Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοπελουδες αντε λιγες βδομαδες μας μεινανε ακομα και για αλλες κοπελουδες λιγες μερες μονο..και εδω κοριτσια εριξε μια βροχη και ενα χαλαζι σαν κορομηλα ηταν..

κοριτσια με βαλατε και πηρα και εγω μερεντα,που ειχα να φαω απο την πρωτη εγκυμοσυνη..τσακισα 3φρυγανιες με μερεντα σημερα και με βλεπω να τρωω κι αλλες..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τι ησυχία είναι αυτή?

Όλες κάτι είχαμε να κάνουμε?

Εμείς είδαμε dvd...

Και αύριο το πρωί πάω στο γιατρό για το ραντεβού μας,θα τον πιέσω να μου κάνει υπέρηχο...Αν και θα έχει πολλή δουλειά,αλλά μήπως και αυτό δουλειά του δεν είναι?Γιατί να τρέχω να δίνω 40άρια έξω??

Άντε και καλό ξημέρωμα να έχουμε!!

oCxsp2.png

εδω ειμαι κ εγω! απλα μολις ηρθα πλακωσα τις δουλειες κ καθισα τωρα .....

μιλησα κ με την Σοφια,ακομα μεσα ειναι , λευκωμα δεν ειχε μονο πιεση κ ζαχαρο. η μπουμπου της δεν λεει να βγει κ αν μεχρι το Σοββατο δεν εχει γινει τιποτα παει με προκληση....

doraki δηλ.δεν σου κανει υπερηχο καθε φορα??? απλα μου φαινεται περιεργο να πηγαινεις στο γιατρο σου κ να μην βλεπεις το παιδι καθε φορα...

baJfp2.png

Kalhmera koritsia!

Mhpws eixame kanena kainourgio mwroulinaki x8es? :)

Kata t'alla..Ta idia! Ponakia, piesh, souvlies ekei katw..alla tipote allo. Mexri teleutaia mera 8a me paei auto to paidi? Oxi peite mou dhladh..As erthei toulaxiston mesa sto SK! Avrio to prwi exw ki egw giatro kai exw megalh periergeia ti 8a dei kai an borei na kanei kamia provlepsh!

doraki pes mas nea apo to giatro!

sofaki ti kanoun oi kouklitses sou?

Paw na kanw ena zesto ntouzaki kai 8a sas xanar8w!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα και από εμένα.

Μπήκα για λίγο να δώ τί κάνετε και ετοιμάζομαι για βόλτα, ευτυχώς σήμερα δεν βρέχει και από ότι φαίνεται θα βγώ. Έχω ξυπνήσει από νωρίς, έκανα γλυκό περγαμόντο και τώρα περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο, τα απλώνω και δρόμο για περπάτημα. Με έχει πιάσει μια βλακεία να είναι όλα στην εντέλεια, μήπως τελικά αυτό είναι το σύνδρομο της φωλιάς;

Όσο για πόνους και σουβλιές, εγώ δεν έχω τίποτα. Ούτε αισθάνομαι τίποτα. Λέτε να με πιάσουν όλοι μαζί;

Doraki και εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχω διάρροιες, όχι έντονες αλλά ενοχλητικές. Και κνησμό στο σώμα κυρίως το βράδυ.

Έχουμε κανά νέο από την Μάχη;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmera vre Natasoula :)

Pergamonta kai plunthria e? Sundromo ths fwlias karabinato! Egw teleiwsa to sidero kai eftiaxa tis ntoulapes mas..Se kamia writsa 8a arxisw kai to mageirema! Ti prama einai auto pou mas pianei! Elpizw toulaxiston na kodeuoume kai oi duo :)

Oso gia tis souvlies..den tis eixa me ton Oresth. Pote den xereis!

Kalh voltitsa!

Καλημέρα και από εμένα.

Μπήκα για λίγο να δώ τί κάνετε και ετοιμάζομαι για βόλτα, ευτυχώς σήμερα δεν βρέχει και από ότι φαίνεται θα βγώ. Έχω ξυπνήσει από νωρίς, έκανα γλυκό περγαμόντο και τώρα περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο, τα απλώνω και δρόμο για περπάτημα. Με έχει πιάσει μια βλακεία να είναι όλα στην εντέλεια, μήπως τελικά αυτό είναι το σύνδρομο της φωλιάς;

Όσο για πόνους και σουβλιές, εγώ δεν έχω τίποτα. Ούτε αισθάνομαι τίποτα. Λέτε να με πιάσουν όλοι μαζί;

Doraki και εγώ έχω παρατηρήσει ότι έχω διάρροιες, όχι έντονες αλλά ενοχλητικές. Και κνησμό στο σώμα κυρίως το βράδυ.

Έχουμε κανά νέο από την Μάχη;

Καλημέρα!!!

Είχα πάει μια μικρή βολτίτσα μιας και είχε ήλιο (σε αντίθεση με το χθεσινό χαμό) και ψώνισα και μερικά δωράκια... :-) Έχω αγχωθεί απίστευτα και αγοράζω συνέχεια δώρα στη μεγαλύτερή μου κόρη. Συνέχεια όμως!!! Θα τη φτάσω στο σημείο κάθε μέρα να περιμένει και δώρο...

Εσείς τί νέα?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα!!!

Είχα πάει μια μικρή βολτίτσα μιας και είχε ήλιο (σε αντίθεση με το χθεσινό χαμό) και ψώνισα και μερικά δωράκια... :-) Έχω αγχωθεί απίστευτα και αγοράζω συνέχεια δώρα στη μεγαλύτερή μου κόρη. Συνέχεια όμως!!! Θα τη φτάσω στο σημείο κάθε μέρα να περιμένει και δώρο...

Εσείς τί νέα?

hahaha Lucy! Ki egw ta idia! Exw dwra gia Xristougenna, Prwtoxronia, gia to nosokomeio, gia otan er8oume spiti kai 3 mikra akoma gia wra anagkhs. Tou phra kai kati vilvia sto metaxu pou ta emfanizw siga siga! Tupseis mhpws? Trelomamades :)

hahaha Lucy! Ki egw ta idia! Exw dwra gia Xristougenna, Prwtoxronia, gia to nosokomeio, gia otan er8oume spiti kai 3 mikra akoma gia wra anagkhs. Tou phra kai kati vilvia sto metaxu pou ta emfanizw siga siga! Tupseis mhpws? Trelomamades :)

:D:D:D

Ακριβώς τα ίδια και εγώ!!! Έχουμε πάρει για όταν βγω από το νοσοκομείο, για τα Χριστούγεννα, για την Πρωτοχρονιά, για την κάλτσα της Πρωτοχρονιάς! και ενδιάμεσα αγοράζουμε συνέχεια (και ψιλοδωράκια αλλά και κανονικά δώρα) και της δίνουμε έτσι στο άσχετο... Και σήμερα που είχα πει τέρμα γιατί έχουμε ξεφραγκιαστεί κιόλας, πήγα και της πήρα πάλι!!! Εντωμεταξύ, έχουμε πάρει και δωράκια Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα και για το νέο μέλος της οικογένειας!:P

κοριτσάκια γειά σας! πριν λίγο επιστρέψαμε στο σπίτι απο το μαιευτήριο και προσπαθώ να συμμαζευτώ!! Εδώ γίνεται τις κακομοίρας, δώρα λουλούδια σακούλες , τα είδα όλα και με έπιασε πανικός!! Πάω λοιπόν να ξεκινήσω το συμμάζεμα, όταν χαλαρώσω λίγο θα σας περιγράψω την εμπειρία μου . Φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

κοριτσάκια γειά σας! πριν λίγο επιστρέψαμε στο σπίτι απο το μαιευτήριο και προσπαθώ να συμμαζευτώ!! Εδώ γίνεται τις κακομοίρας, δώρα λουλούδια σακούλες , τα είδα όλα και με έπιασε πανικός!! Πάω λοιπόν να ξεκινήσω το συμμάζεμα, όταν χαλαρώσω λίγο θα σας περιγράψω την εμπειρία μου . Φιλάκια σε όλες

Inaki καλωσήρθες!!! Περιμένουμε να μας πεις την εμπειρία σου. Εμένα είναι το καλύτερό μου, να γυρίσω σπίτι με το μωρό και να υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρα με δώρα, μπαλόνια, λουλούδια και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!!!:P

γεια σας κοριτσακια μου, μόλις γυρισα και εγω!!!

Έχω αγχωθεί απίστευτα και αγοράζω συνέχεια δώρα στη μεγαλύτερή μου κόρη. Συνέχεια όμως!!! Θα τη φτάσω στο σημείο κάθε μέρα να περιμένει και δώρο...Εσείς τί νέα?

Αυτό παθαμε και εμεις και εχθες ήταν η πρωτη μερα πουδεν έφερε ο πατερας του καποιο δωρακι και τον ειδα απογοητευμενο τον κυριο...:rolleyes: Οπότε προσοχη γιατι συνηθιζουν πολύυυυυ ευκολα!!

Να σου ζησει και πάλι Ινακι μας!! καλως ηρθατε σπιτακι σας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κι από μένα..

Πριν λίγο γύρισα από το νοσοκομείο,γινόταν ο χαμός σήμερα και στα εξωτερικά και στην κλινική..

Σήμερα κάναμε έναν ωραίο υπέρηχο,γύρω στα 15'!!

Το μωρό είναι περίπου 3320,με την απόκλιση που υπάρχει πάντα βέβαια,στην πιο σωστή κι ωραία θέση ΑΛΛΑ το κεφάλι της δεν έχει εμπεδωθεί πλήρως....

Ας μου πει κάποια τι σημαίνει αυτό...Πόσο καιρό θέλει ένα κεφάλι για να εμπεδωθεί???

Τώρα θα ξαναπάω τη Δευτέρα να με δει και να δούμε το μωρό αλλά δεν το βλέπω να γεννάω πριν το τέλος των ημερών μου...

Μανούλα inaki καλώς ορίσατε στο σπιτάκι σας με την μπέμπα!!Περιμένουμε να τακτοποιηθείς και να μας πεις την εμπειρία σου!

Νατασούλα μου εγώ δυστυχώς δεν έχω διάρροιες...Βασικά έχω δυσκοιλιότητα αλλά πού και πού του έρχεται και τα κάνει όλα μαζί!!

oCxsp2.png

Inaki καλωσήρθατε στο σπιτάκι σας!!!!!!!!!! Όσο για τον χαμό μην αγχώνεσαι, χαλαρά και όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε νέα σου μόλις μπορέσεις.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Μην γελάσετε αλλά μου τυχαίνει το εξής σήμερα. Μόλις σκύβω αισθάνομαι ένα τρίξιμο εσωτερικά και χαμηλά, πώς να το περιγράψω, σαν να τρίζουμε ένα τζάμι και κάνει εκείνον τον χαρακτηριστικό ήχο :lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!! Μπορείτε να φανταστείτε τί είναι; Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι ο αμνιακός σάκος ή ακόμα και το έντερο αλλά να τρίζει;;;;;;;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...