Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!

Μπαίνω αύριο το πρωί στο ΜΗΤΕΡΑ για καισαρική. Από ό,τι φαίνεται θα συμπέσουμε κάποιες ημέρες με τη Νατασούλα! :-)

Πήγα και το κομμωτήριό μου, έχω ετοιμάσει βαλιτσούλα και κανονίζω κάτι τελευταίες λεπτομέρειες. Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω σπίτι από το μαιευτήριο και βρω την ευκαιρία (γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι...).

Φιλάκια και ευχές σε όλες!

Μπραβο καλη μου... τις καλυτερες ευχες μας!!! Θα σε σκεφτομαστε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λουσι με το καλο..εγω κοριτσια απο χτες ποναω χαμηλα και νιωθω μια πιεση ειδικα οταν ειμαι ορθια νιωθω πως θα μου φυγει απο την κοιλια..και απο το πρωι που ξυπνησα ποναει η μεση μου..λετε να ειμαι κοντα??

:-D

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Και εσείς με το καλό!

Annia δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά τέτοιου είδους ενοχλήσεις έχω εδώ και πολλές μέρες, ακόμα και συσπάσεις είχα σε σημείο να είμαι σίγουρη ότι δεν θα προλάβω το ραντεβού μου και θα γεννήσω νωρίτερα, αλλά τελικά δεν... Σήμερα περπάτησα καμιά 100μέτρα μόνο και νόμιζα ότι θα μου βγει το παιδί στο δρόμο.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ντορακι άσε τα δικια και τα άδικα.... έτσι ειναι η ζωή!! Σε περιμένω!! Υπομονη βρε.... ξαφνικα θα μπουμε μια μέρα στο φορουμ και εσυ θα εισαι στο μαιευτηριο!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ξερω και εγω εχω ψιλοαγχωθει..σηκωνω και την μικρη και ισως γα αυτο να εχω τις ενοχλησεις προσπαθω οσο μπορω να το αποφυγω αλλα ολο και καπου θα χρειαστει να την σηκωσω και ειναι και 13-14κιλα..ελα ντορακι υπομονη κοντα εισαι 10μερες μεινανε ακομα..λες να ειναι πρωτοχρονιατικη η μπουμπου σου??

:-D

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ??????????

Τεταρτη 23 Δεκεμβριου 2009!! Μη με ρωτησεις και την ώρα...άνθρωπος ειμαι.. γιατρός... δεν ειμαι μάντης!!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Βρε μη με κοροιδεύετε...

Το ξέρω ότι έχω γίνει σπαστική τελευταία αλλά πραγματικά δεν αντέχω άλλο...

Σε ποιον να πω τον πόνο μου???

σε εμενα doraki με το ληγμενο ticker :D:D:D:D:D:D.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...