Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματι θα σου πηγαινει το κοντο γιατι εχεις εντονα χαρακτηριστικά... θα πεφτουν τοσο πολυ , λες???

πέφτουν κανα τριμηνάκι... όχι αμέσως μετά τη γέννα... υπολόγιζε κατά την Άνοιξη. Δεν είναι πολύ η τριχοπτωση, να φανταστείς ότι λόγω του θυρεοειδη ήταν πολύ μεγαλύτερη. Απλά εγώ που ήδη έχω θέμα πρεπει να οργανωθώ!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ακομα χειροτερα δηλ. κατα την ανοιξη!!!! δεν ειναι τουλαχιστον αμεσως που ουτως ή αλλως θα την βγαλουμε σπιτι????

anyway... το αποφασισα παω για υπνο! μπορει να δω κ το νεο μου look στον υπνο μου!!!!!:D:D:D

καληνυχτα!!!!

baJfp2.png

Βλέπω να τα κόβω σαν της Μελέτη...σαν της Ριάνα... κάτι τετοιο. κοντό πάντως!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καληνυχτα Σοφακι μου!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καληνυχτα τσούπρες... ωραίο της Μελέτη αλλά μην το 'κάψουμε'. Θα ξεφουσκώσω πρώτα λίγο. προς το παρόν κάνω υπομονή.

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κοιλουμπίτσες...

χάλια ύπνο έκανα και σήμερα..ειχα εναν έντονο πόνο,σαν περιόδου μάλλον (το εχω ξεχάσει κι όλας πώς είναι :D) και δεν μπορούσα να κουνηθώ!!

Αλέκα αυτή τη σελίδα την ξέρεις; www.haircut.gr εχει πολλές ιδέες εκεί

Διαφημίσεις

καλημεραααα (νυσταγμενη)

αυπνη σημερα, κλεινουν τα ματια.. εχω κοιμηθει 11.30-13-30, και μετα ξύπνησα για πιπι και μαζι ξυπνησε και ο μικρούλης και με κράτησε αυπνη μεχρι περίπου τις 6 οποτε ξανακοιμήθηκα μεχρι τις 7.30 .... ΝΥΣΤΑΖΩΩΩ

μου φαινεται μου κανει εξάσκηση για τα ξενύχτια που έρχονται μετα την γέννα :)

χαζευψα τις συζητήσεις μας και επίσης στο mothercare site agglias για συμπληρωματικές αγορές.

να σας ρωτήσω κάτι?? έχει τύχει να σας έρθει η παραγγελία αλλα με κάποια έλλειψη? εμένα μου ήρθε αλλα δεν ήταν μαζί ένα προιον λογο ελλειψης στο στοκ (αυτο μου ειπαν οταν επικοινωνησα μαζι τους). ξερετε αν μετα έρχεται μόνο αυτό το αντικείμενο ή οχι?

καλημέρα!!!!

σημερα δεν θα παραπονεθω.,... κοιμηθηκα!!!!!!! επιτελους, αλλα πιαστηκα λιγο.

Αλέκα θα σου πηγαινει αυτο το στυλ!!!!

Ινακι τελευταια λες καληνυχτα κ πρωτη καλημερα... δεν κομηθηκες βρε????

angie καλο θα ηταν να μιλουσες μαζι τους.... ριξε κ μια ματια στο forum στο τοπικ με τις αγορες απο ιντερνετ... νομιζω κατι λενε εκει!

baJfp2.png

Καλημερα κοριτσια................

Χθες ηταν μερα εξορμησης για τα τελευταια ψωνια.... δεν περιμενα οτι πρεπει να ξοδεψουμε τοσα πολλά..... οσο σγκρατημενος και να εισαι χρειαζεται να ξοδεψεις ενα καλο ποσο για το νινακι μας.... κουραστηκα παρα πολυ αλλα επρεπε να γινουν.....

Διάβασα οτι ειχαμε και νεες φιλεναδες.... με το καλο να ερθουν τα μωρακια τους...

Σημερα το απογευμα εχω ραντεβου με την παιδιατρο για γνωριμια και συμβουλες...

Εσεις εχετε μιλησει με παιδιατρο?

Ειμαστε όλες καλα?

a84026bdda.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Σήμερα δεν πήγα στη δουλειά, λόγω του κρυώματος. Κοιμήθηκα με το στόμα ανοιχτό λόγω βουλωμένης μύτης, κάθε μισή ώρα ξυπνούσα για φύσημα μύτης και τουαλέτα, κατά τις 2 ξύπνησε και ο μικρός και δε με άφησε σε ησυχία. Από τις σπρωξιές με πονούσε πολύ ο άτιμος... Πάντως, το να μη μπορείς να αναπνεύσεις είναι από το χειρότερα... Και επίσης ξύπνησα με πονοκέφαλο.

Τι να κάνω για το ξεμπούκωμα. Έβαλα χθες sterimar αλλά δεν έκανε τίποτα. Διάβασα για το vicks και λέει ό,τι λένε και τα άλλα φάρμακα, ότι δεν έχει αποδειχθεί τίποτα αλλά καλύτερα να αποφεύγεται στο 1ο τρίμηνο. έχει καμία το κουτάκι στο σπίτι για να μου πει αν όντως το λέει στο χαρτάκι? Όταν έχω μπούκωμα, βάζω ελάχιστο στο ρουθούνι και ανοίγει αμέσως. Αν κάποια έχει το κουτάκι του vicks...

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα της δουλειάς!!!!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Kalhmera tsoupres!

Xa8hka pali alla sernomai autes tis meres..Mia vradua koimamai, mia vradua vrikolakiazw! Wraia pragmata! O mikros einai xamhla kai me tis koutoulies pou mou rixnei nomizw pws 8a vgei kapoia stigmh. Elpizw na katsei ekei pou einai giati xreiazomai akoma 2 evdomades gia na valw ta ergasiaka sth seira tous kai na eimai epishma etoimh. To poso anupomonw den perigrafetai..San ton fulakismeno metraw meres, wres kai lepta!

Eida oti exoume kai kanourgies filenades sth parea! Me to kalo ta mwrakia sas koritsia kai ama beite apo Facebook meria psexte mas gia na sas doume kiolas :)

Alecaki pws eisai? Mia evdomada emeine, swsta?? :)

To doraki fanhke ka8olou?

Filakia se oles!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...