Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια να σας ζήσουν όλα τα νεογέννητα μπεμπάκια!!!!Πάλι δεν προλαβαίνω να διαβάσω λεπτομέρειες δυστυχώς....

Εμείς τελικά την Πέμπτη το βράδυ ξαναμπήκαμε στο ΛΗΤΩ στη ΜΕΝΝ γιατί ανεβάσαμε ίκτερο 16,5...μείναμε δυο μέρες στις λάμπες και βγήκαμε χτες με 10,5...μεγάλη ταλαιπωρία και σωματική και ψυχολογική..έχω ρίξει τρελό κλάμα...

τεσπά ήθελα να ρωτήσω όσες έχετε γεννήσει, πόσες ώρες κοιμούνται τα μωράκια σας?Η δικιά μου κοιμάται συνέχεια ρε γμτ,την ξυπνάω ανά τρίωρο για να φάει λόγω ίκτερου, γενικά έχω αγχωθεί πολύ και για τον ίκτερο, και για το βάρος της - χτες ήταν 2910, βάρος γέννησης 3080...

Η πρώτη μου κόρη έκλαιγε συνέχεια ως νεογέννητο και πεινούσε διαρκώς, την είχα 23 ώρες το 24ωρο στο στήθος και έπινε και συμπλήρωμα!Η μικρή κοιμάται συνέχεια και όλο αυτό μου φαίνεται εξωπραγματικό....είναι φυσιολογικό βρε παιδιά?

Φιλάκια σε όλες!!!!

Ibphp2.png

gJpep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας γλυκές μανούλες (συμπεριλαμβάνονται Νατασούλα, Doraki, Άννια κλπ)!!!!!!

Άντε να μπει η Εβίτα να μας πει την τρελοϊστορία της!!!!!

Κορίτσια ΠΡΙΝ χρησιμοποίησετε την φυσούνα για να ρουφήξετε μύξες ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!!! Άκουσα από -3 παιδιατρους αρνητικά σχόλια, π.χ. ότι κάνουν ρυνίτιδες και άλλα πολύ χειρότερα που ούτε καν τολμώ να αναφέρω...γενικά πάντως τα θεωρούν επικίνδυνα αυτά και συστήνουν μόνο φυσ. ορό

Μαρίνα συγχαρητήρια για το ΕΑΠ, όσο για το ότι θέλεις 3ο και το θέλεις και τώρα...μάλλον οι ορμόνες θα φταίνε...πάρε 1 ντεπόν, κοιμήσου 1 ώρα και αν δεν σου περάσει, θα πρέπει να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια!!!! (Αλεκάκι, ψυχίατρος έχεις κάνει?????)

Maliv να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!

Σοφάκι περιμένουμε τα νέα σου!!!

Angie σημείωνε τις ερωτήσεις για να στις λύσει ο παιδίατρος!!!΄Πάντως σίγουρα το γαλατάκι δεν το ξαναζεσταίνεις, το πετάς!!! Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει εγκυρότερη πηγή πληροφοριών.

Λητώ μου κι εσύ κάνε το ίδιο...Δεν είμαστε υπεράνθρωποι να τα φέρουμε όλα βόλτα...Ας αφεθούμε στα χέρια των ειδικών!!! Ειδικά αν εμπιστεύεσαι τον παιδίατρό σου, είναι μεγάλη βοήθεια!!! Αφού είστε σπίτι σας τώρα, όλα θα πάνε καλύτερα!!!

Μελινάκι καλή δύναμη!!! Στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!

...αφήστε που εχω ερωτευτεί τον αντρούλη μου τόσο πολυ περισσότερο που νομίζω οτι θα σκάσω!!...

Αχ βρε Angie κι εγώ νομίζω ότι έχω καρδιά αγκινάρα...πώς χωράει τόσος έρωτας για τον μπέμπη, αλλά και τόσος έρωτας για τον αντρούλη επειδή μαζί τον αποκτήσαμε... Λέτε να περάσει άμα πιο 1 ντεπόν???? (Ο συζυγικός έρωτας εννοώ, γιατί ό έρωτας για τον γιο δεν νομίζω να περνάει ποτέ...)

Σας αφήνω, πάω να αρμεχτώ πριν ξυπνήσει ο Κομπόστας μου και μας φάει ζωντανούς άμα δεν έχω έτοιμο γάλα!!!!

ΥΓ Το Κομπόστας το κόλλησα στο μαιευτήριο γιατί ήταν το πρώτο γλυκό που έφαγα και το συνέδεσα με το μωράκι μου που είναι κι αυτό τόσο γλυκό..... Χαζομάρες, ε????

Κοριτσακια μου με ειδοποιησε η Σοφια Μ ότι γεννησε η Σοφια 1978!!!! 3100 γρ, κουκλα, με μεγαλα ματια!!!!!! Την επιασαν οι πόνοι εχθες και μετα από 12 ωρες γεννησε χωρις επισκληριδιο :!::!: Να σου ζησει Σοφακι... κάθε ευτυχια!!!!

Καλημέρα φιλεναδες!!!

Ειμαστε σπιτακι και προσπαθούμε να εγκλιματιστούμε, ολα πηγαν πολυ καλα,

Να σας δινει μονο χαρες!~!!!!!!!
αχ βρε κορίτσια, και εγω ώρες ωρες νιώθω τόσο στενοχώρια και με πιανουν τα κλάματα στο πιτσ φυτίλι. αφήστε που εχω ερωτευτεί τον αντρούλη μου τόσο πολυ περισσότερο που νομίζω οτι θα σκάσω!! (βρέχει έξω... )εντωμεταξύ στο σπίτι κόλαση ..απο κιλά πως πάτε? εγω έχασα περίπου 5 βγαίνοντας απο το μαιευτήριο και τώρα έχω άλλα 5 + 6-7 που ήμουν παραπάνω όταν έμεινα εγκυος. για να δούμε πως θα παει..
πρωτον...το φόρουμε κάνει ψυχοθεραπεια!!! ¨οταν σας πιανουν τα τρελα να μπαινετε να μιλαμε!!!;) Δευτερον, χεσ'το σπίτι!!!:cool: Τριτον, εύχομαι και στον αντρούλη σου τον ιδιο ερωτα!!!!:rolleyes: και τεταρτον μην ασχολεισαι με τα κιλα... με μια σωστη διατροφη για εσας που δεν πηρατε πολλα θα φυγουν αμεσως!!!!οver!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΕΒΙΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΣΟΦΙΑ 1978 ΓΕΝΝΗΣΕ?ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ NST ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?

;););)
Κοριτσάκια να σας ζήσουν όλα τα νεογέννητα μπεμπάκια!!!!Πάλι δεν προλαβαίνω να διαβάσω λεπτομέρειες δυστυχώς....

Εμείς τελικά την Πέμπτη το βράδυ ξαναμπήκαμε στο ΛΗΤΩ στη ΜΕΝΝ γιατί ανεβάσαμε ίκτερο 16,5...μείναμε δυο μέρες στις λάμπες και βγήκαμε χτες με 10,5...μεγάλη ταλαιπωρία και σωματική και ψυχολογική..έχω ρίξει τρελό κλάμα...

τεσπά ήθελα να ρωτήσω όσες έχετε γεννήσει, πόσες ώρες κοιμούνται τα μωράκια σας?Η δικιά μου κοιμάται συνέχεια ρε γμτ,την ξυπνάω ανά τρίωρο για να φάει λόγω ίκτερου, γενικά έχω αγχωθεί πολύ και για τον ίκτερο, και για το βάρος της - χτες ήταν 2910, βάρος γέννησης 3080...

Η πρώτη μου κόρη έκλαιγε συνέχεια ως νεογέννητο και πεινούσε διαρκώς, την είχα 23 ώρες το 24ωρο στο στήθος και έπινε και συμπλήρωμα!Η μικρή κοιμάται συνέχεια και όλο αυτό μου φαίνεται εξωπραγματικό....είναι φυσιολογικό βρε παιδιά?

Φιλάκια σε όλες!!!!

Από ό,το ξερω Λητω μου ο ικτερος φερνει μια υπνηλια για αυτο να το ξυπνας το μωρουλι σου. Το βαρος που εχασε δεν ειναι πολυ.... μέχρι 10% ειναι φυσιολογικό. Θα την ξαναπας για εξεταση ε??

Κορίτσια ΠΡΙΝ χρησιμοποίησετε την φυσούνα για να ρουφήξετε μύξες ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!!! Άκουσα από -3 παιδιατρους αρνητικά σχόλια, π.χ. ότι κάνουν ρυνίτιδες και άλλα πολύ χειρότερα που ούτε καν τολμώ να αναφέρω...γενικά πάντως τα θεωρούν επικίνδυνα αυτά και συστήνουν μόνο φυσ. ορόΜαρίνα συγχαρητήρια για το ΕΑΠ, όσο για το ότι θέλεις 3ο και το θέλεις και τώρα...μάλλον οι ορμόνες θα φταίνε...πάρε 1 ντεπόν, κοιμήσου 1 ώρα και αν δεν σου περάσει, θα πρέπει να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια!!!! (Αλεκάκι, ψυχίατρος έχεις κάνει?????)!!

ΦΑΜ μου ο παιδιατρος μου ειπε για τη φισουνα.. τωρα τι να πω?? Μήπως δεν κανει φισουνα χωρις ορο?? Αυτο το βρισκω λογικό από εκει και πέρα αν βαλεις ορο χωρις φισουνα δε θα βγουν οι μιξουλες, Και καλα τωρα, δεν έχουν πολλες. μεθαυριο όμως στις πρωτες ιωσεις χωρις ορο δενθαδουμε φως... όμως ας ακουσει καθε μια τον παιδιατρο της γιατι μπορει και αυτα που λεμε εδω να μην ειναι σωστα;). Ψυχιατρος δεν έχω κανει... ψυχοπαθης ναι! Το ξεπερασα όμως... ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ :cool:

Αχ βρε Angie κι εγώ νομίζω ότι έχω καρδιά αγκινάρα...πώς χωράει τόσος έρωτας για τον μπέμπη, αλλά και τόσος έρωτας για τον αντρούλη επειδή μαζί τον αποκτήσαμε... Λέτε να περάσει άμα πιο 1 ντεπόν???? (Ο συζυγικός έρωτας εννοώ, γιατί ό έρωτας για τον γιο δεν νομίζω να περνάει ποτέ...)

ΥΓ Το Κομπόστας το κόλλησα στο μαιευτήριο γιατί ήταν το πρώτο γλυκό που έφαγα και το συνέδεσα με το μωράκι μου που είναι κι αυτό τόσο γλυκό..... Χαζομάρες, ε????

Το κομποστας πολύ γλυκό!! Η αγκιναρα καρδια επίσης!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Παντως κ μας ο παιδιατρος μας συστησε να παρουμε υτο με το σωληνακι..

Επισης από οσο ξερω δεν πρεπει να βαζουμε τον ορο με πιεση στη μυτη γιατι λεει κανουν ωτιτιδες.. ο καθενας λεει τα δικα του.

Αντζι το φυσιολογικο γι αυτη την ηλικια ειναι να τρωνε καθε 2-2,5 ωρες περιπου .. δεν μετρας απο την ωρα που τελειωνεις αλλα απο την ωρα που αρχιζεις το ταισμα..

οποτε το μικρο σου ορθα ξυπναει καθε τοσο να φαει..

Το οτι δεν τα ξυπναμε δεν ισχυει.. τα ξυπναμε αν ξεπερασουν το τετραωρο.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

sofou με βολεψε πολύ το ρινγκ σλινγκ στο θηλασμό, εχει και το υφασμα που μπορεις να καλύωεις το στηθος κ να μην φαινεται τιποτα. Το φορεσα όλο το πρωι κ με πονεσε λιγο η μεση μου αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν οφειλεται στο μάρσιπο αλλα στην γενική ακινησία των τελευταιων ημερών!!! Παντως η μπεμπα την καταβρηκε εκει μεσα κ κοιμοταν του καλού καιρού!! Ανυπομονώ να αρχίσουμε τις βόλτες, αχχχχχ

Σοφακι και Εβιτα να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!!!

να ΄μαι κ εγω! απο το πρωι σημερα στους δρομους, κλασσικα κ τωρα ειμαι κομματια........ τωρα θα μου πειτε ειναι ακομα καλα, που να παρω τις μικρες στο σπιτι!!!! τελος παντων!

σας διαβασα απο χθες , αλλα το μυαλο κουρκουτι! δεν συγκρατησα κ πολλα:oops::oops::oops:

κοριτσια καλως ορισατε σπιτακι σας με τα ζουζουνια σας!

Αλεκα ευχαριστω για την απ΄ευθειας συνδεση για τα νεα της Σοφιας! ημουν στο δρομο κ μολις το εμαθα δεν κρατιομουν!!!! θα βαλει κ φωτο στο fb σημερα η αδερφη της!

για τις μυξουλες, εμενα χθες οι μαιες στην μοναδα μου ειπαν μονο φυσιολογικο ορο(ειχε η μικρη μου εδω κ 2 μερες κ ζοριζοταν πολυ)! ρωτηστε τον γιατρο καλυτερα οπως λεει κ το ινακι!!!!

εμεις πηραμε τα αποτελεσματα σημερα, ευτυχως ολα καλα κ ναι η μικρη ξεκολησε κ πηρε 30γρ επιτελους!!!!!!!!!!!!!! η αλλη δοξα το Θεο τρωει καλα με το μπιμπερο κ μολις πιασει τα 2 θα μας την δωσουν!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι? Τι θήλαστρα χρησιμοποιείτε? Σκέφτομαι να πάρω. Γίνεται να είμαι συνέχεια με το β#$ί έξω? Μου είπαν για της medela τα ηλεκτρικά και είδα το mini electric και το swing. Βασικά, περισσότερο για το βράδυ καίγομαι που δεν κοιμάται καθόλου το σκατούλι.

Αύριο θα πάρω τηλ και τον παιδίατρο να κανονίσουμε πότε μπορεί να έρθει να δει τον μικρό μου. Και θα ρωτήσω και αυτόν τι προτείνει.

Σήμερα ο άντρας μου μου έκανε μία από τις ωραιότερες εκπλήξεις. Μας τραβούσε με την κάμερα ενώ κοιτούσαμε με τον μπέμπη τα στολίδια στο δέντρο που γυαλίζανε και είχε "κρεμάσει" και ένα μονόπετρο... Και για πρόταση γάμου, μιας και ο μικρός ήρθε πριν προλάβουν η μαμά και ο μπαμπάς να παντρευτούν, και για δώρο για τη γέννηση του μπέμπη μας. Καλά, μιλάμε για τρελό κλάμα!!!

ΦΑΜούλα μου, όντως καρδιά αγκινάρα έχουμε όλες εμείς οι μάνες!!! Τους αγαπώ, τους λατρεύω και τους δύο!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Μελινακι... τι γλυκο! Μπραβο! έλα Σοφακι όλα καλα!! Αφου οι αιματολογικες ειναι ΟΚ μη σε νοιαζει τιποτα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τοσο περιεργο σας φαινεται που θελω και τριτο ε?Ετσι εκανα και στον Δημητρη ηθελα αμεσως αλλα και εγω πιστευω οτι θα μου περασει διαφορετικα ναι ισως χρειαστω βοηθεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...