Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!

Σοφία υπομονή και κουράγιο δεν έχω κατι αλλο να σου πώ!

Κι εμείς δεν κοιμηθήκαμε καλα το βράδυ. Ηθελε αγκαλίτσα η γλυκούλα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ευτυχισμένες μανούλες!!!!

Χρόνια πολλά στις όμορφες οικογένειες μας!!!!

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ!!!!

Αχ τί ωραίες γιορτές...κι ας είμαστε μόνοι στο σπίτι, άυπνοι, με κακά-τσίσα-γουλίτσες-σαλάκια στα ρούχα, με άλουστα μαλλιά, με ξεχειλωμένες κοιλιές, με πρησμένα+πονεμένα στήθη...ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

Σας αφήνω γιατί πρέπει να με αρμέξω πριν ξυπνήσει ο κομπόστας μου (τον οποίο θα ντύσω Αγιοβασιλάκη σήμερα και στην ιδέα μόνο τρελαίνομαιιιιιιιιιιι!!!!!)

ΥΓ Σοφάκι δύναμη κοπέλα μου και μάλιστα σε λίγες ημέρες ΔΙΠΛΗ!!!!!!! Είσαι στην σκέψη μας κι ελπίζω να σου δίνουμε λίγο κουράγιο με τις ευχούλες μας!!!! Να μας φιλήσεις τα κοριτσάκια σου!!!!!

Μαρινάκι γιατί δεν μας είχε πει κανείς πόσο δύσκολος είναι ο θηλασμός??? Ακούγαμε για πόνους γέννας (και με ΦΤ και με ΚΤ), ακούγαμε για ξενύχτια, κλάματα, απανωτά χεσίματα, νεύρα, επιλόγχια κατάθλιψη......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ??????????????

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Σας αφήνω γιατί πρέπει να με αρμέξω πριν ξυπνήσει ο κομπόστας μου (τον οποίο θα ντύσω Αγιοβασιλάκη σήμερα και στην ιδέα μόνο τρελαίνομαιιιιιιιιιιι!!!!!)

αααααα περιμενουμε φωτοοοοοοο!!!!!

αααααα περιμενουμε φωτοοοοοοο!!!!!

Εεεεε φυσικά!!! Μόλις τα βρούμε στα πνευματικά δικαιώματα....

Χαχαχαχα!!! Ινάκι μου γλυκό δεν θέλω να βάλω εδώ φωτογραφία, να σου πω την αλήθεια, να μπορεί να τη δει ο καθένας...οπότε θα βάλω στο γκρουπάκι μας στο fb που θα τη βλέπετε μόνο εσείς!!!!

Αλλά πρώτα να ξυπνήσει ο σκατούλης μου, ε???

Εεεεε φυσικά!!! Μόλις τα βρούμε στα πνευματικά δικαιώματα....

Χαχαχαχα!!! Ινάκι μου γλυκό δεν θέλω να βάλω εδώ φωτογραφία, να σου πω την αλήθεια, να μπορεί να τη δει ο καθένας...οπότε θα βάλω στο γκρουπάκι μας στο fb που θα τη βλέπετε μόνο εσείς!!!!

Αλλά πρώτα να ξυπνήσει ο σκατούλης μου, ε???

ε ναι και εγω για εκει ελεγα!!! να ξυπνησει κ να φαει ο κομποστας σου!!!

εμενα μπορει να κοιμηθει λιγακι να κανω ενα ντουσακι η κακομοιρα κ να βαλω ενα ρουχο πανω μου;

Διαφημίσεις

φαμουλα ψυχολογια βλεπω ανεβασμενη, ε??? μπραβο βρε κοριτσι!!!

πολυ μου αρεσει το παρατσουκλι του μικρου σου!!!! εγω τις λεω λουμουμαδακια!!! γιατι οταν καθονται μου θυμιζουν στραβοχυμενους λουκουμαδες!!!!!!

baJfp2.png

Xronia polla filenaditses mou! Na'maste kala kai na xairomaste ta polutima paidakia mas!

Akoma den to pisteuw pws perase toso grhgora o kairos, ftasame sta Xristougenna kai exoume kai ta zouzounakia mas aggalitsa! Trella pragmata!

As gkriniaxw kai ligo twra..Perimenoume ta pe8erika mou na erthoun..Arxika h sumfwnia htan pws egw den 8a ekana tipota fetos kai 8a erxotan h pe8era mou na voh8hsei ton antra mou sto mageirema. Den xerw pws kai ti stravwse alla oso thn eidate eseis thn eidame ki emeis. Molis stis 11 phre thl na rwthsei an 8eloume voh8eia. Sto metaxu egw exw foresei ton mikro sto sling kai kovw salates klp klp Ti na ths pei kaneis twra?? Den ntrepetai ligo..les kai den xerei th katastash..Xerw pws den prepei mera pou'nai alla ta'xw parei. Oxi tipote allo alla 8a skasei muth otan 8a einai ola etoima kai 8a 8elei na ths dwsw to mwro. Tetoia voh8eia na th x...w!

Ax ta'pa kai iremisa :) Xristougenna xwris liiigo oikogeneiako ntaxtirinti den ginetai!

Paw na sas valw photo tou bouloukou mou sto FB groupaki mas!

Sas filw gluka kai apolauste th mera oso boreite!

smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ωχ Εβιτα υπομονή, χαλαρωσε γιατι το μωρουλι σου καταλαβαινει οτι εχεις νευρα κ θα εκνευριστει κ αυτο!!!

εμεις ακομα τα ιδια, τωρα θα ερθει ο αντρας μου με τη πεθερα μου αλλα πως να την αφησω την μπουμπου αφου κρεμεται απο το στηθος!!!! θα μεινω με τις πιτζαμες μου φαινεται!!! κ ηθελα να βγαλουμε καμια οικογενειακη φωτο σημερα!!

Διαφημίσεις

144297ldn5b97zu5.gif

Χρόνια πολλά..... Καλά Χριστουγεννα.....

Τι κανετε μανουλες και νινάκια...? ο δικος μας εχει λιγα πονακια αυτες τις μερες και εχει σπαραξει η καρδια μου.... χθες το βραδυ για 1 ωρα εκλαιγε απαρηγορητα, ενω ειναι πολυ ησυχος.... πηρα την παιδιατρο και μου ειπε αν δεν σταματησει να του δωσω τσαγακι (απο το φαρμακειο).... με το που το εφερε ο αντρας μου σταματησε... τους εχετε δωσει τσαγακι εσεις? δεν νομιζω οτι θα του κανει κακο....

Και εχω και ενα αχγος γιατι εχει αρκετες ωρες να κανει κακακια του.... και με το θηλασμο εχουμε αγχωθει και εμεις... απο το στηθος δεν θελει γιατι η ροη μου ειναι μικρη ακομη... και ρουφαει 2 φορες και πεταει την ρωγα... ετσι αναγκαστηκα βγαζω με το θηλαστρο και του το δινω με το μπουκαλι, ελπιζω να εχω αργοτερα περισσοτερο γαλα.... αφου το μπουκαλι το καταπινει μεσα σε 5' τα 100 ml.. ευτυχως η παιδιατρος μου ειπε να μην εχω ενοχες για τον θηλασμο γιατι ειναι τοσο λαιμαργος που δεν χορταινει με το στηθος με τιποτα, οποτε δινουμε και εμεις συμπληρωμα...

Επισης χθες πηραμε την πρωτη μας ευχουλα.... στην οποια ο παπας (αν θελουν και οι γονεις) δινει το ονομα στο μωρο... οποτε ο δικος μας ονομαστηκε Χρήστος..... του χρονου τετοια μερα θα γιορταζουμε....

a84026bdda.png

καλημερααααα!!!!!! Merry Christmass hohoho!!!!!!! :-P:-P:-PΣας εβαλα εσας την ευχουλα που διαβασα καπου και μου αρεσε πολυ????

Αγαπημενε μου Αγιε Βασιλη θελω να γεμισεις τον σακο σου με πεντε μαγικα ραβδια.... Το πρωτο να ειναι της υγειας...να ειναι όλοι ανθρωποι καλα... Με το δευτερο να γεμισεις τροφιμα ολον τον πλανητη σε παιδακια και ανθρωπους που πεθαινουν απο ασιτια..και να ντυσεις τα γυμνα κορμακια που κρυωνουν με ζεστα ρουχα...Με το τριτο να αγγιξεις ολους τους σκληρους κ παγωμενους ανθρωπους Το τεταρτο ραβδι να ειναι της υπομηνής και της πίστης για αυτους που την εχουν αναγκη...Με το πεμπτο να δωσεις σε ολες της γυναικες του κοσμου την δυνατοτητα να γινουν μανουλες ωστε αυτοματα το σπιτι τους θα γεμιση ευτυχια αγαπη χαρα ...

Τελος σε ευχαριστω που με αγγιξες 2 φορες με το πεμπτο ραβδι και μου εκανες τα ομορφοτερα δωρα. Προσωπικα δεν θελω τπτ απλα θελω να αγγιξεις τα παιδια μου με το πρωτο ραβδι τα αλλα θα τους τα προσφερω εγω.... ευχαριστωωωωω:!::!::!: Σοφακι σταματα να κλαις... μια ευχη ειπα να κανω η ρουφιανα!

Τι θυμαμαι τωρα... Μαρινα και Σοφια όσο μπορειτε κρατηστε το θηλασμο. Σας το λεω αν και δεν θηλασα και στα δυο και παρ΄ όλα αυτα δεν ειχα κανα θέμα με το ξενο γαλα... Όμως αφου όλοι λένε ότι ειναι το καλυτερο, κατι παραπανω θα ξερουν...

ΦΑΜ έχεις δικιο... παρ΄όλο που ειμαι χαλια με μια ξεχειλωμενη φόρμα (παραβλεπω κοιλια βυζι κλπ) νιωθω celebrity... Τρεις αντρες με κοιταζουν μεσα στα ματια, τι άλλο θελω? ;)

Μάχη και εγω τους έχω δωσει κιντερτε απα προσπαθησε να μην αναπληρωσει καποιο γευμα. Δωσ'του 20 μλ μονο για να μην χασει την όρεξη του.

Ρεβεγιον δεν είχα εχθες...καταλαβαινετε φανταζομαι...αλλα καλα να'μαστε από του χρονου θα το καιμε.

Φιλακια::

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εβιτα ξεχασα.... όλες ίδιες ειναι... μανες και πεθερες... μη δινεις βαση!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια γεια σας και απο μενα καλα χριστουγεννα σε ολες μας να χαιρομαστε τις οικογενειες μας..μπηκα στα μουλοχτα γιατι με περιμενει ο συζυγος να φυγουμε..εγω ακομα δεν πηρα το δωρακι μου απο τον αη βασιλη(αντε μπεμπη που εισαι?)οποτε υπομονη σας φιλω σμουτςςς..

:-D

χρονια πολλα και παλι μανουλιτσεςΦαμ εγω με τηνΑλεκα σου ειχαμε πει οτι δεν ειναι ευκολος οτζν σου λεω οτι δεν μου αρεσε τι εννοουσα η μανα?Κοντευω να τρελαθω ειμαι με το ενα βζ εξω με το αλλο εχω το θηλαστρο και με ενα τριτο χερι φτιαχνω συμπληρωμα ειμαι ενα βημα πριν το κοψω και να κανω 8 πακετα τσιγαρα για πιβραβευση της μειωσης του 9 μηνου κια πιο μειωσης του θηλασμου.Ασε που φοβαμαι οτι θα μαθει το βζ και αγκαλια και αντε μετα να τον ξεκολησεις και οχι τιποτα αλλο εγω δεν ειμαι μονη μου εχω αλλο ενα παιδι.

Ξυπνησε το αντρακι θα τα πουμε μετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...