Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλαημέρα!

Εγώ κοιμήθηκα καλά, αλλά δυσκολεύομαι να αλλάξω πλευρό. Πονάω ολόκληρη και ξυπνάω πιασμένη. Δεν είναι θέμα κιλών γιατί έχω πάρει λίγα... Θέμα ορμονών είναι νομίζω. Παραχαλάρωσαν οι σύνδεσμοί μου...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΧΗ δεν εχω μιλησει ακομα εγω... εχω μια στο νου μου κ μαλλον θα την καλεσω να κανει τον πρωτο ελεγχο στα παιδια οταν ερθουν σπιτι... ειχα ρωτησει κ την γυναικολογο μου αν χρειαζεται για καποιο λογο πιο νωρις κ μου ειπε οχι. το ιδιο κ καποιες φιλες που ειχαν γεννησει..

melsas μηπως να μιλησεις με τον γιατρο σου , να σου πει αν επιτρεπεται κατι πιο δραστικο απο το να ταλαιπωρησαι ετσι... εμενα με ειχε αφησει να παρω το dexaryna σπρευ , εχει λιγη κορτιζονη αλλα ειναι το μονο που με συνεφερνει!!! περαστικα!!!!

baJfp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Σήμερα δεν πήγα στη δουλειά, λόγω του κρυώματος. Κοιμήθηκα με το στόμα ανοιχτό λόγω βουλωμένης μύτης, κάθε μισή ώρα ξυπνούσα για φύσημα μύτης και τουαλέτα, κατά τις 2 ξύπνησε και ο μικρός και δε με άφησε σε ησυχία. Από τις σπρωξιές με πονούσε πολύ ο άτιμος... Πάντως, το να μη μπορείς να αναπνεύσεις είναι από το χειρότερα... Και επίσης ξύπνησα με πονοκέφαλο.

Τι να κάνω για το ξεμπούκωμα. Έβαλα χθες sterimar αλλά δεν έκανε τίποτα. Διάβασα για το vicks και λέει ό,τι λένε και τα άλλα φάρμακα, ότι δεν έχει αποδειχθεί τίποτα αλλά καλύτερα να αποφεύγεται στο 1ο τρίμηνο. έχει καμία το κουτάκι στο σπίτι για να μου πει αν όντως το λέει στο χαρτάκι? Όταν έχω μπούκωμα, βάζω ελάχιστο στο ρουθούνι και ανοίγει αμέσως. Αν κάποια έχει το κουτάκι του vicks...

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα της δουλειάς!!!!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! :)

Melina gia to boukwma uparxei kati polu wraio, omoiopa8htiko apo eukalupto. Voh8aei paaaaara polu. Yparxei se morfh vicks alla kai san ladaki pou to kais ston xwro sou. Gia rwta to farmakopoio sou!

Perastikoulia!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

καλημέρα κοριτσαρες!!! Μελσας περαστικά σου καλή μου... στην κατάσταση που είμαστε και άρρωστες... πραγματικά είναι μαρτύριο. Το μωράκι σου τώρα είναι μεγάλο μην αγχώνεσαι. Παρε το γιατρό σου να σου δώσει κάτι.

Λούσυ μου αφού και εσύ δε μπορείς να κοιμηθείς που είσαι μινίον... φαντασου εγώ!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη ψιλοκατέστρεψα τα μαξιλάρια του ενός καναπέ.. τώρα ετοίμασα για τα άχρηστα και τον δεύτερο.

Ινάκι και Σοφία, ναι.. αυτά τα site κοίταζα εχθές. Δεν κρατιέμαι μιλάμε... ετοιμάζω πολύ δυναμικό comeback!!!!

Εβιτάκι και εμένα έτσι έσπρωχνε σε όλο τον 8ο. Μιλάμε πόνους, τραβήγματα... αφού έλεγα ότι δεν θα τη βγάλω. Και με το που μπήκα στην 36... σταμάτησαν όλα!! μας δουλεύουν.

Σήμνερα θα πάω στο γιατρό για ένα τσεκάρισμα και επιβεβαίωση.

Άντε να δούμε!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα και απο μενα!!!

Ξυπνησα με διαθεση για βολτιτσα στη λιακαδα, με βλεπω να πηγαινω για καφεδακι!!! Ακουγα το πρωι οτι ο καιρος θα ειναι ετσι μεχρι και τα μεσα της αλλης εβδομαδας οπου θα φτασει μεχρι και τους 25 βαθμους! οτι πρεπει για μπεμπεδοπλυσιματα! Θελω κρυο ομως, θελω να χειμωνιασει, θελω να ερθουν τα χριστουγεννα, να ειμαστε σπιτι ολες με τα καινουργια μελη των οικογενειων μας! Τωρα που πλησιαζει ο καιρος, μου φαινεται πως οι μερες περνανε πιο αργα...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Σοφάκι, ο γιατρός μου ειναι τελείως κατά των διαφόρων ιατρικών-χημικών σκευασμάτων στην εγκυμοσύνη. Το μόνο που μ' αφήνει είναι ντεπόν.

Για το μπούκωμα θα βράσω νερό με χαμομήλι και θα εισπνεύσω τους υδρατμούς. Αλλά θα πω και στον άντρα μου να μου φέρει αυτο με τον ευκάλυπτο, Εβιτάκι. Να ανασάνω λιγάκι βρε παιδάκι μου!

Πρώτα, όμως, να φάμε τίποτα, ε? Φρυγανίτσες με μελάκι ή μαρμελαδίτσα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Aλέκα λες να αλλαξει κατι???? περιμενουμε νεα απο τον γαμπρο μου;) ( δεν πιστευω να το μετανοιωσες????)

melsas κ εμενα μονο depon με αφηνει, εδω δεν με αφηνει να βαλω κρεμες στην κοιλια.... επειδη ειμαι αλλεργικη ομως κ το καλοκαιρι ειχα πολυ μεγαλο προβλημα, ηξερα οτι μονο το συγκεκριμενο θα με βοηθουσε. βεβαια την πηρα τηλ. κ την ρωτησα... μπορει να σου δωσει κατι ή να σου πει κατι να κανεις που σιγουρα δεν θα βλαπτει το μωρο.

σιγουρα η λυση με τον ευκαλυπτο είναι καλυτερη!!!!

baJfp2.png

Λούσυ μου αφού και εσύ δε μπορείς να κοιμηθείς που είσαι μινίον... φαντασου εγώ!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη ψιλοκατέστρεψα τα μαξιλάρια του ενός καναπέ.. τώρα ετοίμασα για τα άχρηστα και τον δεύτερο.

Σήμνερα θα πάω στο γιατρό για ένα τσεκάρισμα και επιβεβαίωση.

Άντε να δούμε!!!

Άστα να πάνε... Πονάω πολύ στους συνδέσμους λες και έχω κάνει γυμναστική. Πονάω όταν ξαπλώνω και όταν ξεχνιέμαι και περπατάω σχετικά γρήγορα. Ο πόνος βέβαια με επαναφέρει σε ρυθμούς χελώνας!!!:tongue:

Αλέκα εσύ γεννάς από τις πρώτες έτσι δεν είναι? Πες μας τι θα σου πει ο γιατρός!...

Ενώ η ΠΗΤ μου είναι 29/12, ο γιατρός μου είπε ότι θα μπούμε περίπου 10 μέρες νωρίτερα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Aλέκα λες να αλλαξει κατι???? περιμενουμε νεα απο τον γαμπρο μου;) ( δεν πιστευω να το μετανοιωσες????)!!!!

Μπα δε νομίζω να αλλάξει κάτι... αν θα άλλαζε θα ήταν για γρηγορότερα αν δεν είχε υγρά ή αν έβλεπε κάτι επικίνδυνο... αλλά δε νιώθω ΄'κάπως'. Νομίζω ότι θα επιβεβαιώσει απλά το ραντεβού μας.

Όχι παιδάκι μου δεν το μετάνιωσα, τι είναι αυτά που λες?? Αρνήθηκα άλλα συμπεθέρια για τα μοντελάκια σου!!!!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα εσύ γεννάς από τις πρώτες έτσι δεν είναι? Πες μας τι θα σου πει ο γιατρός!...

Ενώ η ΠΗΤ μου είναι 29/12, ο γιατρός μου είπε ότι θα μπούμε περίπου 10 μέρες νωρίτερα...

Εμένα φοβάται ο dr επιδή είναι μεγαλούτσικος ο μικρός και επειδη έχω γίνει σαν φάλαινα, και θέλει να το πάρουμε όσο πιο γρήγορα γινεται. Την Τετάρτη που μου έχει πει θα είμαι 37 και 3. Μία εβδομάδα λιγότερο από ό,τι έκανα τον Άγγελο. Και επειδή μου τον έχουν βγάλει superman, κάτι που εγώ δεν πιστευω γιατί οι υπέρηχου έχουν μεγάααλη απόκλιση, λέω τουλάχιστον να είναι 3.5 κιλάκια. Γιατί 3 εβδομάδες νωρίτερα είναι αρκετός καιρός.:confused:

221882cb0gkyh7q4.gif

Σοφάκι, μήπως το τικεράκι σου θέλει διόρθωμα? Σου κλέβεις εβδομάδες!!! :)

Ευτυχώς έχει φαρμακείο με ομοιοπαθητικά στη γειτονιά μου για να πάρω τον ευκάλυπτο. Αλλά, εγώ δεν πάω πουθενά!!! Θα περιμένω τον αντρούλη μου να πάει να μου το φέρει... χιχι

15y6xxxv0qx3picm.png

Μπα δε νομίζω να αλλάξει κάτι... αν θα άλλαζε θα ήταν για γρηγορότερα αν δεν είχε υγρά ή αν έβλεπε κάτι επικίνδυνο... αλλά δε νιώθω ΄'κάπως'. Νομίζω ότι θα επιβεβαιώσει απλά το ραντεβού μας.

Όχι παιδάκι μου δεν το μετάνιωσα, τι είναι αυτά που λες?? Αρνήθηκα άλλα συμπεθέρια για τα μοντελάκια σου!!!!!;)

αντε να μας πεις τα νεα!!!!! οχι τιποτε αλλο αλλα ο αντρας μου ησυχασε που του ειπα οτι εχουμε βρει γαμπρους!!!!!:D:D:D

melsas το τικερακι καλα παει:D ! κανονικη ΠΗΤ εχω 18/1 αλλα λογω διδυμων αν θα φτασουμε στην 36η εβδ. ειναι καλα! μου εχει πει οτι κανονικα γυρω στις 22/12 θα γεννησω

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...