Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax κοριτσακι μου ποσο σε καταλαβαινω!!!! Εγω εχω και τις απαισιες καουρες καθε βραδυ και τα νευρα μου εχουν γινει κροσια!! Υπομονη παντως μια βδομαδουλα το πολυ σου δινω ;)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γεια σας! Αυριο στις 6 το πρωι μπαινω κι εγω να γεννησω με προκληση αυτη τη φορα για πολλους κια διαφορους λογους...αλλα με βασικο οτι κι εγω δεν μπορω αλλο ...κουραστηκα με την κοιλια να μην κοιμαμαι και να κυνηγαω ολη μερα ενα 3 χρονο! Ετσι πηγαμε χτες στ γιατρο ο μπεμπης ειναι 3500 περιπου ολα καλα... κι ετσι του προτεινα εγω του γιατρου να μπουμε με προκληση. Πηρα και την νεογνολογο κι αυτη μου ειπε οτι το μωρο αφου θα ειναι 38 εβδομαδα δεν εχει κανενα προβλημα....εεε θελουν να ρθει και η πεθερα μου με την κουνιαδα μου απο Καλαματα ( ξεκινησαν σημερα) ...να ειμαστε και εξω για τις γιορτες ρε παιδι μου! Δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα οπως λεει και το doraki κι εγω δεν την παλευα αλλο και απο το να παθουν τα νευρακια της μανουλας καλυτερα προκληση! Τωρα ειδομενννν!

Εχω κι ενα αγχος με την μικρη τι θα κανει οσο λειπω μου φαινεται πιο πολυ με αγχωνει αυτη η σκεψη παρα η γεννα!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Εγώ θα μπω μεθαύριο. Και εγώ αγχώνομαι που θα αφήσω πίσω τη μικρή και έχω τύψεις. Από την άλλη έχω τύψεις που ασχολούμαι συνέχεια για το πως θα το πάρει η κόρη μου και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ (ψυχολογικά) με το νέο μωράκι που θα έρθει.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλά,εδώ και ένα μήνα η μια γνωστή μου δίνει 2 βδομάδες επειδή με είδε λίγο πρησμένη στο πρόσωπο,η άλλη γνωστή μόλις 1 βδομάδα επειδή άρχισαν τα πονάκια της περιόδου!!!!Κι εγώ λέω κάποια γνώση παραπάνω θα έχουν και απογοητευόμουν όταν δεν είχα γεννήσει ακόμα!!!!

Αλλά τώρα πια ΕΛΠΙΖΩ το 1 βδομάδα να είναι αρκετό για την μπέμπα,να δώσει μια και να βγει!!!Ακούς μικρή μου?ΒΓΕΣ!!!!!!!!!

oCxsp2.png

υπομονη ντορακι μου,αλλα φαντασου δεν αντεχω εγω που εχω ακομα μπροστα μου..και εμενα ο γιατρος μου ελεγε θα παμε με προκληση και τετοια αλλα 39+5με πιασανε οι πονοι και πηγα μονη μου να γεννησω..κατι ασχετο εχουν πρηστει τα δαχτυλα μου οχι πολυ αλλα μολις τα λυγιζω μου πονανε ειναι φυσιολογικο αυτο??δηλαδη ο πονος ειναι απο το πρηξιμο???

:-D

Διαφημίσεις

Kι εσυ με το καλο Lucy μου! Αχ ετσι ειναι απ οτι διαβαζω οι πιο πολλες δευτερομανουλες εχουν αγχος με το τι θα κανουν τα παιδακια τους οσο λειπουν! Μην εχεις τυψεις θα ερθει ο καιρος να αγχοθουμε και για τα δευτερα...οσο το σκεφτομαιιιιιιι...εφαγε? Ρευτηκε? Χεστηκε? Κοιμηθηκε? Γιατι κοιμαται? γιατι δεν κοιμαται.....? και πολλααααααα ααααλλλλλλλλαααααααα!!!!

Doraki το ξερω ειναι σπαστικο το περιμενε γι αυτι κι εγω αλλωστε διαλεξα αυτη τη λυση..:) αλλα σκεψου 38 βδομαδες εισαι στο περιμενε τωρα η φουντιτσα απο την ουρα εμεινε ( ουτε καν η ουρα)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ε λοιπόν,ποτέ δεν το περίμενα ότι αυτή η φουντίτσα της ουράς δε θα τρωγόταν με τίποτα.....Την καλλωπίζω όσο μπορώ αλλά τίποτα ρε κορίτσια...

Μου'χει κάτσει στο λαιμό!!

oCxsp2.png

Ε λοιπόν,ποτέ δεν το περίμενα ότι αυτή η φουντίτσα της ουράς δε θα τρωγόταν με τίποτα.....Την καλλωπίζω όσο μπορώ αλλά τίποτα ρε κορίτσια...

Μου'χει κάτσει στο λαιμό!!

χαχα ωραια τα λες...

Γεια σέ όλες!!!!

Τι κάνετε?????

Μου έλειψε η παρέα σας!!!

Όπως μάθατε γέννησα και εγώ με καισαρική (άσχημη εμπειρία για μένα) τον κούκλο μου στην 36η εβδομάδα, 2935 γρ και 54 πόντους.

Ο μπέμπης θηλάσει αποκλειστικά!

Είναι ήσυχο μωράκι, κάθε 3 ώρες ξυπνάει για φαγάκι και μετά πάλι κοιμάται!

Κορίτσια ο έρωτας που νοιώθεις για το μωρό σου είναι τρελός!!!!

Το μόνο που με ενοχλεί είναι η κλεισούρα στο σπίτι και η απομόνωση λόγω γρίπης....που θα πάει άλλες 20 μέρες και θα ξεπορτίσουμε!!!

Από κιλά είχα πάρει 18 και έχουν μείνει 6 χωρίς δίαιτα...ελπίζω να φύγουν και αυτά!!!

Φιλιά σε όλεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν τα μωράκια τους!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Mamageor!

Annia και εμένα πρήζονται τα δάκτυλα των χεριών μου τον τελευταίο καιρό και νιώθω αυτή την ενόχληση που λες στο λύγισμα... Παραδόξως σε πρόσωπο και πόδια δεν έχω πρηστεί καθόλου!

Doraki μην ακούς γνωστές και θείτσες γιατί η κάθεμια λέει το μακρύ και το κοντό της. Εδώ ακόμα επιμένουν σε εμένα ότι έχω αγόρι, ενώ έχουμε δει το φύλο από τον τρίτο μήνα, επειδή η κοιλιά μου είναι "μυτερή". Μιλάμε για πολύ επιστημονική μέθοδο να βρεις το φύλο...!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

οποτε να μην ανησυχω αφου περασε απο το μυαλο μου οτι εχω παθει οστεοπορωση..ντοινγκ..και εγω μονο στα δαχτυλα εχω πρηστει σαν λουκανικα εχουν γινει..

Καλημέρασε όλες!!! Γεννησαμε και εμείς στις 11/12 στις 0035...

Ήταν λίγο επεισοδιακός τοκετός γιατί ενώ με είχαν πιάσει οι πόνοι καλά δεν προχωρούσα γρήγορα (για 2τόκος) μου έκαναν και μια μάπα επισκληρίδιο όπου ξυνόμουν για 3 ώρες (μπρρρρρρρρ όσο το θυμάμαι) και ψιλοκολλήσαμε. Κάποια στιγμή ήρθε ο γιατρουδάκος μου και ήταν σαν να τον είδε ο μπέμπης και να είπε ήρθε ο άνθρωπος μου με εξετάζει και ενώ ως τότε είχα 2-3 διαστολη, βλέπει 5 και μετά από 40 λεπτά είχα 10... Αλλά ο μπεμπς ήταν ψιλά, δεν κατέβαινε (είχε περιτύλιξη που τον τράβαγε επάνω ο κακομοίρης...την είχαμε δει στον υπέρηχο) οπότε και ο ντοκ επειδή ήταν ψηλά δεν έσπασε τα νερά για να κατέβει με την ησυχία του, είπε να μου χαλαρώσουν την μήτρα (μου κάναν δόση καισαρικής επισκληριδίως και buscopan) τελείως κουφά πράγματα, ο μικρός κάθε φορά που πήγαινε να κατέβει έκανε βραδυκαρδία γιατί τον έπνιγε ο λώρος, εγώ έψαχνα στάσεις που να διευκολύνουν το κατέβασμα (με το σωμα αναισθητοποιημένο tres jolie!!!!) τεσπα κάποια στιγμή μπαίνουμε στην αίθουσα τοκετών και με ένα σπρώξιμο που κράτησε μία αιωνιότητα βγήκε.... τυλιγμένος στον αμνιακό σάκο, πανέμορφος icon_redface.gif

Σε άλλα μέρη που γνωρίζω και σε άλλα χέρια θα είχα φάει σίγουρα μαχαίρι δεν το συζητώ. Κάνουν καισαρική για πολύ λιγότερο...Φυσικά θηλάσαμε αμέσως, κάναμε ροομινγκ ιν κλπκλπκλπ αυτήν την φορά το χάρηκα τρελά...

καλημερα κοριτσακια! πρωτη μας μερα στο σπιτι, δυσκολα τα πραγματα!! το βραδυ ηθελε στηθος και αγκαλιτσα κατι που εγω δεν μπορω να αρνηθώ!!! Να ρωτησω κατι, γιατι βλέπω περισσοτερα κακακια παρα τσισακια στις πανες, είναι λογικό; Χτες μου κατεβηκε το γαλα μαλλον, μηπως οφειλεται σε αυτό;

Inaki, τα τσίσα τα νιώθεις επειδή η πάνα είναι βαρια. Τα κακά τα βλέπεις...

Μην ανησυχείς αν βλέπεις από τώρα πολλά κακά ο θηλασμός πάει μια χαρά (και ας σε ξενυχτάει, είναι μέσα στο πρόγραμμα...):wink:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

felinidoc να σου ζησει,θα τα εχεις ξεχασει αυτα μην ανησυχεις...και εμενα ο πρωτος μου τοκετος ηταν αρκετα επεισοδιακος και φοβαμαι να μην παθω παλι τα ιδια αλλα ας μην τα λεω εδω κ τρομαζω τις εγκυουλες μας..στο αρεταιειο γεννησες??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...