Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινάκι τον είδα το γιο σου στο fb,είναι ένας κούκλος!!!

Να σου ζήσει κοπέλα μου!!

Νατασούλα κι εγώ έκανα καλλωπισμό σήμερα,και σε μένα και στο σπίτι,μπας και έρθει η μπέμπα,αλλά χλωμό το βλέπω...

Λοιπόν,δε θα ξαναπαραπονεθώ,βαρέθηκα τον εαυτό μου πια...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα βρε κορίτσια!

Χάθηκα γιατί πήγαμε το PC στο γιατρό του! Και ακόμα εκεί είναι, μπήκα από του αδελφού μου.

Τι κάνετε? Από νέα γεννητούρια πως πάμε?

Εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού. Δεν κοιμάμαι (εξακολουθώ!) και οι καούρες σε συνδυασμό με τις ξινίλες είναι δράμα!!!!!!!!! Κατά τα άλλα όλα τα ίδια. Στην αναμονή :tongue:.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

και εγω εδω στην αναμονη..μαγειρευω γιατι αυριο εχω γιατρο και δεν θελω να εχω και μαγειρεμα στην μεση..απο καουρα ελενα και εγω αλλο τιποτα εχω παντα διπλα στο κομοδινο μου ενα ποτηρι γαλα και σβηνω την φωτια..

:-D

σε εμενα doraki με το ληγμενο ticker :D:D:D:D:D:D.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΑΚΙ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ??ΠΩΣ ΠΑΕΙ?ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΑΚΙ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ??ΠΩΣ ΠΑΕΙ?ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

γεια σου ειρηνη μου!!!καποια στιγμη με ειχες ρωτησει κατι και σε εγραψα η γαιδουρα,δεν σου απαντησα ποτε:-(:-(:-(:-(:-(.sorry

τελευταια ημερομηνια ειχα......στις 14 δεκεμβρη αλλα ακομα τιποτα.η μικρη ειναι καλα,οπως λεει και η αδερφη μου κολυμπαει αμεριμνη :-P:-P:-P,αλλα ποσο να την κρατησω????και ετσι την κυριακη ηρθε η ωρα της εξοδου με προκληση τοκετου.εκτος και αν γινει κανενα θαυμα μεχρι αυριο βραδυ και την γλιτωσω.

εσυ πως εισαι?????αντεχεις??γιατι εγω φυσικα ΟΧΙ!!!

Νατασούλα και Λούσυ με το καλό κοριτσακια!!!Όλα θα ειναι σούπερ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ?ΠΟΣΟ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΝΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Ε? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΑΜΑ!!:lol:

ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΓΟΦΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ.ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ?

4ywWp2.png

ελενακι ναι μου περναει με το γαλα..ευτυχως..κοριτσια εχω πονακια σαν σουβλιες καθε 30με 40λεπτα..αλλα δεν κρατανε καθολου ειναι στιγμιαια..

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.ΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΑΖΕΙΣ.ΒΙΑΖΕΣΑΙ Ε?ΑΧ!!ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ Η ΙΟΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΟΥΛΑ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ?ΠΟΣΟ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΝΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Ε? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΑΜΑ!!:lol:

ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΓΟΦΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ.ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΚΕΤΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ?

κατι για το ελενα με ειχες ρωτησει,νομιζω για τα πραγματα του μωρου.

ΝΑΙ της περασα τις 40 εβδομαδες,ειμαι πλεον 40+5.πριν ακριβως μια εβδομαδα ηταν 3.050 αλλα μου ειπε η γιατρος οτι υπαρχει παντα μια αποκλιση + - 10%.αυριο εχω nst και την κυριακη....τοκετος!η γιατρος μου ειναι η γεωργιαδου.

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.ΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΑΖΕΙΣ.ΒΙΑΖΕΣΑΙ Ε?ΑΧ!!ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ Η ΙΟΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΟΥΛΑ.

το παιζω σε διπλο ταμπλο:mrgreen:

λες να εφτασε η ωρα μου??ωχ!μπα επειδη κουραστηκα θελω να πιστευω οτι ειναι..

:-D

Κορίτσια πάω να ξαπλώσω,μπας και καταφέρω να ηρεμήσω λίγο σήμερα...

Η διάθεσή μου δεν είναι καθόλου καλή,δεν ξέρω γιατί...

Ελπίζω μες στη νύχτα να με πιάσουν οι πόνοι και μέχρι το μεσημέρι να γεννήσω...

Αν δε με δείτε αύριο,αυτό θα έχει γίνει!

Φιλάκιααααααα

oCxsp2.png

κατι για το ελενα με ειχες ρωτησει,νομιζω για τα πραγματα του μωρου.

ΝΑΙ της περασα τις 40 εβδομαδες,ειμαι πλεον 40+5.πριν ακριβως μια εβδομαδα ηταν 3.050 αλλα μου ειπε η γιατρος οτι υπαρχει παντα μια αποκλιση + - 10%.αυριο εχω nst και την κυριακη....τοκετος!η γιατρος μου ειναι η γεωργιαδου.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 9.30.ΤΙΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΧΤΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ 3100 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΗΤΑΝ 3600.ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

4ywWp2.png

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 9.30.ΤΙΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΧΤΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ 3100 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΗΤΑΝ 3600.ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

στις 4 το απογευμα εχω nst οποτε δεν θα σε πετυχω:-(.παντως και εγω τοσο πιστευω οτι θα ειναι και η δικη μου,περιπου 3,500.καλα να"ναι η μικρη μου κι ας ειναι οσο να"ναι:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...