Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Τη δικιά μου Angie απο τότε που γεννήθηκε δεν την έχω ακούσει να ρεύεται!! Την βάζω να ρευτεί, κάτι ξεφυσήματα κάνει αλλα ρέψιμο μια φορά αυτό δεν μου φαίνεται!!

ναι και εμενα ετσι κανει. αναστεναγμούς, ξεφυσήματα αλλα ρέψιμο .. μπαααα. και ειναι ολοι οι τριγύρω ¨ρευτηκε το παιδί" και γιατι δεν ρέυτηκε? και πως θα ρευτεί? οθφ, με εχουν τρελανει ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα φιλεναδιτσες.Αλεκα με νιωθεις και με τον συζυγο και με τον θηλασμο εισαι ο ανθρωπος μου.Ουτε εμενα ρευεται ευκολα ο μικρος αλλα δεν αγχωνομαι μολις περασει το πολυ 5 10 λεπτα παει κρεβατι στο πλαι και τελος.Επαθα μια απογοητευση γι τον θηλασμο οτι το προγραμμα που ακολουθω ειναι για απογαλακτισμο και οτι το μωρο υποσιτιζεται εγω στν Δημητρη ιδιο προγραμμα ακολουθουσα και υποσιτισμενο δεν τον ελεγες με τιποτα θα την κανω ομως την προσπαθεια οσο αντεχει η ψυχικη μου υγεια και μετα Αλεκα : θα φαει ξενο που θα ειναι ολο δικο του

[sIGPIC][/sIGPIC]

το οτι το προγραμμα που ακολουθείς Μαρίνα είναι για απογαλακτισμό ,σου το είπε κάποιος;;;

Και η δικιά μου όταν έχει πονάκια σφίγγεται , κουνάει χέρια πόδια, μουγκρίζει , αλλα όταν δεν της δόσω σημασία ρίχνει και ένα κλάμα. Και λόξυγκας μας πιάνει μετα απο κάθε γεύμα. Καμια φορά την βάζω στο στήθος και της φεύγει γρήγορα, διαφορετικά διαρκεί γύρω στο δεκάλεπτο! Ρεψιμο όπως είπα και χτές δεν έχω ακούσει..κι εγώ την κρατάω λίγο και ύστερα την βάζω στο πλάι!

καλημερα!!!!!!

για το ρεψιμο ξερω οτι δεν ακουγεται σε καθε μωρο... αν ομως δεν ρευτει του προκαλειται λοξυγγας! κ για να του περασει μου ειπαν οτι ισχυει οτι κ σε εμας! του δινουμε να πιει κατι(στην προκειμενη περιπτωση γαλα)

Αλεκα αυτα τα πονακια που λες μηπως οφειλονται στο αν κανουν κακακια?

το χαμομηλι ποτε το δινεις? πρεπει μια φορα μονο την ημερα ή δεν εχει να κανει???

καλημερα κοριτσακια. Εμεις τα βραδυα καλα κοιμόμαστε αλλά μετα το γευμα των 6, κτα τις 7 το πρωι, μας πίανουν τα πονακια μας. Εν τω μεταξυ ο Αγγελος δεν ειχε καθόλου και μου κακοφαινεται.. Εσας όταν λέμε πονακια τι κανουν? Εμενα αρχιζει και σφιγγεται, διπλώνει ποδαρακια και μουγκριζει. Δεν κλαιει ο καυμενος αλλα δε μπορω να τον ακουω και ετσι που κανει...και καταλήγουμε αγκαλια μεχρι το επόμενο γευμα που θα ξεραθει!!!

εμενα αυτο μου το παθαινει το βραδυ. της δινω χαμομηλι , ενεργηται κ ξεραινεται!!!!

περιμενουμε κ τον μπαμπα μας να ερθει απο την αδερφουλα μας, μηπως κ εχουμε κ κανενα νεοτερο! αν κ δεν το βλεπω , λογω εορτων...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ χρονια πολλα κουκλες.

Μαρινα οντως τα 5 γευματα ειναι πολυ λιγα για βρεφακι αυτης της ηλικιας.. 8 γευματα ειναι το μινιμουμ που πρεπει να τρωνε που αντιστοιχει σε γευμα/τριωρο.

Η δικια μου τρωει τρελες ωρες.. δεν εχουμε στανταρ ωραριο. Τρωει οποτε γουσταρει και οποτε ειναι ξυπνια περναει τις περισσοτερες ωρες στο στηθος.

Συμπληρωμα δεν δινω πλεον αν και αρχικα εδινα.. και αυτο γιατι θελω να βγαινω απο το σπιτι για καποιες ωρες κ αναγκαστηκα τοτε τρωει ξενο οποτε ουτως η αλλως ετσι κανω ζημια στην παραγωγη μου.

Ομως δεν μπορω να κλειστω κ εντελως στο σπιτι.. εχω κ αλλο ενα παιδακι που θελει να βγει κ θελει να βγει ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!

Και το τονιζω αυτο γιατι αρνηται να παει οπουδηποτε με τον πατερα του (δεν τον παιρνει κιολας ο αντρας μου μαζι γιατι λεει δεν μπορει) οποτε αναγκαστηκα πρεπει να τον βγαλω κ καμια βολτα τον Χαρη. Κ επειδη αυτες τις ωρες η μικρη μενει με τον πατερας της (για 1-2 ωρες το πολυ μιλαμε που συνηθως την αφηνω ταισμενη κ κοιμησμενη) κ ο αντρας μου αδυνατει να την κανει καλα αλλιως αν του ξυπνησει, την μπουκωνει με ενα μπουκαλι γαλα για να μην καλιει κ το μωρο μου εχει γινει σαν ντολμας αφου τρωει περισσοτερο από οσο πρεπει. Αν την κρατησει η μαμα μου η η θεια μου δεν εχω προβλημα.. γνωριζουν οτι τα μωρα θελουν κ αλλαγμα, αγκαλια, χαδια κλπ κ ηρεμουν ετσι..

Οπως καταβατε τα εχω παρει στο κρανιο με το θεμα.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Σοφια ο λοξυγγας δεν προκαλειτε αμα δεν ρευτει το μωρο.

Η δικια μου ρευεται σχοδον παντα κ σχεδον παντα εχει λοξυγγα.

Αλεκα κ μενα η μικρη εχει πονακια κ κανει ακριβως τα ιδια.. Τα οποια πονακια αρχισαν μολις ξεκινησαμε κ τα γευματα με ξενο γαλα.. κ καταληγουμε κ εμεις να την εχω αγκαλια και στο στηθος κ να κοιμαται πανω μου.. αμα την αφησω παλι ξυπναει.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Σοφια ο λοξυγγας δεν προκαλειτε αμα δεν ρευτει το μωρο.

Η δικια μου ρευεται σχοδον παντα κ σχεδον παντα εχει λοξυγγα.

λες, ε? γιατι ξερεις τωρα.. ο καθενας λεει διαφορα. κ οχι τιποτε αλλο αλλα δεν μπορω να την κραταω με τις ωρες για να ρευτει!

baJfp2.png

καλημερα!!!!!!

για το ρεψιμο ξερω οτι δεν ακουγεται σε καθε μωρο... αν ομως δεν ρευτει του προκαλειται λοξυγγας! κ για να του περασει μου ειπαν οτι ισχυει οτι κ σε εμας! του δινουμε να πιει κατι(στην προκειμενη περιπτωση γαλα)

Αλεκα αυτα τα πονακια που λες μηπως οφειλονται στο αν κανουν κακακια?

το χαμομηλι ποτε το δινεις? πρεπει μια φορα μονο την ημερα ή δεν εχει να κανει??? εμενα αυτο μου το παθαινει το βραδυ. της δινω χαμομηλι , ενεργηται κ ξεραινεται!!!!περιμενουμε κ τον μπαμπα μας να ερθει απο την αδερφουλα μας, μηπως κ εχουμε κ κανενα νεοτερο! αν κ δεν το βλεπω , λογω εορτων...

και εμενα πάντα ρευεται αλλα εχει λόξυγκα πολυ συχνα...Τα πονακια δε νομιζω να οφείλονται εκει γιατι τα εχει και εφ΄όσον εχει κανει κακακια... τι να πω?? Συνηθως ο δικός μου τα εχει πρωι άρα νομιζω ότι εχει κολικους απλα σε πολυ ήπια μορφη...το λεω αυτο γιατι οι ωρες των πόνων ειναι στανταρ Τωρα αν ξερει καποια κατι άλλο ας μου πει και εμενα.

Σοφακι με το καλο να παρεις και το άλλο κοριτσακι σου να ησυχασετε και εσεις.

Αλεκα κ μενα η μικρη εχει πονακια κ κανει ακριβως τα ιδια.. Τα οποια πονακια αρχισαν μολις ξεκινησαμε κ τα γευματα με ξενο γαλα.. κ καταληγουμε κ εμεις να την εχω αγκαλια και στο στηθος κ να κοιμαται πανω μου.. αμα την αφησω παλι ξυπναει.

Τωρα που της δινεις μονο δικό σου σταματησαν??? Πάντως δεν πιστευω ότι οφειλεται στο ξενο ή στο δικό μας γαλα. Πιστευω ότι εχει να κανει με το παιδί... Ο Αγγελος που επινε ξενο γιατι δεν ειχε? Η οι κοπελες του Νοεμβριου που σχεδόν όλες θηλαζουν γιατι εχουν κολικους?? Τι να πω... υποθεσεις κανω.

Η Αννια και η Χρυσα γεννησαν αραγε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ρΕ κοριτσια αφου τοτε πειναει γιατι να τον ξυπναω αφου ειναι πανω απο 3 κιλα μετα θα μαθει ετσι και θα με σκισει αν ηταν το πρωτο ενταξει αλλα δεν ειναι λιγο δυσκολο και με ενα παιδι ακομα να κανεις αυτο το ωραριο?Ποτε θα μαγειρεψω και θα ταισω τον μικρο?Βεβαια ψιλοξεκινησα ετσι οπως μου ειπαν αλλα δεν νομιζω για τοσσα πολλα αντε να φτασουμε 7-8 το πολυ.Οδημητρης ετσι ακριβως ετρωγε και δεν ειχα προβληματα.Πάντως και εγω εχω την απορια με τον θλασμο και τους πονους.Ο Δημητρης δεν εκανε καθολου πονακια ενω αυτος κανει αραια και που.Νομιζω οτι πρεπει να παιζει ρολο η διατροφη της μητερας.Μου ελεγε εχθες η νυφη μου οτι ο μικρος της ειχε τρελους πονους και τελικα οφειλοταν στο νερο που επινε η ιδια οταν εμεναν στην Γερμανια και επερνε εμφιαλωμενο ετσι του περασαν του μικρου.Ξερω οτι απαγορευονται οι ξηροι καρποι μηπως τωρα στα χριστουγεννιατικα γλυκα που τα εχουμε ολες ξεσκισει οφειλονται τα πονακια των παιδιων μας?

Ινακι μου το ειπαν στο τοπικ για τον θηλασμο και μαλλον εχουν δικιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Ντορα μου πως κατα φερνεις αυτους τους μαραθωνιους θηλασμου και τον Χαρη και το σπιτι?Εχεις βοηθεια?Γιατι το σκεφτομαι και απελπιζομαι πες μας το κολπο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο δικός μου ρεύεται (και ο μπαμπάς του καμαρώνει!!!) αλλά όχι μετά από κάθε γεύμα. επίσης, μπορεί με το που τον σηκώνω από την καλαθούνα για να τον ταϊσω να ρευτει! Προκαταβολικά! :) Για τα πονάκια που τον πιάνουν, που είναι σε άσχετες στιγμές, όχι σε στάνταρ ώρες, αυτός ο μονότονος ήχος του σεσουάρ που μου έστειλε το inaki με έσωσε. όταν τον βάζω να ακούσει, αρχικά γουρλώνει τα μάτια του και με κοιτάει και μετά γλαρώνει και ηρεμεί απίστευτα. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι από τα εντεράκια του που μεγαλώνουν. Τι να κάνουμε? Τρώμε τρώμε τρώμε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας μανούλες!!!

φαμ , 120 :shock::shock::shock: ???????? κ εγω παλευω για 30 το 2ωρο????????

μανουλες για πειτε μου απο την εμπειρια σας... ποσες φορες πρεπει να κανει κακακια το μωρο? γευμα κ χεσιμο παει? ή δεν εχει να κανει? ρωταω γιατι εμεις ενω ξεκινησαμε καλα την πρωτη μερα , την δευτερη δεν καναμε καθολου κ ποναγε η μικρη κ μετα το χαμομιλακι εκανε 2 φορες χθες το βραδυ κ σημερα εκανε αλλες 2 ... να ανησυχησω??

Σοφία μου τα 120 τα τρωει ανά 3ωρο-4ωρο!!! Όσο για το χ@σιμο, ή που θα κάνουμε 1 φορά το 24ωρο, ή 1000 φορές!!!! δεν έχουμε στάνταρ...Πάντως η παιδίατρος μου είπε ότι το ξένο μπορεί να φέρει δυσκοιλιότητα...

καλημερουδια! βρε κορίτσια, εσας ρευονται καθε φορά, σε κάθε γευμα και σε κάθε διαλειμμα?

ή εγω δεν το καταλαβαίνω, ή το δικό μου μπεμπίνι δεν ρευεται ... είναι κακό αυτό λετε?

Angie2009 λένε ότι δεν ρεύονται όλα τα παιδάκια!!! Εμάς ρεύεται πολύ, αλλά και πάλι φεύγουν γουλίτσες γιατί τρώει πολύ λαίμαργα...μετά το μαμ και αφού ρευτεί 2-3 φορές και αφού τον πιάσει και λόξιγγας (στην διάρκεια του οποίου, του φεύγουν ρεψιματάκια και πορδούλες και γελάμε), τον κρατάω τουλάχιστον 15 λεπτά πριν τον ξαπλώσω (εννοείται στο πλάι). Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά μου έτυχε να κάνει εμετό 40 λεπτά μετά το γεύμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!! ευτυχώς έχω το σφηνάκι και είναι στριμωγμένος πάντα στο πλάι!!!

καλημερα κοριτσακια. Εμεις τα βραδυα καλα κοιμόμαστε αλλά μετα το γευμα των 6, κτα τις 7 το πρωι, μας πίανουν τα πονακια μας. Εν τω μεταξυ ο Αγγελος δεν ειχε καθόλου και μου κακοφαινεται.. Εσας όταν λέμε πονακια τι κανουν? Εμενα αρχιζει και σφιγγεται, διπλώνει ποδαρακια και μουγκριζει. Δεν κλαιει ο καυμενος αλλα δε μπορω να τον ακουω και ετσι που κανει...και καταλήγουμε αγκαλια μεχρι το επόμενο γευμα που θα ξεραθει!!!

Εμάς Αλεκάκι κλαίει (με ένα ιδιαίτερο γκρινιάρικο κλάμα, διαφορετικό από αυτό της πείνας) και τεντώνει το κορμάκι του σαν τόξο (ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΑΙΔΙ!!!) Και δως του αγκαλιά, και δως του πήγαινέλα μες στο σπίτι....

Ξεχασα να σας πω ότι ρευεται συνεχεια, ευτυχως εύκολα, έχει αερια και συχνο λόξυγκα. Αυτα

Τα ίδια κι εμείς!!!!

Γεια σας κ χρονια πολλα κουκλες.

Μαρινα οντως τα 5 γευματα ειναι πολυ λιγα για βρεφακι αυτης της ηλικιας.. 8 γευματα ειναι το μινιμουμ που πρεπει να τρωνε που αντιστοιχει σε γευμα/τριωρο.

Ομως δεν μπορω να κλειστω κ εντελως στο σπιτι.. εχω κ αλλο ενα παιδακι που θελει να βγει κ θελει να βγει ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!

Και το τονιζω αυτο γιατι αρνηται να παει οπουδηποτε με τον πατερα του (δεν τον παιρνει κιολας ο αντρας μου μαζι γιατι λεει δεν μπορει) οποτε αναγκαστηκα πρεπει να τον βγαλω κ καμια βολτα τον Χαρη. Κ επειδη αυτες τις ωρες η μικρη μενει με τον πατερας της (για 1-2 ωρες το πολυ μιλαμε που συνηθως την αφηνω ταισμενη κ κοιμησμενη) κ ο αντρας μου αδυνατει να την κανει καλα αλλιως αν του ξυπνησει, την μπουκωνει με ενα μπουκαλι γαλα για να μην καλιει κ το μωρο μου εχει γινει σαν ντολμας αφου τρωει περισσοτερο από οσο πρεπει. Αν την κρατησει η μαμα μου η η θεια μου δεν εχω προβλημα.. γνωριζουν οτι τα μωρα θελουν κ αλλαγμα, αγκαλια, χαδια κλπ κ ηρεμουν ετσι..

Οπως καταβατε τα εχω παρει στο κρανιο με το θεμα.

dora μου κι εγώ σαν την μαρίνα τον ταίζω και η παιδίατρος μου είπε ΟΚ αλλά να μην πέφτουμε κάτω από 5-6 γεύματα την ημέρα...όσο για τον αντρούλη, νομίζω ότι οι άντρες δεν αντέχουν να τα ακούν να κλαίνε και γι αυτό η φροντίδα τους απέναντι στα παιδιά έχει σαν στόχο αυτό: ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΝΕ!!! Γι αυτό δεν παίρνει τον Χάρη....τί θα κάνει άμα του κλάψει??? Και γι αυτό μπουκώνει και τη μικρούλα...Οι αντρούληδες είναι μεγάλα μωράκια τελικά που θέλουν κι αυτοί φροντίδα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...