Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα. Όπως βλέπετε εγώ είμαι ακόμα έγκυος γκρ γκρ γκρ :mad::-x:-x!!!!!!!!!!! Μου φαίνεται ότι δεν θα την γλιτώσω την πρόκληση τελικά. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, θα μπώ μέσα την Δευτέρα το μεσημεράκι, θα κάνω τις εξετάσεις μου και η πρόκληση θα ξεκινήσει την Τρίτη το πρωί στις 6.00, δηλαδή την ημέρα της ΠΗΤ μου. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχω γεννήσει ως τότε. Άντε βρε ζουζουνίτσα, βάλε και εσύ ένα χεράκι να γεννηθείς πιο γρήγορα!!!!!!!!!!!!!

Χθές είχα λίγα πονάκια αλλά όχι συγχρονισμένα, είπα και εγώ μήπως και ξεκινήσει ο τοκετός αλλά τίποτα σταμάτησαν μετά από λίγο και από εκείνη την ώρα δεν αισθάνομαι τίποτα :-(.

Angie και Εβίτα να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Angie δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω, πάντως μην ανησυχείς για τέτοιου είδους απορίες σε λίγες μέρες θα τις έχω και εγώ, μη σου πώ και πιο πολλές. Ξέρω όμως και εγώ ότι δεν χρειάζεται να ξυπνάς το μωρό για να φάει, θα ξυπνήσει εκείνο από μόνο του όταν θελήσει.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

angie οι μερα προσαρμογής ειναι περιεργη μαλλον...σε μενα εκανε ακριβως το αντιθετο, μονο κακακια!!! για το γαλα δεν εχω ιδεα, ρωτα και στο parents.gr καλυτερα.

Το Σοφακι γενναει επιτελους!!! Εστειλε σε μια φίλη μου μήνυμα στις 2 το βράδυ οτι την πιάσαν οι πόνοι.

Με το καλό Σοφάκι!!!

καλημερα και απο μενα :) εγω εχω κοιμηθει κανα τριωρο με διαλειμματα αλλα καλα ειναι νομιζω για πρωτη νυχτα μονη με το μωρο.

ο μικρουλης ξυπνησε στις 4.30 και τον ταισα απο το μπουκαλι 50 ml και μετα ξαναξυπνησε στις 7.30 αλλα ηθελε αλλαγμα γιατι μολις τον αλλαξα επεσε ξερος μεχρι τώρα!

ρε κορίτσια, επειδη εχουν περασει τοσες ώρες δεν θα έπρεπε να πεινάει? κάνει να τον ξυπνήσω για να φαει? οι παλιοι λένε δεν κάνει να ξυπνας τα μωρά αλλα να περιμένεις ποτε να ξυπνησουν μόνα τους. αλλα με τον μικρούλη εχουν περασει τόσες ώρες. κανει???????????????

έπίσης απο την ώρα που ήρθαμε απο το μαιευτήριο εχτες το μεσημέρι έχει κάνει μονο τσισάκια. είναι φυσιολογικό? έχω αλλάξει 4 πάνες μόνο με τσίσα. εχει πορδίτσες αλλα΄οχι κακακια. τι σημαινει αυτο? σορυ μπορεί να ακουγονται κουλες ερωτήσεις αλλα δεν ξερω τι να κανω??????? βοηθειαααααααααααααα

Αντζι μου για τα κακακια δεν ξερω, ξερω όμως ότι τα νεογεννητα κανουν συχνα. Αν συνεχισει μεχρι το βραδυ πες το στο γιατρο. Το μωρακι το ξυπναμε στο τριωρομεχρι να παει 3 κιλακια, μετα τα αφηνουμε να ξυπνησουν μονα τους.

Το γαλα όσο ειναι κλειστο το εχουμε σε θερμ. δωματιου. Όταν το ανοιγουμε μεσα σε μια ωρα το δινουμε. ό,τι μεινει το πεταμε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να σας πω και κατι κουλο?Θελω και τριτο παιδι τωρα,τοσο ευτυχισμενη αισθανομαι αν δεν ειχα την καισαρικη μεχρι το καλοκαιρι θα μαθενατε τα μαντατα μου.

:shock::shock: θα σου περασει σε λιγες μερες!!!:-P:-P
Σοφια μου εχει δικιο η γιατρος,κοινωνικη λειτουργος ,ψυχολογος, πρακτικος, φαρμακοποιος Αλεκα ολα θα περασουν
α μαρη τρελη :lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα κοριτσακια...ο φαγανας μου εχει στοματιτιδα...:(

ΤΡωει πολυ ο καημενος αλλα ζοριζεται προφανως τον ενοχλει πολυ η γλωσσιτσα του,εκνευριζεται και καλα που δεν ειναι γκρινιαρης αλλα δεν μπορει να υσηχασει και να κοιμηθει,ματι δεν εκλεισα χθες...Μου δωσε η παιδιατρος ντακταριν τζελ και ελπιζω να βοηθησει...φοβαμαι μην του επηρεασει ολο αυτο την ορεξη του...Βαζω κι εγω στις θηλες...Στεναχωρειμαι γιατι ταλαιπωρειται...Μπορει να το κολλησε και απο το θηλαστρο που χρησιμοποιησα στο μαιευτηριο μια -δυο φορες για να αποσυμφορησω το στηθος μου που ηταν τουμπανο...:mad::mad::mad:

Και κατι αλλο αυτο το συστημα που λεγατε με τον ορο και το σωληνακι για το καθαρισμα της μυτουλας πως γινεται ρε παιδια?Πηρα κι εγω γιατι ρουθουνιζει ο μικρος αλλα δεν καταλαβα..θα του βαλω ορο στη μυτη καιμετα θα ρουφηξω τις μυξες?Δηλαδη θα τις φαω?:lol::lol::lol:αχ δεν τα ξερω αυτα και αγχωνομαι τωρα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελινα μου πηγαινε στο φαρμακειο και παρε φισουνα για τις μυξουλες. Ειναι ένα σωληνακι που αλλαζουν οι 'μυτουλες' για να μην μαζευονται βρωμες. Στη μυτουλα υπάρχει κατι σαν αφρολεξ που επιτρεπει στον αερα να περναει ωστε να μπορεις να ρουφηξεις αλλα μπλοκαρει τις μυξες.... πως το κατάλαβες ότι εχει στοματιτιδα??

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα μου το πηρα αυτο που λες αλλα δεν ηξερα να το χρησιμοποιησω:tongue::tongue::tongue:

Για να δουμε τωρα που μουταειπες!!Ελπιζω να τα καταφερω!

Την στοματιτιδα την καταλαβα γιατι γεμισε ενα ασπρο στωμα η γλωσσιτσα του και λιγο τα ουλακια του...Στην αρχη ηταν λιγο και νομιζα οτι ηταν απο το γαλα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα φιλεναδες!!!

Ειμαστε σπιτακι και προσπαθούμε να εγκλιματιστούμε, ολα πηγαν πολυ καλα, μεσα σε 2 ωρες και 45 λεπτα απο τη στιγμη που μου εβαλαν τους τεχνητους πονους ειχα γεννησει (γεννα εξπρες), το μωρακι μας γεννηθηκε στις 12/12/09 και ζυγιζε 2940. Θα σας γραψω αναλυτικα την εμπειρια μου οταν θα εχω λιγο περισσοτερο χρονο!!

Ολες μου τις ευχες στις νεες μανουλες τις παρεας και με το καλο σε αυτες που ειναι σε αναμονη!!! Υπομονή κοριτσια, το αποτελεσμα θα σας αποζημιώσει!!!

Φιλια!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μαρινάκι να σου ζήσει! Πήγα να σου ευχηθώ προχθές, αλλά με πρόλαβε ο φαγάνας μου. Ίδιο βάρος τα μωράκια μας! Εμένα από 3250 βγήκε 3100. Δεν έχασε και πολύ, ε?

Εβιτάκι και Angie, να σας ζήσουν τα κουκλάκια σας!!! Angie μου είδες? όσο ταλαιπωρήθηκες στην εγκυμοσύνη, σε διευκόλυνε στη γέννα!

Ο δικός μου δεν έχει γενικά ώρες. Βασικά, τη μέρα είναι τέζα και τη νύχτα βρυκολακιάζει... Δε μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα. Χθες κοιμήθηκα για μια ώρα που τον είχα αγκαλιά αφού τον θήλασα. Μόλις τον έβαλα στην καλαθούνα του, γαρίδα το μάτι! Τι να τον κάνω? να τον ξαγρυπνάω τη μέρα για να κοιμάται τη νύχτα? Νύχτα μόνο προχθες "κοιμήθηκε" αλλά πάλι ξυπνούσε ανά 1-1,5ώρα για να φάει. Του έδινα και λίγο ξένο, αλλά μου είπε ο παιδίατρος ότι μπορεί και το ξένο να του φέρνει κολικούς. Και τώρα του δίνω μόνο 60ml τη μέρα ή μάλλον τη νύχτα γιατί δεν προλαβαίνει να γεμίσει το στήθος.

Πονάει η κοιλίτσα του και μαζεύει τα ποδαράκια του το καημένο... Πήρα και του δίνω κίντερτε και το κατεβάζει σε dt! Η κουνιάδα μου είπε να του βάζω ζεστό πανάκι στην κοιλίτσα όταν τον βλέπω ότι έχει πονάκια και να του κάνω ασκησούλες, όταν δεν είναι φαγωμένος. Και όταν πονάει δε θέλει τίποτα, ούτε θηλή, ούτε μπιμπερό!

Και κλάαααααααμα η δικιά σου... Τι τρελές ορμόνες είναι αυτές? Καμία σχέση με της εγκυμοσύνης!

Για κρεμούλα για τις θηλές, εγώ αρχικά έβαζα fissan, αλλά η purelan της medela που λέει και το inaki (αυτή δε λες???) ήταν πολύ καλή και δε θέλει και ξέβγαλμα. Ήταν η θηλή μου λίγο πληγωμένη, έβαλα μια φορά και τώρα είναι σαν καινούρια!!!

Μακάρι όλα καλά να μας πάνε! Και κουράγιο σε όλες! Μανούλες και μανούλες to be!

Σας αφήνω γιατί σαν να τον άκουσα

15y6xxxv0qx3picm.png

Για κρεμούλα για τις θηλές, εγώ αρχικά έβαζα fissan, αλλά η purelan της medela που λέει και το inaki (αυτή δε λες???) ήταν πολύ καλή και δε θέλει και ξέβγαλμα. Ήταν η θηλή μου λίγο πληγωμένη, έβαλα μια φορά και τώρα είναι σαν καινούρια!!!

Ναι αυτή λέω Μελίνα..και εμένα με έχει φτιάξει..πήρα θηλές γιατι με πόναγε φριχτά και είχαν ματώσει αλλα τελικά δεν χρειάστηκε να τις χρησιμοποιήσω!!

Σήμερα εγκληματιζόμαστε με τον μάρσιπο ring sling. Αυτή τη στιγμή την έχω βάλει και θηλάζει και εγώ έχω και τα 2 χέρια ελεύθερα :rolleyes:

Μελίνα δοκίμασε όταν χτυπιέται να τον βάλεις δίπλα σε μια συσκευή που κάνει συνεχόμενο ήχο, όπως ο απορροφητήρας, η σκούπα, το σεσουάρ. Αν δείς θετική αντίδραση και το αντέχεις κι εσύ σαν ήχο δωσε μου το email σου να σου στείλω ενα mp3 που προσομοιώνει τον ήχο του σεσουάρ. Θα το βάζεις να το ακούει να ηρεμεί λιγάκι.

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα.

Inaki θέλω τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σου σχετικά με το ring sling. Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ. Βολεύει για νεογέννητο ? Πώς είναι στο θηλασμό ? Θα βολεύει άραγε όταν θα θέλουμε να θηλάσουμε αν χρειαστεί σε δημόσιο χώρο ?

εδω ειμαι και εγω

τωρα τον ταισα (μετα πόνου) και κοιμάται. το βράδυ πάλι παρτυ θα έχουμε, την βλέπω την δουλεια.... εχτες όλο το βράδυ το μάτι γαρίδα .. νυχτόβιος!!

το πρωι κατα τις 12 τον επιασε μια τρελη υστερια με κλαμμα απιστευτο. υποθετω ειναι η κοιλιτσα του που δεν εχει κανει κακακια.

ανυπομονω να ερθει αυριο πρωι η παιδιατρος να μας πει τι και πως.

αχ βρε κορίτσια, και εγω ώρες ωρες νιώθω τόσο στενοχώρια και με πιανουν τα κλάματα στο πιτσ φυτίλι.

αφήστε που εχω ερωτευτεί τον αντρούλη μου τόσο πολυ περισσότερο που νομίζω οτι θα σκάσω!! (βρέχει έξω... )

εντωμεταξύ στο σπίτι κόλαση .. ολα μεσα στη μεση ..τσαντες, δώρα, ρούχα πλυμένα, άπλυτα, ασιδέρωτα.... δυστυ΄χω΄ς δεν είχα προλάβει νατα τακτοποιήσόλα πριν μας ερθει ο μικρούλης :) ευτυχώς είχς ερθει η μανούλα μου εχτες και εκανε τα βασικά αλλα και πάλι είμαστε πίσω κανα δυο πλυντήρια .

απο κιλά πως πάτε? εγω έχασα περίπου 5 βγαίνοντας απο το μαιευτήριο και τώρα έχω άλλα 5 + 6-7 που ήμουν παραπάνω όταν έμεινα εγκυος. για να δούμε πως θα παει..

Γεια σας και από μένα!!!!!!

Έλιωσα στον ύπνο σήμερα!

Είναι όμως αρκετές μέρες τώρα που ξυπνάω από τις 5:30-6:00 και μετά δεν ξανακοιμάμαι...

Καλά,το Εβιτάκι πώς γέννησε στο σπίτι?Ρε κορίτσια,κι εγώ θα το ήθελα πολύ αυτό!!

Ακούω ένα τραγούδι του Ρουβά "Χρόνια Πολλά" και κάπου λέει "χρόνια να έρθεις περιμένω",ε έτσι νιώθω κι εγώ,λες κι είμαι έγκυος όλη τη ζωή μου!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...