Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άννια με το καλο παιδι μου και εσυ.... Όταν μαθουμε για Μάχη , Νατασουλα και λουσυ, πειτε μας...αρινακι τι ειναι το ΕΑΠ?? Συγχαρητηρια όπως και να έχει!

ΦΑΜ στο δευτερο παιδακι δεν θα προλαβαινεις να έχεις ψυχολογικα νταουνιασματα...στο πρώτο ειναι φυσιολογικό!!!!

Κοριτσαρες σας αφηνω. Πάω να κανω καμια δουεια, φιλια!!!!!

Το ΕΑΠ ειναι το ελληνικο ανοιχτο πανεπιστημιο με αναγνωρισμενο πτυχιο σχεδον εξ αποστασεως μονο που ειναι πολυς καιρος και τα χρηματα οχι και λιγα τωρα με 2 παιδια και το ενα νεογεννητο το βλεπω πολυ χλωμο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αngie να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

εβιτα να σου ζησει!!!!!!!!! περιμενουμε λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!

έχεις δίκιο βρε Σοφακι... τι να σου πω... οι αιματολογικες για τη μικρη ειναι? επειδη δεν πήρε βάρος?

ναι βρε Αλεκα.. κ εχω ενα αγχος... αλλο πραγμα! βεβαια ειναι ζωηροτατη κ μου το λενε συνεχεια οι μαιες κ αυτο ειναι καλο...

Όσο για τα κλάμματα....ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!! Η ψυχολογία μας είναι πολύ περίεργη, αλλοπρόσαλη, με σκαμπανεβάσματα... Οι "παλίες" λένε υπομονή... Έχουμε άλλη επιλογή?????

αχ αυτη η υπομονη!!!! ψυχολογικο ρακος ειμαι. φαντασου οτι μου εφεραν εικονα της αγ.υπομονης ( ναι , ναι υπαρχει!!!!).

Το ΕΑΠ ειναι το ελληνικο ανοιχτο πανεπιστημιο με αναγνωρισμενο πτυχιο σχεδον εξ αποστασεως μονο που ειναι πολυς καιρος και τα χρηματα οχι και λιγα τωρα με 2 παιδια και το ενα νεογεννητο το βλεπω πολυ χλωμο

συγχαρητηρια μαρινακι!!!! δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...

baJfp2.png

Την τελευταία μέρα στο μαιευτήριο ένιωθα το στήθος μου απίστευτα βαρύ. Οι μαίες μου είπαν την ώρα που έχω το μωρό πάνω να κάνω μασαζ εκει που πονάω και μπορώ να πώ οτι βοήθησε.Και μένα μου πλήγωσε τις θηλές με το που ήρθαμε σπίτι. Ειχε πονάκια και χτυπιώταν , δεν το έπαιρνε καλά. Εβαλα μια κρέμα της μεντέλα με λανολίνη για 2 μέρες και τώρα είμαι μια χαρά. Με πονάει λιγάκι οταν το πιάσει αλλα μετά ο πόνος περνάει εντελώς.

Οσο για την διάρκεια συνήθως πίνει ενα τέταρτο, κάνει διάλειμμα και μετά ξαναζητάει. Της δίνω το ίδιο στήθος. Για να αλλάξω στήθος πρέπει να έχει περάσει καμια ώρα απο τη στιγμή που πρωτοζήτησε.

Επίσης θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί :( Οταν την βαζουμε στο πορτ μπεμπε αρχίζει να στριφογυρνάει και να χτυπιέται...

ουφ μετα απο 2 ωρες κλαμμα και γκρίνια και μια ωρα στο στήθος με πονο .. κοιμήθηκε. ελπιζω να κρατήσει λιγάκι ..

το καημενουλι .. εχει βουλομένη μύτη. ειναι συνάχι αυτο λέτε? δεν μπορεί να αναπνευσει μωρε και ταλαιπωρείται :( τι να κάνω? φτερνίζεται κιόλλας. το είπα στον γιατρό πριν βγούμε σήμερα και μ ου είπε είναι βλένες, δεν ειναι τίποτα. ποτε θα φύγουν όμως να ελευθερωθεί το μικρούλι?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου.ξενυχτατα διαβαζω εμεις κοιμηθηκαμε 1 και ξυπνησαμε 7 το πιστευετε?Ουτε ο μεγαλος δεν ηταν ετσι αφου ωρες ωρες ανησυχω αλλα το βραδυ του δινω ξενο μαζι με στηθος και τον πιανει.θελω να βγω εξω να δω στολισμενα ευτυχως που θα παω την Δευτερα στο Λητω και θα ξεκλεψω καμια ωριτσα να παω καμια βολτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα καλημερα καλημερα!!!!! Ξύπνησε ο μεγαλος μου αφεντης και σε λίγο περιμενω και το μικρο αφεντακι...:P

Αλεκακι ο φαγανας μου οταν βγηκε κατουρησε στο καπακι τις μαιες και μετα εκανε δυο φορες κακα του.Επειτα ζυγιστηκε και ηταν 3680.:P

:P:p:p μια χαρα, να σου ζησει Ελίνα μου! Ρωταω τις μανουλες με τα πιο μεγαλα παιδακια (που μας ειχαν πρηξει ότι θα βγαλουμε υπερφυσικα μπεμπε) για τις αποκλισεις που λέγαμε ;)
Μπραβο και πάλι!!! Δε μπορεις να κρατησεις τη θεση???

ναι βρε Αλεκα.. κ εχω ενα αγχος... αλλο πραγμα! βεβαια ειναι ζωηροτατη κ μου το λενε συνεχεια οι μαιες κ αυτο ειναι καλο...αχ αυτη η υπομονη!!!! ψυχολογικο ρακος ειμαι. φαντασου οτι μου εφεραν εικονα της αγ.υπομονης ( ναι , ναι υπαρχει!!!!). .

σε λίγο δεν θα θυμασαι τιποτα...αλλα έτσι ειναι οι διδυμομανουλες.. διπλες σκοτουρες διπλες χαρες. Τις σκοτουρες τις περασες, περιμενε τις χαρες τωρα!;)

Επίσης θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί :( Οταν την βαζουμε στο πορτ μπεμπε αρχίζει να στριφογυρνάει και να χτυπιέται...

έμαθε από τωρα η ζουζουνα?? αχαααα!!! Θα καλοπερασεις και εσυ.... Και ο δικός μου ουρλιαζει, τον παιρνω αγκαλια, μου χαμογελαει και ξερενεται....:confused:

το καημενουλι .. εχει βουλομένη μύτη. ειναι συνάχι αυτο λέτε? δεν μπορεί να αναπνευσει μωρε και ταλαιπωρείται :( τι να κάνω? φτερνίζεται κιόλλας. το είπα στον γιατρό πριν βγούμε σήμερα και μ ου είπε είναι βλένες, δεν ειναι τίποτα. ποτε θα φύγουν όμως να ελευθερωθεί το μικρούλι?

αυτο ειναι βλεννες από την κοιλια, βάλε φυσιολογικό ορο και ρουφα με την φισουνα....

καλημερα κοριτσακια μου.ξενυχτατα διαβαζω εμεις κοιμηθηκαμε 1 και ξυπνησαμε 7 το πιστευετε?Ουτε ο μεγαλος δεν ηταν ετσι αφου ωρες ωρες ανησυχω αλλα το βραδυ του δινω ξενο μαζι με στηθος και τον πιανει.θελω να βγω εξω να δω στολισμενα ευτυχως που θα παω την Δευτερα στο Λητω και θα ξεκλεψω καμια ωριτσα να παω καμια βολτα
πω πω.... μην το πεις ουτε του παπα!!:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αλεκα μου δεν μπορω να κρατησω την θεση κι αν ηταν διαφορτικα τα πραγματα δεν θα το σκεφτομουν καν βεβαια δεν ειναι και σιγουρο οτι δεν θα παω αλλα στην καλυτερη περιπτωση ειναι 6-7 χρονια πολυ μεγαλη διαρκεια.

Οσο για τον μικρο φοβαμαι να το πω μην μου το ματιασουν.

Να σας πω και κατι κουλο?Θελω και τριτο παιδι τωρα,τοσο ευτυχισμενη αισθανομαι αν δεν ειχα την καισαρικη μεχρι το καλοκαιρι θα μαθενατε τα μαντατα μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σοφια μου εχει δικιο η γιατρος,κοινωνικη λειτουργος ,ψυχολογος, πρακτικος, φαρμακοποιος Αλεκα ολα θα περασουν και εσυ ολα τα ωραια θα τα ζεις διπλα ασε που δεν θα ξαναπερασεις την αγωνια της εγκυμοσυνης γιατι ειτε 2 ειτε 1 η αγωνια ειναι ιδια.Τον γαιδαρο το εφαγες την οουρ επισης περιμενε το γλυκο τωρα απλως καθυστερει λιγο στην κουζινα

[sIGPIC][/sIGPIC]

marinaki ευχομαι ετσι να συνεχίσει το καμάρι σου!! Εμεις ξυπνήσαμε στις 3 και στις 5. Απο τις 5 που θηλασε αραξε πάνω στο στήθος και τώρα την έβαλα στο πορτ μπεμπέ να ξεμουδιάσω λίγο!!! οπου να ναι θα αρχίσει να σκούζει :D

καλημερα και απο μενα :) εγω εχω κοιμηθει κανα τριωρο με διαλειμματα αλλα καλα ειναι νομιζω για πρωτη νυχτα μονη με το μωρο.

ο μικρουλης ξυπνησε στις 4.30 και τον ταισα απο το μπουκαλι 50 ml και μετα ξαναξυπνησε στις 7.30 αλλα ηθελε αλλαγμα γιατι μολις τον αλλαξα επεσε ξερος μεχρι τώρα!

ρε κορίτσια, επειδη εχουν περασει τοσες ώρες δεν θα έπρεπε να πεινάει? κάνει να τον ξυπνήσω για να φαει? οι παλιοι λένε δεν κάνει να ξυπνας τα μωρά αλλα να περιμένεις ποτε να ξυπνησουν μόνα τους. αλλα με τον μικρούλη εχουν περασει τόσες ώρες. κανει???????????????

έπίσης απο την ώρα που ήρθαμε απο το μαιευτήριο εχτες το μεσημέρι έχει κάνει μονο τσισάκια. είναι φυσιολογικό? έχω αλλάξει 4 πάνες μόνο με τσίσα. εχει πορδίτσες αλλα΄οχι κακακια. τι σημαινει αυτο? σορυ μπορεί να ακουγονται κουλες ερωτήσεις αλλα δεν ξερω τι να κανω??????? βοηθειαααααααααααααα

α, και κατι αλλο. απο το ιασο μου εδωσαν 2-3 μπουκαλακια γαλατακι απο αυτο που δίνουν εκει. ξέρετε αν θέλουν ψυγείο? αν το ζεστάνω και δεν το πιει το μωρό, μπορώ να το κρατήσω σε θερμοκρασια δωματιου και να το ξαναζεστανω πιο μετα να του το δώσω? αν το ξέρει καμια αυτο πολυ θα με βοηθούσε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...