Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχτω ωρες συνεχομενες?? Θα φαω τις κοτσιδες μου!!! Τα απογευματα εμενα μπορει να κοιμηθει κανα τετραωρο... το βράδυ ομως το πολυ τριωρο!!!

Κοιμήθηκε 2 με 10 το πρωί, αφού όμως είχαν προηγηθεί 4 ώρες κλάμα, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί κλαίει...:confused:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδή ο γιατρός σου συνδέει τους κολικούς με την ταχύτητα που μεγαλώνει το μωρό;; Δεν το είχα ξανακούσει αυτό

Κοιμήθηκα κανένα 2ωρο και είμαι σαν κοτόπουλο τώρα...καλέ πώς αντέχουν αυτό το ωράριο τα μοσχομυρωδάτα μπουμπουλίνια μας;;; :D

Νομίζω τους συνδέει με την ποσότητα του γάλακτος που τρώει το μωρό, στην ουσία. Έτσι κατάλαβα.

Αχ, κι εγώ νυστάζω...... Και σήμερα έφυγε και η μαμά μου (ήρθε τη Δευτέρα), οπότε το μωράκι μας είναι και πάλι ολοκληρωτικά στα χερια της μαμάς και του μπαμπά. Ευτυχώς ο αντρούλης μου δε δουλεύει μέχρι τις 11/1.Ελπίζω μέχρι τότε να μπει σε σειρά ο μπεμπούλης. Στις 17/1 κλείνουμε 40 μέρες.

Lucy, 8 ώρες??? τι καλά... εμένα το βράδυ οι δύο ώρες είναι σπάνιο φιανόμενο. αλλά μου είπε ο γιατρός ότι το βράδυ μπορεί και να έχω λιγότερο γάλα και να μη χορταίνει καλά.

15y6xxxv0qx3picm.png

lusy Ωπα καοπελια τι 8 ωρες?Εμενα κοιμαται 5-6 το βραδυ και αισθανομιαι πολυ τυχερη τι ειναι αυτο?Μην το λες πουθενα μην προκαλεις την τυχη σου.

Τωρα το οτι εκλαιγε συνεχως μαλλον θα ειχε πονακια και αν δεν το εχεις περασει στο πρωτο ειναι δυσκολο να το καταλαβεις και να το συνηθισεις στο δευτερο αλλα λενε οτι το συνεχομενο κλαμα ειναι αυτο απο τη στιγμη που το μωρο ειναι φαγωμενο.Δεν τα ξερεις τα 4Π που κλαιει ενα μωρο?Πεινα Πονος Πανα Παρεα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινα το κιντερτε μου το εχει συστησει και ο δικος μου παιδιατρος αλλα και εγω προτιμω τα σκετα βοτανα στον μικρο του εδινα ή γλικανισο ή χαμομηλι για υγρα οταν ειχε τον ικτερο γιατι εμεις δεν περασαμε πονακια κτλ το κιντερτε αν μπορεις να το αποφυγεις θα ηταν καλο σε αυτη την ηλικια γιατι ειναι οοοοοολο ζαχαρη δοκιμασε και θα καταλαβεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφία αφού τρώει με τόση ευκολία να την βάζεις στο ένα στήθος και την ίδια ώρα να βγάζεις με το θήλαστρο απο το άλλο στήθος για την άλλη μπουμπού. Να έχεις και λίγο χρόνο να ξεκουραστείς!

αυτο προσπαθω να κανω, με μια διαφορα οτι την αντληση την κανω μετα γιατι οσο τρωει η μικρη δεν εχω ελευθερο χερι:tongue:

παντως εκτος των 3 ωρων που κοιμηθηκα το βραδυ , δεν εχω καταφερει να ξανακοιμηθω! ασε που ακομα δεν εχει κανει κακακια απο χθες κ ζοριζεται! το ματιασα το μωρο μου!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! :-)

Sofia εύχομαι να πάρετε και τη δεύτερη σύντομα μαζί σας! Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τα πρόωρα, αλλά εμας μας είχε πει η παιδίατρος να μην ξυπνάμε ποτέ το μωρό για να φάει.

Χτες- πρώτη νύχτα στο σπίτι- κοιμήθηκε 8 ώρες συνεχόμενα!! Πρέπει όμως να την συντονίσω με την αδερφούλα της, γιατί δεν έχουν ίδια ωράρια...

8 ωρες:shock::shock::shock: κ εγω χαιρομαι για τις 3???? πως το καταφερες???

για αυτο το θεμα ο καθενας λεει τα δικα του νομιζω... κ εγω ηξερα οτι δεν το ξυπνας το μωρο, ο παιδιατρος της μοναδας χθες μας ειπε να την ξυπναμε για να μην χανει γευμα επειδη ειναι μικρη, η δικια μου σημερα μου ειπε να την αφησω το βραδυ να κοιμαται , αλλιως θα κοψω φλεβες λεει σε κανενα μηνα , αλλα να την ταιζω καθε 2 ωρες....κ οσο να ναι με βολευει καλυτερα αυτο.

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Σοφια πιο θηλαστρο εχεις και ποση ωρα κανεις αντληση απο το καθε στηθος?Μου εχει φυγει η ψυχη και εχω κανει χερια με το θηλαστρο

εχω το μινι ελεκτρικ της μεντελα. κ για τα 2 στηθη ηθελα κανενα 20λεπτο αλλα εννοειται οτι το πιεζα το στηθος. απο το μεσημερι που εβαλα την μικρη πανω, απλα κανω ενα τσεκ στο στηθος που εχει φαει να δω οτι το αδειασε κ μετα απο το αλλο τραβαω για την αλλη να της το στειλω...

χειροκινητο εχεις?

baJfp2.png

Ε, κοπελιές, κόψτε τα "8 ώρες", "5 ώρες" και "3 ώρες"!!!! :) Εγώ τι σας φταίω????? Ο δικός μου λες και επίτηδες το κάνει και τη μέρα κοιμάται μερικές φορές τρίωρα, αλλά τα βράδια σχεδόν κάθε ώρα είναι στο βζ! Τι να κάνω????? Ακούω κι εσάς και ταράζομαι! Έχω βρυκολακιάσει!!!!!

inaki, ευχαριστώ για το "θόρυβο"!!! :) Ελπίζω να μη το χρειαστώ σύντομα...

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ τι καλα μπραβο σοφακι υπομονη θα παρεις και την αλλη σπιτι..ετσι ειναι χεσουλουλα η μικρη..εμενα η μαρια οταν ηταν ημερων ειχε κατουρησει το μπαμπα της στα μουτρα..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

...

πήγα και πήρα άλλο θήλαστρο σήμερα .. θα προσπαθήσω όσο μπορώ και ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω να του δίνω αποκλειστικά απο το δικό μου γάλα. ελπίζω μόνο ν αμην ειναι αργα και να μην μου εχει κοπει.

με στενοχωρεί τόσο πολυ

Αχ κοριτσάκι μου καταλαβαίνω απόλυτα το ζόρι σου...κι εγώ έχω ρίξει πολύ κλάμα για τον θηλασμό...το μόνο όμως που κάνουμε όταν στενοχωριόμαστε είναι να χαλάμε το γάλα μας!!!! Αυτό να σκεφτόμαστε να συνερχόμαστε!!!! Και ασ αφήσουμε τη φύση κι έναν έμπιστο παιδίατρο να μας οδηγήσουν!!!!

....

Ο Αγγελακος μου εκανε μια καρουμπαλαρα, με κοψοχολιασε!! Ευτυχως φαινεται καλα...

Τί έγινε? Όλα καλά????????????????

πως χτυπησε???κ μια που σε βρηκα βρε dr... ο παιδιατρος μου ειπε να την ξυπναω κ να τρωει καθε τρεις ωρες , ειναι σωστο? γιατι ας πουμε τωρα ειναι να φαει στις 12, μεχρι να φαμε κ να ρεφτουμε καλα θα παει 1 κ θα εχει κοιμηθει στην αγκαλια μου. εννοειται οτι θα εχουμε χεσει οποτε μεχρι να την πλυνω να την αλλαξω ,παει αλλο ενα τεταρτο... την βαζω για υπνο στις 1 και κατι κ να την ξυπνησω παλι στις τρεις??? ασε που μολις την βαλω να κοιμηθει θα πρεπει να τραβηξω γαλα κ για την αλλη μπουμπου... εγω ποτε θα κοιμηθω????

Αυτό το ερώτημα το έκανα κι εγώ πολλές φορές στον εαυτό μου και η φανταστική μου πείρα των 22 ημερών μου έδωσε την απάντηση: "ΑΠΛΑ, ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ!!!!" Κουράγιο Σοφία!!!! Πάρε δύναμη από την μπουμπού σου όταν την κρατάς αγκαλίτσα και σύντομα κάνε λίγο χώρο να μπει άλλη μία μπουμπού!!!!!! Πάντως αυτό με τα απανωτά κακάκια το είχαμε κι εμείς, αλλά σταμάτησε όταν άρχισα μερικά γεύματα ξένο (δεν τον προλαβαίνω βρε παιδιά τον φαγάνα τον κομπόστα)... Όλα φυσιολογικά είναι!

Ε, κοπελιές, κόψτε τα "8 ώρες", "5 ώρες" και "3 ώρες"!!!! :) Εγώ τι σας φταίω????? Ο δικός μου λες και επίτηδες το κάνει και τη μέρα κοιμάται μερικές φορές τρίωρα, αλλά τα βράδια σχεδόν κάθε ώρα είναι στο βζ! Τι να κάνω????? Ακούω κι εσάς και ταράζομαι! Έχω βρυκολακιάσει!!!!!

περιμενε να σου πω κ εγω αυριο γιατι η δικια μου φαινεται να την εχει καταβρει!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

...Το συντομότερο Φαμούλα μου !!!!!!!!!!!!!!!...

Εν το μεταξύ η συγκίνηση στο φούλ !!!!!! Τα παιδάκια να λένε τα κάλαντα κι εγώ να κλαίω :cry::cry::cry: Εβλεπα την μπεμπούλα μου και σκεφτόμουν τον καιρό που πέρασε, που από την κοιλιά τώρα την έχω στην αγκαλιά μου, που είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα....και δώστου κλάμα.....και τα παιδάκια με γουρλωμένα μάτια να με κοιτάνε και.... να τραγουδάν τα κάλαντα........

Αχ βρε "συμπεθέρα" μία από τα ίδια...δώστου να ξελαρυγγιάζονται τα έρμα και δώστου εγώ να κλαίω με τον μπέμπη αγκαλιά.... ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ>>>>>

Γέννησα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήριαααααααααααααααααα και σ εσένα και στο Φασόλι!!!!!!!!

ΥΓ. Βρε Αλέκα τί ωραία παιδιά κάνεις???? Εγώ λέω να συνεχίσεις!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρονια πολλα κοριτσαρες... να εχετε καλα Χριστουγεννα με τις οικογενειες σας. Όλα τα Χριστουγεννα που θα ζησουν τα παιδακια μας, να τους χαρισουν υγεια και ευτυχια!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σοφια εχω το χειροκοινητο και με την ταλαιπωρια που τρωω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κοψω αν και αυτη τη φορα ημουν πιο θετικη λογω γριπης και αντισωματων μου εχει φυγει η ψυχη με τα χαπια τα θηλαστρα και τις βλακειες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρονια πολλα, Καλα Χριστουγεννα!!!! να μας ζησουν τα μωρακια μας κ να ειναι παντα γερα!!!!!

Χρονια πολλα κοριτσαρες... να εχετε καλα Χριστουγεννα με τις οικογενειες σας. Όλα τα Χριστουγεννα που θα ζησουν τα παιδακια μας, να τους χαρισουν υγεια και ευτυχια!!!!!!

παλι με εκανες να κλαιω! τι εχω παθει πια??????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ νομιζω με αυτη την ευχη καλα τα πηγα εεεεε?

00020165.gif

Σοφια εχω το χειροκοινητο και με την ταλαιπωρια που τρωω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κοψω αν και αυτη τη φορα ημουν πιο θετικη λογω γριπης και αντισωματων μου εχει φυγει η ψυχη με τα χαπια τα θηλαστρα και τις βλακειες

αχ! κ εγω εχω αρχισει να παραδιδω τα οπλα! κ οχι μονο με το θηλαστρο , αλλα γενικα με ολο θεμα του θηλασμου, εχω κατι!

δεν ξερω αν τρωει , ποσο τρωει... την βαζω στο στηθος δειχνει να τραβαει, κατι αδειαζει αλλα οταν σε καποιο γευμα παω να της δωσω μπουκαλι τρωει 10ml κ σταματαει:confused:.

καταφερα κ κοιμηθηκα 1 1/2 ωρα ! αυτο για ολο το βραδυ! το πουλακι μου ειχε απο προχθες το βραδυ να κανει κακακια της κ ολο σφιγγοταν κ εκλαιγε. της εδωσα χαμομηλι κ ετσι καταφερε να ενεργηθει , αλλα με πολυ πονο ομως! εκλαιγε η μικρη , εκλαιγα κ εγω μαζι της:(! μαλλον εφταιγε το συμπληρωμα που της εδινα , γιατι μολις της το αλλαξα κ της εδινα κ το δικο μου αρχισε να συνερχεται....

sig.asp?img=ad1

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...