Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα!!!!

Γέννησα τελικά στις 11/12 στις 11:45 με πρόκληση!!!!

felini μου αυτή τη φορά θα έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα!!

Δυστυχώς δεν προλάβαμε να τα πούμε γιατί κι εγώ την είχα συνέχεια κοντά μου και δεν πολυέβγαινα από το δωμάτιο.

Ευτυχώς ο τοκετός ήταν σχετικά εύκολος, πόνεσα λίγο παραπάνω γιατί δεν έκανα ενισχυμένη δόση επισκληριδίου αλλά μόλις μου έσπασαν τα νερά η διαστολή από 2 πήγε 7 και μετά μισή ώρα στο 10.

Μερικά καλά σπρωξίματα μετά και να την η μπουμπού μου μια σκέτη γλύκα!

Το θέμα είναι ότι τώρα ψιλοτρέχω με τον ίκτερο....Ανεβάσαμε ένα 13,8 την τρίτη μέρα αλλά με μια νύχτα στις λάμπες έπεσε σε 11,8 και με άφησαν να φύγω...σήμερα πήγα για επαναληπτική εξέταση χολερυθρύνης και ήταν 15!Ανέβηκε δηλαδή...οι παιδίατροι με έχουν τρελάνει...η δικιά μου μου λέει να δώσω οπωσδήποτε ξένο γάλα για 2 μέρες και να βγάζω το δικό μου με θήλαστρο και αν το παιδί δεν τρώει να πάω το βράδυ ξανά για εξέταση και γενικά με άγχωσε ρε γμτ!

Μια φιλή μου παιδίατρος που είναι στην επαρχία και μιλήσαμε μου είπε να δίνω ξένο μόνο ως συμπλήρωμα για να μην κοπεί το δικό μου και να πάω για μέτρηση σε 2 μέρες ξανά!

Εαν γνωρίζει κάποια σχετικά θα με βοηθούσε ιδιαίτερα...

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω λεπτομέρειες από όσα έχετε γράψει...

Εύχομαι τα καλύτερα για τα μωράκια που ήρθαν στον κόσμο αυτές τις μέρες και με το καλό να μας έρθουν και τα υπόλοιπα!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

Ibphp2.png

gJpep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Felinidoc και irsa να σας ζήσουν τα μωρούλια σας!!!

irsa μου τη μέρα που είχα πάει στο νοσοκομείο άκουσα στη γραμματεία της μαιευτικής να λένε το όνομά σου,δεν ξέρω γιατί,ήθελα να έρθω αλλά φεύγαμε με τη μαμά μου εκείνη την ώρα.

Πάντως είσαι ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΗ που σου έμειναν μόνο 6 κιλάκια...

oCxsp2.png

ΛΗΤΩ μου να σου ζήσει κι εσένα η μπέμπα σου!!

Μα τι γρήγορες διαστολές ήταν αυτές που λέτε καλέ?Μέσα σε μισή ώρα 10???!!!

:):):):):)doraki μου στον πρώτο τοκετό για να πάει η διαστολή 10 πέρασαν 10 ώρες!!!!!!Νομίζω ότι τώρα μου το χρώσταγε η δεύτερη κόρη!!!!!!Άντε με το καλό κι εσύ!!!!!

Ibphp2.png

gJpep2.png

Διαφημίσεις

Λητω, Φελινιντοκ και Μάχη, να σα ζησουν τα κουκλάκια σας!!! Αννια, Ντορακι,Λούσυ, Μαρια Νατασούλα και άλλες κοπέλες, με το καλο!!! ΛΗΤΩ μου όταν γεννησα μιας κοπέλας το μωρουλι ειχε ικτερο που ανεβοκατεβαινε. Της ειπε ο Παιδιατρος ότι για εκεινον δεν ειναι απαραιτητο να δωσει ξενο τη στιγμη που έχει μητρικό αλλα να το βγαζει με το θηλαστρο για να μην ζοριζεται ο μπεμπης και να πινει όσο το δυαντον πιο πολλα υγρα. Ξανακανε και μια εξεταση μετα από δυο μέρες και συμβουλεψου πάλι και το γιατρο σου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαρακι εγω τον Αγγελο τον έκανα 38 εβδ. (3670 γρ) και τον μικρο 37 εβδ (3630γρ). Κανενας από τους δυο δεν 'είχε' κάτι επειδη δεν συμπλήρωσαν τις 40 εβδ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαρακι εγω τον Αγγελο τον έκανα 38 εβδ. (3670 γρ) και τον μικρο 37 εβδ (3630γρ). Κανενας από τους δυο δεν 'είχε' κάτι επειδη δεν συμπλήρωσαν τις 40 εβδ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΣΤΙΣ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αχ ναι Αλεκακι το ξερω το ιδιο με ειπε και ο γιατρος ....ειναι και σε οποιον λεω οτι θα μπω με προκληση μου λεει γιατι βρε και δεν το αφηνεις να ερθει μονο του και τετοια χαζα! Τελοσπαντων εγω το αποφασισα και αφου ρωτησα και τους γιατρους και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα εγω ακουω αυτους!!!! Εχω κι ενα αγχος με την προκληση ...πως θα ειναι και τετεοια....και ενα μεγαλυτερο για την μπουμπου μου που θα την αφησω 4 μερες...και γενικα ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλα μονο εγω δεν γενναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?

μα γιατι???????

βγηκα επιτελους απο το νοσοκομειο!!!!!!!αλλα ακομα εγκυος:-(:-(:-(:-(.ειμαστε 40 +4 και αν δεν γεννησω μεχρι το σαββατο θα μπω κυριακη πρωι με προκληση.

δεν διαβασα ολες τις σελιδες,αλλωστε ελειπα και 6 μερες και τις γεμισατε παντως ευχομαι σε ολες οσες γεννησαν να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!

ΥΓ.ακομα και το ticker μου εληξε........

Διαφημίσεις

Αχ sofaki μου καημένο είσαι σε χειρότερη κατάσταση από μένα...

Με ticker ληγμένο...

Μα καλά,αφού ήσουν στο νοσοκομείο,γιατί δεν έκαναν την πρόκληση τόσες μέρες???

γιατι το nst και ο υπερηχος ηταν οκ.αμνιακα μια χαρα,πλακουντας επισης εεε βαλε και το οτι η γιατρος μου ειναι του φυσιολογικου ειπαμε να αφησουμε την φυση μεχρι το σαββατο......παντως χριστουγεννα στο σπιτι μας πρωτα ο θεος θα κανουμε!!!!

ΓΓΓΓΓΓΓΓκκκκρρρρ τα νευρα μου! Ρε κοριτσια αυριο οπως ειπα μπαινω για γεννα και εγω χτες και σημερα εχουν κοψει το νερο!!!! Αχ με την κατσαρολα με βλεπω να κανω μπανιο!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Χαχα mamageor δε θα ήθελα καθόλου να είμαι στη θέση σου!!!!!

ΦΡΙΚΗ!!!!Να είσαι έτοιμη όλο τον υπόλοιπο καιρό μπας και γίνει το επιθυμητό και όταν είναι να γίνει να μην έχεις νερό!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ,γιατί δεν πας σε κάποιο συγγενή??

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...