Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την Ελίνα την είδα μόνο το Σάββατο, ήμουν και όλες τις μέρες σαν το ζομπι απο την αυπνία και μονο μια φορά την έψαξα.Την Μαλίβ την έβλεπα συχνά γιατί είμασταν σε διπλανά δωμάτια.Μια χαρούλα τα πήγαινε, μόνο την πρώτη βραδυά ποναγε λιγάκι. Την Μαρίνα την είδα την επόμενη της γέννας της, ήταν χαλαρή, δεν πονούσε και τα είχε πάρει με μια στον θάλαμο της που αν και έκανε φυσιολογικό τοκετό βόγκαγε σαν να τις ειχαν κάνει 50 εγχειρίσεις απανωτά :D. Λογικά η Μαρίνα θα βγεί αύριο λόγο καισαρικής.

Αχ αυτή την παρεούλα του ΛΗΤΩ πολύ τη ζήλεψα!!!

Ενώ εγώ θα είμαι μόοοονη σαν το λεμόνι...Άντε το πολύ πολύ με καμιά κοπέλα από αυτές που ήταν στα μαθήματα...

Και εγώ μονη μου θα είμαι...:(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κορίτσια είδατε στη Μενεγάκη έναν παιδίατρο με έναν κούκλο μπεμπούλη??

Έλεγε διάφορα,πόσες φορές πρέπει να πλένουμε το μωράκι,με τι να το σκεπάζουμε κλπ.

Αλλά ο μπέμπης ήταν όλα τα λεφτά,τόση ώρα δεν έβγαλε κιχ,μόνο του τρέχανε τα σαλάκια!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια κοπελιες τι κανετε??ντορακι υπομονη θα ερθει η μπεμπουλα..ο γιατρος τι σου ειπε??θα παρεις ολο τον μηνα??και εγ στην αναμονη ειμαι ανυπομονω να σφιξω τον μπεμπουλη μου στην αγκαλια..το δαββατο εχω γιατρο να δω τι θ αμου πει..

:-D

Άσε annia μου,όλο το μήνα μου είπε την προηγούμενη εβδομάδα και ίσως πιάσουμε και το νέο έτος...

Τι να κάνω πια για να βγει αυτό το παιδί????

περπατα μπας και κατεβει κι αλλο και εμπεδωθει..μα αυτα τα μωρακια μας πεισματαρικα απο την κοιλια ακομα..:lol:

Καλά,η ΜΑΧΗ η δική μας είναι,έλεγε η κοπέλα ότι θα μπει στην κλινική,της ευχήθηκα κιόλας τρομάρα μου....

ΜΑΧΟΥΛΑ να σου ζήσει ο άντρας σου ο καινούριος!!!!

annia μου βαριέμαι να περπατάω έτσι στα καλά καθούμενα,πρέπει να πάω στα μαγαζιά,αλλιώς στο 10λεπτο σταματάω!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

εγω παω στο σ.μαρκετ και ξαναγυρναω με τα ποδια ειναι γυρω στα 10λεπτα..αφου με εχουν βαρεθει να με βλεπουν παω 2-3φορες την βδομαδα..

μαχη να σου ζησει ο παιδαρος..

Κοριτσακια μου γεια σας! Αυριο στις 6 το πρωι μπαινω κι εγω να γεννησω με προκληση αυτη τη φορα για πολλους κια διαφορους λογους...αλλα με βασικο οτι κι εγω δεν μπορω αλλο ...κουραστηκα με την κοιλια να μην κοιμαμαι και να κυνηγαω ολη μερα ενα 3 χρονο! Ετσι πηγαμε χτες στ γιατρο ο μπεμπης ειναι 3500 περιπου ολα καλα... κι ετσι του προτεινα εγω του γιατρου να μπουμε με προκληση. Πηρα και την νεογνολογο κι αυτη μου ειπε οτι το μωρο αφου θα ειναι 38 εβδομαδα δεν εχει κανενα προβλημα....εεε θελουν να ρθει και η πεθερα μου με την κουνιαδα μου απο Καλαματα ( ξεκινησαν σημερα) ...να ειμαστε και εξω για τις γιορτες ρε παιδι μου! Δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα οπως λεει και το doraki κι εγω δεν την παλευα αλλο και απο το να παθουν τα νευρακια της μανουλας καλυτερα προκληση! Τωρα ειδομενννν!

Εχω κι ενα αγχος με την μικρη τι θα κανει οσο λειπω μου φαινεται πιο πολυ με αγχωνει αυτη η σκεψη παρα η γεννα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αχ mamageor σε ζηλεύω πολύ!!!

Όλα καλά θα πάνε,και ο μπέμπης είναι έτοιμος καλέ,3500????

Εμένα γιατί ο γιατρός μου δε με βάζει με πρόκληση ρε κορίτσια??Να ξέρουμε και οι 2 πλευρές τι και πότε θα γίνει,ούτε να τρέχουμε Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά ούτε νύχτα και με άγχος...

oCxsp2.png

Koιτα doraki μου πιστευω οτι το να πας απολυτα φυσιολογικα ειναι προτιμοτερο αλλα εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ AΛΛΟ. Κι εγω του γιατρου μου εγω του το προτεινα οχι εκεινος αλλα ειναι και οι γιορτες ρε γαμωτο κι εγω δεν ηθελα να αφησω το κοριτσακι μου μονο του Χριστουγεννιατικα!

Ε μιας που ειναι και μεγαλουτσικο το μωρο ...πιστευω βολεψε και το γιατρο παντως!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μα κι εγώ του το πρότεινα,δε μου είπε ούτε όχι ούτε ναι...Αλλά δεν είναι πολύ θετικός...

Και το μωρό είναι 3320...Σε λίγο θα φρακάρει και δε θα βγαίνει..

Και επίσης δεν αντέχω άλλο.Έχω τρελή ανυπομονησία,πόνους που δεν αντέχω,δεν μπορώ να κοιμηθώ,ήθελα Χριστούγεννα να έχω το μωρό στο σπίτι...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...