Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θελω να φυγει ο αντρας μου απο το σπιτι τωρα με εκνευριζει βρε αδερφε πως το λενε?Εχει ολα τα δικια του κοσμου που θελει να κατσει και να κοιμηθει αφου δουλευει σαν σκλαβος απο τις 4 το πρωι και γυρναει το βραδυ στις 11 αλλα δεν μπορω βρε κοριτσια αυτη τη μουργα τρεχω απο δωματιο σε δωματιο που κλαιει μια ο ενας μια ο αλλος ο ενας θελει να φαει ο αλλο θελει τη μαμα του για να κοιμηθει και μετα ξανακλαιει ο ενας και πας και εχρι να πας ξανακλαιει ο αλλος και εχω τον καλο μου να κοιμαται ή να παιζει υπολογιστη τουλαχιστον οταν ειμαι μονη μου λεω ειμαι μονη μου και τρεχω αλλα να τον εχω εδω σαν τοιχο τρελαινομαι και το πρωι μου εβαλε και χερι γιατι ενω θηλαζα και εβγαζα και με το θηλαστρο ηταν ο Δημητρης μπροστα δεν μπορεις μου λεει οταν εισαι μονη σου?Ποτε ειμαι ρε μονη μου που ακομα και για χ@@@μο παμε ολοι μαζι?Γιατι δεν τον απασχολεις εσυ λιγο και καθεσαι στον υπολογιστη?Εχει δικιο το ξαναλεω κουραζεται πολυ αλλα θελω να μην ειναι στα ποδια μου και οταν ειναι ας κανει μια προσπαθει οτι παει να συμμετασχει και εγω ειμα καλο κοριτσι με φιλοτιμο με τσιπα το στεφανι πανω απο ολα σχεδον και δεν θα τον αφησω.Τελειωσε το παραληρημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα μανουλες!!!!!

Εμεις κοιμομαστε τωρα και βρηκε ευκαιρια η μαμα να γραψει!

Κι εμεις στον υπνο maximum 3 ωρο να ριξουμε αλλα ενταξει νωρις ειναι ακομα ρε κοριτσια θα στρωσουν τα νινακια!

Εμεις παλευουμε με θηλαστρα, θηλασμο και συμπληρωμα καθως στην κλινικη το στηθος εκανε οιδημα και αναγκαστηκα του διναν ξενο...τωρα που ηρθε στο συγκαλα του παλευω μπας και μπορεσω να τον θηλασω! Εσας που πινουν μπιμπερο ποσα ml πινουν?

Αλεκα θα σου στειλω κατι που θα σε βοηθησει νομιχζω....λοιπον κλαιει ο λουκουμας κι επιστρεφω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Εγω δεν του δινω απολκειστικα μπιμπερο αλλα οταν πινει μονο ξενο γυρω στα 80 οταν θηλαζω κιολας εδω ειναι δυσκολη απαντηση απο 10 εωσ 50 αλλα αυτο ειναι πολυ σχετικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα ευτυχισμένες μανούλες!!!!

Χρόνια πολλά στις όμορφες οικογένειες μας!!!!

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ!!!!

Αχ τί ωραίες γιορτές...κι ας είμαστε μόνοι στο σπίτι, άυπνοι, με κακά-τσίσα-γουλίτσες-σαλάκια στα ρούχα, με άλουστα μαλλιά, με ξεχειλωμένες κοιλιές, με πρησμένα+πονεμένα στήθη...ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Χρόνια πολλά σε όλες και στις οικογένειές μας!

Σήμερα ήρθαν τα πεθερικά μου με τα φαγητά, φάγαμε, έπλυνε η πεθερά μου και τα πιάτα όσο εγώ συγύριζα την κουζίνα (σούπερ πεθερά!!!) και φύγανε γιατί ο μικρός μου ξύπνησε και ήθελε να φάει. Είχε και κάτι πονάκια τρελά!!! Το κεφαλάκι του μούσκεμα ήταν αν και ο γιατρός μας είπε ότι από τον 2ο-3ο μήνα και μετά αναργοποιούνται οι ιδρωτοποιοί αδένες. ο δικός μου πώς ίδρωσε, μου λέτε?

inaki με έσωσες με το πιστολάκι! σήμερα με τέτοιο κλάμα (μιλάμε για λυγμούς, όχι αστεία) μόνο το σεσουάρ τον ηρέμησε! και τώρα τον έχω στην αγκαλιά μου και τον πήρε ο ύπνος με το σεσουάρ!!! Ευχαριστώ!!!

πάω να τον βάλω μπας και κοιμηθεί...

15y6xxxv0qx3picm.png

Kι εμενα Μαρινα μια απο τα ιδια...70-80 οταν ειναι μονο ξενο και οταν θηλαζω κιολας 30-40ml.

Εχω χασει ην μπαλα μιλαμε! Ειχε και ικτερο και πρεπει να ψιλομετραω ποσο πινει...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

καλες γιορτές σε όλες μας !! να χιαρόμαστε τα παιδακια μας !!

εγραφα μισή ωρα τα νεα μου και κατι εγινε και χάθηκαν.

απλα θα γράψω οτι εχω απελπιστει με την προσπ΄΄αθεια του θηλασμού. ειναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν εχω γάλα. εχτές εσκασα αλλα 100 ευρώ για αλλο θήλαστρο και πάλι δουλεια δεν γίνεται. μόνο οταν πιεζω το στήθος βγαίνει λίγο και αυτό προσπάθω να δίνω στον μικρούλη εστω σταγονίτσες. και μετα συμπληρωμα το ξένο γάλα.

γενικά με εχει παρει πολυ απο κατω και εχω πεσει ψυχολογικα παρολο που οι δικοι μου μου λενε οτι δεν πειραζει αν του δίνω μονο ξένο, και οτι δεν θα είναι ου τε το πρω΄το ουτε το τελευταιο μωράκι. εμενα ομως με εχει επιρεασει πολυ και κλαίω συνέχεια

δεν καταλαβαίνω γιατι να συμβαίνει αυτο και να μην βγαίνει γάλα. στο μαιευτήρι οαναγκαστικα του εδωσα ξένο γιατι όλες τισ ημερες που ήμασταν εκει το στήθος μου είχε πετρωσει και πονούσα αφόρητα

τι μαλαξεις έκανα, τι συμπληρώματα διατροφής .. τίποτα ... είμαι να πεθάνω απο την στενοχώρια μου ... και εχω κουραστεί πολυ ψυχολογικα με όλο αυτπο

νιώθω τύψεις οτι δεν προσφέρω τα καλύτερα στο μωρόύλι μου

στο μεταξύ εχω αρχίσει και φοβάμαι μήπως κανω κακό και στο στήθος μου απο την πολύ πίεση που ασκώ .. (οχι στην εμφάνιση, δεν με νοιαζει αυτό, αλλα μην κανω κακο στους αδένες οπως το πιεζω τόσο πολύ)

συγνώμη βρε κορίτσια που σας μαυρισα την ψυχή χριστουγεννιατικα αλλα με εχει τσακίσει αυτο το θέμα πολυ

Angie και εγω εχτες πηγα αγορασα αλλο θηλαστρο και σε τρις αντλησεις 50 μλ ημαρτον.Αν και δια βασα στο parents. gr οτι το θηλαστρο σου δειχνει μονο ποσο αντλεις και οχι ποσο παραγεις δεν σημαινει οτι αν αντλεις 20 θα εχεις 20 μπορει να εχεις 100 απλα θελει πολυ προσπαθεια συνεχομενο θηλασμο και αντληση μηπως και παραγεις περισσοτερο και γενικα γερα νευρα.Εγω το πηρα αποφαση θα το παλεψω μεχρι να γινει ο μικρος 20 ημερων και αυτο γιατι λυπαμαι το θηλαστρο και τα χαπια μετα τελος θα παρω και ενα ωραιο χαπακι τοξικο ξετοξικο και θα φαει ξενο που θα ειναι ολο δικο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και δεν θελω να ακουω βλακειες οτι δεν προσφερεις το καλυτερο στο μωρο σου ισα ισα του προσφερεις μια μαμα που να ειναι καλα και οχι πτωμα απο την κουραση και ετοιμη για νευρολογικη κλινικη.Τον Δημητρη δεν τον θηλασα σχεδον καθολου ειναι υγιεστατος και μια χαρα τι δεν ειμαι καλη μανα επειδη ειτε δεν ειχα γαλα αλλα και στο φιναλε δεν γουσταρα τη διαδικασια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, ευτυχία και πολύ αγάπη!!!!!Να είναι γερά και δυνατά όλα τα μπεμπάκια!!!

Σπίτι μόνη και εγώ, η μεγάλη και ο μπαμπάς βολτάρουν, αλλά δε με νοιάζει καθόλου!!!!

Ευτυχώς η μικρή είναι ένας άγγελος-μάλλον με λυπήθηκε ο Θεός με αυτά που πέρασα με την πρώτη....23 ώρες το 24ωρο στο στήθος+συμπλήρωμα τους 2 πρώτους μήνες!!!!Γκρίνια, κλάμα, αγκαλιά διαρκώς, τα είχαμε δει όλα!!!!

Αυτό το μπεμπόνι μου είναι σαν να μην υπάρχει στο σπίτι το καλό μου...ξυπνάει ανά 3ώρες να θηλάσει λες κι έχει βάλει ξυπνητήρι, όταν χορτάσει κάθεται στο καλαθάκι του μόνο του και κοιτάζει ήσυχο...αυτό ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τη μεγάλη, δεν καθόταν δευτερόλεπτο στο κρεβάτι της ξύπνια!!!!!

Τελικά όντως το κάθε παιδί είναι διαφορετικό!

Πρωτομανούλες υπομονή και κουράγιο!Όσες έχετε αποφασίσει να θηλάσετε κρατάτε γερά!Χρειάζεται τρομερή προσπάθεια και θέληση!Στην αρχή είναι δύσκολα μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία, μετά τα πράγματα στρώνουν!

Θήλασα ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ την Ιφιγένεια και ουδέποτε το μετάνοιωσα!!!

Στην αρχή που έδινα συμπλήρωμα τα είχα δει όλα με την αποστείρωση και τα μπιμπερό, δεν την άντεχα αυτή τη διαδικασία με κούραζε πολύ!!!

Και τώρα που ξεμπέρδεψα με τον ίκτερο και τα ξένα γάλατα τον έκρυψα τον αποστειρωτή, δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου!'Οσες χρειάζονται συμπαράσταση και έχουν απορίες υπάρχει το topic του θηλασμού στο forum,σωτήριο, εμένα με "έσωσε" άπειρες φορές....

Σας φιλώ όλες, πάω να χτυπήσω το 8ο μελομακάρονο, βγάζω τα απωθημένα του ζαχάρου....:D:D:D:D:D!

Α, και όσα κι αν τρώω τα κιλά κάθε μέρα κατεβαίνουν σαν τρελά, το θαύμα του θηλασμού βλέπετε...

Ibphp2.png

gJpep2.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσες μου γλυκιές Χρόνια πολλά και καλά σε όλους μας !!!!!!!!και πολλές ευχές σε όσες γιορτάζουν !!!!!

Πριν από λίγο τέλειωσα με τα του σπιτιού....γέμισα και γαλοπούλα !!!!!! και έκανα και lemon pie !!!!! μεγαλεία σας λέω...... Με την μπεμπούλα ούτε κανονισμένα να τα είχαμε...΄ξύπνησε μόλις τα ετοίμασα όλα και μετά πάλι μόλις τελειώσαμε το φαγητό.

Εγώ βέβαια είμαι κομμάτια αλλά χαλάλι.Τόσα χρόνια τα περίμενα αυτά τα Χριστούγεννα....λιγη κούραση δεν πειράζει.

Αλεκάκι τί υπέροχη ευχούλα ήταν αυτή ???? Αντε πάλι τα κλάματα !!!!

Φαμούλα μου ''συμπεθέρα'' βάλε φωτό του γαμπρού αγιοβασιλάκι !!!!

Εβίτα τι να πω.....κουράγιο δόλια μάνα !!!!!!

Angie εχει δικιο η μαρινα! εγω πιστευω οτι ολα ειναι σχετικα! κ εγω που δεν θηλασα τι επαθα??? ( ο καλος στο μυαλο μου δεν οφειλεται σε αυτο , παντως

:tongue:) μην τρελαινεσαι ετσι! κοιταξε να ηρεμησεις για να εχεις αντοχες!

evita στην πεθερα δωσε το ακαταλογηστο! μη δινεις σημασια...

μαχη εγω χθες της εδωσα χαμομηλι απο το φαρμακειο(μιλουπα) γιατι ειχε 24 ωρες να κανει κακακια. ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ , αλλα την βοηθησε!

καλημερααααα!!!!!! Merry Christmass hohoho!!!!!!! :-P:-P:-PΣας εβαλα εσας την ευχουλα που διαβασα καπου και μου αρεσε πολυ????

Αγαπημενε μου Αγιε Βασιλη θελω να γεμισεις τον σακο σου με πεντε μαγικα ραβδια.... Το πρωτο να ειναι της υγειας...να ειναι όλοι ανθρωποι καλα... Με το δευτερο να γεμισεις τροφιμα ολον τον πλανητη σε παιδακια και ανθρωπους που πεθαινουν απο ασιτια..και να ντυσεις τα γυμνα κορμακια που κρυωνουν με ζεστα ρουχα...Με το τριτο να αγγιξεις ολους τους σκληρους κ παγωμενους ανθρωπους Το τεταρτο ραβδι να ειναι της υπομηνής και της πίστης για αυτους που την εχουν αναγκη...Με το πεμπτο να δωσεις σε ολες της γυναικες του κοσμου την δυνατοτητα να γινουν μανουλες ωστε αυτοματα το σπιτι τους θα γεμιση ευτυχια αγαπη χαρα Τελος σε ευχαριστω που με αγγιξες 2 φορες με το πεμπτο ραβδι και μου εκανες τα ομορφοτερα δωρα. Προσωπικα δεν θελω τπτ απλα θελω να αγγιξεις τα παιδια μου με το πρωτο ραβδι τα αλλα θα τους τα προσφερω εγω.... ευχαριστωωωωω:!::!::!: Σοφακι σταματα να κλαις... μια ευχη ειπα να κανω η ρουφιανα!...

το καταλαβες παλι????????? δεν φταιω εγω ρε Αλεκα!!! αυτες οι ατιμες οι ορμονες φταινε!!! που μεταξυ μας δεν νομιζω οτι θα επανελθουν...

Τι θυμαμαι τωρα... Μαρινα και Σοφια όσο μπορειτε κρατηστε το θηλασμο. Σας το λεω αν και δεν θηλασα και στα δυο και παρ΄ όλα αυτα δεν ειχα κανα θέμα με το ξενο γαλα... Όμως αφου όλοι λένε ότι ειναι το καλυτερο, κατι παραπανω θα ξερουν...

εγω κουραστηκα να πω την αληθεια... εχω κ μια ανασφαλεια για το ποσο τρωει... κ της δινω ενα γευμα δικο μου ενα ξενο. για να προλαβαινω κιολας να βγαζω, γιατι ανα 2ωρες τρωμε. σκεφτομαι κ μολις παρω κ την αλλη , να το κοψω:oops::oops::oops:

χρονια πολλα και παλι μανουλιτσεςΦαμ εγω με τηνΑλεκα σου ειχαμε πει οτι δεν ειναι ευκολος οτζν σου λεω οτι δεν μου αρεσε τι εννοουσα η μανα?Κοντευω να τρελαθω ειμαι με το ενα βζ εξω με το αλλο εχω το θηλαστρο και με ενα τριτο χερι φτιαχνω συμπληρωμα ειμαι ενα βημα πριν το κοψω και να κανω 8 πακετα τσιγαρα για πιβραβευση της μειωσης του 9 μηνου κια πιο μειωσης του θηλασμου.Ασε που φοβαμαι οτι θα μαθει το βζ και αγκαλια και αντε μετα να τον ξεκολησεις και οχι τιποτα αλλο εγω δεν ειμαι μονη μου εχω αλλο ενα παιδι.

Ξυπνησε το αντρακι θα τα πουμε μετα

αχ μαρινακι σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!! μια απο τα ιδια...

Θελω να φυγει ο αντρας μου απο το σπιτι τωρα με εκνευριζει βρε αδερφε πως το λενε?Εχει ολα τα δικια του κοσμου που θελει να κατσει και να κοιμηθει αφου δουλευει σαν σκλαβος απο τις 4 το πρωι και γυρναει το βραδυ στις 11 αλλα δεν μπορω βρε κοριτσια αυτη τη μουργα τρεχω απο δωματιο σε δωματιο που κλαιει μια ο ενας μια ο αλλος ο ενας θελει να φαει ο αλλο θελει τη μαμα του για να κοιμηθει και μετα ξανακλαιει ο ενας και πας και εχρι να πας ξανακλαιει ο αλλος και εχω τον καλο μου να κοιμαται ή να παιζει υπολογιστη τουλαχιστον οταν ειμαι μονη μου λεω ειμαι μονη μου και τρεχω αλλα να τον εχω εδω σαν τοιχο τρελαινομαι και το πρωι μου εβαλε και χερι γιατι ενω θηλαζα και εβγαζα και με το θηλαστρο ηταν ο Δημητρης μπροστα δεν μπορεις μου λεει οταν εισαι μονη σου?Ποτε ειμαι ρε μονη μου που ακομα και για χ@@@μο παμε ολοι μαζι?Γιατι δεν τον απασχολεις εσυ λιγο και καθεσαι στον υπολογιστη?Εχει δικιο το ξαναλεω κουραζεται πολυ αλλα θελω να μην ειναι στα ποδια μου και οταν ειναι ας κανει μια προσπαθει οτι παει να συμμετασχει και εγω ειμα καλο κοριτσι με φιλοτιμο με τσιπα το στεφανι πανω απο ολα σχεδον και δεν θα τον αφησω.Τελειωσε το παραληρημα

εγραψες χωρις να κανεις ουτε ενα λαθος!!!!!!:tongue:

μαρινακι ηρεμησε κ εσυ δικιο εχεις κ ο αντρας σου κουρασμενος ειναι.... εγω παντως θα σου προτεινα να του ζητησεις να σε βοηθησει. το οτι δουλευει εκεινος δεν σημαινει οτι εσυ δεν κουραζεσαι! ισως κ περισσοτερο! αν του μιλησεις ηρεμα κ του πεις ποσο σημαντικο ειναι εστω κ για 5΄να κρατησει τον μικρο ησυχο, ολα θα πανε καλα!

baJfp2.png

Πολυ ομορφη η ευχη σου Αλεκα μου και εγω θελω να ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη Κατι .Θελω να μου κανει δωρο να πραγματοποιηθει μονο μια ευχη τιποτα αλλο.και θα ευχομουν να εχω οσες ευχες θελω:lol::lol::lol::lol:

Ειμαι λιγο πεζη ε?Αυτο θελω ομως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να μαι πάλι!!!

Σούζα μας είχε ο κομπόστας σήμερα....φάγαμε εναλλάξ για να καταλάβετε, γιατί πονούσε και ήθελε αγκαλίτσα το μαμούνι, οπότε τρώγαμε ένας-ένας!!!! Και πάλι ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας!!!! Βγήκαμε και την πρώτη μας βόλτα με το καρότσι!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Αλέκα τί ευχούλα ήταν αυτή.....ΕΛΕΟΣ με τα κλάματα!!!! Κλάιω πιο πολύ κι από νεογέννητο!!!!

Μαρινάκι συμφωνώ με την Σοφία...ναι μεν υπομονή και κατανόηση στον σύζυγο που δουλεύει πολλές ώρες, αλλά κι εσύ χρειάζεσαι βοήθεια. ΄'Αμα του το πεις όμορφα και την κατάλληλη στιγμή, θα σου αρνηθεί λίγη βοήθεια???? Όσο για τα 8 πακέτα τσιγάρα, κι εγώ αυτό σκέφτομαι όταν τελειώσει ο θηλασμός!!! Μη σου πω για 18 πακέτα τσιγάρα!!!! Μου λείπει απίστευτα το άτιμο... Όντως εσύ και η Αλέκα μόνο μου είπατε ότι είναι δύσκολος ο θηλασμός...

Εβίτα ψιλοαπαράδεχτη η πεθερά...εγώ στη θέση σου μπορεί και να την άφηνα νηστική!!!!

Μάχη και Angie συμφωνείτε ότι ο θηλασμός είναι πιο δύσκολος και από τον τοκετό????

Angie εμείς είμαστε εδώ να σε ακούμε και να σε στηρίζουμε, αλλά νομίζω ότι πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια να συνέλθεις από την άσχημη ψυχολογία.... Πίστεψέ με, είναι φαύλος κύκλος: με τη στενοχώρια χαλάς το γάλα σου και μετά στενοχωριέσαι παραπάνω που δεν χορταίνει το μωρό και μετά το χαλάς περισσότερο... Στην τελική τόσα μωράκια δεν πήραν σταγόνα μητρικό γάλα και δεν έπαθαν τίποτα!!! Για το καλό του μωρού λοιπόν, πάρτο απόφαση ότι εσύ θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και από εκεί και πέρα και ξένο θα δώσεις και ότι χρειαστεί!!! Τις πρώτες ημέρες έκλαιγα κι εγώ και το μωρό μου έκλαιγε κι αυτό και δεν χόρταινε με το γάλα μου...Και ξαφνικά ξυπνάω μια μέρα και λέω ΤΙ ΚΑΝΩ???? Στενοχωρώ το μωρό μου!!!! Και το αφήνω και νηστικό!!! Και τώρα έχω καταφέρει να τρώει το πολύ 1 ξένο γεύμα την ημέρα, κι αυτό γιατί δεν προλαβαίνω να βγάλω (εννοείται με θήλαστρο την παλεύω - στο στήθος το πολύ 10-15 λεπτά ημέρα παρά ημέρα για να ενεργοποιώ την παραγωγή).

Εμένα τρώει 120ml ανά γεύμα!!! Ο ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΕΝΑΙ ΜΠΟΜΠΑΣ!!!

Λητώ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Φτου σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...