Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

EBITA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΡΕΣ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΜΑΚΑΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντωμεταξύ η μανούλα μου είναι στο χωριό και περιμένει τηλέφωνο για να έρθει. Τι να κάνω τώρα? Να την πάρω? Είναι και η ιστορία της Εβίτας που ούτε καν ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει!

ΕΛΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

4ywWp2.png

ξεκινα με χρονομετρηση!!!! χαχα!!!! έλα οι παλιες.... δεν ταχανουμε ειπαμε!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν.Να σας ζήσουν και να είναι πάντα γερά και τυχερά.Δεν έχω internet και δεν μπορώ να μαθαίνω τα νέα σας:-(Εμείς είμαστε στουςγονείς μου για τις γιορτές και με το ν έο έτος επιστροφή στη βάση μας πάλι.Σας εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.Δυστυχώς δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ.Ελπίζω να είστε όλες καλά και οι πρώτες γιορτές με τα καινούργια μας αστεράκια να μας μείνουν αξέχαστες.Πολλά φιλιά σε όλες

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

ξεκινα με χρονομετρηση!!!! χαχα!!!! έλα οι παλιες.... δεν ταχανουμε ειπαμε!!!

Δεν μπορώ να χρονομετρήσω γιατί τα πονάκια που έχω είναι συνεχόμενα. :rolleyes: Και δεν τα χάνω :tongue: μια χαρά είμαι :tongue: απλά είμαι μόνη μου και δεν ξέρω τι να κάνω :tongue:. Πάω να ξεσκονίσω :tongue:.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

εγω ειπα και στο Ντορακι... για να γεννηεσετε πρεπει να κανετε δουλειες. Θα τελειωσετε τα σπιτια σας και θα ερθετε και στο δικό μου!!!!!! Άντε βρε Ελενακι, άστο ξεσκονισμα γιατι σε βλεπω για μαιευτηριο σημερα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Άντε να δούμε βρε Αλέκα, μακάρι. Σας ζηλεύω πολύ που μιλάτε για τα νέα σας μωρουλίνια, το θηλασμό, για τα κακούλια τους και όλα αυτά τελος πάντων. Άντε να δούμε.

Να πάει προς το μεσημεράκι όμως για να προλάβει να έρθει και η μανούλα μου :(.

Στο σπίτι σου έχει πέσει βόμβα Αλέκα?

λες ελενακι να εισαι κοντα??εμενα σημερα με επιασε και εκανα συνεχεια δουλειες και τωρα ψοφησα..αλλα ειπα οταν ερθει ο μπεμπης θελω να τα εχω ολα ετοιμα μα τι κολλημα και αυτο..

:-D

βόμβα πεφτει και μετα έρχεται μια μαγισσα και τα κανει όλα μια χαρα... ε δεν θα μπορουσε βρε Ελενα μου... νεογεννητο, ταλιμπαν, δουλειά και Μαιρη Παναγιωταρα??? Δεν βγαινει! Οπότε η φιλη μου η Ερμιανα 'καθαριζει' κυριολεκτικα και μεταφορικα!

Υπομονη... σε λιγο θα το κρατας αγκαλιτσα... και να δεις τα αγορακια τι μαμακιες ειναι!!! λουκουμακια!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Είδες ρε παιδί μου τι βλακεία μας πιάνει με τις δουλειές? Εγώ δεν είχα τι να κάνω και μάζεψα διάφορα καθαρά ρουχαλάκια και τα ξαναέπλυνα!:rolleyes: Η τρέλα δεν πάει στα βουνάαααααα!!!!!

βόμβα πεφτει και μετα έρχεται μια μαγισσα και τα κανει όλα μια χαρα... ε δεν θα μπορουσε βρε Ελενα μου... νεογεννητο, ταλιμπαν, δουλειά και Μαιρη Παναγιωταρα??? Δεν βγαινει! Οπότε η φιλη μου η Ερμιανα 'καθαριζει' κυριολεκτικα και μεταφορικα!

Υπομονη... σε λιγο θα το κρατας αγκαλιτσα... και να δεις τα αγορακια τι μαμακιες ειναι!!! λουκουμακια!

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Εβίτα να σου ζήσει κούκλα μου.Απο την ωρα που διαβασα την ιστορία σου προσπαθώ να στεγνώσω τα δακρυα μου!!!

Εγώ είχα ραντεβού στο γιατρο για καρδιοτοκογραφο και υπέρηχο και μου είπε οτι εχει βαλει το κεφαλακι της η μικρη στη λεκάνη.Μπορει να βγει κατα τα Χριστουγεννα...

Απο τη μια λέω τέτοια μέρα? αλλα απο την αλλη θα έχουμε μαζι γιορτή και γενεθλια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...