Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου...Εχουμε τρελαθει ολη μερα με το στηθος εξω και θηλαζουμε...Δεν εχω χρονο ουτε για τουαλετα,μπηκα στα γρηγορα δεν διαβασα ολα τα νεα εκτος απο την απιστευτη ιστορια με την Εβιτα,κοπελα μου μπραβο σας ο Θεος να σας εχει καλα !!!

Ντορακι μου επιτελους!!!!Να χαιρεσαι τη μικρη σου!!!

Εμεις ξεπερασαμε και την στοματιτιδα και συνεχιζουμε να κραταμε αυπνη τη μαμα...Παντως ειναι φαγανος πολυ και καθολου γκρινιαρης δοξα το Θεο!!!!Σηκωνει το κεφαλακι του ρε κοριτσια απο τις πρωτες μερες...Ειναι πολυ μαμουνι και του χουμε φυσικα παρατσουκλια αφθονα τα οποια του πανε παρα πολυ...

Αυτα κοριτσακια μου ευχομαιμε το καλο και στις υπολοιπες παω να δω τον μικρο μου,φιλια πολλα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

doraki να σου ζήσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είδες που η μπουμπούκα σου σας το έκανε το Χριστουγεννιάτικο δωράκι της ? Καλή επιστροφή-προσαρμογή στο σπιτάκι σας....

Εvitaki ακόμα δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την ιστορία σου.

Αngie2009 για να δημιουργήσεις παραγωγή στο στήθος σου θα πρέπει να υπάρχει και ανάλογη ζήτηση, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και αν δίνεις συμπλήρωμα θα πρέπει οπωσδήποτε κάθε 3 ώρες, είτε μέσω θηλασμού ή με το θήλαστρο, να αδειάζει το στήθος από το όποιο γάλα και αν έχει,για να δημιουργείτε περισσότερη ποσότητα κάθε φορά.

Από τη Νατασούλα έχουμε κανένα νέο ???

Επεξεργάστηκαν by sofou

γεια σου εβιτα!!ηθελα να σε ρωτησω.δεν σε κρατησαν 4 μερες στο νοσοκομειο?

Geia sou Erianton :) Zoume sto Belgio kai yparxei h epilogh (an einai ola kala fusika) tou na fugeis apo to nosokomeio meta apo 24 wres. Epeita gia mia evdomada peripou erxetai h maia sto spiti kai parakolou8ei th mama kai to mwro kai pernaei kai o paidiatros.

Epeidh exoume kai ton Oresth mas, den h8ela na leipsw apo to spiti gia polu, ki etsi axiopoihsame auth th dunatothta. Omologw pws polu to euxaristh8hka/euxaristiemai :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

and the winer is............EVITA.Τι ιστορια ειναι αυτη εβιτακι συγκλονιστηκα εγω που δεν ημουν εκει οχι ο αντρας σου απιστευτη εμπειρια.

Με το καλο οσες γεννανε και να μας ζησουνν οσες γεννησαν δεν προλαβα να δια ασω ανλυτικα γιατι κανω δουλειες και συγκρατω τον Δημητρη να μην κανει τιποτα στο μωρο απο την αγαπη του και εμενα ξυπναει για να δει το μωρο και προσπαθει να τον ξυπνησει κρυφα οταν κοιμαται.Προχθες που βγηκε εξω τον σκεφτηκε και ζητησε απο τον μπαμπα του να αγορασει παιχνιδι του μπεμπη μας και ετσι το πρωτο του παιχνιδι ειναι απο τον αδερφο του.

Οσο για τον μικρο τοσο καλος που φτανει σημειο να ανυσηχω και τον σκουνταω συνεχως να δω αν ειναι καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

να ΄μαι! χωρις μπουμπου ομως:-(... μας εκανε διαιτα σημερα κ εμεινε στασιμη. περιμενουμε αυριο ή μεθ΄αυριο το πολυ! μάλλον σκεφτηκε , που να τους ταλαιπωρουμε τωρα... ας καθησω εδω που ειναι κ η αδερφη μου καμια μερα ακομα κ βλεπουμε:tongue:!!!

doraki να σου ζησει!!!

evita ολη μερα σκεφτομαι την ιστορια σου. δεν ξερω αν θα ειχα το κουραγιο... ξανα μπραβο βρε θηριο!!!!!

angie εγω ειδα διαφορα οταν αρχησα να κανω κ μια αντληση μεταξυ 12 με 6 το βραδυ κ σε συνδιασμο με μια μπυριτσα χωρις αλκοολ με το φαγητο αυξησα την παραγωγη σε 100ml το τριωρο! πιστευω οτι αφου δεν εχει μπει κ παιδι ακομα πανω , ειμαι καλα....

baJfp2.png

doraki μας, να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!

Μαρινάκι, το σκατούλι μου σήμερα γίνεται δύο εβδομάδων! Καλά, είναι και ζουμαρισμένη η φώτο. Αλλά τραβήχτηκε πριν 5 μέρες! :)

Αρχίζω και ηρεμώ γιατί αρχίζει και κοιμάται και βρίσκει τους ρυθμούς του. Χθες το βράδυ κοιμήθηκε 2 δίωρα (του έδωσε η μαμά μου λίγο ξένο γάλα για να μη με ξυπνήσει στις 4), ξύπνησε στις 6 παρά, κοιμήθηκε στις 8:30 και ξύπνησε μία παρά!

Ευτυχώς φαίνεται ότι το γάλα μου τον κρατάει. Είπε ο παιδίατρός μου (εννοώ αυτός που παρακολουθούσε εμένα, που δυστυχώς είναι στη Βέροια, κι εγώ Θεσσαλονίκη) να πάρω χαπάκια μαγιάς μπύρας για να κατεβάσω περισσότερο γάλα. της lane's είναι. το παίρνω μετά το φαγητό. δεν ξέρω αν αυτό είναι που κάνει δουλειά, αλλά έχω γάλα μπόλικο.

Χθες τον θήλαζα, σε κάποια φάση τραβήχτηκε και το γάλα πεταγόταν σαν συντριβάνι στο μουτράκι του. το έβλεπα και γελούσα!

15y6xxxv0qx3picm.png

Μαρινακι θα ερθω και εγω για κοντρες... δεν ειμαι μακρυα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

σοφακι τι σημερα τι αυριο βρε!!!! Λιγη ακομη υπομονουλα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρινακι θα ερθω και εγω για κοντρες... δεν ειμαι μακρυα!

θελω κ εγω....:-(:sad::-( θα με παιξετε κ εμενα????

σοφακι τι σημερα τι αυριο βρε!!!! Λιγη ακομη υπομονουλα!

το ξερω βρε! απλα λιγο ξενερωσα γιατι ειχα ετοιμασει το σπιτι κ τα πραγματα της για να την βγαλουμε, αλλα αφου δεν θελει, θα βγουμε εμεις το βραδυ:tongue:!!

baJfp2.png

ναι ρε Σοφακι καταλαβαινω.. πάντως θα σε παιξουμε... εσυ θα θελεις χωρο και για διπλο καροτσακι

!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Geia sou Erianton :) Zoume sto Belgio kai yparxei h epilogh (an einai ola kala fusika) tou na fugeis apo to nosokomeio meta apo 24 wres. Epeita gia mia evdomada peripou erxetai h maia sto spiti kai parakolou8ei th mama kai to mwro kai pernaei kai o paidiatros.

Epeidh exoume kai ton Oresth mas, den h8ela na leipsw apo to spiti gia polu, ki etsi axiopoihsame auth th dunatothta. Omologw pws polu to euxaristh8hka/euxaristiemai :)

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ?ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ?

4ywWp2.png

sorry γραφω με το αριστερο...

αντζι αν θες βοηθεια για τον θηλασμο στειλε μου με πμ αυτες τις πληροφορίες...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795

φιλια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...