Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μελινακι πολυ καλος ο αντρουλης σου!!!!

Αλεκα εγω το πηρα αποφαση! μας δουλευει για τα καλα! απο τωρα....:tongue: (το εχω ρηξει στην τρελη , αλλιως δεν βγαινει...)

μαρινα πηρες φορα κ δεν λες να σταματησεις???? μπραβο ρε που θελεις κ τριτο:shock::shock::shock:!!!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε ξεχασα να ευχηθω κ επισημως για την Σοφια:oops:!!!!

Σοφακι να σου ζησει η κουκλιτσα!!!! να ειναι γερη κ καλοτυχη!!!! και να προσεχεις τον Παναγιωτη γιατι παει τον εχασες :D:D:D!!!

baJfp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε και φυσικά να είναι γερά και ευτυχισμένα!

Θα πάω στη γιατρό κατά τις 9 και δεν ξέρω... πολύ αγωνία! Αγωνία + καούρες (Annia μια απ'τα ίδια είμαστε εμείς οι δυο!) έχω κοιμηθεί 2 ώρες απόψε!!!!!:(

Και κάτι δυσάρεστο... η γυναίκα του ξαδερφου του άντρα μου που ήταν 5 μηνών έγγυος, το έχασε το μωράκι της. Πάθαινε συνέχεια αποκολλήσεις λόγω του ότι είχε τρύπα ο σάκος της (το ανακάλυψε μετά την εισαγωγή της στο ΙΑΣΩ την Πέμπτη), της δώσανε αντιβίωση μήπως και κλείσει η τρύπα, αλλά τελικά... Αυτά είναι τα άσχημα... Ευτχώς είναι νέα παιδιά και θα ξαναπροσπαθήσουν... Συγνώμη αν σας έριξα, αλλά το ανέφερα επειδή μου έκανε εντύπωση ο λόγος που έχασε το μωρό!

Λοιπόν μόνο ευχάριστα από δω και πέρα.

Αχχχχ!!!!! Ας είναι αυτή η εβδομάδα που θα γεννήσω κι εγώ!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

μια γρηγορη καλημερα γιατι απο λεπτο σε λεπτο θα ερθει η παιδιατρος για την πρωτη επισκεψη.

τα καλα ειναι οτι ο μικρος σημερα τα ξημερωματα εκανε .... ΚΑΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! γιουπιιιιιιιιιιιιι

τα κακα νεα ειναι οτι εχω χασει την επαφη με τον κοσμο.. ποσο κοιμαμαι καθε ποτε ξυπναω, τι μερα εχουμε ... χαμος :) ο μικρουλης μας δυσκολεψε το βραδυ γιατι ηταν πολυ ανησυχος. ανυπομονω να δω τι θα μας πει η παιδιατρος.

τα λεμε σε λιγο

φιλακια και κουραγιο!

κοριτσια χρειαζομαι την βοηθεια σας. εχτες το βραδυ ηταν η τελευταια φορα που εβαλα το μωρο στο στηθος γιατι πλεον και οι δυο θηλες ειναι με πληγές και αίματα.. τι θα κανω???????? η μονη λύση είναι θήλαστρο ε? για πειτε κανα καλο μηπως και το βρω σήμερα (απο φαρμακειο το παιρνουμε?

επισης να συμπληρώσω οτι βάζω μια κρεμα που μου εδωσαν το ιασο αλλα δεν κανει τιποτα απο λυτως ετσι οπως ειναι χαλια οι θηλες μου.

ειναι τοσο ασχημο συναισθημα γιατι νιωθω τοσο ομορφα οταν τον θηλαζω αλλα τωρα δεν μπορω γιατι τρέχει αίμα η ρώγα και δεν γίνεται με τιποτα

Διαφημίσεις

Angie2009 να ρίχνεις μερικές σταγόνες από το γάλα σου στις θηλές κατά την διάρκεια της ημέρας (6-7 φορές). Κάνει πολύ καλό γιατί έχει απολυμαντικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Επίσης άφησε το στήθος σου ελεύθερο να αναπνεύσει για να κλείσουν οι πληγές. Και τέλος υπάρχουν κάτι "δίσκοι στήθους" έτσι λέγονται που είναι γι'αυτή τη δουλειά.

Κουράγιο και υπομονή. Και προσπάθησε όσο μπορείς να το θηλάσεις το μωρουλίνι σου.

Και κάτι δυσάρεστο... η γυναίκα του ξαδερφου του άντρα μου που ήταν 5 μηνών έγγυος, το έχασε το μωράκι της. Πάθαινε συνέχεια αποκολλήσεις λόγω του ότι είχε τρύπα ο σάκος της (το ανακάλυψε μετά την εισαγωγή της στο ΙΑΣΩ την Πέμπτη), της δώσανε αντιβίωση μήπως και κλείσει η τρύπα, αλλά τελικά... Αυτά είναι τα άσχημα... Ευτχώς είναι νέα παιδιά και θα ξαναπροσπαθήσουν... Συγνώμη αν σας έριξα, αλλά το ανέφερα επειδή μου έκανε εντύπωση ο λόγος που έχασε το μωρό!

κουραγιο στην κοπέλα, ευχομαι να το ξεπερασουν γρήγορα κ να ξαναξεκινήσουν προσπάθειες

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!

Σοφάκι1978 συγχαρητήριααααααααααααααααααααα!!!!!! περιμένουμε τα "ηρωϊκά" σου νέα!!!!!

...................εμεις πηραμε τα αποτελεσματα σημερα, ευτυχως ολα καλα κ ναι η μικρη ξεκολησε κ πηρε 30γρ επιτελους!!!!!!!!!!!!!! η αλλη δοξα το Θεο τρωει καλα με το μπιμπερο κ μολις πιασει τα 2 θα μας την δωσουν!

Αυτά είναι υπέροχα νέα Σοφία μου!!!! Άντε με το καλό!!!! Αύριο που θα πάω εκκλησία θα ανάψω κι ένα κεράκι για εσένα και τις πριγκήπισσές σου!!!!

Να ρωτήσω κάτι? Τι θήλαστρα χρησιμοποιείτε? Σκέφτομαι να πάρω. ..............................

Σήμερα ο άντρας μου μου έκανε μία από τις ωραιότερες εκπλήξεις. Μας τραβούσε με την κάμερα ενώ κοιτούσαμε με τον μπέμπη τα στολίδια στο δέντρο που γυαλίζανε και είχε "κρεμάσει" και ένα μονόπετρο... Και για πρόταση γάμου, μιας και ο μικρός ήρθε πριν προλάβουν η μαμά και ο μπαμπάς να παντρευτούν, και για δώρο για τη γέννηση του μπέμπη μας. Καλά, μιλάμε για τρελό κλάμα!!!

ΦΑΜούλα μου, όντως καρδιά αγκινάρα έχουμε όλες εμείς οι μάνες!!! Τους αγαπώ, τους λατρεύω και τους δύο!!!

Μελινάκι εγώ έχω (δανεικό από φίλη) το mini electric της medela, αλλά σκέφτομαι να νοικιάσω επαγγελματικό για πιο γρήγορα. Πάντως τη δουλειά του την κάνει με το παραπάνω!!!!

Για τον αντρούλη σου τί να πώ??????? Άντε πάλι καταπιτσίλισα τα ματομπούκαλα.... Ο Θεούλης να σας έχει καλά και να είστε έτσι αγαπημένοι και οι 3 σας!!!!!!!

Αχχχχ!!!!! Ας είναι αυτή η εβδομάδα που θα γεννήσω κι εγώ!!!!!

Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!!!!

κοριτσια χρειαζομαι την βοηθεια σας. εχτες το βραδυ ηταν η τελευταια φορα που εβαλα το μωρο στο στηθος γιατι πλεον και οι δυο θηλες ειναι με πληγές και αίματα.. τι θα κανω???????? η μονη λύση είναι θήλαστρο ε? για πειτε κανα καλο μηπως και το βρω σήμερα (απο φαρμακειο το παιρνουμε?επισης να συμπληρώσω οτι βάζω μια κρεμα που μου εδωσαν το ιασο αλλα δεν κανει τιποτα απο λυτως ετσι οπως ειναι χαλια οι θηλες μου. ειναι τοσο ασχημο συναισθημα γιατι νιωθω τοσο ομορφα οταν τον θηλαζω αλλα τωρα δεν μπορω γιατι τρέχει αίμα η ρώγα και δεν γίνεται με τιποτα

Angie κάνε όπως είπανε η Έλενα και το Ινάκι!!! Πάντως εμένα με βοήθησαν επιπλέον οι θηλές σιλικόνης σε συνδυασμό με τον αερισμό και την purelan(είχα κι εγώ και τις 2 θηλές πληγιασμένες-ματωμένες)...

Κοριτσάκια καλημέρα!

Μόλις γύρισα από το γιατρό,μου έκανε την περιβόητη πια ψηλάφηση του τραχήλου,μου είπε ότι είναι λίγο ψηλά ακόμα αλλά είναι μαλακός και τον πασπάτεψε κι εκείνος και μου είπε ότι μπορεί σήμερα να έχουμε κάποια εξέλιξη,δεδομένου ότι τα τελευταία βράδια έχω πόνους ανά 5λεπτο που δυναμώνουν αλλά μετά από 2 ώρες σταματάνε.

Αλλιώς θα πάω ξανά τη Δευτέρα αλλά ελπίζω η μπέμπα μου να κάνει κάτι πια!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια....να ευχηθω στα κοριτσια που γεννησαν να τους ζησουν τα μωρακια τους.... γερα και καλοτυχα να ειναι.....

Επιστρεψαμε και εμεις στο σπιτακι μας αλλα ειμαστε τρεις πλέον.....

Ειχα μια πολυ δυκολη γεννα, μπηκα Τριτη βραδυ και γεννησα Τετάρτη βράδυ στις 10 αλλα ευτυχως ο γιατρος μου αποδειχθηκε πολυ εμπειρος όπως και ολο το προσωπικο της κλινικής και καταφερα και με φυσιολογικο τοκετο να φερω ενα αντρακι 3750 gr και 54 cm...

Τα ξεχνας ολα πραγματικα με το που θα δεις το αγγελουδι σου...

Ειναι πολυ φαγανος ο μικρος μας.... ειχατε πει οτι συνηθως χανουν τα μωρακια στην κλινική βάρος? ε.. ο δικος μας πηρε κιόλας..... τρωει παρα πολύ... σε καθε γευμα απο 110-130 γρ...ανα 2 ωρες περίπου... αλλα περναω δυσκολα με τον θηλασμο.... δεν εχει υπομονη, πειναει πολύ και στο τελος βγαζω με το θηλαστρο γάλα του το δινω και μετα δινω το συμπληρωμα.... εσεις θηλαζετε ευκολα?

Αχ! εκει που λες τελειωσαν, άρχισαν τα πιο δύσκολα... και ξαφνικα βλεπεις την φατσουλα του και λες αξιζει πραγματικα η κουραση....

a84026bdda.png

3750 gr και 54 cm???? Τέλειος ο μπομπιράκος MAXH!!! :D

110-130 gr γάλα???? Απ' ότι θυμάμαι από την Αγγελική γύρω στα 50 gr γάλα δεν πίνουν τον πρώτο καιρό? Τέλειος! Τέλειος! :D

Όσο για τον θηλασμό, κάνε υπομονή! Θα στρώσουν σιγά σιγά τα πράγματα και θα μπείτε σε μια σειρά κι εσύ κι ο μικρός. Μην του πολυ δίνεις όμως συμπλήρωμα και με το μπιμπιρό γιατί θα συνηθίσει την ευκολία και μετά δεν θα θέλει από το στήθος σου, γιατί θα τον κουράζει.

ΜΑΧΗ μου και εγω μια απο τα ιδια !! ο παιδιατρος με συμβούλευσε επειδη οι θηλες μου ειναι πολυ χαλια να σταματησω τον θηλασμο τελειως για σημερα γιατι υπαρχει κινδυνος να παιρνει και αιμα το μωρακι. να θεραπευσω τις θηλες και μετα να συνεχίσω παλι.

μολις γυρίσαμε απο ιασο. εκτακτως γιατι το ειδε λιγο κιτρινο και θελει να δει τα επιπεδα για ικτερο. μολις μπηκα, τον αλλαζω, ταισμα και ερχομαι σε λιγο

Η γιατρός μου είπε πως από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα θα περιμένουμε τον μικρούλη μας! Κι επειδή είναι το δεύτερο μωράκι μου, όταν οι συσπάσεις μου σταθεροποιηθούν στο ανα 20λεπτο (και όχι στο 5λεπτο που περίμενα στην Αγγελική), να ξεκινήσουμε για το ΙΑΣΩ.

Άντε να δούμε πότε θα τον δούμε!!!!!:tongue:

Πήγα και πήρα και διάφορα πραγματάκια που μου έλειπαν (επιθέματα και μαντηλάκια καθαρισμού για το στήθος και μεγάλες σερβιέτες για μετά το μαιευτήριο) και ψιλοκουράστηκα στην οδήγηση. Εντωμεταξύ άφησα από τις 9 το πρωί, το φαγητό (κατσικάκι με πατατούλες στο φούρνο) να σιγοψήνεται (στους 100οC) και όταν γύρισα δεν είχε πάρει καθόλου σχεδόν!!!!!:rolleyes::-( Και τώρα πεινάω ελεϊνά!

Πάω να διαβάσω με την κορούλα μου. Τα λέμε μετά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...