Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στις 4 το απογευμα εχω nst οποτε δεν θα σε πετυχω:-(.παντως και εγω τοσο πιστευω οτι θα ειναι και η δικη μου,περιπου 3,500.καλα να"ναι η μικρη μου κι ας ειναι οσο να"ναι:-P:-P:-P:-P

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΕΛΕΙ!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΕΛΕΙ!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

να"σαι καλα ειρηνη μου το ιδιο ευχομαι και για εσενα....και ελπιζω να ειναι και στην ωρα του!!!!

τι κανετε? εγω εχω καταντησει βραδινος τυπος τελικα...

λοιπον...

marinaki καλως ηρθατε σπιτακι σας!!! περιτο να σου πω οτι ο μπεμπης σας ειναι κουκλος!!!!! να σας ζησει!!!!

lucy με το καλο αυριο!!!!

Αλεκα να τον χαιρεσαι το μπομπιρα!!!!

Σοφακι υπομονη ! σκεψου οτι μεχρι την Κυριακη θα κρατας την μπουμπου σου!!!!

doraki παιρνα κ απο το δικο μου το σπιτι;)!!!

Ινάκι μου τώρα πια δεν θέλω να σε δαγκώσω/τσιμπήσω!!!

Αλλά άμα πετύχω την κορούλα σου....... ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!!!!!!

επανηλθες δυναμικα:D;)!!!!

τουλάχιστον μία ανα 3/ωρο!!!!

δηλ. εγω θα θελω 16 την ημερα:shock::shock::shock::shock:?????? θα γινω χορηγος της pampers!!!!

κοριτσακια εσεις που γεννατε ή γεννησατε τωρα κοντα, μου περισσευει ένα Αγιοβασιλακι (στολή) για μωρά μέχρι 5 κιλά... ενδιαφερεται καμια να της το στειλω με κουριερ??? Είναι για αγορακια

μμμμ... λες να μου το στειλεις εμενα κ να βαλω κ τις 2??? χωραει κ τριτο μαζι:tongue:!!!!!!!!

ειδα τις φωτο στο fb απο μελινα , σοφια κ ινακι! καλε διαγωνισμο ποια θα κανει το ποιο ομορφο μωρο κανατε???? να σας ζησουν τα κουκλακια σας!!!!

υγ. Ινακι νομιζω οτι ο αντρας σου κοιμοταν! ιδια εσυ ειναι η μικρη!!!!

baJfp2.png

λες Σοφια; Εγω νομιζω οτι κατι εχει παρει κ απο τον αντρα μου ,θα ανεβασω καμια ακομα τωρα που εχει ξεπρηστει και εχουν φανει τα χαρακτηρηστικα της. Παντως απο γκριματσες ειναι ιδια εγω οντως!!

ΦΑΜ δεν θα μας δειξεις κ τον δικο σου να δουμε τι θα τσιμπησουμε;

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου μολις καταφερα να βρωλιγο χρονο να μπω να σας πω καλησπερα και οτι θα σας γραψω το συντομοτερο για την εμπειρια μου...

θηλαζουμε αποκλειστικα και ξενυχταμε τρελα...Ειναι σχετικα υσηχος ο μπεμπακος μου μια γλυκα κοριτσια εχω παθει πλακα...Φαγανος παρα πολυ αφου απο το μαιευτηριο τον πηρα οσο γεννηθηκε,ανεκτησε το βαρος του αμεσως και ο παιδιατρος μου λεγε οτι ειναι πρωτοφανες....!Προσπαθω να προσαρμοστω στα ωραρια ειναι ολη μερα κολλημενος στο στηθος και τρωει...Τωρα θα παω να συγχρονισω τον υπνο μου με τον δικο του να προλαβω καμια ωριτσα για να αντεξω...Φιλακια σε ολες θα ξαναμπω το συντομοτερο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημέρα σε όλες!!γεννησαμε κ εμεις!17 Δεκέμβρη κορίτσαρο 2980. με το καλο όλες σας κ υγεια σε όλα τα παιδια!!!

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

καλημερα!!!!!!!!!!!

ινακι η μπουμπου σου ειναι ιδια εσυ, σου λεω!!!!!!!!!

ελίνακι καλως ηρθατε σπιτακι σας!!!! βρε, λες γι΄αυτο ολα αυτα τα γλυκα κ φαγητα που εφτιαχνες??? φαινοταν ο μπεμπης....

sakissmaro να σας ζησει η μπουμπουκα!!!!!

baJfp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Ελίνα καλωσήρθες!!!!!!!!!!!!! Πόσο χαίρομαι που είναι όλα καλά και ας ξενυχτάς όπως λες. Χαλάλι του μπέμπη!!!!!!!!!!!!

Sakissmaro να σου ζήσει η κορούλα!!!!!!!!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένη!!!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια τα ίδια, από ροχαλητό άλλο τίποτα. Αφού ακούω τον εαυτό μου μέσα στην νύχτα και ξυπνάω. Πολύ βασανιστικός έχει γίνει αυτός ο ύπνος. Αφήστε και το πρήξιμο στα πόδια, σαν του ελέφαντα γίνονται το βράδυ. Χθές πονούσαν κιόλας και ευτυχώς που ο αντρούλης μου τα έτριψε λιγάκι και κάπως ανακουφίστηκα. Άς κάνει και αυτός κάτι!!!!!!!!!!

Doraki και εμένα η διάθεσή μου ήταν κάπως περίεργη χθές το βράδυ, δεν ήξερα τί ήθελα. Μάλλον έχω βαρύνει αρκετά και δυσανασχετώ. Άχ ας κάνω υπομονή ως την Δευτέρα!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε όλες τις τσούπρες....Sakismaro να σας ζησει το μωρακι σας, να το δειτε όπως επιθυμειτε. Ελινακι καλως ήρθατε στο σπίτι σας, να το χαιρεστε και πάλι. Καλύτερα που ειναι φαγανας γιατι ειναι πολύ δύσκολο να κανεις καλά ένα μωρακι που δεν πολυθέλει να τωει. Αλήθεια, πόσο γεννηθηκε τελικα?

Σοφια ετοιμαζεσαι να πας στις μικρες σου?? Κάτι μου λέει ότι εντός ημερωνθα πάρεις η μία!!!

Κοριτσια η Εβιτα πρεπει να έχει γεννησει έτσι?? Δεν τη βλέπω πουθενα...

Μαχη, Νατασούλα και Λούσυ με το καλό!!!

Ξυπνηστεεεεεεεε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kαλημέρα !!!!!!!!!!!!!

Ελίνα καλή επιστροφή-προσαρμογή στο σπιτάκι σας.

Sakissmaro να σας ζήσει !!!!

inaki που θα δω κι εγώ την κουκλίτσα σου ?????????

Εγώ κορίτσια δε βρίσκω ησυχία....καινούριο κουσούρι με βρήκε....στην εγκυμοσύνη είχα πάρει τους δρόμους και τώρα έχω πάρει αγκαλιά την σφουγγαρίστρα !!!!

Κάνω σαν υστερική με την καθαριότητα...λες και από αύριο η μπεμπούλα θα αρχίσει να μπουσουλάει :tongue::tongue::tongue:

Λέτε να κόλλησα τίποτα από την Ελίνα :shock::shock::shock::shock: ??????

Καλημέρα!!!

Είμαι ακόμα εδώ!!

Νομίζω όμως ότι η ώρα πλησιάζει,τα ξημερώματα με είχαν πιάσει κάτι πόνοι διαφορετικοί από τις άλλες φορές,ναι μεν σαν περιόδου αλλά σε όλη την κοιλιά και πονούσε και η μέση μου,ο πόνος έφευγε και ερχόταν για καμιά ώρα περίπου αλλά μετά σταμάτησε.

Η Εβίτα λογικά θα έχει γεννήσει,έχει πολλές μέρες να μπει.

Ελινάκι καλώς ορίσατε στο σπίτι σας με τον μπέμπαρο!!!

sakissmaro να σας ζήσει η μπέμπα!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...