μωρο , αλλιως να τα φαω αλλα κ αυτο με μετρο! καφε μου ειπε εναν την ημερα, ελληνικο ή φιλτρου αλλα ουτως η αλλως δεν ειμαι φαν! αναψυκτικα μου ειπε καθολου κ οχι πολλα κρεμμυδια, τσιγαρισματα κ γενικα βαρια μαγειρεμενα φαγητα!

baJfp2.png

εγω εμπειρικα δεν ξερω. αλλα ένας παιδιατρος στη Μενεγακη πριν καμια δεκαρια μερες έλεγε ότι ο σωστος θηλασμος σημαινει ότι η μαμα τρωει κρεας, φρουτα και γαλα...Μόνο αυτα τα ρια ειπε και μου εκανε εντυπωση γιατι σκεφτηκα ότι με αυτα σιγουρα χανεις κιλα....:rolleyes: Από την άλλη η κουμπαρα μου λεει από όλα εκτος γλυκα, καφε και αναψυκτικα, λαχανικα και όσπρια. τελικα υπάρχουν πολλες θεωριες... Εγω πάντως βαζοντας τη λογικη θα προσπαθουσα να τρωω από όλες τις ομαδες τροφιμων, ελαφρυα μαγειρεμενες.

Να τον χαιρεσαι Μαρακι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αλεκα ετσι οπως τα λες μου τα ειπε η παιδιατρος μας , απλα τα "επιφοβα" να τα δοκιμαζω πρωτα!

αχ! καλε σας ειπα? ενθουσιαστηκα μαζι της!!!! οχι σαν μια αλλη που μου συστησανε κ ηταν εντελως χαζοχαρουμενη!!!! (ασχετο,ε???)

baJfp2.png

Το να εχεις παιδιατρο που σου αρεσει ειναι σημαντικο πραγμα ειδικα για τις νεες μαςνουλες. Και βεβαια ειναι πολυ υποκειμενικο. Ο τρόπος καποιου μπορει να αρεσει σε καποια μανουλα και να μην αρεσει σε άλλη.

Εγω γενικα στους γιατρους δεν πολυεχω εμπιστοσυνη γιατι οι περισσοτεροι εχουν ένα μπουσουλα και βαδιζουν με αυτον, το 'πρωτοκολλο'. Ο καθε ανθρωπος όμως ειναι διαφορετικός και αντιδρα διαφορετικα για αυτο εγω δεν μπορω να βασιστω στο τι λεει το πρωτοκολλο. Εστω και για τις μικρες διαφορες που εχει ο ενας οργανισμος από τον άλλον νομιζω ότι πρεπει να υπαρχουν διαφορετικες αγωγες.

Αφου να φανταστειτε, από τον πέμπτο μηνα της εγκυμοσυνης πηρα το ρισκο να κουραρω μονη μου τον εαυτο μου και να μην πηγαινω στον ενδοκρινολογο...μη γελατε (που το παιξα πάλι 'γιατρος'). και ήμουν πολυ καλυτερα μονη μου παρα με τους 7-8 ενδοκρινολογους που εχω αλλαξει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε Αλεκα αφου το κατεχεις;)!!!

το καταλαβαινω αυτο που λες. ειναι καποιες φορες που εμεις ξερουμε καλυτερα τον εαυτο μας... απλα για την αλλη που ειπα , με το καλημερα αρχισε να με αγχωνει! αυτη ηταν γνωστη κ δουλευει μεσα στο μητερα. ηρθε με βρηκε , μου εδωσε ιστορικο των παιδιων κ με τον τροπο που μου τα ελεγε , εβαλα τα κλαματα! κ ν α φανταστεις οτι τα ηξερα αυτα

baJfp2.png

Χρόνια Πολλά!!!

Να σας πω μόνο ότι στον θηλασμό επιτρέπεται να τρώμε από όλα εκτός εάν αντιληφθούμε ότι κάποιο τρόφιμο δημηουργεί πρόβλημα στο μωρό...

Δεν είναι νηστεία ο θηλασμός!!!:lol:

Το μητρικό γάλα είναι ίδιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης ακόμα και σε γυναίκες στην Αφρική που υποσιτίζονται χρόνια...

Με μέτρο τα γαλακτοκομικά γιατί το αγελαδινό γάλα ευθύνεται για τις περισσότερες αλλεργίες και γιατί δεν χρειάζεται να πίνεις γάλα για να παράγεις γάλα... είδατε καμιά αγελάδα να πίνει γάλα;;;:lol:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλα λεει η Φελινιντοκ. Εγω κοτζαμ αγελαδα, πίνω πίνω.. τιποτα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...