Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντζι να ήξερες μονο ποσο σε καταλαβαινω για αυτο το συναισθημα ετσι ακριβως αισθανομουνα και εγω στον Δημητρη ειναι μαγικο που αυτο το πλασματακι ήταν μεσα σου για αυτο ελεγα απο την αρχη οτι ηθελα και αλλο δεν μπορουσα να φανταστω οτι το συναισθημα αυτο θα το ζουσα μονο μια φορα και τωρα που το ξαναζω θελω και αλλο γιατι ειναι ακομα πιο εντονο εχεις ξεχασει πως ειναι να εχεις ενα γατακι στο σπιτι και τωρα που το ζω ειναι τρελα.Σκοτωνω για αυτα τα παιδια χωρις τυψεις.Το συναισθημα του να γινεσαι μανα δεν συγκρινεται με τιποτα και ας λενε πρωτα καριερα πες μου συγκρινεται με κατι αλλο πιο δυνατο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντζι να ήξερες μονο ποσο σε καταλαβαινω για αυτο το συναισθημα ετσι ακριβως αισθανομουνα και εγω στον Δημητρη ειναι μαγικο που αυτο το πλασματακι ήταν μεσα σου για αυτο ελεγα απο την αρχη οτι ηθελα και αλλο δεν μπορουσα να φανταστω οτι το συναισθημα αυτο θα το ζουσα μονο μια φορα και τωρα που το ξαναζω θελω και αλλο γιατι ειναι ακομα πιο εντονο εχεις ξεχασει πως ειναι να εχεις ενα γατακι στο σπιτι και τωρα που το ζω ειναι τρελα.Σκοτωνω για αυτα τα παιδια χωρις τυψεις.Το συναισθημα του να γινεσαι μανα δεν συγκρινεται με τιποτα και ας λενε πρωτα καριερα πες μου συγκρινεται με κατι αλλο πιο δυνατο?

αυτο το συναισθημα δεν συγκρίνεται με όλες τις καριερες μαζί !! και το λεω εγω που λατρευω την δουλειά μου και που εχω μοχθήσει πολυ για αυτήν. και πραγματικα λυπαμαι που ζούμε στην ελλαδα και μας εχει σαν πολιτες δευτερης κατηγορίας εμας τις μαναδες που θελουμε και την αξιοπρεπη δουλεια μας να εχουμε αλλα και να κανοθμε πολλα παιδακια. μηδενική υποστήριξη απο την πολιτεία ... μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα .........

ειναι κρίμα να μας βαζουν να επιλεξουμε αναμεσα σε δουλεια ή οικογένεια .. σου βγάζουν την ψυχή για να σου προσφέρουναυτα που εχεις δουλέψει και δικαιούσαι και με το παραπάνω. μηδενική υποστήριξη ...

Επεξεργάστηκαν by Angie2009

ποοοολυ χεσιμο λεμε:tongue:!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια σοβαρα τωρα, ειναι λογικο? ενα χεσιμο πριν το φαγητο κ ενα μετα:confused:????? χορηγος της pampers θα γινω!!!!!!!!

α! κ την υπολοιπη ωρα εχουμε λοξυγγα! πολυ λοξιγγα ομως... μπορω να κανω κατι γι αυτο? δηλ. την σηκωνω οταν την πιανει ακομα κ αν δεν κλαιει?

Αλεκα οι γιοι σου ειναι κουκλακια σκετα!!!! εχουν παρει κ τα ματια σου....

baJfp2.png

κοριτσακια μου ευχαριστω για τα καλα σας λογακια. Σοφια μου ναι σηκωνε την για καλο και για κακο μην τυχον στα βγαλει. Τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα... μην αγχωνεσαι.

Μαρινα και Αντζι συμφωνω και εγω... Όχιν απλα θα σκοτωνα καποιον που θα πειραζε τα παιδια μου αλλα θα μπορουσα να τον φαω ζωντανο (και αυτον χαχα). Και ναι... καμια καριερα δε μπορει να μπει πανω από αυτα. Καλη ειναι και η καριερα αλλα πάντα μετα τα παιδια. Εγω έχω πει στον άντρα μου... πάνω από όλα βαζω τα παιδια μου μετα την δουλεια μου, μετα εσενα και μετα εμενα....Δεν ξερω αν ακουστηκε σκληρο για εκεινον, αλλα τουλάχιστον τον βαζω πάνω από τον εαυτο μου.

Ο Αγγελακος μου εκανε μια καρουμπαλαρα, με κοψοχολιασε!! Ευτυχως φαινεται καλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πως χτυπησε???

κ μια που σε βρηκα βρε dr... ο παιδιατρος μου ειπε να την ξυπναω κ να τρωει καθε τρεις ωρες , ειναι σωστο? γιατι ας πουμε τωρα ειναι να φαει στις 12, μεχρι να φαμε κ να ρεφτουμε καλα θα παει 1 κ θα εχει κοιμηθει στην αγκαλια μου. εννοειται οτι θα εχουμε χεσει οποτε μεχρι να την πλυνω να την αλλαξω ,παει αλλο ενα τεταρτο... την βαζω για υπνο στις 1 και κατι κ να την ξυπνησω παλι στις τρεις??? ασε που μολις την βαλω να κοιμηθει θα πρεπει να τραβηξω γαλα κ για την αλλη μπουμπου... εγω ποτε θα κοιμηθω????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Νομιζω Σοφια μου οτι ο γιατρος καλα σου ειπε γαιτι ειανι κατω απο 3 κιλα και πρεπει να ανκτησει βαρος μετα δεν νομιζω οτι χρειαζεται.Ελα κουραγιο για λιγο θα ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω Σοφια μου οτι ο γιατρος καλα σου ειπε γαιτι ειανι κατω απο 3 κιλα και πρεπει να ανκτησει βαρος μετα δεν νομιζω οτι χρειαζεται.Ελα κουραγιο για λιγο θα ειναι

χαχα ! οκ καταλαβα!!!! αρχιζουν τα ξενυχτια:tongue:! κριμα .... κ ειναι τοσο ησυχο μωρο...

ρε μαρινακι εσυ πως τα βγαζεις περα με 2???

παω ....

baJfp2.png

κοριτσια να σας ζησουν τα μωρα σας κ να ειστε παντα διπλα τους να τα καμαρωνετε! να ειναι παντα γερα κ καλοτυχα!

μπηκα να σας πω οτι γεννησε κ το ΦΑΣΟΛΙ μας στις 19/12 εναν κουκλο 3000gr κ 50cm. ειναι κ οι δυο πολυ καλα κ παλευουν να προσαρμοστουν!

να σας ζησουν!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Σοφια ενα χεσιμο πριν ενα μετα, διαλλειμα, και μετα λιγο φαητο και χεσιμο ξανα και την ωρα που τον αλλαζεις φευγει το πουλι προς αγνωστη κατευθυνση και κατουραει τα ρουχα του, και ξανα αλλο φανελακι και αλλο κορμακι και ολλα αυτα με κλαμα γιατι κρυωνει και τον Δημητρη να τον κοροιδευει για το πως κλαιει:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

χαχα ! οκ καταλαβα!!!! αρχιζουν τα ξενυχτια:tongue:! κριμα .... κ ειναι τοσο ησυχο μωρο...

ρε μαρινακι εσυ πως τα βγαζεις περα με 2???

παω ....

Πρωτον εχουν διαφορα ηλικιας και το εχω ξανακανει το αθλημα

Δευτερον δεν ζοριστηκα γιατι ηταν πολυ ησυχο μωρο Ο Δημητρης κοιμοταν και ο Εμμανουηλ τωρα το ιδιο προσπαθω να κανω τις δουλειες μου το μεσημερι που κοιμουνται και οι 2 κανα 3ωρο.Θα εγγληματιστεις και εσυ και θα δεις τι ωραια που θα βρεις τους ρυθμους σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλεκα , μηπως θα πρεπει να τον παρακολουθεις το βραδυ αφου χτυπησε στο κεφαλι? ετσι μου εχουν πει...

Αυτα ειναι για τις καινουριες οι παλιες ξερουν οτι τα μωρα εχουν κυριολεκτικα ΑΓΙΟ

[sIGPIC][/sIGPIC]

α γεια σου Μαρινα!!!! Τα μικρα παιδια λενε ότι τα μεγαλωνει η Παναγια γιατι η μανα του δικου μου σιγουρα ειναι άχρηστη! Σοφακι για τον υπνο, ό,τι σου λεει η Μαρινα.... για το χτυπημα του δικου μου, μετα τα καρουμπαλα τα κραταμαε ξυπνια για 2 ωρες και αν όλα ειναι καλα, όχι εμετους, ζαλαδες και περιεργα συμπτωματα, λέμε ευχαριστω στο θεό και ελπίζουμε ότι όλα τελειωσαν. παρ΄όλα αυτα παω συνεχεια και του ριχνω μια ματια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

που εισαστε καλε ολες????

Αλεκα τοσο πολυ χτυπησε ο μικρος?

Αυτα ειναι για τις καινουριες οι παλιες ξερουν οτι τα μωρα εχουν κυριολεκτικα ΑΓΙΟ

:P:p:p

ειμαι γαιδουρα παντως... επρεπε να ξυπνησω την μικρη στις 3 να φαει κ με πηρε ο υπνος, η μικρη ουτε που ακουστηκε , κοιμοταν κ αυτη κ την γηκωσα στις 4:oops: δηλ, αν δεν την ξυπναγα θα πηγαιναμε μεχρι το πρωι ετσι...

ουπς , χεστηκαμε παλι

baJfp2.png

Sofia καλώς την δεχθήκατε τη μικρούλα σπίτι!!! Μην τρελαίνεσαι με τα ωράρια όμως!!!

Η αλλη πώς πάει;;; Τι βάρος έχει τώρα;;; Ελπίζω να την πάρετε γρήγορα. Θα δοκιμάσεις καθόλου να τους δώσεις στήθος;

Αλεκα τι έπαθε καλε ο Αγγελούκος;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ

Σήμερα πήρα την μικρή στο σλινγκ και πήγαμε μια βολτούλα μέχρι τον φούρνο.

Θα ήθελα να έρθει κάποιος και με ένα μαγικό ραβδάκι να συμμαζέψει το σπίτι που είναι άνω κάτω, να μου φέρει ενα ζευγάρι μπότες και πολλές κάλτσες. Πολλά ζητάω;;;; :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...