Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μμμμ.... δεν μου έχει συμβει Νατασουλα μου...δεν έχω φτάσει όμως και 39 εβδομάδων!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον, αν θυμάστε 2-3 μερες πριν τη γεννα γκρίνιαζα γιατι είχα υπερβολική ατονία.Ενιωθα την κοιλιά μου υπερβολικά χαμηλά, είχα και αρκετά υγρά..και κατι μου έλεγε οτι είμαι κοντά αλλα δεν ήθελα να το πιστέψω!! Την παρασκευή το βράδυ αρχισα να νιώθω κάποιους πόνους περιόδου, ήταν έτσι ακριβώς όπως το περιγράφετε, ενας πόνος να ξεκινάει σιγα σιγά να φτάνει σε μια μέγιστη ένταση και μετά να φεύγει σιγά σιγά. Ο πόνος δεν ήταν έντονος, ίσα που τον καταλάβαινα όταν ήμουν ξαπλωμένη αλλα ερχόταν περιοδικά και έτσι αποφάσισα να δόσω λίγη σημασία. Χρονομετρησα λοιπον και πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο. Ερχόταν κάθε 7 λεπτά και διαρκούσε μισό λεπτό. Του το λέω και μου λέει ξεκινάω για ΛΗΤΩ, σε περιμένω να σε εξετάσω αλλα μάλλον πάμε για τοκετό σήμερα.Ο αντρας μου σοκαρήστηκε...δεν το περίμενε! Αλλωστε είχαμε κλείσει ραντεβού να γεννήσω με πρόκληση στις 17/12.

Πάμε στο μαιευτήριο, με εξετάζει και είχα μια μικρή διαστολή γύρω στο 2.Μου λέει ξεκιναμε εισαγωγή, γεννάς!! Περιμένω λοιπόν να με ετοιμάσει η νοσηλεύτρια. Με ξυρίζει ελαφρώς (τα ειχα ψιλοπάρει αρχές της εβδομάδας) και μου κάνει κλίσμα (μια χαρα, δεν με ενόχλησε). Αφού πάω τουαλέτα κάνω ντουσάκι και πηγαίνω στην αίθουσα των ωδινών. Με συνδέουν με τον καρδιοτοκογράφο και ξεκινάει η αναμονή. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου την Ελίνα, πήγαν να την βάλουν δίπλα μου αλλα επειδή είχε μονόκλινο την μεταφέραν σε άλλο δωμάτιο τελικα. Περνάνε που λέτε 1-2 ώρες, και η διαστολή είχε κολλήσει στο 3 και εγώ είχα αρχίσει να νιώθω έντονα τον πόνο. Ζητάω επισκληρίδιο και μου βάζουν και τεχνιτούς πόνους για να επισπέυσουν λίγο την κατάσταση. Η επισκληρίδιος ήταν λίγο επίπονη διαδικασία, αλλα αυτά τα 2-3 άβολα λεπτά άξιζαν τον κόπο. Μετά δεν πονούσα αλλα συνέχισα να καταλαβαίνω τις συσπάσεις. Είναι τρομερή ανακάλυψη, χωρίς αυτήν δεν ξέρω αν θα άντεχα μέχρι τις 11 που γέννησα τελικά!!

Ετσι λοιπόν η διαστολή αυξανόταν με ρυθμούς χελώνας και γύρω στις 10:30 άρχισα να νιωθω έντονη πίεση τόσο στον κόλπο όσο και στον ποπο, το κεφαλάκι είχε έρθει κοντά στην έξοδο και πίεζε να βγεί. Ο γιατρός με εξετάζει και μου λέει οτι είμαι έτοιμη για γέννα. Πάμε λοιπόν στην αίθουσα τοκετού, με βάζουν σε μια ειδική καρέκλα (κατι σαν την καρέκλα που εξετάζουν οι γυναικολόγοι) και μου λένε όταν νιώθω σύσπαση να παίρνω μια βαθιά ανάσα να κρατάω την αναπνοή μου και να σπρώχνω όσο πιο πολύ μπορώ. Με 3-4 τέτοιες εξωθήσεις η μικρή μας βγήκε στον κόσμο!! Μου την βάλανε πάνω μου, μας κοίταζε με τα υπέροχα ματάκια της και έκανε απίστευτους μορφασμούς με το στώμα της. Τι να σας πώ, ο άντρας μου είχε πλαντάξει στο κλάμα εγώ την κοίταζα και δεν μπορούσα να το πιστέψω!

Ο γιατρός δεν μου έκανε περινεοτομή, δεν χρειάστηκε. Απλα έκανα 2-3 ράμματα εσωτερικά γιατί με έσκισε η μικρή μου με το χεράκι της.

Αυτός ήταν ο τοκετός μου. Μάρεσε πολύ ως εμπειρία, πέρα απο την αυπνία δεν κουράστηκα ιδιαίτερα, όλα πήγαν όπως τα ήθελα και νιώθω πολύ τυχερή.

Να σας ζήσει inaki!!! Να την χαίρεστε! Όλα πήγαν καλά και πολύ χαίρομαι!!! :-) Η επισκληρίδιος (για καισαρική) ήταν και για μένα πολύ επίπονη διαδικασία την τελευταία φορά, ενώ όλοι μου έλεγαν ότι δεν πονάει (οπότε βρέθηκα εξ'απροόπτου). Δεν ξέρω αν ήμουν η εξαίρεση, αλλά αυτή τη φορά έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα...

Άσχετο! Το ντουζάκι που το έκανες μετά το κλύσμα? Υπάρχει τέτοια πολυτέλεια? Την προηγούμενη φορά δεν είχε χρειαστεί να μου κάνουν, αλλά φοβάμαι ότι αυτή τη φορά δεν θα τη γλυτώσω πάλι... :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

μπράβο Ινακι μου... όλα πήγαν σουπερ! Πες μας για τη μικρη σου... πώ2 νιώθεις??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχ inaki μου τι καλά που δεν ταλαιπωρήθηκες πολύ!Ούτε καν σκίσιμο από το γιατρό...

Είναι ωραία η επισκληρίδιος λες ε?Προσπαθώ κι εγώ να αποφασίσω αν θέλω,νομίζω θα το δω εκείνη την ώρα.

Τώρα με το μωράκι πώς είναι?Τη θηλάζεις?Σου έδειξαν στο μαιευτήριο πώς να την περιποιείσαι κλπ κλπ??

Lucy μου νομίζω σε όλα τα μαιευτήρια μετά το κλύσμα κάνουν ντους,στο Αττικό εκεί που κάνουν την προετοιμασία της επιτόκου,έχει 2 τουαλέτες με ντουζιέρα μέσα,ε δε νομίζω να είναι για τους γιατρούς!!!

Αχ κορίτσια πείτε μου κι εμένα,πόσο καιρό θέλει για να εμπεδωθεί το κεφάλι?Δηλαδή αν σήμερα δεν είναι εμπεδωμένο,μπορεί μέχρι αύριο αυτό να γίνει ή θα φάω όοοοολο το μήνα??

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

doraki απο την μια στιγμη στην αλλη μπορει να εμπεδωθεί!!

εβιτακι μαλλον κοντα εισαι!!

καλα τα παμε με τον θηλασμό, και τωρα στο στηθος την εχω κ σας γραφω με το ενα χερι. computer freak ειμαι :D

ΠΡΟς το παρον καλα ειμαι Αλεκα,δεν την χορταινω!!! θα δουμε ποσο θα με εξοντωσει στις επομενες μερες :D

Διαφημίσεις

inaki, συγχαρητήρια για τον τέλειο τοκετό, να σας ζήσει η κουκλίτσα σας! Πολύ μ' αρέσει δε να κλαίνε οι μπαμπάδες όταν βλέπουν το μωρό!...

Με το καλό Evita! Καλά, έχεις ακόμα διάθεση για δουλειές; Βοηθάει που ξέρεις και κάτι παραπάνω από την προηγούμενη φορά και δεν έχεις άγχος;

Αν δεν κάνω λάθος, είχες πει ότι έχεις ήδη διαστολή εδώ και μέρες; Μου είπε ο γιατρός ότι εχω διαστολή 1 εδώ και μία εβδομάδα, αλλά από συσπάσεις τίποτα! Πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό;

omNop3.png

25.11.09.......Aleca.................ΙΑΣΩ......... ....αγοράκι 18.11.2009

25.11.09.......Dora................AΤΤΙΚΟΝ........ ..κοριτσάκι 25.11.2009

30.11.09......gioulies..............IAΣΩ................ κοριτσάκι 21.11.2009

4.12.09........rica..................ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.... ... ...........κοριτσάκι 05.12.2009

4.12.09........BARBIE BARBIE..........ΙΑΣΩ..................κοριτσάκι 04.12.2009

4.12.09........Maria-il..................ΕΛΕΝΑ....................αγορά κι

5.12.09 ......ΓεωργίαΦ...............Ιασώ................. ..........αγοράκια

8.12.09........melsas.............ΓΑΛΗΝΟΣ-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ...........αγοράκι 08.12.2009

10.12.09......felinidoc............ΛΗΤΩ(?)........ ...........αγοράκι 11.12.2009

12.12.09.......Sofou...............ΙΑΣΩ........... .....κοριτσάκι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

12.12.09.......ΦΑΜ................ΙΑΣΩ............ ..........αγοράκι 02.12.2009

13.12.09.......EλίναΖ..............ΛΗΤΩ........... ..........αγοράκι 12.12.2009

14.12.09.......floraM...............ΙΑΣΩ......... ...........κοριτσάκι 11.12.2009

14/12/09.......sofaki1978.....ελενα.....κοριτσι........γ εωργιαδου

14.12.09..... Μιρένα 2009 ... ΜΗΤΕΡΑ .... κοριτσάκι 02.12.2009

15.12.09........marina mimi......ΛΗΤΩ........αγοράκι...Σταγκουδης 14.12.2009

16.12.09.......BebeQ..............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ..... ..........αγοράκι 12.12.2009

17.12.09.......doraki...........ΑΤΤΙΚΟ...........κ οριτσάκι..........Μπουρνάς

17.12.09.......ΜΑΧΗ...............ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ.....αγοράκι

18.12.09.......gilaki................ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ.....αγοράκι

18.12.09.......ΛΗΤΩ...............ΛΗΤΩ............ ..........κοριτσάκι(?)

18.12.09 .... ΑΝΤΟ ................ΕΛΕΝΑΣ ........................(;;;

18.12.09.......caterinaki......euromedica(ΚΟΖΑΝΗ). ..αγοράκι...03.12.2009

19.12.09......mvarela............ΓΑΛΗΝΟΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ......κοριτσάκι-ΜΙΚΟΣ

19.12.09......inaki...................ΛΗΤΩ........ ... ............κοριτσάκι 12.12.2009

20.12.09.......EvitaT...............Middelares (BE)................αγοράκι

21.12.09.......Giala.................ΛΗΤΩ......... . .............αγοράκια (δίδυμα)

22.12.09.......Νατασούλα.........ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ......κοριτσάκι

22.12.09.......sofia_m..............ΜΗΤΕΡΑ........ ...........κοριτσάκια (δίδυμα) 29.11.2009

22.12.09.......ΜAROU..............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ....... ..........????????????

23.12.09.......ΔΗ+ΧΡ...............ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗ....... ....Αγοράκι 15.11.2009

24.12.09.......irsa....................ΑΤΤΙΚΟ..... .....αγοράκι.............26.11.2009

25.12.09......fasoli...................ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.. .........αγοράκι(μάλλον)

25.12.09......Joanna-I.............ΜΗΤΕΡΑ........................κοριτσ άκι

25.12.09......manoula...............ΥΓΕΙΑ......... ..................????????

26.12.09.......mamageor...........ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.... . αγορακι Πραπας

26.12.09.......maryboy..............ΙΑΣΩ.......... ...........αγοράκι

27.12.09.......Νικη1................ΙΑΣΩ.......... .............αγοράκι 05.12.2009 ?

27.12.09.......Sophiep............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ή ΛΗΤΩ.......αγοράκι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

27.12.09......αλεξία+δημήτρης...ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.......αγοράκι

28.12.09.......Daddy cool........IΑΣΩ........................κοριτσάκι 20.11.2009

28.12.09.......CHRYSHA29.......?????.............. ..........κοριτσάκι

28.12.09........Maliv................ΛΗΤΩ......... .............αγοράκι 12.12.2009

28.12.09........jade.................ΙΑΣΩ......... ...............κοριτσάκι

28.12.09.......ελευθερία μ........ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ................αγοράκι

29.12.09.......Lucy.................MHTEΡΑ........ ...... ...κοριτσάκι

29.12.09.......sakissmaro.........Γεννεσις........ ...........κοριτσάκι

01.01.10.......IOASMA............ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..... ....????

2.1.10 ....... angie2009.............IASO......................ag oraki

02.01.10.......ΕlenaK..............IΑΣΩ........... ..... .....αγοράκι Σαριτζόγλου

06.01.10........iliaxtida11........ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ....αγοράκι

08.01.10.......annia...............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ...... .........αγοράκι χασιακος

Επεξεργάστηκαν by inaki

ουφ! καταφερα κ καθησα κ εγω!!!

ινακι να σας ζησει η μπουμπου! περιτο να σου πω οτι ειναι μια κουκλα κ νομιζω οτι σου μοιαζει!!!!

εβιτα λες να βγει αποψε ο μπεμπης???? βραδινος τυπος???

doraki θα εμπεδωθει βρε το κεφαλακι, που θα παει!!!!

περιτο να σας πω οτι εχω ψοφησει! απο το πρωι στους δρομους για τις μικρες, για ικα κλπ , ξανα πανω στις μικρες κ το βραδυ δουλειες του σπιτιου! τα νευραααααααα μου!!!!!!!!!!!!

baJfp2.png

λοιπον, αν θυμάστε 2-3 μερες πριν τη γεννα γκρίνιαζα γιατι είχα υπερβολική ατονία.Ενιωθα την κοιλιά μου υπερβολικά χαμηλά, είχα και αρκετά υγρά..και κατι μου έλεγε οτι είμαι κοντά αλλα δεν ήθελα να το πιστέψω!! Την παρασκευή το βράδυ αρχισα να νιώθω κάποιους πόνους περιόδου, ήταν έτσι ακριβώς όπως το περιγράφετε, ενας πόνος να ξεκινάει σιγα σιγά να φτάνει σε μια μέγιστη ένταση και μετά να φεύγει σιγά σιγά. Ο πόνος δεν ήταν έντονος, ίσα που τον καταλάβαινα όταν ήμουν ξαπλωμένη αλλα ερχόταν περιοδικά και έτσι αποφάσισα να δόσω λίγη σημασία. Χρονομετρησα λοιπον και πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο. Ερχόταν κάθε 7 λεπτά και διαρκούσε μισό λεπτό. Του το λέω και μου λέει ξεκινάω για ΛΗΤΩ, σε περιμένω να σε εξετάσω αλλα μάλλον πάμε για τοκετό σήμερα.Ο αντρας μου σοκαρήστηκε...δεν το περίμενε! Αλλωστε είχαμε κλείσει ραντεβού να γεννήσω με πρόκληση στις 17/12.

Πάμε στο μαιευτήριο, με εξετάζει και είχα μια μικρή διαστολή γύρω στο 2.Μου λέει ξεκιναμε εισαγωγή, γεννάς!! Περιμένω λοιπόν να με ετοιμάσει η νοσηλεύτρια. Με ξυρίζει ελαφρώς (τα ειχα ψιλοπάρει αρχές της εβδομάδας) και μου κάνει κλίσμα (μια χαρα, δεν με ενόχλησε). Αφού πάω τουαλέτα κάνω ντουσάκι και πηγαίνω στην αίθουσα των ωδινών. Με συνδέουν με τον καρδιοτοκογράφο και ξεκινάει η αναμονή. Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου την Ελίνα, πήγαν να την βάλουν δίπλα μου αλλα επειδή είχε μονόκλινο την μεταφέραν σε άλλο δωμάτιο τελικα. Περνάνε που λέτε 1-2 ώρες, και η διαστολή είχε κολλήσει στο 3 και εγώ είχα αρχίσει να νιώθω έντονα τον πόνο. Ζητάω επισκληρίδιο και μου βάζουν και τεχνιτούς πόνους για να επισπέυσουν λίγο την κατάσταση. Η επισκληρίδιος ήταν λίγο επίπονη διαδικασία, αλλα αυτά τα 2-3 άβολα λεπτά άξιζαν τον κόπο. Μετά δεν πονούσα αλλα συνέχισα να καταλαβαίνω τις συσπάσεις. Είναι τρομερή ανακάλυψη, χωρίς αυτήν δεν ξέρω αν θα άντεχα μέχρι τις 11 που γέννησα τελικά!!

Ετσι λοιπόν η διαστολή αυξανόταν με ρυθμούς χελώνας και γύρω στις 10:30 άρχισα να νιωθω έντονη πίεση τόσο στον κόλπο όσο και στον ποπο, το κεφαλάκι είχε έρθει κοντά στην έξοδο και πίεζε να βγεί. Ο γιατρός με εξετάζει και μου λέει οτι είμαι έτοιμη για γέννα. Πάμε λοιπόν στην αίθουσα τοκετού, με βάζουν σε μια ειδική καρέκλα (κατι σαν την καρέκλα που εξετάζουν οι γυναικολόγοι) και μου λένε όταν νιώθω σύσπαση να παίρνω μια βαθιά ανάσα να κρατάω την αναπνοή μου και να σπρώχνω όσο πιο πολύ μπορώ. Με 3-4 τέτοιες εξωθήσεις η μικρή μας βγήκε στον κόσμο!! Μου την βάλανε πάνω μου, μας κοίταζε με τα υπέροχα ματάκια της και έκανε απίστευτους μορφασμούς με το στώμα της. Τι να σας πώ, ο άντρας μου είχε πλαντάξει στο κλάμα εγώ την κοίταζα και δεν μπορούσα να το πιστέψω!

Ο γιατρός δεν μου έκανε περινεοτομή, δεν χρειάστηκε. Απλα έκανα 2-3 ράμματα εσωτερικά γιατί με έσκισε η μικρή μου με το χεράκι της.

Αυτός ήταν ο τοκετός μου. Μάρεσε πολύ ως εμπειρία, πέρα απο την αυπνία δεν κουράστηκα ιδιαίτερα, όλα πήγαν όπως τα ήθελα και νιώθω πολύ τυχερή.

πολυ συγκινηθηκα με τι περιγραφη σου λες και το ζουσα.

να σου ζησει και να τη χαιρεσαι να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!

ειμαι απο τις μανουλες ιανουαριου 2010 και ειμαι στην αναμονη γι αυτη την υπεροχη εμπειρια.

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...