Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπεραααααααααα

κοριτσια αυριο παω για NST. τι να περιμενω?

επισης, εχτες το βραδυ και μολισ πριν λιγο, ειχα τσιτωμα και πονο στην κοιλια ταυτοχρονα. σε ολη την κοιλια οχι χαμηλα, σαν περιοδου. λετε να ειναι κατι κακο αυτο?

αυτο που περιγραφεις ειναι συσπαση... θα πρεπει να δεις καθε ποτε εχεις κ να μιλησεις με τον γιατρο σου αν ειναι συχνες. το nst αν δεν κανω λαθος ειναι το καρδιοτοκογρφημα? δεν ειμαι σιγουρη... αν ναι δεν ειναι τιποτα , απλη εξεταση ειναι που ακουν το μωρο.

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο που περιγραφεις ειναι συσπαση... θα πρεπει να δεις καθε ποτε εχεις κ να μιλησεις με τον γιατρο σου αν ειναι συχνες. το nst αν δεν κανω λαθος ειναι το καρδιοτοκογρφημα? δεν ειμαι σιγουρη... αν ναι δεν ειναι τιποτα , απλη εξεταση ειναι που ακουν το μωρο.

ευχαριστώωωωωωωω περνω χρονομετρο :)

Καλημέρα!!!!!!!!!! :tongue:

Στα κοριτσάκια μας που γέννησαν ...

να σας ζήσουν τα αγγελάκια σας !!!

Θέλω κι εγώ να γεννήσω μωρέ!!!!!

Πάω για αποτρίχωση.

Να δείτε που οι πόνοι θα με πιάσουν οδηγώντας :tongue:.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!!

Angie μου το nst δεν είναι τίποτα,βάζουν στην κοιλιά σου ένα μηχανηματάκι που μετράει τους παλμούς του μωρού για περίπου 20'.

Χτες το βράδυ από την ώρα που ξάπλωσα μέχρι νωρίς το πρωί είχα συνέχεια πονάκια περιόδου,άλλες φορές ελαφριά,άλλες πιο δυνατά αλλά μες στη νύχτα βαριόμουν να τα χρονομετρήσω...

Τώρα πίνω ένα καφεδάκι μπας και λειτουργήσει λίγο το έντερο,τι σπανακόπιτα έχω φάει,τι χορτόσουπα,τίποτα...

oCxsp2.png

ναιαιαιαιαι:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα της εδωσα με μπιμπερο της φαγανας μου!!! κανονικα ετρωγε γυρω στα 30ml απο οτι μου ειπαν κ τωρα κατεβασε 50ml μονορουφι! αν δεν τελειωνε το γαλα δεν θα σταματαγε:tongue::tongue::tongue: (σε ποιον να εμοιασε αραγε:rolleyes:?)!!!

πολυ τη χαρηκα που πρωτη μερα με το μπιμπερο τα πηγε τοσο καλα !!! α! κ ενα παραπανω που δεν ηταν το δικο μου γαλα, οποτε το χθεσινο περιστατικο μαλλον ηταν τυχαιο:)! μονο που δεν ειδα πολυ την αλλη μπουμπου μου.... αλλα αυριο!!!

Νατασουλα υπομονη θα βγει η μπουμπουκα σου!!! μια χαρα ειναι στα κιλα!!!

christymy να σου ζησει η μπεμπα σου!!!

Ax ti kala neakia! Bravo sth beboula sou Sofia! Ante na pairnei kai h deuterh seira!

christymy na sou zhsei to koritsaki sou!!

Egw koritsia mia apo ta idia, sta8era..tipota! Shmera 8a to rixw sto siderwma. Padws den ton kovw ton boulouko na erxetai prin to Savvatokuriako, ektos kai an mas kanei kamia eklphxh! Pempth paw sth giatro na doume pws eimaste opote parakalate na exoume kamia exelixh mexri tote!

makia se oles

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα και από εμένα!!!

EvitaT και εγώ το έχω ρίξει στις δουλειές... Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Τώρα με έπιασε η προκοπή. Τι σιδέρωμα, τι σκούπισμα, τι ξεσκόνισμα, τι καθάρισμα, τι τακτοποίηση, τι μαγείρεμα... Άσε, δεν σου λέω τίποτα!!! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα και από εμένα!!!

EvitaT και εγώ το έχω ρίξει στις δουλειές... Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Τώρα με έπιασε η προκοπή. Τι σιδέρωμα, τι σκούπισμα, τι ξεσκόνισμα, τι καθάρισμα, τι τακτοποίηση, τι μαγείρεμα... Άσε, δεν σου λέω τίποτα!!! :-)

Lucy mou vlepw oti eimaste me mia mera diafora opote elpizw oti erxodai ta mwroulia mas kai to sundromo ths fwlias dinei resta! Ante na doume, exw trellh agwnia!

Sunexizw to siderwma kai epanerxomai:)

Διαφημίσεις

Χαχα εμένα μόνο για μαγείρεμα με έχει πιάσει!!

Η καθαριότητα είναι τακτοποιημένη!

Μου τη σπάει ο αέρας που έχει σήμερα,δε φέρνει κρύο...

doraki edw exoume -6C me hlio! Ola ta lefta! San ton eskimwo vgainw exw!

Lucy mou vlepw oti eimaste me mia mera diafora opote elpizw oti erxodai ta mwroulia mas kai to sundromo ths fwlias dinei resta! Ante na doume, exw trellh agwnia!

Sunexizw to siderwma kai epanerxomai:)

Το σύνδρομο της φωλιάς σε συνδυασμό με ένα έντονο άγχος που με έχει πιάσει...:(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Το σύνδρομο της φωλιάς σε συνδυασμό με ένα έντονο άγχος που με έχει πιάσει...:(

Ki emena..gi'auto prospa8w na kanw sunexeia kati. Ama arxisw na skeftomai..xanw th bala edelws. Opoios eipe oti th deuterh fora einai pio eukola, den me eixe gnwrisei mallon :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...