Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω μαλλον θα ειμαι τελευταια..δεν πειραζει ομως..καλημερα δεν ειπα ε??

καλημεραααα..

σοφακι να σου ζησει η κορουλα σου..

ελενα και εγω χτες πεθανα στην καουρα 5η ωρα κοιμηθηκα με το που παιρνουσε η καουρα ηθελα τσισα πηγαινα τουαλετα μετα δεν βολευομουν γιατι κλωτσουσε το μπεμπονι..αντε να γεννησω να κοιμηθω δεν μπορω αλλο..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα!

sofaki1978 να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Να το καμαρώνεις πάντα!

Καιιιιι.....

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια!!!!!

Καιιιιι.....

Έκανα τη νύχτα μέρα...

Τι να πω? Δεν έχει και τίποτα η τηλεόραση... Λέτε να πάρω nova? :)

Τον ταϊζω, τον βάζω στον ώμο μου να ρευτεί και τον παίρνει ο ύπνος. Έτσι και κάνω κίνηση να τον αφήσω μεσα στην καλαθούνα, ξυπνάει και γκρινιάζει. Οπότε, τον κρατάω και κοιμάται πάνω μου γιατί αλλιώς θα μείνουμε και οι δύο ξάγρυπνοι. Και κοιμάμαι κι εγώ έτσι. Μήπως τον κακομαθαίνω. Υπάρχει περίπτωση να μάθει αγκαλιά και μετά να είναι συνέχεια κολημμένος πάνω μου?

Πήρα και τον παιδίατρο σήμερα για να κλείσουμε ραντεβού να'ρθει να τον δει και ο τηλεφωνητής είπε ότι το ιατρείο σήμερα και αύριο θα παραμείνει κλειστό λόγω πένθους... Οπότε υπομονή άλλες δυο μέρες. Ευτυχώς έρχεται σήμερα η μαμά μου και τον κρατάει το βράδυ για να κοιμηθώ εγώ λίγο παραπάνω.

Και μια ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει ο λόξυγγας? το βλέπω το καημένο να ταλαιπωρείται και υποφέρω!!! :(

Άντε Έλενα, πλησιάζει η ώρα σου!!!! Με το καλό!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα νεομανουλιτσες να παιξω λιγο με τον πονο σας?ΚΟΙΜΑΜΑΙ σχεδον ολο το βραδυ σε σημειο που σηκωνομαι τρομοκρατημενη μην εχει παθει τιποτα ο μπεμπακος μου.μελινακι τι να σου πουμε για τον αν τον κακομαθαινεις και τι να κανεις ομως?Αφου δεν κοιμαται αν τον κουνησεις λιγο μεσα στην καλαθουνα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε ντορακι εφτασε η ωρα μου φαινετε,πριν πας να μας ειδοποιησεις ε???με το καλο με το καλο..

οι αλλες τσουπρες δεν με χαιρετησατε γιατι???μπουχουχουχου,περασα απαρατηρητη(απορω με τετοια κοιλια):rolleyes::lol:

:-D

Διαφημίσεις

doraki xxxmmmm ενδιαφερον!!!!

μελινα και εγω ακριβως τα ιδια περναω...αυτοκολλητες εχουμε γινει!!!την τιβι την βαριεμαι οποτε χαζευω στο πισι με την μπεμπα αγκαλιά. Και το βραδυ στο κρεβατι κ οι 3 μας. Προσπαθώ να την θηλάσω ξαπλωτή μπας και κοιμηθώ λιγάκι αλλα πιάνομαι!

Και μενα εχει πολλες φορες λοξυγγα τη μερα..για κανενα πενταλεπτο κραταει.

Αχ βρε annia μου μακάρι!!!

Το θέμα είναι ότι τον πόνο τον έχω συνέχεια,άλλες φορές πιο δυνατό,άλλες λιγότερο...

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Στο μεταξύ και η μικρή τουρλώνεται συνέχεια και αυτό είναι ακόμα πιο επώδυνο τώρα!!

Μήπως να πάω να κάνω λούσιμο-ντους-ξύρισμα??

oCxsp2.png

γεια σας! .... σας γραφω με τον μικρουλη στον ωμο...

ο λόξυγγας περνάει με βζ... εγγυημένο!!!

μελινακι είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορα...

Να περιμένεις να κοιμηθει βαθια πριν τον βαλεις στην κουνια... (δλδ αν του σηκωνεις το χερι να πεφτει...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να σας ζήσουν όλα τα νεογέννητα μπεμπάκια!!!!Πάλι δεν προλαβαίνω να διαβάσω λεπτομέρειες δυστυχώς....

Εμείς τελικά την Πέμπτη το βράδυ ξαναμπήκαμε στο ΛΗΤΩ στη ΜΕΝΝ γιατί ανεβάσαμε ίκτερο 16,5...μείναμε δυο μέρες στις λάμπες και βγήκαμε χτες με 10,5...μεγάλη ταλαιπωρία και σωματική και ψυχολογική..έχω ρίξει τρελό κλάμα...

τεσπά ήθελα να ρωτήσω όσες έχετε γεννήσει, πόσες ώρες κοιμούνται τα μωράκια σας?Η δικιά μου κοιμάται συνέχεια ρε γμτ,την ξυπνάω ανά τρίωρο για να φάει λόγω ίκτερου, γενικά έχω αγχωθεί πολύ και για τον ίκτερο, και για το βάρος της - χτες ήταν 2910, βάρος γέννησης 3080...

Η πρώτη μου κόρη έκλαιγε συνέχεια ως νεογέννητο και πεινούσε διαρκώς, την είχα 23 ώρες το 24ωρο στο στήθος και έπινε και συμπλήρωμα!Η μικρή κοιμάται συνέχεια και όλο αυτό μου φαίνεται εξωπραγματικό....είναι φυσιολογικό βρε παιδιά?

Φιλάκια σε όλες!!!!

ΛΗτω κοιμαται λόγω ικτερου, να την ξυπνας και να την ταιζεις να φυγει ο ίκτερος ξουξου!!!!

αλλά όντως τα 2α κοιμούνται παραπάνω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τι?Γεννάω δηλαδή???

Ε ναι, αν δεν έχεις γεννήσει τις επόμενες 24 ώρες να μου τρυπήσεις την μύτη...:tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...