Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προχτές που είχα πάει στο ΛΗΤΩ ήταν μια κοπέλα στο δωμάτιο μαζί με την κουνιάδα μου,μόλις είχε γεννήσει το 2ο γιο της αλλά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 2χρονο αγοράκι της και έσταζε μέλια μιλάμε,δεν μπορώ να φανταστώ πόσο της έλειπε,τον ρωτούσε πώς κάνει κάθε ζωάκι,πάνω από ένα τέταρτο συνομιλία!!

Νομίζω ότι σήμερα η κοιλιά μου είναι πιο χαμηλά από κάθε άλλη φορά,λέτε να πλησιάζουμε σιγά σιγάαααα???

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προχτές που είχα πάει στο ΛΗΤΩ ήταν μια κοπέλα στο δωμάτιο μαζί με την κουνιάδα μου,μόλις είχε γεννήσει το 2ο γιο της αλλά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 2χρονο αγοράκι της και έσταζε μέλια μιλάμε,δεν μπορώ να φανταστώ πόσο της έλειπε,τον ρωτούσε πώς κάνει κάθε ζωάκι,πάνω από ένα τέταρτο συνομιλία!!

Νομίζω ότι σήμερα η κοιλιά μου είναι πιο χαμηλά από κάθε άλλη φορά,λέτε να πλησιάζουμε σιγά σιγάαααα???

Ax mwre..Olo ta idia lew alla h agwnia pou exw gia ton Oresth einai polu megaluterh apo auth pou exw gia th genna. To xeirotero mou px einai na prepei na ton afhsoume vradu kai na xupnhsei kai na mh mas vrei spiti..Den exei ginei pote auto to pragma kai oso kai an tou to suzhtame kai fainetai na katalavainei, tremei h psuxh mou to pws 8a adidrasei..Ante na doume ti 8a ginei..

Ki emena exei kremasei h koilia kapws, vre lete na ginei kana ksafniko?

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα. Πήγα στο γιατρο χθες η μικρη ειναι περιπου 2700γρ και εχει πάρει θέση με το κεφαλακι προς τα κατω. Περπάτημα μου είπε ο γιατρός μήπως προλάβω να κάνω χριστούγεννα σπίτι . Μάλλον θα γεννήσω πριν την πητ(28-12-09). Εχω πονακια περιοδου και νοιώθω βαρος κατω χαμηλα .

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.....

Εγω ετοιμαζομαι για την κλινικη το βραδυ.... εκανα και το μαλλι οποτε ολα ειναι ετοιμα...

Τελευταια πραγματακια συμμαζευω......

Ειχαμε κανα νεο μωρακι?

a84026bdda.png

Καλημερα κοριτσια.....

Εγω ετοιμαζομαι για την κλινικη το βραδυ.... εκανα και το μαλλι οποτε ολα ειναι ετοιμα...

Τελευταια πραγματακια συμμαζευω......

Ειχαμε κανα νεο μωρακι?

Ante vre Maxoula me to kalo! filakia polla polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελουδες,με το καλο μαχη με εναν πονο..ςγω μονο προχτες ειχα κατι μικροσυσπασουλες σημερα ειμαι μια χαρα..και εγω νιωθω την κοιλια μου να εχει κατεβει αρκετα ελπιζω σε καμια 15μερες να κρατω τον μπεμπουινο μου αγκαλιτσα..

:-D

γεια σας κοριτσακια!! σημερα έκατσα πιο πολυ στην δουλεια.... σιγα σιγα ξαναβρισκουμε τους ρυθμους μας, ευτυχως. Τι κανετε εσεις??

Προχτές που είχα πάει στο ΛΗΤΩ ήταν μια κοπέλα στο δωμάτιο μαζί με την κουνιάδα μου,μόλις είχε γεννήσει το 2ο γιο της αλλά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 2χρονο αγοράκι της και έσταζε μέλια μιλάμε,δεν μπορώ να φανταστώ πόσο της έλειπε,τον ρωτούσε πώς κάνει κάθε ζωάκι,πάνω από ένα τέταρτο συνομιλία!!??

αχ... ετσι θα κανεις και εσυ στο δευτερο παιδακι σου, βρε... και εγω έτσι έκανα.

Ax mwre..Olo ta idia lew alla h agwnia pou exw gia ton Oresth einai polu megaluterh apo auth pou exw gia th genna. To xeirotero mou px einai na prepei na ton afhsoume vradu kai na xupnhsei kai na mh mas vrei spiti..Den exei ginei pote auto to pragma kai oso kai an tou to suzhtame kai fainetai na katalavainei, tremei h psuxh mou to pws 8a adidrasei..Ante na doume ti 8a ginei..?

σε καταλαβαινω αλλα πισευω ότι ο μικρουλης σου, όσο μικρουλης και να ειναι, θα ειναι πολυ ήσυχος γιατι καταλαβαινουν ότι πάμε να φερουμε το αδερφακι τους.

Καλημερα κοριτσια.....

με το καλο Μαχη μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χρόνια πολλα και στην Ελευθερια μας που εξαφανιστηκε!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσάκια, διαβάζω ότι είσαστε όλες καλά.

Μάχη με το καλό κοπέλα μου, να μάθουμε τα ευχάριστα και από εσένα!!!!!!!!!! Πάντως και εγώ θα το φτιάξω το μαλλί αν τελικά πάω με πρόκληση. Ελπίζω μόνο να μην χαλάσει πολύ με την όλη διαδικασία της γέννας.

Εγώ από τις πολλές δουλειές έχω σαραβαλιαστεί εντελώς. Πονάνε κόκκαλα, μέση, πόδια, όλα. Σήμερα δεν βγήκα βόλτα γιατί ο καιρός είναι βροχερός και δεν θέλω να γίνω μούσκεμα. Και είπα να καθαρίσω το σπίτι (το ήδη καθαρισμένο αλλά λέμε). Και τώρα όπως καταλαβαίνετε σέρνομαι!!!!!!!

Όσο για συσπάσεις, μπα τίποτα!!!!!!!!! Εκτός και αν έχω και είναι ανώδυνες και δεν τις καταλαβαίνω. Τί να πώ.......

Εντωμεταξύ έχουν λυσσάξει όλοι και πιστεύουν ότι έχω άγχος το μωράκι μου δεν έχει κατέβει ακόμα. Εγώ πάλι είμαι μια χαρά, τους το λέω αλλά δεν παίρνουν χαμπάρι. Το τελευταίο που έχω αυτήν την περίοδο είναι το άγχος, είμαι πολύ χαλαρή και περιμένω με μεγάλη χαρά να γεννηθεί το κοριτσάκι μου.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...