Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σου ζησει Αντζι μου... μπραβο!!! (λέω και εγω, που χαθηκαν όλες??)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη εννοειται αλλα ειμαι και πολυ στενοχωρημένη γιατι δεν εχω καταφερει να τον ταισω με το στηθος .. παλευει ο κακομοιρης αλλα δεν τον ικανοποιειται .. δεν χορταινει ... το στηθος μου εχει πετρωσει και με ποναει φρικτα και απο την προσπαθεια εχουν πληγωθεί οι ρωγες μου και μονο που ακουμπαω ολη την περιοχή πεθαινω στον πονο. αν συνεχίσει έτσι θα τον ταισω μόνο γαλα εμπορίου και ειναι κατι που με στενοχωρει αφανταστα ... ολες αυτες τις μερες με πιανει το παραπονο και κλαιω .. νιωθω τοσο ασχημα για αυτο

προσπαθησε να το θηλάσεις, ρωτα και τα κοριτσια στο τοπικ θηλασμου, ξερουν πολλά. Αλλα αν δεν τα καταφερεις μην στεναχωριεσαι... ούτε εγω θηλασα αλλά είναι ΟΚ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

angie πολλα συγχαρητηρια!!να χαιρεστε το νεο μελος της οικογενειας!!

αν θελεις να θηλασεις καλυτερα να προμηθευτεις ενα θηλαστρο για να μην πετρωνει το στηθος και με τον καιρο θα βρειτε τον σωστο τροπο.

4ywWp2.png

αντζι συγχαρηηρια με 6εκατοστα και δεν καταλαβες τιποτα μπραβο ρε θηριο..εγω μολις γυρισα απο το γιατρο 2800ο κανακαρης μου..επομενο ραντεβου μου ειπε ο γιατρος 2του μηνος αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε αυτα..

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου.Τα αγορια μου κοιμουνται και ο μικρος μου ειναι ενας αγγελος σαν να μην εχω μωρο στο σπιτι πιο πολυ με κουραζει η μανα μου που προσπαθει να βοηθησει και δενμπορω να βρω τον ρυθμο μου παρα οτιδηποτε αλλο.Ο Δημητρακος μου ειναι ενθουσιασμενος με τον αδερφο του σε φαση που μπορει να γινει επικηνδυνος και ολο του φωναζω το κακομοιρη πρεπει να το κοψω.Η γεννα ηταν σουπερ δεν καταλαβα τιποτα ουτε κατα τη διαρκεια ουτε μετα και την Δευτερα παω να βγαλω και τα ραμματακια και πεταει η ομαδα

Μπράβο βρε Μαρίνα!!!! Πιο ευχάριστα νέα δεν γινόταν να μας πεις!!!!

ηρθα κ εγω....

Αλεκα κ εγω θελω να πιστευω οτι Τριτη Τεταρτη θα παρουμε την μια... την αλλη την βλεπω μετα την Πρωτοχρονια:(! αυριο θα της κανουν καποιες αιματολογικες να δουν τι γινεται...

Αχ Σοφία μου η δύναμή σου θα πρέπει να είναι τεράστια για να διατηρείς καλή ψυχολογία, αλλά όταν με το καλό θα έχεις τις ζουζούνες σου σπίτι σου θα αποζημιωθείς για όλη αυτή την ταλαιπωρία!!!! Σου στέλνω 1.000.000 φιλάκια, αγκαλίτσες κι ευχούλες μέσ΄από την καρδιά μου!!!!

γεννησαμεεεεεεεεε!!

Συγχαρητήρια Angieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Κοριτσάκι μου πρόσεχε με το στήθος γιατί αν πετρώσει τελειώς λένε ότι ο πόνος δεν παίζεται.... Κι εμένα ξεκίνησε πέτρωμα και ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.... πρέπει να το αδειάσεις αμέσως (με θηλασμό, με θήλαστρο, με κάτι!!!!!)

Όσο για τα κλάμματα....ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!! Η ψυχολογία μας είναι πολύ περίεργη, αλλοπρόσαλη, με σκαμπανεβάσματα... Οι "παλίες" λένε υπομονή... Έχουμε άλλη επιλογή?????

Φαμούλα μου κουράγιο...

που θα πάει θα περάσει και το πληγωμένο ''βυζάκι'' :tongue::tongue::tongue: εδώ πέρασαν άλλα κι άλλα !!!!!

Sofou μου έχεις δίκιο...Ευχαριστώ!:wink:

..εγω μολις γυρισα απο το γιατρο 2800ο κανακαρης μου..επομενο ραντεβου μου ειπε ο γιατρος 2του μηνος αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε αυτα..

Άννια μου καλή δύναμη και σ εσένα στην αναμονή!!!

Θα κάνετε παρέα με το Doraki!!!!

Καλέέέέ΄΄εέέε΄΄εε΄΄εέέέέ!!!!!

Ξέχασα νας σας πω με όλα αυτά....

Η Εβιτούλα μας ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!

Αλλάξαμε μηνύματα στα κινητά!!!!

Είναι όλοι τους καλά....έγραψε ότι ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..και ότι σήμερα επέστρεψαν σπίτι τους !!!!!!!

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να μπει στο forum να μας πει την ιστορία τους!!!

Αντζι να σου ζησει το μωρακι.Φαμουλα μου τι κανεις?Σε καταλαβαινω με το στηθος και εγω ετσι ειμαι δεν αντεχω μου ερχεταινα κοψω τον θηλασμογια αυτο το λογο αλλα επιμενει ογυναικολογος ο οποιος αποδειχθηκε κορυφη και θα ξεκινησω με θηλαστρο για εναν μηνα και βλεπουμε.Ινακι και Μαρια χαρηκα πολυ πο σας ειδα ακομα και για τοσο στεναχωρηθηκα που δεν ειδα την Ελινα.

και κατι ασχετο σημερα έμαθα μετα απο 5 αιτησεις στο ΕΑΠ πέρασα, τωρα που μαλλον δεν μπορω θα δουμε τι θα κανουμε και με αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Άννια με το καλο παιδι μου και εσυ.... Όταν μαθουμε για Μάχη , Νατασουλα και λουσυ, πειτε μας...αρινακι τι ειναι το ΕΑΠ?? Συγχαρητηρια όπως και να έχει!

ΦΑΜ στο δευτερο παιδακι δεν θα προλαβαινεις να έχεις ψυχολογικα νταουνιασματα...στο πρώτο ειναι φυσιολογικό!!!!

Κοριτσαρες σας αφηνω. Πάω να κανω καμια δουεια, φιλια!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοριτσακια μου!!!!

πριν πω οτιδηποτε αλλο να σας πω οτι μου εχει λειψει το κους κους :(:(

Αλλα ο χρονος πλεον ειναι μηδαμινος... :(

Η μικρη οποτε ειναι ξυπνια ειναι στο βυζι.. δεν ξεκολλαει με τιποτα..

ΦΑΜ 3,5 ωρες δεν ειναι τιποτα.. εμεις εχουμε χτυπησει κ 12ωρο :tongue:

Το πως δεν εφυγε το μωρο απο το μπαλκονι ηταν θαυμα.. (ή βοηθησε το γεγονος οτι ακομα ηταν εδω η μαμα μου :lol::lol:)

Για τις θηλες παρε την lansinoh.. πρεπει να ειναι θαυματουργη αυτη η κρεμα . Δυο φορες μου πληγωσε τη μια θηλη η μικρη (μου την εκοψε για την ακριβεια) κ εβαλα κ μεχρι το επομενο γευμα ειχε επανελθει 100%.

Από τι διαβαζω οι περισσοτερες εχετε θεμα με τις θηλες..

Και εγω ειχα στο Χαρη.. τρελος πονος.

Εκανα ομως την κλασσικη βλακεια που σου συστηνουν απο το μαιευτηριο.. πλενομουν πριν απο καθε γευμα του παιδιου..

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να ξεραινονται οι θηλες κ να τραυματιζονται ευκολα..

Μηπως εχετε ξεσκιστει στο πλυσιμο???

Και εγω αυτα δεν τα ηξερα στο φορουμ τα διαβασα..

Τη μικρη μου την ταιζα 2 μερες στο μαιευτηριο κ δεν ειχα σηκωθει καν απο το κρεβατι να κανω μπανιο.. Και οι δυο φορες που πληγωθηκε η θηλη ηταν καθαρα απο λαθος σταση.. Τη μια στο μαιευτηριο πριν μπορεσω να σηκωθω γιατι θηλαζα ξαπλα κ την δευτερη ενα βραδυ στο σπιτι που η μικρη κοιμηθηκε ολη τη νυχτα πανω μου.

Αντζι μου μην στεναχωριεσαι πως δεν χορταινει το μωρακι σου..

Και εγω ειχα μια ανησυχια στην αρχη αλλα τελικα ειναι φυσιολογικο να θηλαζουν ολη μερα.. Μετα τις 40 μερες αρχιζουν κ στρωνουν καπως τα πραγματα..

Τις πρωτες μερες οποτε ειναι ξυπνια την περνανε στο βυζι, προσπαθωντας να αυξησουν την παραγωγη μας.

Και εγω πλεον δινω λιγο ξενο.. Αλλα το κανω επιτηδες.

η μικρη δεν τρωει ποτε πανω 20-30 γρ αλλα θελω να συνηθιζει γιατι δεν εχω σκοπο να θηλασω κανα χρονο..

οταν θα παωσ τη δουλεια θα πρεπει το μωρο να εχει αποθηλασει γιατι με τη δουλεια που κανω δεν ξερω τι μου ξημερωνει..

Στο Χαρη οταν γυρισα απο αδεια κυησης ενα μηνα μετα με εστειλαν για ενα μηνα για εκπαιδευση στην Τριπολη κ γυρνουσα σπιτι μου καθε ΣΚ..

Αν θηλαζε τοτε το παιδι θα ειχαμε τρομερα προβληματα.

Οποτε προτιμω να θηλασω λιγο λιγοτερο κ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Αλλα θα πρεπει να συνηθισει κ κααπως το ξενο γαλα γιατι πχ η αδελφη μου θηλασε ενα χρονο κ εκτοτε δεν εχει ξαναπιει γαλα στη ζωη της.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

βρε κορίτσια καθε ποτε τρώνε τα δικά σας?

εγω τον ταισα (λιγο στηθος και 40 ml ετοιμο) στις 6 και μετα στις 8.30 ξαναπειναγε και του εδωσα απο 20 λεπτα καθε στηθος .. και τωρα τον ξαναβλεπω να πειναειιιιιιιιιιιι

κοριτσακια μου γεια σας και παλι θελω να σας γραψω τοσο την εμπειρια μου αλλα ειμαι στην τσιτα με τον μικρο και δε βρισκω χρονο...

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!

Αλεκακι ο φαγανας μου οταν βγηκε κατουρησε στο καπακι τις μαιες και μετα εκανε δυο φορες κακα του.Επειτα ζυγιστηκε και ηταν 3680.:P

Αντζυ μου κανε υπομονη κι εγω την τριτη μερα ημουν χαλια με το στηθος μου ειχα υπερπαραγωγη,ποναγα,εκανα μαλαξεις και εβγαζα για να αποσυμφορηθει,εβαζα συνεχεια τον μπεμπη επανω και με ποναγε πολυ αλλα να ξερεις το μωρο ειναι η καλυτερη αντλια το λεω μετα βεβαιοτητας...οσο μπορεις ζεστο νερακι επανω να μαλακωνει...Στα λεωκαι λιγο γρηγορα τωρα...Θα δεις θα στρωσει σε λιγες μερες...

Ινακι μου αν και δε σας ειδα πολυ λογω του οτι την τριτη και τεταρτη μερα ειχα θεμα με το στηθος και τα ραμματα και ημουν συνεχεια ξαπλα,χαρηκα που σας ειδα εστω και λιγο ειδα και την μπυμπου σου οταν την εβγαλαν απο το χειρουργειο...Να τη χαιρεσαι και παλι!Και ναι ο νεροχυτης φτιαχτηκε και ηταν ολα τζττζι,ειχε καθαρισει ο συζυγος;)

Αντε Ντορακι μου σε περιμενουμε κι εμεις!!!Εισαι κοντα!!Η Αλεξια γεννησε σημερα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...