Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mελινα ο δικος σου μου θυμιζει τον αηψιο μου ολη την ημερα ξερος δεν τον ξυπναγαμε με τιποτα ουτε καν με μπανιο και το βραδυ ετοιμος για τα κλαρινα δεν θες να σου πω ποσο κρατησε ετσι γιατι θα τον κανεις επιστροφη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπήκα λίγι στα μηνύματα της 2/12 (την ημέρα που γέννησα) κι εκτός του ότι γέλασα πολύ, έκλαψα κιόλας πολύ.....μωρέ τι καλές που είστε...με συγκινήσατε πάλι παλιοκόριτσα!!!!

Σας φιλώ εσάς και τα μωράκια σας και τις 2-3 φουσκωμένες κοιλίτσες που απέμειναν!!!!

Ξυπνάει ο κομπόστας!!!!

ΥΓ. 4.120 παρακαλώ!!! όχι 4.100..... :lol::lol::lol:

γεια σας κοριτσακια μου,

H Nατασουλα μας γεννησε χθες στις 15:50 με καισαρικη υστερα απο 8 ωρες προσπαθεια για φυσιολογικο μια ζουζουνα 3500 γρ!!

Να Σου ζησει κοριτσαρα μου και να ειναι παντα ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ

Νατασουλα μας να σου ζησει το κοριτσακι σου, να έχει πάντα υγεια και τυχη... μεγαλη τυχη γιατι θεωρω ότι ειναι ένα απο τα πιο τυχερα παιδακια!!! Όλες οι ευχες, με την αγαπη μου!

Και Αλεκα απο κιλα καλα θα ηταν να ηταν μονο 1...6 μου μειναν . 13 ειχα βαλει αλλα τσουκου θα φυγουν κιαυτα τα 6 που θα μου πανε!!! Το καλο ειναι οτι η κοιλια μου δεν ειναι τοσο χαλαρη οσο την προηγουμενη φορα!!! Μυστηριο κι αυτο!

Τιιιι??? 6? Ντροπή!!:D Έπρεπε να σου μεινουν 26 όπως σε εμενα!:rolleyes: Λοιπόν λεγε τωρα κανα μυστικό να χασω τα κιλα γρηγορα... κανα συμπληρωμα... κατι ρε αδερφε! Τα καλα κιλα μου ειναι 70. Την εγκυμοσυνη όμως την ξεκινησα με 78 και εφτασα 112! :rolleyes:. με την κατοσταρα γυρισα σπίτι μου και τωρα ειμαι 93...Τωρα που δεν θα κανω άλλο παιδι πρεπει να χασω τουλάχιστον 20 κιλα. Τρωω 1400 θερμιδες προς το παρόν (πιο μετα θα τις μειωσω), πρωτεινες, μικρα και πολλα γευματα, νερό... τι άλλο? Κολυμβητηριο από Γεναρη.

Ασχετο και η δικη μου κοιλια ειναι πιο καλη από την πρωτη εγκυμοσυνη :confused:, γιατι???

Γεια σαααααααααααας!!!!Χθες λούστηκα!!! ΝΤΙΝ_ΝΤΑΝ_ΝΤΙΝ_ΝΤΑΝ!!!!!!???
:lol::lol::lol:
ΥΓ. 4.120 παρακαλώ!!! όχι 4.100..... :lol::lol::lol:
sue me!:tongue:

φιλακια!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσάκια γεια σας..

ήρθε η παιδίατρος και έχω πολλά ερωτηματικά γιαυτό θα ήθελα να μου πείτε τι λενε και οι δικοι σας παιδίατροι.

Καταρχάς τι ρούχα φοράμε στο μωρό μέσα στο σπίτι;;; Εμενα μου είπε οτι το μωρό κρυώνει και στον ύπνο να του φοράω βαμβακερό σκούφο και γαντάκια!!!

Για το ρέψιμο...πρέπει κάθε φορά που πίνει γάλα να την κρατάω σε σταση ρεψίματος ενα τέταρτο (εκτος αν ρευτεί πιο πρίν) και να την χτυπάω δυνατά στην πλάτη.

Επισης μου είπε οτι το μωρό παίρνει κατα μέσο όρο 30γρ τη μέρα και επειδή η δικιά μου πήρε λίγο λιγότερο ήταν στο τσάκ να μου πεί για συμπλήρωμα.

Δεν μπορώ τις υπερβολές...φρικάρω.. για πείτε καμια γνώμη...

Geia sou inaki :)

Den exw dei ti sou exoun proteinei oi alles kopeles..alla mhpws na koitazes gia allo paidiatro?

Sxetika me to repsimo, ontws ta kratame sth stash repsimatos gia kana 10lepto kai pros theou, den ta xtupame dunata! Ta xaideuoume me kuklikes kinhseis kai an reutoun, exei kalws..an oxi, den trexei tipota. O Orestis px den reuotan me tipota :)

Gia ta rouxalakia twra, ena layer perissotero apo emas einai uperarketo. Mh ta skasoume ta erhma. Xerakia kai podarakia einai panta pio krua etsi ki alliws..

Oso gia to varos pes tou pws ta mwra pou 8hlazoun den exoun mesous orous. Kapoies meres 8a paroun 20g kai alles 8a paroun 100g. To shmantiko einai na pairnoun ka8hmerina varos.

Mhn agxwnesai padws kai koita na milhseis me allon enan paidiatro..kata protimhsh filiko ston 8hlasmo!

makia polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

aaaaaaaaaaaa! kainourgia mwroulinakia!

mamageor kai natasoula na sas zhsoun ta zouzounakia sas!

Elena me to kalo! Ligh upomonoula akoma!

Paw na kleisw ligo ta matakia mou giati eixame trelo vuzomara8wnio x8es to vradu me ton mikrouli! Apo x8es omws eimaste panw apo to varos gennhshs opote pame fortsata!

sas filw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Ασχετο πηγα προχθες να κοψω τα ραμματα στο γιατρο και κοριτσια να δειτε πως εκανε ο μεγαλος μου γιος με παρακαλαγε να μη φυγω με πηραν 300 τηλ. του κακοφανηκε του αμοιρου που εφυγα για 5 μερες και φοβηθηκε μην ξαναγινει.

Σας λεω το λυπηθηκε η ψυχη μου το μωρο αφου του ελεγα θα σου φερω παιχνιδι και μου ελεγε οχι εγω θελω εσενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας!!!!!

κοριτσια το μονο που διαβασα ειναι οτι γεννησε η Νατασουλα!

Νατασουλα να σου ζησει!!!!!

εμεις πηραμε την μια μπουμπου στο σπιτι! ειναι πολυ ησυχο το μωρακι μου!!! μονο που μας χεζει συνεχεια:tongue: κ μολις την αλλαζω κ παω να της βαλω καθαρο pampers μας κατουραει κιολας!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μεχρι κ την κρεμα μας κατουρησαμε!!!!

κ μολις παμε για υπνο ξανα ενας γυρος!!!!

ο μπαμπας μας πηγε να δει την αδερφουλα μας κ εγω στεναχωρηθηκα που δεν θα την δω:-( αλλα που θα παει??? σε καμια εβδομαδα θα ειναι κ αυτη μαζι μας!!!!!

αυτα! παω να βγαλω γαλα κ μετα παμε ξανα για μαμ , κακα, πλυσιμο, κατουρημα κ ξανα παλι μεχρι να κοιμηθουμε!!!!

baJfp2.png

αχ τι καλα μπραβο σοφακι υπομονη θα παρεις και την αλλη σπιτι..ετσι ειναι χεσουλουλα η μικρη..εμενα η μαρια οταν ηταν ημερων ειχε κατουρησει το μπαμπα της στα μουτρα..

:-D

γεια σας κορίτσια μου.

εγω είμαι στα πολυ περιεργα μου .. στα καλα καθούμενα πλαντάζ ω στο κλάμα απο συγκίνηση .. κοιτάω το μωρούλι και με πιάνει τρελλα για το πόσο όμορφούλης και γλυκούλης είναι. είναι απίστευτο συναίσθημα πως πριν μια εβδομάδα αυτό το παιδακι ήταν μέσα μου και περιμενε πότε θα ερθει η ωρα να βγει να μου χαμογελασει εστω και ασυναισθητα. εχω λιώσει απο λατρεία για το μωρο μου ....

θελω να του δώσω την ψυχή μου και την ζωή μου όλη .. για αυτο και νιωθω τοσο χάλια που δεν εχω καταφερει για 2 μερες τωρα να τον θηλασω και να του δωσω το τοσο σημαντικο μητρικό γάλα όπως τηα ήθελα.

πήγα και πήρα άλλο θήλαστρο σήμερα .. θα προσπαθήσω όσο μπορώ και ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω να του δίνω αποκλειστικά απο το δικό μου γάλα. ελπίζω μόνο ν αμην ειναι αργα και να μην μου εχει κοπει.

με στενοχωρεί τόσο πολυ

Διαφημίσεις

Μπραβοοοο Σοφαααακι!!!! Με το καλο να πάρεις και την δευτερη μπουμπου. Αντζι μου οι ορμονες ειναι οι τρελες... ηρεμια πάνω από όλα. Σας βαζω καποιες φωτο, φιλια

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw052.jpg

ο μπουλουκος μου!!!

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw016.jpg

εδω σκεφτεται

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw028.jpg

κανουμε κουνια

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw045.jpg

χαζογελαμε με τον αδερφο μας

http://i925.photobucket.com/albums/a...76/boys208.jpg

ο αγγελος sportacus...θα τον μαθετε όσες εχετε αγορακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπραβοοοο Σοφαααακι!!!! Με το καλο να πάρεις και την δευτερη μπουμπου. Αντζι μου οι ορμονες ειναι οι τρελες... ηρεμια πάνω από όλα. Σας βαζω καποιες φωτο, φιλια

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw052.jpg

ο μπουλουκος μου!!!

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw016.jpg

εδω σκεφτεται

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw028.jpg

κανουμε κουνια

http://i925.photobucket.com/albums/a...6/2boyw045.jpg

χαζογελαμε με τον αδερφο μας

http://i925.photobucket.com/albums/a...76/boys208.jpg

ο αγγελος sportacus...θα τον μαθετε όσες εχετε αγορακια

γλυκες ειναι και οι δυο !! να τους χαίρεστε αλέκα μου!!

να τα χαιρομαστε 6τα παιδακια μας όλες.... και να ειναι όλα τα παιδακια καλα!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...