Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

felinidoc εγω την κραταω κανενα 10λεπτο που κοιμάται βαθυά, την βάζω στο πορτ μπεμπέ και σε 5 λεπτα ξυπνάει...καμια πρόταση;;;

welcome to the jungle!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

να κανεις το τεστ με το χερι ... κοριτσια κιεγω τα έμαθα με την αννα στην απελπισία μου. Αλλά να έχεις και υπομονή..., το πρωτο διμηνο θηλασμου είναι δύσκολο μετα όμως θα είναι όλα πολύ απλά....και εύκολα :-)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας κορίτσια !!!

Sofaki 1978 να σου ζήσει το μωράκι και με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας.

doraki άντε βρε.... με το καλό !!!!!!

Μελίνα και inaki υπομονή....που θα πάει θα στρώσουν τα μπεμπάκια μας !!!!!

......και σε όλες τις υπόλοιπες μανούλες και μανούλες to be ....πολλά πολλά πολλά φιλιά !!!!!!!!!!!!!!

Αυτά προς το παρών. Πάω τώρα να μαγειρέψω γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει και φτου κι απ'την αρχή...θήλασμα..ρέψιμο...άλλαγμα.....τα γνωστά ;););)

felinidoc κι εγώ το ίδιο θέμα με το inaki έχω... το χεράκι του πέφτει, αλλά με το που τον βάζω για ύπνο ξυπνάει. και ούτε στο κρεβάτο θέλει να είναι με τη μαμά. θέλει απλά να είναι πάνω μου. marinaki ούτε κούνημα ούτε τίποτα δεν τον ικανοποιεί!

doraki, ξεκίνησες το μποτέ??? άντε να τελειώνεις κι εσύ! ή μάλλον, ν'αρχίζεις...

annia, διάβασα καλά? είπες να γεννήσεις για να κοιμηθείς????? αχ, καλά θα ήταν... μπορεί βέβαια να σου βγει σαν της Μαρίνας! τυχερή μάνα!!

έχει λόξυγγα εδώ και 13 λεπτά... αμέσως μετά το θηλασμό έριξε ένα φτέρνισμα και ξεκίνησε. και έχει αρχίσει να τα παίρνει!!! πάω να του ξαναδώσω βζ μπας και...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

αν μου ειναι σαν την μαρια και ο μπεμπης θα ειμαι πολυ ευτυχισμενη η μαρια με το που γεννηθηκε και πηγαμε σπιτι ξυπνουσε καθε 3ωρες για μαμ ρευοτανε και παλι νανι..κολικους ειχαμε μονο το απογευμα 7με 10..στις 12καναμε μπανακι μαμ και νανι οικογενειακως ξυπνουσε 3η ωρα μαμ παλι και νανι μετα κατας της 6,30δηλαδη ξυπνουσε παντα ρολοι ανα 3ωρες και μολις εγινε 50ημερων κοιμοτανε απο τις 12μεχρι 6,30-7το πρωι..ακους μπεμπουλη τετοιο προγραμμα θελω και απο εσενα..

:-D

Ντορακι με το καλο κοριτσαρα.... και εσυ Άννια και Χρυσα... άντε να τελειωνετε και εσεις.

Εγω εχω γκρινιτσες...πονακια ειναι? δεν ξερω. Ο αγγελος κοιμοταν ξυπναγε, ρευοταν νανι. Ουτε μια φορα δεν ειχε γκρινιαξει.. Αυριο που θα παω στο γιατρο θα τον ρωτησω μηπως πρεπει να του αλλαξω γαλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ινακι, το έγραψα πιο πάνω, περιμένεις να κοιμηθεί βαθειά... Τόσο ώστε αν σηκώνεις το χέρι του να πεφτει χωρίς να φέρνει αντίσταση και να ξυπνάει... Αυτό πιάνει τις περισσότερες φορές. Τότε κοιμάται βαθειά και μπορείς να τον βάλεις στην κούνια (τον κοιμίζεις σε καλαθούνα; σε λίκνο; ή στην κουνια κατευθείαν;;;) γιατί έχε υπόψιν ότι τα πολύ μωρά θέλουν να στριμώχνονται λίγο, δεν τους αρέσει ο πολύ χώρος....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αχ... κι εγώ με την Αγγελικούλα έτσι κοιμόμασταν :rolleyes:. Καθόμουν στο κρεβάτι και την έβαζα σαν βατραχάκι πάνω μου :rolleyes:. Το λάτρευα! Και δεν κακοέμαθε καθόλου.

Μανουλίτσες (νέες και παλιές)..... σας ζηλεύωωωωωωω!!!!!

Θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!

Πάω για ξάπλα αφού έφαγα τον άμπακα (αλήθεια :rolleyes: ποιός είναι αυτός ο άμπακας?)!!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

felinidoc κι εγώ το ίδιο θέμα με το inaki έχω... το χεράκι του πέφτει, αλλά με το που τον βάζω για ύπνο ξυπνάει. και ούτε στο κρεβάτο θέλει να είναι με τη μαμά. θέλει απλά να είναι πάνω μου. marinaki ούτε κούνημα ούτε τίποτα δεν τον ικανοποιεί!

Μελίνα είναι η φυσική του θέση πάνω στην μαμά (από μεσα στην κοιλιά, πάνω στην κοιλιά...) σε καταλαβαίνω, την πρώτη την είχα όλο το 24ωρο πάνω μου γιατί όλα τα άλλα ούτε να τα φτύσει... Απλά περνάει αυτη η φάση κάποια στιγμή και κοιμούνται καλύτερα και περισσότερο (αν και η Άννα δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, δεν σας εύχομαι κάτι τέτοιο...) υπομονή να σαραντίσετε εκεί κάπου ή λίγο αργότερα φτιάχνουν ωράριο...

Τώρα ο μπέμπης μου βγήκε λίγο καλύτερος ευτυχώς αλλά ξαναρχισε να ξυπνάει η Άννα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

ναι το καταλαβα μετα τι εννοουσες με το χερι felinidoc. Σε πορτ μπεμπε την εχω !

εχω και ενα αλλο θεμα. Σήμερα μου κάθεται στο στήθος 5 λεπτά μετά το αφήνει και κοιμάται για λίγο, να την βάζω για ρέψιμο;; Απο την μέρα που γεννήθηκε πάντως δεν έχει ρευτεί ουτε μια φορά

Γεια σας κοριτσάκια.

Μπήκα για λίγο για να σας χαιρετίσω για τις επόμενες 4-5 μέρες. Τα μεσάνυχτα μπαίνω στο μαιευτήριο για να γεννήσω!!!!!!! Επιτέλους. Η πρόκληση θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις 6.00. Βέβαια σήμερα έχω κάτι μικροπονάκια και πολλά υγρά αλλά δεν το βλέπω να γεννάω χωρίς τεχνητούς πόνους.

Τα συναισθήματα πάρα πολλά και ποικίλα. Δεν ξέρω και τί πρόκειται να μου συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιτέλους θα πάρω στην αγκαλιά μου την ζουζουνίτσα μου. Οι στενοί συγγενείς έχουν λυσσάξει, θέλουν όλοι να έρθουν από το πρωί από την ώρα που θα ξεκινήσει η πρόκληση. Τί να τους πώ, από την μια έχω απίστευτη χαρά που στέκονται όλοι δίπλα μου και από την άλλη φοβάμαι μήπως αγχωθώ γνωρίζοντας ότι περιμένουν στο σαλόνι!!!!!!!!!!!

Ήθελα πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιά μου για την ειλικρινή συμπαράσταση που μου δείξατε στο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε πριν από λίγο καιρό. Μου δίνατε πολύ κουράγιο και με βοηθήσατε να στέκομαι στα πόδια μου. Εύχομαι η Παναγίτσα να έχει καλά εσάς, τους άντρες σας και τα μωράκια σας.

Οπότε τα λέμε κοριτσάρες πολύ σύντομα. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλες σας και στις οικογένειές σας και να είσαστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένες!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου Νατασούλα!!! Και μάζεψε δυνάμεις στην κλινική-νοσοκομείο γιατί στο σπίτι σε περιμένει αγώνας!!! Αλλά είναι ευχάριστος αγώνας! Όλα να πάνε καλά!

15y6xxxv0qx3picm.png

Koritsakiaaaaaaaaa na'mai ki egw!

Pws eisaste?? Exw xasei trella epeisodia alla 8a prospa8hsw na diavasw 2-3 selides pio pisw mpas kai enhmerw8w.

Sto metaxu prospathwapo to prwi na sas grapsw kai ante na dw pote tha kataferw na to steilw!

Ta neakia mas: Gennhsame Pempth 17/12 ta xhmerwmata (3:50 am) enan bouloukako 50cm kai 3,480 kg! Dhlwnw upeu8una pws exoume xasei ta muala mas oikogeneiakws kai opoios eipe pws th deuterh fora ola einai pio xalara..pseudetai asustola!

To peripeteiwdes xroniko mas phge ws exhs: Tetarth apogeuma eixa kati kafe ugra pou kata tis 11 to vradu eginan kokkina. Phra thlefwno th maia mou kai sumfwnhsame pws htan polu nwris akoma opote epesa na koimh8w kanonika me kapoia elefra ponakia periodou. Genika nomizame pws eixame xrono kai logika 8a gennousa kapoia stigmh kata to epomeno meshmeri. Kata tis 2 to prwi xupnhsa apo entonous kai pio suxnous ponous. Tote xupnhsa to Marko kai tou eipa pws mallon pane pio grhgora ta pragmata kai kalo 8a htan na poume sthn pe8era mou na er8ei sto spiti se periptwsh pou xreiastei na fugoume gia to nosokomeio nwritera. Ekei kapou stravwse to pragma giati perasan 40' mexri na akousei to thlefwno opote phge 3:00 mexri na er8ei. Sto metaxu oi ponoi eixan dunamwsei, giatros kai maia eixan xekinhsei gia to nosokomeio, kai egw prospa8ousa na vrw kouragio anamesa stis suspaseis gia na ntu8w kai na fugoume..Misontumenh twra kai anamesa stous ponous niw8w pws 8elw san trellh na paw sth toualeta. To lew sto Marko kai trexw sto banio..Koritsia ti na sas pw..Niw8w enan apisteuto pono kai mia terastia anagkh na sprwxw..San se oneiro apo ekei kai pera, skefthka "wx 8ee mou, erxetai". Vazw ta xeria mou apo katw kai akoumpaw kati zesto kai malako..to kefalaki tou..Ekeinh th stigmh bainei o Markos sto banio, "erxetai agaph" tou lew. Ton Marko koritsia ton xerw 10 xronia, alla auth tou thn ekfrash den thn eixa dei pote xana..fovos..tipote allo. Den xerw pws kai giati (proswpika to apodidw sthn aperigrapth gunaikia fush me ta terastia apo8emata dunamhs pou kruvei) alla xerontas pws o mikroulis mas erxetai, me kurieuse apoluth hremia. Hthela apla na erthei kai na einai kala. "Kalese asthenoforo kai vale kathares petsetes sto patwma" tou lew kai auto htan. Epesa sta tessera kai mesa se deuterolepta eixe vgei to kefalaki tou. O antras mou eklaige kai to kratouse malaka..Me mia sprwxia akoma vghke oloklhros kai ton phrame sthn aggalia mas. Kapou sto va8os akousthkan kai oi seirhnes kai se ligo ir8e to asthenoforo, mas ekopsan to lwro, mas paketaran zesta kai fugame gia to nosokomeio opou me perimene h giatros mou. Eutuxws ola phgan mia xara kai gia tous duo mas kai Paraskeuh apogeuma mas afhsan na gurisoume sto spiti mas. Sto metaxu arxise na xionizei kai htan/einai ola oneiremena. Apo ekeinh th stigmh eimaste mia autokollhth tetrada pou prospathei na vrei tous ruthmous ths :)

O Markos sto metaxu perase apo to apoluto sok sthn apoluth perifaneia kai den stamataei na milaei gia auto pou zhsame. Exei pei thn istoria stous pantes (geitones, sunadelfous klp) kai vlepw pws exei pragmatika suglonistei..O Orestis einai mesa sth trellh xara kai toso enthousiasmenos me to mwrouli pou prepei na ton sugratw gia na mh kanei kamia trellitsa. Tautoxrona vevaia arxise na xupnaei tis nuxtes mias kai 8elei na dei to mwraki klp klp opote auto einai ena provlhmataki pou prepei na adimetwpisoume.

Kata t'alla o mikros me exei se monimo vuzomara8wnio alla apo x8es arxise na pairnei varos opote pairnoume kouragio kai sunexizoume!

Me to kalo kai ola ta upoloipa koritsia!

filia polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...