Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

doraki σε καταλαβαίνω απόλυτα, απλα η αλήθεια είναι οτι μόνο η μπουμπού σου ξέρει πότε θα βγεί..εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι προσευχές!!

inaki μου να σου ζησει κοπελα μου!!!!ειναι μια ομορφια η κορη σου!να"ναι παντα καλα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οριστε, τι να πεί και το sofaki!!! νιώθω υπερ τυχερή που βγήκε η δική μου μια εβδομάδα πιο πριν και δεν χρειάστηκε να πάω κάν για πρόκληση. Ας πάρετε τουλαχιστον λιγη απο την δική μου τύχη και να είναι οι γέννες σας εύκολες και γρήγορες κοριτσάκια...

Βρε μη με κοροιδεύετε...

Το ξέρω ότι έχω γίνει σπαστική τελευταία αλλά πραγματικά δεν αντέχω άλλο...

Σε ποιον να πω τον πόνο μου???

σε εμας βρε... σε ποιον θα το πεις?? ¨ασε να ασχοληθουμε και με τιποτα άλλο από τα ξεσκατισματα?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:lol::lol::lol:
σε εμενα doraki με το ληγμενο ticker :D:D:D:D:D:D.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δε λες καλά που ο Αγγελάκος την έκοψε λίγο πριν γινει 2??? Έχω φιλη που 4 η κορη της βαζεο ακόμη πάνα

221882cb0gkyh7q4.gif

Βρε μη με κοροιδεύετε...

Το ξέρω ότι έχω γίνει σπαστική τελευταία αλλά πραγματικά δεν αντέχω άλλο...

Σε ποιον να πω τον πόνο μου???

ελααααααααααααα κοντευεις! υπομονη! το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει :wink:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Sofaki πραγματικά είσαι η παρηγοριά μου!!!

aleca και inaki,δηλαδή για πόσες πάνες μιλάμε ημερησίως??????

τουλάχιστον μία ανα 3/ωρο!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια εσεις που γεννατε ή γεννησατε τωρα κοντα, μου περισσευει ένα Αγιοβασιλακι (στολή) για μωρά μέχρι 5 κιλά... ενδιαφερεται καμια να της το στειλω με κουριερ??? Είναι για αγορακια

221882cb0gkyh7q4.gif

κουκλαρες μου γεια σας ηρθαμε σπιτι μας και ο μικρουλης μου ειναι το κατι αλλο.Τι συναισθημα ειναι αυτο ρε κοριτσια αν και το έχω ξαναζησει δινω τα παντα για αυτο το χαμογελο.Ευχαριστω για τις ευχες να ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν θα σας διαβασω και μετα τα λεμε.Γειααααααααααααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

να σου ζησει Μαρινακι, να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου και καώς ήρθατε σπιτακι σας!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας κοριτσάκια.

Μαρίνα καλωσήρθες στο σπιτάκι σου!!!!!!!!!!!

Lucy με το καλό κοπέλα μου. Άχ και εγώ έλεγα ότι δεν θα συμπέσω με καμιά από το παρεάκι μας. Δεν ξέρω όμως ποιο είναι το όνομά σου για να σε αναζητήσω. Άν διαβάσεις αυτό το μήνυμα, στείλε μου με π.μ. κάποια στοιχεία για να σε βρώ μόλις μπορέσω.

Εγώ κορίτσια σήμερα ξεκίνησα τον καλωπισμό μου με νύχια, δεν τα έβαψα γιατί φωνάζει ο γιατρός αλλά έκανα ένα αναζωογονητικό μανικιούρ - πεντικιούρ με μπόλικο μασάζ. Και την Κυριακή το απόγευμα θα έρθει η κοπέλα στο σπίτι για να με χτενίσει. Μην είμαστε και χάλια σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μας!!!!!!!!!!

Αυτά τα νέα εν ολίγοις, το άγχος μου έφυγε και είμαι μια χαρά. Η ζουζουνίτσα μου έχει περιόδους με έντονη κινητικότητα και περιόδους με πλήρη ηρεμία, πιθανότατα κοιμάται. Το βράδυ όμως έχει γίνει απελπιστικό. Ροχαλίζω, πηγαίνω τουαλέτα κάθε τρείς και λίγο και έχω και ένα βάρος άλλο πράγμα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή μέχρι την Δευτέρα.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...