Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαμ εγω και η Αλεκα σου ειπαμε οτι ειναι δυσκολος και για γερα νευρα γιατι το εχουμε ξανακανει το αθλημα.Οσο για τον αντρουλη μου την βοηθεια δεν την αρνειτε ποτε αλλα στο τελος δεν εχει κοραγιο οταν κοιμαται που δεν κοιμοταν ποτε βαρια ειναι σαν τουβλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλέκα φοβερή η ευχή σου...δεν εχω λόγια!!

Angie θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια. Υπάρχουν μελέτες που λένε οτι το μητρικό γάλα είναι καλύτερο και οτι τα παιδιά που έχουν πιεί μητρικό γάλα αρρωσταίνουν λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει οτι όλα τα παιδιά που έχουν πάρει ξένο γάλα είναι αρρωστιάρικα!!! (είμαι και εγώ ένα απο αυτά) Μια χαρά θα μεγαλώσει το παιδάκι σου και με το ξένο γάλα. Στην υγεία του θα συμβάλουν και άλλα πράγματα, όχι μονο το γάλα που του δίνεις. Πήγαινε στο parents στην ενότητα του θηλασμού και γράψε αναλυτικά τις δυσκολίες σου. Θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα οι κοπέλες εκεί. Αν όμως δεν τα καταφέρεις , μην τρελαίνεσαι και μην έχεις τύψεις!!!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το ξεπεράσεις αυτό,δεν κάνει καλό ούτε σε σένα ούτε στο μωράκι σου.

Απο τα λίγα που έχω διαβάσει πάντως αν έχεις πρόβλημα με την ποσότητα με τα θηλαστρα του εμπορίου δεν κάνεις τίποτα, πρέπει να νοικιάσεις επαγγελματικό.

ΦΑΜ βγάλατε φωτό τελικα;;

Η δικιά μου ηρέμησε απο το απόγευμα και μετά και έριξα και εγω εναν ύπνο. Τώρα πάμε για μαμ και μπανάκι, πήγε ήδη 11 και δεν το πήρα χαμπάρι!!!

angie καλα σου λενε τα κοριτσια! ρωτα στo parents , ε , κ αν δεν τα καταφερεις δεν εγινε κ τιποτα!!!! το μωρακι σου μια χαρα θα ειναι κ με το ξενο , αν εσυ δεν προκειται να εισαι καλα!

φαμ , 120 :shock::shock::shock: ????????

κ εγω παλευω για 30 το 2ωρο????????

μαρινακι , οταν το διαβασα ηταν κ ο αντρας μου διπλα κ διαβαζε κ μετα αρχισε να ασχολειται με την μικρη ( οχι οτι την αφηνει κ καθολου...) κ μου λεει "οτι χρειαζεσαι , πες το μου ... μην με βγαλεις στο παρεντς οτι δεν σε βοηθαω..".:tongue: μηπως να τον απειλησεις:lol::lol::lol:?????

μανουλες για πειτε μου απο την εμπειρια σας... ποσες φορες πρεπει να κανει κακακια το μωρο? γευμα κ χεσιμο παει? ή δεν εχει να κανει? ρωταω γιατι εμεις ενω ξεκινησαμε καλα την πρωτη μερα , την δευτερη δεν καναμε καθολου κ ποναγε η μικρη κ μετα το χαμομιλακι εκανε 2 φορες χθες το βραδυ κ σημερα εκανε αλλες 2 ... να ανησυχησω??

baJfp2.png

Κοριτσια ζητησα συμβουλη απο το τοπικ με τον θηλασμο και μου ειπαν οτι ο μικρος επιδη τρωει περιπου 5 φορες την ημερα ειναι λιγο πρεπει 12:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ποτε θα μαγειρευω θα ταιζω το παιδι μου θα κοιμαμαι θα κανω κακα μου?Δεν ακουγεται λιγο υπερβολικο?Πιθανον σωστο αλλα πως πραγματοποιειται αυτο ρε παιδια?Πηρα 20 κιλα θα χασω 50 και θα μεινω εγω 20 στο τελος απο την κουραση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφακι και εγω στο Δημητρη ετσι αγχωνομουν και μου ειπε ο παιδιατρος ακριβως:μην Ανησθχεις θα χεσει.Συνηθως μολις τρωνε αλλα αν παραλειψουν και καν δυο δεν ειναι και κακο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαρινα εμας ο παιδιατρος της μοναδας μας ειπε οτι το σωστο ειναι 8 γευματα ανα 3ωρο... κ να μην πεσουμε ποτε κατω απο 5 κ οτι αυτος ο αριθμος γευματων δεν ειναι σωστος απλα αναγκαιος... κ να προσπαθουμε να τα κραταμε στα 8. αυτα τα ελεγε γενικα κ οχι σε εμενα... εμεις τρωμε ανα 2 ωρες περιπου, ισως κ 2μιση. εκτος απο το βραδυ που δεν την ξυπναω.αλλα χθες ξυπναγε μονη της.

αρα να αρχισω να ανησυχω αν στα τοσα γευματα που εχουμε κανει εχει κανει κακακια της μονο 2 φορες...

baJfp2.png

πλακα εχουμε βρε κοριτσακια... διαβαζω και αυτα τα σχόλια της Μαρινας και γελάω μονη μου σαν τη χαζη....

Πολυ ομορφη η ευχη σου Αλεκα μου και εγω θελω να ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη Κατι .Θελω να μου κανει δωρο να πραγματοποιηθει μονο μια ευχη τιποτα αλλο.και θα ευχομουν να εχω οσες ευχες θελω:lol::lol::lol::lol:

Ειμαι λιγο πεζη ε?Αυτο θελω ομως

όχι παιδι μου... τι πεζη!Όταν τον βρεις, να μου γραψεις!:tongue: Όσο για το 'θα φαει ξενο που θα'νει όλο δικό του'... δεν εχω λόγια!:P
Σοφια μου πλακα κανω με τον αντρουλη μου αστον να κοιμηθει αλλα πλακα στη πλακα ποτε θα του ριξω κλωτσια
Ναι ναι και εγω πλακα στην πλάκα θα γραψω το επόμενο επισοδιο της ανατομιας ενος εγκληματος. αν και την τελευταια εβδομαδα με πηρε χαμπαρι ότι δεν πάω καλα και τρεχε και αυτος μαζι μου. Μαρινα σου πέρασε η όρεξη για τρίτο ή ακόμη???:lol:

Εμένα τρώει 120ml ανά γεύμα!!! Ο ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΕΝΑΙ ΜΠΟΜΠΑΣ!!!!!!

Φαμουλα μια χαρα ο μικρουλης ε?? Λοιπόν εμενα εδω και δεκα ημερες έχει πονακια. Αλλες φορεες λιγα και άλλες φορες αρκετα. Ξερετε τι εκανα και σωθηκα?? Μασαζ με baby oil στην κοιλιτσα, κυκλικό, σαν το ρολοι. Μιλάμε για κανα τετραωρο ούτε πονακι έχει ούτε τιποτα... αφηνει και μερικες και ερχεται στα ισια του!! Του δινω και 20 μλ κιντερτε την ημερα και ειναι οκ. Εμενα πίνει 150 τωρα αλλα τη δευτερα σαραντιζουμε, έτσι?? Ειμαστε πιο μεγαλοι...Και δεν το στραγγιζει. αφηνουμε προς το παρον 10 με 20 μλ. Κάνει 7 με 8 γευματα την ημερα.

Το καθε παιδι όμως έχει τους ρυθμους του. Ο Αγγελος τριων μηνων ήτραν στην ανωτατη καμπυλη υψους και βαρους καιέπινε μονο 140 μλ.

μανουλες για πειτε μου απο την εμπειρια σας... ποσες φορες πρεπει να κανει κακακια το μωρο? γευμα κ χεσιμο παει? ή δεν εχει να κανει? ρωταω γιατι εμεις ενω ξεκινησαμε καλα την πρωτη μερα , την δευτερη δεν καναμε καθολου κ ποναγε η μικρη κ μετα το χαμομιλακι εκανε 2 φορες χθες το βραδυ κ σημερα εκανε αλλες 2 ... να ανησυχησω??

Ο δικός μου για τρεις εβδομαδες έκανε σε καθε γευμα...μετα μια φορα την ημερα και εδβ και μια εβδομαδα μια φορα στις δυο μερες... Αυτο μου ειχε κανει και ο Αγγελος μεχρι που πηγε δυο μηνων και μετα έκανε καθε μερα. θα δουμε τωρα.
Κοριτσια ζητησα συμβουλη απο το τοπικ με τον θηλασμο και μου ειπαν οτι ο μικρος επιδη τρωει περιπου 5 φορες την ημερα ειναι λιγο πρεπει 12:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ποτε θα μαγειρευω θα ταιζω το παιδι μου θα κοιμαμαι θα κανω κακα μου?Δεν ακουγεται λιγο υπερβολικο?Πιθανον σωστο αλλα πως πραγματοποιειται αυτο ρε παιδια?Πηρα 20 κιλα θα χασω 50 και θα μεινω εγω 20 στο τελος απο την κουραση
:lol::lol::lol:.... εμ εγω γιατι νομιζεις δεν προσπαθω πολυ για τον θηλασμο??? Γιατι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!! Και εκτος των παραπανω έχω θεματακια υγειας και δουλευω. Πάντως για όσες έχουν τυψεις να σας πω ότι ο Αγγελος δεν θηλασε και , καλα να ειναι πάντα το παιδακι μου, ως τωρα έχει πάρει μονο ντεπον!! Επίσης εγω δεν θηλασα καθόλου, μια χαρα την εβγαλα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας και το κουράγιο σας .. είναι δύσκολα ώρες ώρες .... μου λείπουν πολύ και οι γονείς μου και με πιανει το παράπονο. ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. θα κάνω ότι μπορώ και όπως παει.

και εγω δεν θήλασα σαν μωρό γιατι η μητέρα μου είχε κάποια θέματα υγείας αλλα μια χαρά πήγα μέχρι σήμερα, δόξα το θεο ..

μου εχει βγει απιστευτη κούραση ψυχική και σωματική. χαζέυω τον μικρούλη όμως και ηρεμώ ( όταν δεν με ξεκουφαίνει με την γκρινιαρούλα του :) )

καλό ύπνο???? :) το ανέκδοτο της ημέρας!!!

είμαστε μπροστά στο pc, μόλις φάγαμε, o μικρός έχει πονάκια και ακούμε προσομοίωση σεσουάρ για να ηρεμήσει...

ελπίζω μετά να κοιμηθώ για κανένα δίωρο...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

τι βραδυ και αυτο .. μεχρι τις 3 γκρίνια και μετα αφου εφαγε απειρη ποσοτητα, επεσε ξερός μεχρι πριν απο μισή ωρα !!

τώρα μόλις φάγαμε και χαλαρώνουμε. βρε κορίτσια, εσας ρευονται καθε φορά, σε κάθε γευμα και σε κάθε διαλειμμα?

ή εγω δεν το καταλαβαίνω, ή το δικό μου μπεμπίνι δεν ρευεται ... είναι κακό αυτό λετε?

Καλημέρα!!

Τη δικιά μου Angie απο τότε που γεννήθηκε δεν την έχω ακούσει να ρεύεται!! Την βάζω να ρευτεί, κάτι ξεφυσήματα κάνει αλλα ρέψιμο μια φορά αυτό δεν μου φαίνεται!!

καλημερα κοριτσακια. Εμεις τα βραδυα καλα κοιμόμαστε αλλά μετα το γευμα των 6, κτα τις 7 το πρωι, μας πίανουν τα πονακια μας. Εν τω μεταξυ ο Αγγελος δεν ειχε καθόλου και μου κακοφαινεται.. Εσας όταν λέμε πονακια τι κανουν? Εμενα αρχιζει και σφιγγεται, διπλώνει ποδαρακια και μουγκριζει. Δεν κλαιει ο καυμενος αλλα δε μπορω να τον ακουω και ετσι που κανει...και καταλήγουμε αγκαλια μεχρι το επόμενο γευμα που θα ξεραθει!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ξεχασα να σας πω ότι ρευεται συνεχεια, ευτυχως εύκολα, έχει αερια και συχνο λόξυγκα. Αυτα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...