Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά μου λείψατε πολύ πολύ πολύ!!!!!!

Είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω τα μηνύματα 2 εβδομάδων....διάβασα όμως την περιγραφή γέννας από το Inaki και ΠΑΑΑΑΑΑΛΙ ΚΛΑΙΩ...

Να πάνε όλα υπέροχα και στις υπόλοιπες κοπελίτσες....Εβίτα και Ντοράκι εσείς μείνατε?

Τί να σας πρωτοπώ???

Η επισκληρίδιος δεν με πόνεσε, η καισαρική μου ήταν γρήγορη και ανώδυνη, ο μπέμπης μου κούκλος και μεγάλος (4.120), το μετά δύσκολο (με ταλαιπώρησε κι ένας γαιδουρόβηχας και πονούσε πολύ η τομή...), γνώρισα την Sofou και την κορούλα της (ήμαστε στον ίδιο όροφο στο ΙΑΣΩ)

Τώρα σας αφήνω γιατί έχουμε κολικούς και τσιρίζουμε....σας φιλώ

ΥΓ Παιρνώ λίγο θλιψούλα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΑΑΑΑΜ..... που εισαι μαρή? Ξεκόλα από θλιψουλα και μπες στο φόρομ!!!:tongue:

Χαρα 25 με το καλό και το δικό σου μωράκι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσακια! πρωτη μας μερα στο σπιτι, δυσκολα τα πραγματα!! το βραδυ ηθελε στηθος και αγκαλιτσα κατι που εγω δεν μπορω να αρνηθώ!!! Να ρωτησω κατι, γιατι βλέπω περισσοτερα κακακια παρα τσισακια στις πανες, είναι λογικό; Χτες μου κατεβηκε το γαλα μαλλον, μηπως οφειλεται σε αυτό;

Καλημέεεεραααα!!!!

Βρε inaki πώς είναι δυνατόν ΚΑΙ χωρίς το μωρό ΚΑΙ με το μωρό να γράφεις πρώτη?????Για τα κακάκια όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακόμα!!

Αγκαλίτσες όμως κάντης πολλές!Δεν την κακομαθαίνεις,είναι τόοοοσο μικρούλα ακόμα!!

ΦΑΜούλα επιτέλους!!!Πολύ χαίρομαι που η γέννα σου ήταν ανώδυνη και γρήγορη,άντε τώρα στον μπέμπη σου που έχει κολικούς...Το καημένο...

Έχουμε μείνει κάμποσες ακόμα...

Αναρωτιόμουν στο κρεβάτι σχεδόν όλη τη νύχτα (γιατί πάλι δεν κοιμήθηκα καλά από τον πόνο στη λεκάνη και την ηβική σύμφηση) γιατί,εφόσον το μωρό μου έχει μεγαλώσει μια χαρά,αλλά εγώ από την άλλη υποφέρω κάθε φορά που ξαπλώνω,ο γιατρός δεν κάνει κάτι,μια ψηλάφηση,μια πρόκληση...

Σήμερα,αν δεν είχα αλλάξει γιατρό,θα γεννούσα..

oCxsp2.png

καλημερα γλυκές μου, σήμερα θα πάω γραφειο μονο για καμια ωριτσα το μεσημερι :cool:

καλημερα κοριτσακια! πρωτη μας μερα στο σπιτι, δυσκολα τα πραγματα!! το βραδυ ηθελε στηθος και αγκαλιτσα κατι που εγω δεν μπορω να αρνηθώ!!! Να ρωτησω κατι, γιατι βλέπω περισσοτερα κακακια παρα τσισακια στις πανες, είναι λογικό; Χτες μου κατεβηκε το γαλα μαλλον, μηπως οφειλεται σε αυτό;

Ναι μην αγχωνεσαι. Για 2- 3 εβδομαδες, κακα ειχαμε σε καθε γευμα - αλλαγη πάνας και μαλιστα υδαρα. Αλλά ειναι ΟΚ. Ειδικα για καποιον που θηλαζει θα ειναι πιο υδαρα ακόμη από ό,τι ξέρω. Και τσισακια θα έχει κανει αλλά δε μπορεις να τα διακρινεις ευκολα.

Αγκαλιες κανε συνεχεια παιδακι μου, εδω κανω εγω που ειναι το δευτερο όχι εσυ που ασχολεισαι μόνο με εκεινη...;) Όσο για εκεινους που λένε ότι κακομαθαινουμε τα παιδια μας, εγω είμαι υπερ της λογικης ότι τα μωρουλια που έχουν όοοση φροντιδα, προσοχη και αγαπη απαιτουν (ανά πάσα στιγμη δηλαδη) μέχρι τα δύο τους χρόνια, είναι πιο καλόβολα παιδιά, λιγότερο νευρικά και με μεγαλυτερη αυτοπεποίηθηση.

Άντε ντε... γεννηστε και οι υπόλοιπες!!! Ρε Ντορακι σημερα πέθανα και εγω στον πόνο, στο σημειο που έχω εγχειρισεις (στους γοφους λογω εξάρθρωσης)... να μην πω για τα εσωτερικά ραμματα της καισαρικής...μάλλον θα είναι ο καιρός!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

Άντε, 1 και σήμερα!!! Θα γεννήσω το Σάββατο το πρωί και είμαι σε μια περίεργη κατάσταση...

ΦΑΜ μην ανησυχείς... Όλες παιρνούν μια ψιλοθλιψούλα στην αρχή. Λίγο η κούραση, λίγο το άγχος, λίγο η προσαρμογή στα νέα δεδομένα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Βρε αλέκα μου εγώ κάθε μέρα πονάω εδώ και 1,5 μήνα...Αυτές τις μέρες όμως δεν το αντέχω...

Δεν ξέρω πια πώς να βολευτώ στον ύπνο,μέχρι να γυρίσω πλευρό έχω χάσει τον ύπνο και μετά άστα να πάνε...

oCxsp2.png

Βρε αλέκα μου εγώ κάθε μέρα πονάω εδώ και 1,5 μήνα...Αυτές τις μέρες όμως δεν το αντέχω...

Δεν ξέρω πια πώς να βολευτώ στον ύπνο,μέχρι να γυρίσω πλευρό έχω χάσει τον ύπνο και μετά άστα να πάνε...

Μια από τα ίδια και εγώ... Είναι μαρτύριο πλέον...:(

Τουλάχιστον Lucy μου εσύ ξέρεις ότι το Σάββατο γεννάς,εγώ ακόμα....άγνωστο.....πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό το θέμα..Και δεν εννοώ την εγκυμοσύνη,αλλά αυτό με τη λεκάνη και τη σύμφηση,πραγματικά δεν το αντέχω..

oCxsp2.png

thanx Aleca για την απάντηση! Γιατι όλο πριτσι πριτσι ειναι και τσισακια δεν εβλεπα και λεω μα καλα δεν κάνει;;; :D

Doraki η καρέκλα του γραφείου μου με βολεύει πολύ ακόμα και στο θηλασμό...οπότε μπορώ να ριχνω και ενα βλέφαρο στο φορουμ :D

Διαφημίσεις

Χαχα μου φαίνεται ήταν μελετημένο από την αρχή!!!

Αλλά πώς να σε φανταστώ με το μωρό στο στήθος και το άλλο χέρι να γράφει???

computer freak είσαι,όπως το είπες!!!

Ενώ εγώ κάθομαι σε ένα παιδικό καρεκλάκι στο διάδρομο,ακόμα δε φτιάξαμε την πρίζα στο γραφείο......

oCxsp2.png

παιδικό καρεκλάκι στο διάδρομο;;; εγώ καλε στο τελος στης εγκυμοσύνης έτρωγα στον καναπέ με το πιάτο πάνω στην κοιλιά μου γιατί στην κανονική καρέκλα δεν άντεχα με τίποτα..πώς μπορείς;;;

Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά...Με τα πόδια ανοιχτά βέβαια,μην πιέζουμε και το σπλάχνο μας!!

Αλλά όχι πολλή ώρα συνεχόμενα!!

Αυτό με το πιάτο το κάνω κι εγώ όταν τρώω φρουτάκια!!Πολλή πλάκα έχει!!

oCxsp2.png

αχ.... αμ εγω δεν πόναγα??? Έχω να κοιμηθω από τότε που ήμουν πέντε μηνων..ασ'τα. Εν τω μεταξυ τότε ξύπναγε και ο Άγγελος και δεν το ευχαριστιόμουν, τώρα που κοιμαται αυτος, έχω άλλα.

Καλημέρα!!!!!!!!!Άντε, 1 και σήμερα!!! Θα γεννήσω το Σάββατο το πρωί και είμαι σε μια περίεργη κατάσταση....

Μπράβο Λούσυ μου με το καλό.... σήμερα νομιζω θα ακουσουμε και κανα νέο από Μαρινα ή Ελίνα, ε??

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ.... αμ εγω δεν πόναγα??? Έχω να κοιμηθω από τότε που ήμουν πέντε μηνων..ασ'τα. Εν τω μεταξυ τότε ξύπναγε και ο Άγγελος και δεν το ευχαριστιόμουν, τώρα που κοιμαται αυτος, έχω άλλα.

Μπράβο Λούσυ μου με το καλό.... σήμερα νομιζω θα ακουσουμε και κανα νέο από Μαρινα ή Ελίνα, ε??

Ευχαριστώ πολύ!!!:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...