Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε να μας πεις τα νεα!!!!! οχι τιποτε αλλο αλλα ο αντρας μου ησυχασε που του ειπα οτι εχουμε βρει γαμπρους!!!!!:D:D:D

και εμένα ησύχασε που του είπα ότι είσαι αδύνατη...'δεν θα αντέξω να έχω και άλλη μου λέει' :P:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο εμένα!!!

κορίτσια σήμερα πάω για καρότσι....

τι προτείνετε??

Για πείτε please γιατί είμαι τελείως ΑΣΧΕΤΗ!!!

Εγώ έχω της chicco και είμαι ευχαριστημένη.

Συνδυάζει 3 πράγματα ταυτόχρονα. Πορτ μπεμπέ, καθισματάκι για το αυτοκίνητο (για μέχρι 9 κιλά) και στη συνέχεια μετατρέπεται σε κανονικό καρότσι για μεγαλύτερα παιδάκια.

Βασικά σκέψου εσύ τι ανάγκες θέλεις να καλύψεις. Αν για παράδειγμα έχεις πάρει ήδη καθισματάκι αυτοκινήτου, θα πάρεις ένα πιο απλό καρότσι.

Επίσης, το θέλεις μεγάλο και ογκώδες με πολλές λειτουργίες,ή πιο ελαφρύ και απλό. Και εγώ άσχετη ήμουν. Απλώς βρες μια πωλήτρια ενημερωμένη και πρόθυμη να ενημερώσει και εσένα και αμέσως θα βρεις τι ταιριάζει στην περίπτωσή σου.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

και εμένα ησύχασε που του είπα ότι είσαι αδύνατη...'δεν θα αντέξω να έχω και άλλη μου λέει' :P:p

αδυνατη κιλα 85!!!! αποκλειεται να ειπε ο αντρας σου τέτοιο πραγμα!!! ασε που πιστευω οτι σε πειραζει γιατι του αρεσει!!!!!

baJfp2.png

ξέρω ότι οι καούρες κι οι ξινίλες δεν έχουν να κάνουν με τα μαλλιά του μωρού. Αν όμως βγει μαιμουδάκι το παιδάκι μου θα αναθεωρήσω και νέες μελέτες θα ληφθούν υπ΄ όψιν. Έδώ και δέκα ημέρες, ούτε μία ημέρα δεν έχει περάσει που να μην ταλαιπωρούμαι με αυτό το πράγμα... για να δούμε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αδυνατη κιλα 85!!!! αποκλειεται να ειπε ο αντρας σου τέτοιο πραγμα!!! ασε που πιστευω οτι σε πειραζει γιατι του αρεσει!!!!!

δεν έχει σημασία η εγκυμοσύνη βρε... σε 'έκοψα' εγώ! :P Ο άντρας μου για να είμαι ειλικρινής δε λέει τίποτα...όλο 'μια χαρά είσαι' μου λέει ο άμοιρος! Αλλά πριν κανένα εξάμηνο, είχε δει κάοπιον στο ασανσερ... έναν mentalist, που του διάβασε κάτι σαν ξόρκι και από τότε...:rolleyes: Φαντάζομαι έχετε δει όλες την ταινία 'Βαριά ερωτευμένος' ε?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Pwpw! Mwro 8a vgalw egw h gremlin??? Re seis koritsia..perpataw kai vlepw ti koilia mou na kounietai! Pou phge h 8ewria oti otan kouniomaste ta mikroulia mas koimoudai?

Eixa ennoia to prwi oti den kounioutan kai edw kai mia wra kovei voltes me exairetiko pa8os!

Me ola auta den 8elw na doulepsw :) Thelw na xazeuw th koilia mou, telos!

smoots

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

αλέκα αστα αυτα!!!! εχεις σκεφτει μηπως σε αφηνει αγκυος γιατι ετσι θελει να εισαι????? σας βλεπω συντομα για τριτο....!!!!

969356n04i0j45gk.gif

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα μη γελας.... εγω επιφυλλασομαι παντως!!!

όσο γιατις καουρες , θυμασαι που σου ελεγα οτι το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω γιατι ειναι πολυ εντονες? βρηκα τροπο 2 βραδυα κ κοιμαμαι!!!

ειναι ενα νερο που εχει στα lidl βικος ζαγοροχωρια , με διοξειδιο του ανθρακα... δεν ειναι σαν σοδα... ειναι πιο ελαφρυ! παω για υπνο κ το εχω διπλα μου , μολις με πιασουν πινω 2-3 γουλιες κ τελος!!!!!! δεν μπορω να το δικαιολογησω αλλα με αυτο βρηκα την ησυχία μου!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

irsa για καρότσι ψαξε κάτι που να είναι για νεογέννητο αλλα να είναι και ελαφρυ με σκελετο αλουμινιου ας πουμε γιατι στη αρχη ειναι καλα αλλα οταν το μωρακι σου φτασει 7-8 κιλα και ειναι γυρω στα 12 το καροτσι δεν παλευεται

melsas περαστικα κοριτσακι μου

aleca οσο αφορα το μαλλι το κοντο ειναι σουπερ και πολυ βλικο εγω απο τοτε που τα εκοψα εχω σωθει εισαι παντα φτιαγμενη ζελεδακι και εφυγες αλλα είναι πολύ ενοχλητικο απο την αλλη γιατι θέλαει σχεδον κάθε 2-3 εβδομάδες καλα ακουσες κοψιμο γιατι χαλαει η φορματου δεν αντεχεται για πολυ αν δεν το έχεις συνηθίσει .

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα η ελινα θα κανει δουλειες ή θα μαγειρευει.χιχιχιχιχι οι υπολοιπες?

η Αλέκα μπορει να είναι στον γιατρο...Η Εβιτα θα εχει δουλεια....κ το Ινακι μαλλον θα κρυβεται απο την ΦΑΜ!!!!:lol::lol::lol:

baJfp2.png

Κι εγώ έκανα εισπνοές νεράκι με χαμομήλι... Άντε να δούμε!!! Άνοιξαν και οι πόροι του δέρματος. Λέτε να πεταχτώ για κανέναν καθαρισμό? χιχι!

Sofia εγώ γιατί έχω πλακώσει τα maalox??? Θυμάμαι κάποια κοπέλα το είχε πει παλιότερα, γι' αυτό το νερό ότι κάνει καλό στις καουρες (Δε θυμάμαι αν ήσουν εσύ), γιατί έχω κι εγώ πάαααααρα πολλές! Το είχα ψάξει τότε σε 2-3 σούπερ μάρκετ αλλά δεν το βρήκα. Προσπαθώ να κοιμηθώ κανονικά, αλλά συνήθως με το που ξαπλώνω, μου ανεβαίνουν όλα!!! Τώρα που είπες και πού μπορώ να το βρω, δε μου τη γλιτώνει! Στο κάτω κάτω καλύτερα το νεράκι παρά οτιδήποτε χημικό, σωστά? Αχ, να'σαι καλά!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...