Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα!!! ειχαν ερθει οι γονεις μου κ δεν μπηκα καθολου!

Angie εμένα με συμβούλευσαν γονείς με μωράκια να μην πάρω ποσότητα από καμία μαρκα πανών για να δω πρώτα με ποιές θα βολευτούμε αλλά και το μεγεθός μας, τυχόν ερεθισμούς, και λοιπά. Έτσι κι αλλιώς λένε ότι στο μαιευτήριο θα μας δώσουν δείγματα...

και εμενα το ιδιο μου είπαν οσοι έχουν παιδακια , κ αυτό θα κάνω...

Εριξα κι εγω τον υπνο μου και επεστρεψα....Αληθεια ειμαι η μονη που δεν εχει συναρμολογησει το καροτσακι της και την βαση της καλαθουνας?Γιατι εχει μια βαση που θελει κατι βιδες οι οποιες λειπουνε.....Ενω θα πρεπε να ναι μεσα...

ελινα , δεν εισαι η μονη:oops::oops::oops: . τα της καλαθουνας ( της μιας ) τα εχω πλυνει αλλα βαριεμαι να τα συναρμολογησω... της δευτερης δεν εχω καταφερει καν να τα βγαλω!!!!

Απιστευτο νομιζα οτι αυτο το κανει μονο ο δικος μου ο αντρας 1μηνα δν ειχαμε λαμπες σε κρεβατοκαμαρα χωλ και στο μπανιο εκαναν σαν φωτορυθμικα απιστευτο μου δινεις κουραγιο

απο οτι βλεπω ολοι ετσι ειναι... μια λαμπα στο σαλονι κοντευει να κλεισει χρονο που εχει καει κ ακομα δεν την εχουμε βαλει..... για να μην συζητησω για το καλαθακι των σκουπιδιων στην κουζινα.... αλλα τι να κανεις???? παλι καλά που ειναι αυτα τα ελαττωματα τους , οπως λέει κ η ΦΑΜ!!!

Tα βλαστοκυτταρα και εγω τα θεωρω λιγο απατη αλλα διακυνδυνευεις να μην τα έχεις σε περιπτωση που συμβει κατι? Δεν θα τοσυχωρεσουμε ποτε στον ευατο μας και να σε τρωει η αμφιβολι για 1500ε οταν εχεις χαλασει και τοσα πολλα.Δικοπο μαχαιρι

Κ εγω στο team αυτης της σκεψης!!! τωρα για το ποια ειναι καταλληλη εταιρεια , θεωρω οτι ειναι υποκειμενικο , απο την στιγμη που ολα είναι θολα!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jade. Αυτες τις ερωτήσεις μονο σε γιατρους εμας φανταζομαι οι δικες μας αποριες ειναι πιο πεζες αλλα επιμενω οτι και απατη να ειναι ολο αυτο οταν προκειται για τη ζωη του παιδιου σου δεν το ΔΙΑΚΥΝΔΗΝΕΥΕΙΣ με τιποτα ακομα και αν σου πουν οτι ολο αυτο ειναι ψεμα δεν ξερεις σε 5-10 χρονια τι εξελιξη μπορει να εχει.Και οσο αφορα τις εταιρειες δεν μπορει να γνωριζει κανεις .Εγω δεν το εψαξα γιατι θεωρω οτι ολλες ειναι ιδιες και επιλεξαμε αυτη που ειναι ηδη μεσα στο Λητω δεν νομιζω οτι καποια σου προσφερει κατι παραπανω εναν ατμομαγειρα ας πουμε να εχω και κινητρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ουφ.... κοιμήθηκα ξαφνικά... και ξύπνησα τώρα. Αλλά νυστάζω πάλι. Αχχχχ.... βάλατε τικεράκια?? Πρέπει να βρω ένα τικεράκι και για τα δυο μου παιδάκια!

Ρε παιδιά για το βλαστοκύταρα εγώ δεν θεωρώ ότι είναι απάτη αλλά δεν το θεωρώ και πανακεια. Μερικές αρρώστειες θεραπέυονται και μερικές όχι, απλό! ίσως στο μέλλον χρησιμοποιηθούν περισσότερο. Είχε γράψει και η Ρίκα σε σχετικό τόπικ, είχε κάνει ο πατερας της επιτυχής μεταμόσχευση και του είχαν πει οι γιατροί ότι αν ήταν δικά του τα β/κ θα ήταν πολύ καλύτερα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ! σε ειδα!!!! πολυ ωραια φωτογραφία!!!! κ εχει δικιο η ΦΑΜ που θελει να σε τσιμπησει!!!!

εγω νοιωθω κατι κουτουλιες στο κοκαλο αριστερα στη λεκανη!!! δεν μπορω να βολευτω πουθενα οταν μου το κανει αυτο!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

εγώ ψιλοχαζευω πριν ξανακοιμηθώ....κοιτάζω κουρεματα στο νετ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ινακι κ εγω νυσταζω αλλα βαριεμαι να σηκωθω να παω μεχρι το κρεβατι!!!!

εγώ ψιλοχαζευω πριν ξανακοιμηθώ....κοιτάζω κουρεματα στο νετ

μπραβο βρε Αλεκα!!! εμενα μου την εχει σπασει αφανταστα το μαλλί μου γιατι καθε μερα λουσιμο καθε μερα λαδωμενο είναι!!!!

ειδες τιποτα καλο?

baJfp2.png

και μένα τα ίδια βρε κορίτσια, δεν μου αρέσει καθόλου, δεν κάθεται...είναι και σπαστό, ένα δράμα...τι να το κάνω;;;

υπομονη ινακι!!!! εγω παντως το ειπα!!!! μολις γεννησω θα ερθει εδω η φιλη μου για γενικη αλλαγη!!!!!

baJfp2.png

εγώ όπως θα είδες από τις φωτό τα είχα πάντα μακρυά (από τα 18 μου μέχρι περισυ) Όταν έκανα το χειρουργείο μου έπεσε το μισό μαλλι!!! Είδα και αποείδα τα έκοψα...δυο τρίχες είχαν μεινει. Ακόμη όμως δεν έχουν συνέλθει. Αφενος οι φύτρες δεν έχουν πολυμακρυνει οπότε λίγο φαινεται ακόμη, αφετερου η εγκυμοσυνη τα λαδώνει ( στον Άγγελο φρίζαρα, τώρα λαδώνουν). Σκέφτομαι ότι θα πέφτουν πάλι μετά τη γέννα... ( σε όλες πέφτουν για κανα τρίμηνο) και ότι στο τέλος θα καραφλιάσω!!!

μου αρέσει πολύ το κοντό και μου πάει (τα ειχα μέχρι τα 18) αλλά τώρα είμαι χοντρη για κοντό. Οπότε βλέπω να τα κόβω με το που θα ξεφουσκώσω λίγο, να δυναμώσουν και θα δω αν θα τα ξαναμακρυνω.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...