Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χεχε, αντε να μπουν σε σειρα τα μπεμπακια μας να κανονισουμε συναντησουλα!όταν ειναι πληγωμενες οι θηλες σου με το θηλαστρο δεν πονας;;

Ινάκι μου πονάω πολύ λιγότερο με το θήλαστρο!!!!!!!

ΦΑΜούλα υπομονή με τις θηλές...Και η μικρή η ανηψιά τη μάτωσε την κουνιάδα μου και βάζει κάτι σαν θηλές από σιλικόνη μιας χρήσης και μια χαρά τρώει το μωρό και εκείνη δεν πονάει.Γιατί δε δοκιμάζεις έτσι?

Doraki μου έχω θηλές σιλικόνης (δεν είναι μιας χρήσης, τις αποστειρώνω και τις ξαναχρησιμοποιώ)...σίγουρα με αυτές ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα στον θηλασμό, αλλά με το θήλαστρο γλίτωσα ακόμη περισσότερο πόνο...άσε που ο παίδαρος την έχει δει πιπίλας και καθόταν στο στήθος με τις ώωωρες (μέχρι και 3,5!!!) και κόντευα να τρελαθώ από την κούραση...

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!

Μπαίνω αύριο το πρωί στο ΜΗΤΕΡΑ για καισαρική. Από ό,τι φαίνεται θα συμπέσουμε κάποιες ημέρες με τη Νατασούλα! :-)

Πήγα και το κομμωτήριό μου, έχω ετοιμάσει βαλιτσούλα και κανονίζω κάτι τελευταίες λεπτομέρειες. Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω σπίτι από το μαιευτήριο και βρω την ευκαιρία (γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι...).

Φιλάκια και ευχές σε όλες!

Με το καλό Lucy μου!!! Οι ευχούλες μας είναι κοντά σου!!!!!

κουκλαρες μου γεια σας ηρθαμε σπιτι μας και ο μικρουλης μου ειναι το κατι αλλο.Τι συναισθημα ειναι αυτο ρε κοριτσια αν και το έχω ξαναζησει δινω τα παντα για αυτο το χαμογελο.Ευχαριστω για τις ευχες να ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν θα σας διαβασω και μετα τα λεμε.Γειααααααααααααααααα

Μπράβο Μαρινάκι!!!! Περιμένουμε λεπτομέρεις καυτές, όπως ΜΟΝΟ ΕΣΥ ξέρεις να μας περιγράφεις!!!!!

Καλησπέρα βρε κορίτσια!

Χάθηκα γιατί πήγαμε το PC στο γιατρό του! Και ακόμα εκεί είναι, μπήκα από του αδελφού μου.

Τι κάνετε? Από νέα γεννητούρια πως πάμε?

Εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού. Δεν κοιμάμαι (εξακολουθώ!) και οι καούρες σε συνδυασμό με τις ξινίλες είναι δράμα!!!!!!!!! Κατά τα άλλα όλα τα ίδια. Στην αναμονή :tongue:.

Κουράγιο Έλενά μου!!!!!! Εσύ γνωρίζεις από την Αγγελικούλα πόσο αξίζει αυτ'ή η αναμονή!!!!!

Κοριτσαρες μου μολις καταφερα να βρωλιγο χρονο να μπω να σας πω καλησπερα και οτι θα σας γραψω το συντομοτερο για την εμπειρια μου...

θηλαζουμε αποκλειστικα και ξενυχταμε τρελα...Ειναι σχετικα υσηχος ο μπεμπακος μου μια γλυκα κοριτσια εχω παθει πλακα...Φαγανος παρα πολυ αφου απο το μαιευτηριο τον πηρα οσο γεννηθηκε,ανεκτησε το βαρος του αμεσως και ο παιδιατρος μου λεγε οτι ειναι πρωτοφανες....!Προσπαθω να προσαρμοστω στα ωραρια ειναι ολη μερα κολλημενος στο στηθος και τρωει...Τωρα θα παω να συγχρονισω τον υπνο μου με τον δικο του να προλαβω καμια ωριτσα για να αντεξω...Φιλακια σε ολες θα ξαναμπω το συντομοτερο...

Ελινάκι τάιζε τάιζε!!!!! Ελπίζω να μην σε αγχώνει το νοικοκυριο τέτοιες στιγμές!!!!

καλημέρα σε όλες!!γεννησαμε κ εμεις!17 Δεκέμβρη κορίτσαρο 2980. με το καλο όλες σας κ υγεια σε όλα τα παιδια!!!

Συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσει η μπεμπούλα σας η υπέροχη!!!!

Kαλημέρα !!!!!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια δε βρίσκω ησυχία....καινούριο κουσούρι με βρήκε....στην εγκυμοσύνη είχα πάρει τους δρόμους και τώρα έχω πάρει αγκαλιά την σφουγγαρίστρα !!!!

Κάνω σαν υστερική με την καθαριότητα...λες και από αύριο η μπεμπούλα θα αρχίσει να μπουσουλάει :tongue::tongue::tongue:

Λέτε να κόλλησα τίποτα από την Ελίνα :shock::shock::shock::shock: ??????

Sofou μου όμορφη με την όμορφη κόρη έπαθες "Ελινίτιδα"??? πολύ χαίρομαι την ενεργητικότητα σου!!! Φτου σου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα ντορακι λες να γεννησες μακαρι σου το ευχομαι ολοψυχα να κρατας την μπεμπυλα σου αγκαλιτσα τωρα..εγω σε λιγο θα παω στο γιατρο για το καθιερωμενο ραντεβου..κοριτσια η εβιτα μαλλον γεννησε την πεμπτη γιατι ειδα οτι της ευχονται στο facebook φιλακια παω να φαω και να ετοιμαστω..σου ρχομαι μπεμπακο μου..:D

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου.Τα αγορια μου κοιμουνται και ο μικρος μου ειναι ενας αγγελος σαν να μην εχω μωρο στο σπιτι πιο πολυ με κουραζει η μανα μου που προσπαθει να βοηθησει και δενμπορω να βρω τον ρυθμο μου παρα οτιδηποτε αλλο.Ο Δημητρακος μου ειναι ενθουσιασμενος με τον αδερφο του σε φαση που μπορει να γινει επικηνδυνος και ολο του φωναζω το κακομοιρη πρεπει να το κοψω.Η γεννα ηταν σουπερ δεν καταλαβα τιποτα ουτε κατα τη διαρκεια ουτε μετα και την Δευτερα παω να βγαλω και τα ραμματακια και πεταει η ομαδα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ηρθα κ εγω....

Αλεκα κ εγω θελω να πιστευω οτι Τριτη Τεταρτη θα παρουμε την μια... την αλλη την βλεπω μετα την Πρωτοχρονια:(! αυριο θα της κανουν καποιες αιματολογικες να δουν τι γινεται...

ινακι επιμενω! η μικρη σου ειναι ιδια!!!!!!!!

baJfp2.png

Μαρινα μου μια χαρά... καλή 'οργάνωση'!!! χρυσα 29 με το καλό και εσυ. Σοφια πες μας για τις αιματολογικές... γενικά, λέγε νέα για τις νυφούλες μου!!

Εγώ πάω να κάνω ένα μπανακι να ξεβρομίσω...ακόμη και για να κάνω μπάνιο πρεπει να πω στον καθένα τους τι θα κανει μέχρι να βγω από το μπανιο... στρατηγός η αλέκα!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαρινα μου μια χαρά... καλή 'οργάνωση'!!! χρυσα 29 με το καλό και εσυ. Σοφια πες μας για τις αιματολογικές... γενικά, λέγε νέα για τις νυφούλες μου!!

Εγώ πάω να κάνω ένα μπανακι να ξεβρομίσω...ακόμη και για να κάνω μπάνιο πρεπει να πω στον καθένα τους τι θα κανει μέχρι να βγω από το μπανιο... στρατηγός η αλέκα!!!!

τι να πω ρε Αλεκα.... η αληθεια ειναι οτι με εχει παρει απο κατω η ολη κατασταση! εχω πολλα νευρα κ γενικα ψυχολογια χαλια!!!!!!!

η μια ηταν 1930 χθες κ σημερα 1900:-(:-(:-( εχασε επειδη ηταν η πρωτη μερα αποκλειστικα με μπιμπερο , χωρις καθετηρακι... για να δουμε αυριο... η αλλη εχει κολησει 1740 εδω κ μια εβδομαδα σχεδον.... το μονο ευχαριστο ειναι η μιση ωρα το πρωι κ η μιση το βραδι οπου τις βλεπουμε να μας κανουν μουτσουνιες κ να χαμογελανε!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο βρε Σοφακι... τι να σου πω... οι αιματολογικες για τη μικρη ειναι? επειδη δεν πήρε βάρος?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

annia μου δε μου σπάσαν τα νερά καλέ,απλά ρώτησα για να ξέρω πώς περίπου μπορεί να είναι!!!

chrysa μάλλον είσαι πολύυυυ κοντά!!

Είχαμε πάει βόλτα στην Ταξιαρχών,κουράστηκα πάρα πολύ και πάω να ξαπλώσω λίγο.Δεν αντέχω πια,σαν γριά πήγαινα...

oCxsp2.png

γεννησαμεεεεεεεεε!!

μπηκα την τρίτη για το τυπικό nst και βρέθηκα μεσα σε μιση ώρα να γενναω!! οδήγησα μεχρι το ιασο για την εξέταση με 6 εκατ. διαστολή και δεν είχα καταλάβει τίποτα !! η μήτρα μου είναι απο τις ιδιαιτερες περιπτώσεις ...

εκτος προγραμματος οπως καταλαβατε .. ειμαι κομματια, ειμαι αγχωμενη, ειμαι σιγουρη οτι θα πελαγωσω .. δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω .. πως να τρωει .. πως τον αλλαζουμε? πως θα τον πλυνωωωωωωωωωω??? φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

σας αφηνω.. θα σας διαβασω αμεσα ελπιζω μόλις βρω λιγο κενο

Angie να σου ζήσει !!!!!! .....όλα καλά θα πάνε και γρήγορα...μην ανησυχείς καθόλου !!!

Φαμούλα μου κουράγιο...

που θα πάει θα περάσει και το πληγωμένο ''βυζάκι'' :tongue::tongue::tongue: εδώ πέρασαν άλλα κι άλλα !!!!!

Doraki μου κοντεύεις.......

Επεξεργάστηκαν by sofou

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...