Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

απο αυτα που ειπατε καταλαβα οτι τελικα τα πονακια δεν οφειλονται απαραιτητα στο αν εχει κανει κακακια... κ εμεις εχουμε συγκεκριμενη ωρα που μας πιανουν. μονο που ειναι λιγο βαρβαρη!!! 1-3 το βραδυ! κ ολη μερα ησυχια...

ινακι sos!!! στειλε μου τον ηχο απο το σεσουαρ!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή είναι μεγαλούτσικο το αρχείο το έχω ανεβάσει εδώ

http://rapidshare.com/files/323889000/hairdryer60min.mp3

ακολουθησε τις οδηγίες για να το κατεβασεις και αν εχεις προβλημα καπου πες μου!

Κοριτσακια γεια σας...Εχω χαθει γιατι πολυ απλα ο μπεμπης ειναι αυτοκολλητος με το στηθος δεν μπορω να κανω τιποτα...Αφηστε που πνιγεται γιατι εχω πολυ γαλα και ψαχνουμε διαφορες στασεις για να τον βοηθαω...Τουλαχιστον βαζει βαρος το μπουλουκακι μου...Εσεις ελπιζω να στε ολες καλα με τα μπεμπακια σας δεν προλαβαινωνα διαβασω τα νεα σας...α και αυτες τις μερες με κρατουσε σχεδον αυπνη,τωρα βρηκαμε το κολπο για να μπορω να αντεξω κι εγω...Κοιμομαστε αγκαλια και ετσι δεν ξυπναει.....Σημερα ηταν μια ωραια μερα γιατι κοιμηθηκα συνολικα 4 ολοκληρες ωρες και ειμαι πανευτυχης!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Και ναι κοριτσια μου ειναι πολυ δυσκολος ο θηλασμος.....Θελει πολυ προσπαθεια αν δεν τα παρατησεις μεταφτιαχνουν τα πραγματα...Κι εγω περιμενω να φτιαξουν...ολη μερα με το στηθος εξω ειμαι και να κανω χαλια τα νυχτικα με το γαλα και ολη μερα με τα επιθεματα...

Ομως αληθεια μονο που τον βλεπω να τρωει και να με κοιταει λιωνω.....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινάκι κι εμείς έτσι κοιμόμαστε, αγκαλιά! τη νύχτα σίγουρα (προς το παρόν τουλάχιστον) αλλά τη μέρα τον βάζω και στην καλαθούνα λίγο, λίγο στον καναπέ σε πλάγια στάση γιατί τα ματάκια του παίζουν!!! ξέρω ότι ακόμα δεν βλέπουν, αλλά κοιτάζει συνέχεια τριγύρω λες και ξέρει τι γίνεται!

το κακό είναι ότι δε βολεύομαι στο κρεβάτι γιατί φοβάμαι μη μου πέσει (γιατί μου είπε και ο γιατρός να μην τον αφήνω να κοιμάται μπρούμυτα σε οριζόντια θέση για το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου) οπότε κοιμάμαι στο καναπέ και τον σφηνώνω σε πλάγια θέση ανάμεσα σε μένα και στα μαξιλάρια...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Και ναι κοριτσια μου ειναι πολυ δυσκολος ο θηλασμος.....Θελει πολυ προσπαθεια αν δεν τα παρατησεις μεταφτιαχνουν τα πραγματα...Κι εγω περιμενω να φτιαξουν...ολη μερα με το στηθος εξω ειμαι και να κανω χαλια τα νυχτικα με το γαλα και ολη μερα με τα επιθεματα...

Ομως αληθεια μονο που τον βλεπω να τρωει και να με κοιταει λιωνω.....

αχ βρε Ελίνα μου, τουλαχιστον εσυ εχεις πολυ γαλα .. εγω δεν ειμαι σιγουρη.. το βαζω στο στήθος μου, κανει πως ρουφάει αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι και ποσο παιρνει το αμοιρο το μωρακι μου. ασε που εχω μικρες θηλες και καταλαηγει να ρουφαει με τοση λαιμαργια την ρωγα που οπου ναναι θα μου μεινει στο χέρι :(

Κοριτσια Χρονια Πολλα!!!

Χαθηκα και γω, αλλα δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο πλεον...Απορω με το κουραγιο σας να ασχολειστε με το pc μετα απο τοση κουραση...

Εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα, ξυπναμε ανα 2,5-3 ωρες και εαν εχουμε ορεξη ξανακοιμομαστε, αλλιως θελουμε αγκαλιτσα! Εγω εντωμεταξυ ειμαι και δυσκολη στον υπνο, τον εχω και εννοια για τυχον εμετο και οπως καταλαβαινετε, εχω καταληξει σαν ζομπι απο την αυπνια...και τους καλυτερους υπνους τους ριχνει φυσικα οταν ειναι μερα, τη νυχτα μας κανει κολπα...Σε γενικες γραμμες ειναι ομως καλος, μονο παραπονο εχει, δεν πολυκλαιει και αυτο ειναι καλο για τα νευρα μας! Το στηθος μου ειναι σε καλη κατασταση και η παραγωγη καλα κρατει οποτε δεν εχουμε προβληματα με το φαγητο!

Ο μικρος εχει φατσουλα απιστευτη, ειδικα το βλεμμα του οταν θηλαζει, σε κανει να ξεχνας τα παντα! Δεν μοιαζει σε κανεναν ακομα, μονο μικρες λεπτομερειες βλεπουμε προς το παρον που εχει παρει απο μενα ή τον μπαμπα του...

Οσον αφορα τη ζυγαρια, κοριτσια μολις γυρισα απο το μαιευτηριο ημουν μονο 2 κιλα μειον!!! Το στηθος μου βεβαια εγινε αλλο τοσο αφου γεννησα αλλα απο τοτε, εχω χασει ηδη 4 κιλα και μου μενουν αλλα 6. Βλεπω πως πλεον φευγουν απο μονα τους, εγω τρωω κανονικοτατα, ας ειναι καλα ο θηλασμος!!!

Και κατι τελευταιο, Εβιτα, η ιστορια σου ειναι συγκλονιστικη, δεν μπορουσα να σταματησω τα κλαματα οταν την πρωτοδιαβασα, και μονο που τη σκεφτομαι συγκινουμαι! Απιστευτο το κουραγιο και η ψυχραιμια σου, μπραβο κοπελα μου!!!

Φιλια σε ολες, ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!!!

Ήρθα κι εγώ!!!

Γυρίσαμε από το μαιευτήριο χτες το μεσημέρι,κάναμε τελικά Χριστούγεννα στο σπίτι μας,όπως το ήθελα όλους αυτούς τους μήνες.

Δύσκολη η πρώτη μέρα,να τακτοποιηθούμε,να πλύνουμε και να ετοιμαστούμε για το βράδυ μας αλλά ήταν καλά.

Πριν περιγράψω κι εγώ την εμπειρία μου,θα συμφωνήσω με την dora ότι βοήθεια στο θηλασμό δεν είχα στο μαιευτήριο,με αποτέλεσμα οι θηλές μου να είναι πάρα πολύ πληγωμένες και πονάνε απίστευτα,βγάζω λοιπόν το γαλατάκι με το θήλαστρο,τουλάχιστον μέχρι να επανέλθουν.Γενικά η συμπεριφορά τους ήταν λίγο περίεργη,έπρεπε να τα κάνω όλα μόνη μου και αν ζήταγα κάποια βοήθεια,ένιωθα σαν να τους ζητούσα τον ουρανό με τα άστρα.

Ήμουν σε δίκλινο (dora στο 9-2) με μια πολύ συμπαθητική κοπέλα και γενικά οι μέρες πέρασαν ευχάριστα.

Και τώρα η εμπειρία...

Όπως θα θυμάστε,τη Δευτέρα είχα πονάκια μετά την εξέταση.Στις 5 το απόγευμα πήρα το γιατρό και μου είπε αν συνεχίσουν να πάω στο νοσοκομείο.Έτσι λοιπόν περίμενα μέχρι τις 19:30 και οι πόνοι συνεχίζονταν,οπότε λέω στο Γιώργο "δεν πάμε μια βολτίτσα από το νοσοκομείο,να μου φύγει η ιδέα και όταν γυρνάμε,πάμε και από το σούπερ μάρκετ".

Πάμε λοιπόν,με βάζουν στο μηχάνημα,οι συσπάσεις μου ήταν κάθε 5' αλλά δεν τις ένιωθα γιατί ήταν πολύ απαλές.

Μου λένε σήμερα θα γεννήσεις και αρχίζουν 2 γιατροί μαζί να μου παίρνουν ιστορικό και μια μαία να με ετοιμάζει,έκανα διπλό κλύσμα και το ευχαριστήθηκα,μου πήραν αίμα κλπ κλπ,βάζω την υπέροχη μπλε διάφανη ρόμπα και πηγαίνω στην αίθουσα τοκετού.

Ο Γιώργος ειδοποιεί τους γονείς και αδέρφια και πάει να φέρει τη βαλίτσα μου.

Οι πόνοι από τις 21:00 μέχρι 23:00 ήταν τακτικοί και αυξανόμενοι αλλά τους ανεχόμουν ακομα μια χαρά,επίσης είχα διαστολή 2.Ο γιατρός που ήταν σε εφημερία μου λέει θα φάμε όλη τη νύχτα και η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα,νόμιζα ότι θα τελείωνα πιο γρήγορα.

Στις 23:30 με πιάνει ένας τρομερός πόνος,τάση για εμετό και για κακά και τρέμουλο σε όλο μου το σώμα,γυρνάω στο πλάι για να ανακουφιστώ λίγο,κάνω τον εμετό και ταυτόχρονα σπάνε τα νερά,πλημμύρα....Το τρέμουλο συνεχίζεται,έρχεται ο γιατρός,με εξετάζει από κάτω,διαστολή 6 μέσα σε μισή ώρα,δεν άντεχα τον πόνο,φώναζα λιγάκι,μου κάνουν την επισκληρίδιο και ηρεμω.Μου λένε σε λίγο θα ξεκινήσουμε εξωθήσεις και τελείωσες.

Έλα όμως που όπως έσπασαν τα νερά,το μωρό κατέβηκε στραβά μες στη λεκάνη και το κεφαλάκι της σφήνωσε και δεν μπορούσε να βγει στη θέση που ήταν...Άρχισαν να πέφτουν οι παλμοί της,με είχαν γεμίσει με καλώδια για να μετράνε το οξυγόνο στον εγκέφαλό της,περιμέναμε μήπως κουνηθεί και αλλάξει η θέση αλλά τίποτα...

Στις 02:00 μου λέει ο γιατρός μου "κορίτσι μου,πάμε για καισαρική" και μάλιστα δεν προλαβαίναμε καν να περιμένουμε να δράσει η δεύτερη δόση της επισκληριδίου,οπότε μου έκαναν ολική αναισθησία.Τη στιγμή που έπαιρνα τις τελευταίες ανάσες με το φάρμακο σκεφτόμουν "Θεέ μου να είσαι μαζί μου,να ξυπνήσω για να δω το μωρό μου".Φοβόμουν μήπως γίνει κάτι και πεθάνω και δεν έχω δει το παιδί μου.

Στις 02:28 γεννήθηκε το θαυματάκι μου.Με ξύπνησαν σιγά σιγά και έκανα τρομερή προσπάθεια για να ξυπνήσω μόνο και μόνο για να μου πουν ότι όλα είναι εντάξει,στην ανάνηψη μου την έφεραν τυλιγμένη και την είχα στην αγκαλιά μου,ήταν απίστευτο συναίσθημα,έκλαιγα από τη χαρά μου,από συγκίνηση,που όλα είχαν πάει καλά,ο άντρας μου τρελαμένος,να μου λέει συνέχεια "σ'ευχαριστώ".

Μια μαία ήρθε και μου την έβαλε στο στήθος και ήταν η πρώτη μας επαφή.

Μπορεί ο Θεός να μη μου χάρισε ένα φυσιολογικό τοκετό αλλά μου έδωσε πολλή δύναμη και υπομονή για την καισαρική.

Τα πόδια μου είναι πρησμένα,το στήθος μου πληγωμένο,η τομή με ενοχλεί και πονάω αλλά το γατάκι μου είναι εδώ και μας έχει κάνει απίιιιιιστευτα ευτυχισμένους.

Της δίνω και συμπλήρωμα γιατί δεν έχω πολύ γάλα και τώρα σας αφήνω για να πάω να με αρμέξω!!!!

Θα ξαναμπώ μόλις μπορέσω..

Φιλάκια!!!

oCxsp2.png

-2 κιλά;;; Αυτό πάλι πως γίνεται;;; Μαλλον γυρισες πρησμένη απο το μαιευτήριο!!!

Εγω γύρισα με -6, τώρα είμαι στα -7,5 και πρέπει να αρχίσω να προσέχω λιγάκι τι τρώω (εχω πλακωθεί στα γλυκά πάλι) γιατι εχω να χασω ακόμα 9!!

Εμένα τελικά είναι απογευματινός τύπος η δικιά μου, κάθε απόγευμα ρίχνει κάτι υπνους!!!

Angie πόσες πάνες αλλάζετε τη μέρα;;

Doraki καλώς ήλθατε στο σπιτάκι σας. Ταλαιπωρηθήκατε και οι 2 αρκετά αλλα σε λίγες μέρες θα περάσουν και οι δικοί σου πόνοι και θα τα ξεχάσεις όλα!

Αχ βρε κορίτσια αυτός ο θηλασμός...καμιά πρωτομάνα δεν φανταζόταν οτι είναι τόσο δύσκολο.

Doraki βαζεις καμια αλοιφούλα στις θηλές σου;;

αχ ειδες ντορακι ολα καλα πηγανε δεν πειραζει και η καισαρικη αφου ειστε εσεις οι 2καλα ολα τα αλλα χαλαλι..οι υπολοιπες τι κανετε???εγω εδω περιεμνω ακομα..εχω και εγω καποιες μικροσυσπασουλες μερικες πολυ δυνατες μερικες δεν τις καταλαβαινω και πολυ..απο χτες εχω πρηστει παρα πολυ(και οχι δεν ειναι απο το φαι)ελπιζω να ειμαι και εγω κοντα..απο οτι μου ειπε μια γνωστη ειναι θεμα λιγων ημερων να γεννησω..αντε να δουμε..

:-D

Διαφημίσεις

Ντορακι μου να σου ζησει το μπεμπουλι σου, πολυ συγκινηθηκα!!!!

-2 κιλα σημαινει κατακρατηση... θα φυγουν μαζεμενα. Εγω ειμαι -19... έχω 15 ακόμη!!! Για να χασω τα κιλα εγκυμοσυνης εννοω γιατι έχω σκοπό να χασω άλλα 20 με 25. Δεν κανω αυστηρη διαιτα αλλα φευγουν ευτυχως.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αννια μου με το καλό.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

doraki καλως ηρθες τελος καο ολα καλα αυτο εχει μονο σημασια που εισαι καλα εσυ και το μικρακι σου καλο κουραγιο με τον θηλασμο.

Αλεκα ποσες φορες τρωει ο δικος σου?Εγκυκλοπεδικα ρωταω γιατι πλακα πλακα οσο ψαχνεις και ρωτας τοσο μπερδευεσαι ειναι τρομερο να ειμαι τοσο ανετη στο πρωτο και να αγχωνομαι στο δευτερο που θα επρεπε να μην καταλαβαινω τιποτα.Οσο για το τριτο που με ρωτησες το πρωι ναι ακομα το θελω τι να λεει η κουραση μπροστα σε αυτο που ζεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο το μαιευτηριο γυρισα -9 και τωρα μου εχουν μεινει αλλα 11 σημαινει οτι μεσα στη εβδομαδα εχασα 2-3 αλλα παιζει ρολο και ζυγαρια γιατι ζυγιζομαι συνεχως σε διζφορετικες

[sIGPIC][/sIGPIC]

doraki welcome back!!!! να σου ζησει η κουκλα με το σγουρο μαλλι!!!!

annia τελευταια εισαι? κουραγιο! κοντευεις!!!

μη λετε για τα κιλα... εγω εφυγα με -7 κ μεσα σε μια εβδομαδα ημουν -15 κ εχω κολλησει:-(. συνολο ειχα παρει 20 , αλλα θελω να χασω ακομα 5 απο τα κιλα που ημουν πριν μεινω εγκυος....

εμεις ετοιμαζομαστε για μπανακι σε λιγο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...