Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα....

Νατασούλα μου να σας ζήσει η μπεμπούλα σας !!!!!!!!!! Πάντα γερή και δυνατή και μόνο χαρές από εδώ και μπρός για όλους σας.

Σοφία καλώς την δέχθηκες τη μικρούλα στο σπίτι !!!!

Αλεκάκι περαστικά στον Αγγελάκο σου....σιδεροκέφαλος !!!!!!!!!!!

Πότε λες να γνωρίσουμε τα παιδια μας, να ξεκινήσει το project "ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ"???????

Το συντομότερο Φαμούλα μου !!!!!!!!!!!!!!!

Αχχχχ κορίτσια ματιάστηκα μόνη μου....η μπεμπούλα μου μεταλλάχθηκε !!!!

Χθες το απόγευμα ήταν όλο γκρίνια και σήμερα το πρωί μία από τα ίδια:(:(

Μήπως φταίει κάτι που έφαγα???? Ποιά ξέρει τώρα με το θηλασμό τί να τρώμε και τι όχι ?????

Εν το μεταξύ η συγκίνηση στο φούλ !!!!!! Τα παιδάκια να λένε τα κάλαντα κι εγώ να κλαίω :cry::cry::cry: Εβλεπα την μπεμπούλα μου και σκεφτόμουν τον καιρό που πέρασε, που από την κοιλιά τώρα την έχω στην αγκαλιά μου, που είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα....και δώστου κλάμα.....και τα παιδάκια με γουρλωμένα μάτια να με κοιτάνε και.... να τραγουδάν τα κάλαντα........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γέννησα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα στις 19/12 το πρωί για προγραμματισμένη καισαρική και μετά από λίγο με έπιασαν οι πόνοι και έσπασαν τα νερά!!! Απίστευτο, ε??? :-) Η μικρή είναι μια κούκλα και μοιάζει πάρα πολύ στην αδερφούλα της, η οποία μπορώ να πω ότι δέχτηκε ανέλπιστα καλά το νέο μέλος της οικογένειας. Είμαι πολύ κουρασμένη αυτή τη στιγμή καθώς δεν έχουμε μπει σε ρυθμούς ακόμα και πονάω πολύ από την καισαρική... Όταν ηρεμήσω θα ξαναμπώ για λεπτομέρειες. Φιλάκια σε όλες!

(γεννηθήκαμε 3030γρ και 48 πόντους)

Επεξεργάστηκαν by Lucy

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Sofia καλώς την δεχθήκατε τη μικρούλα σπίτι!!! Μην τρελαίνεσαι με τα ωράρια όμως!!!

Η αλλη πώς πάει;;; Τι βάρος έχει τώρα;;; Ελπίζω να την πάρετε γρήγορα. Θα δοκιμάσεις καθόλου να τους δώσεις στήθος;

Αλεκα τι έπαθε καλε ο Αγγελούκος;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ

Σήμερα πήρα την μικρή στο σλινγκ και πήγαμε μια βολτούλα μέχρι τον φούρνο.

Θα ήθελα να έρθει κάποιος και με ένα μαγικό ραβδάκι να συμμαζέψει το σπίτι που είναι άνω κάτω, να μου φέρει ενα ζευγάρι μπότες και πολλές κάλτσες. Πολλά ζητάω;;;; :D

το εχεις βολευτει το σλινκ? το σκεφτομουν αλλα με 2 δυσκολο...

με την μπουμπου συντονιστηκατε?

εγω το εχω παρει αποφαση οτι το σπιτι δεν θα ειναι οπως πριν.. αν κ μεχρι στιγμης καλα παμε! ινακι ζητα απο τον αντρα σου γυναικα!!! εμενα κοντευει να τη ζητησει μονος του:tongue:!

τωρα μολις με ειδοποιησε ο αντρας μου οτι η μικρη εφτασε στα 1900 κ της δινουν μπιμπερο! πιστευω μεχρι πρωτοχρονια να την παρουμε.... θα παω το απογευμα να την δω! νοιωθω τυψεις που δεν παω σε καθε επισκεπτηριο...

baJfp2.png

Lucy μου να σας ζησει η μπουμπούκα, πάντα γερή και δυνατή!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφία μακάρι να την πάρετε και την άλλη μέχρι την Πρωτοχρονιά. Σιγουρα θα έχει πολύ καλύτερη ανάπτυξη οταν βρεθεί μαζί με την αδερφή της, σε οικίο περιβάλλον!!

Σήμερα η μικρή μου κοιμηθήκε πάλι στο πορτ μπεμπε της το βραδυ :) και ξυπνούσε κάθε 2,5 ωρες. Απο το πρωι ομως θέλει αγκαλιά και στήθος ανα μισάωρο. Με τρέχει που με τρέχει ας πάρει και κανένα γραμμάριο τουλάχιστον!!!

Το σλίνγκ είναι πολύ βολικό, αλλα αγχωνομαι λίγο αν την βάζω στη σωστή στάση και όλο κοιτάω τις οδηγίες :D. Η Στέλλα έχει οδηγίες και για 2 μωρά http://www.babywearing.gr/Babywearing/special%20situations.htm

αλλα τώρα το χειμώνα το βλέπω λίγο άβολο, θα πρέπει να φοράς και πανοφόρι απο πάνω...Καλύτερα να φοράς την μία εσύ την άλλη ο μπαμπάς!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου... Λουσυ μου να σου ζησει, να εισαστε παντα ευτυχισμενοι. Σοφακι με το καλο να παρεις και την άλλη νυφουλα μου σπίτι. Μην έχεις τυψεις...όταν η μαμα έχει δυο παιδια πρεπει να μοιρασει λιγο το χρονο της. Από την αλλη πλευρα όμως εχει κανει στα παιδια της το καλυτερο δωρο... ένα αδερφακι.

Ευτυχως το Αγγελακι μου ειναι ΟΚ..μιλαμε τα καρουμπαλα ήταν σαν μεγαλα καρυδια!!! Και μαλιστα στο πισω μερος που ειναι επικινδυνο.. αλλα ευτυχως όλα καλα!

Σοφου του χρονου τα Χριστουγεννα θα ειναι ακομη πιο ωραια...

παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι το σπιτι μου ειναι αχουρι! Φιλια!

Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

που εισαστε καλε ολες????

Αλεκα τοσο πολυ χτυπησε ο μικρος?

:P:p:p

ειμαι γαιδουρα παντως... επρεπε να ξυπνησω την μικρη στις 3 να φαει κ με πηρε ο υπνος, η μικρη ουτε που ακουστηκε , κοιμοταν κ αυτη κ την γηκωσα στις 4:oops: δηλ, αν δεν την ξυπναγα θα πηγαιναμε μεχρι το πρωι ετσι...

ουπς , χεστηκαμε παλι

Καλα ρε Σοφια για μια ωρα δεν εγινε και τιποτα μην κανεις ετσι αν και ο παιδιατρος μου λεει πως οταν πεινασει θα φαει τα μωρα δεν ειναι ηλιθια απλως ειναι μωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ινακι πραγματι ωραιο αλλα δυσκολο το βλεπω οπως λες... οσο για το μπαμπα , ειχε δηλωσει πως οχι ! για να δουμε οταν ανοιξει ο καιρος θα εχει αλλαξεο γνωμη??? γιατι τωρα ξαπλωνει κ την βαζει πανω του κ κοιμαται!

Ευτυχως το Αγγελακι μου ειναι ΟΚ..μιλαμε τα καρουμπαλα ήταν σαν μεγαλα καρυδια!!! Και μαλιστα στο πισω μερος που ειναι επικινδυνο.. αλλα ευτυχως όλα καλα!

πω, πω ! παλι καλα που ειναι καλα ο μικρος!!!

Καλα ρε Σοφια για μια ωρα δεν εγινε και τιποτα μην κανεις ετσι αν και ο παιδιατρος μου λεει πως οταν πεινασει θα φαει τα μωρα δεν ειναι ηλιθια απλως ειναι μωρα

αυτο ακριβως μου ειπε η παιδιατρος μας που μολις εφυγε! να μην την ξυπναω την νυχτα , αμα πειναει θα ξυπνησει! απλα την ημερα να την ταϊζω ανα 2ωρο. εν τω μεταξυ μου την εβαλε στο στηθος κ η μικρη εφαγε του σκασμου:shock:!!!!! κ χωρις να ζοριστει καθολου! αφου πηγα να τραβηξω μετα με το θηλαστρο κ δεν εβγαζε σταγονα!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Σοφία αφού τρώει με τόση ευκολία να την βάζεις στο ένα στήθος και την ίδια ώρα να βγάζεις με το θήλαστρο απο το άλλο στήθος για την άλλη μπουμπού. Να έχεις και λίγο χρόνο να ξεκουραστείς!

lucy να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!!!!!!

Ήρθε σήμερα ο παιδίατρος και επειδή έκλαιγε ο μικρός μου είπε να τον ταϊσω και μόλις ετοίμασα το στήθος άρχισε να στάζει!!!!! Χωρίς να το πατήσω καθόλου... Πολύ χάρηκα που έχω γαλατάκι για τον μικρο μου. Α! Σε 12 μέρες πήραμε 840γρμ!!! Ο γιατρός είπε ότι με τόσο βάρος που πήρε θα περίμενε να έχει κολικούς, αλλά εμείς έχουμε προς το παρόν μόνο πονάκια. Μου είπε, που δεν το ήξερα, ότι οι κολικοί διαρκούν 3-4 ώρες τη μέρα 4-5 μέρες την εβδομάδα. Τα άλλα είναι απλά πονάκια από τα εντεράκια του. Ουφ... Ηρέμησα λιγάκι. Προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν έχουμε κολικούς. Και μου ειπε ότι για τους κολικούς το μάραθο είναι καλύτερο από το κίντερτε που έχει όλα τα βότανα μαζί.

inaki μου, όταν μπορέσεις θα μου στείλεις το mp3 με τον ήχο του σεσουάρ? Θα ξυλιάσω στην κουζίνα που κάθομαι! Ο απορροφητήρας είναι δίπλα στην μπαλκονόπορτα... :)

θα σου στείλω το mail μου σε πμ.

15y6xxxv0qx3picm.png

δηλαδή ο γιατρός σου συνδέει τους κολικούς με την ταχύτητα που μεγαλώνει το μωρό;; Δεν το είχα ξανακούσει αυτό

Κοιμήθηκα κανένα 2ωρο και είμαι σαν κοτόπουλο τώρα...καλέ πώς αντέχουν αυτό το ωράριο τα μοσχομυρωδάτα μπουμπουλίνια μας;;; :D

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! :-)

Sofia εύχομαι να πάρετε και τη δεύτερη σύντομα μαζί σας! Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τα πρόωρα, αλλά εμας μας είχε πει η παιδίατρος να μην ξυπνάμε ποτέ το μωρό για να φάει.

Χτες- πρώτη νύχτα στο σπίτι- κοιμήθηκε 8 ώρες συνεχόμενα!! Πρέπει όμως να την συντονίσω με την αδερφούλα της, γιατί δεν έχουν ίδια ωράρια...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

οχτω ωρες συνεχομενες?? Θα φαω τις κοτσιδες μου!!! Τα απογευματα εμενα μπορει να κοιμηθει κανα τετραωρο... το βράδυ ομως το πολυ τριωρο!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...