Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ρε lucy,τόσο έξω να έπεσα???

Μια χαρά έγινε,πολύ χαίρομαι!

Τώρα πάω για εξετάσεις αίματος,ελπίζω να είναι οι τελευταίες,αυτό το 45ευρω κάθε φορά μου έχει κάτσει πολύ στραβά!!

Είναι υποχρεωτικό ότι πριν γεννήσουμε το προαισθανόμαστε?Ή ότι θα έχουμε κακή διάθεση,δε θα θέλουμε να φάμε και θα μας ενοχλεί το στομάχι μας?

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ημουν όχι η Λουσυ... από ότι βλεπω εισαι λιγι αφηρημενη... αυτο παντως ειναι συμπτωμα γεννας!! χαχα! Για τα υπόλοιπα δεν ξερω Ντορακι μου γιατι εγω παω με ραντεβουδακι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:tongue:δεν αμφιβαλλω!!!!! Εμενα μου λεει μια, μπορουμε να κρατησουμε το τηλεφωνο σας για να σας ενημρωνουμε για θέματα θηλασμου?? Να το κρατησετε της λεω και να με ενημρωσετε για θεματα πλαστικης. όλες με κοιταζαν με οικτο... σιχαμαρα θα ΄λεγα!!! Αλλα ξαναχ...κα!

:-P:-P:-P:-P

Εγώ είχα προσλάβει μαία πανάθεμά με στην πρώτη εγκυμοσύνη... Το αποτέλεσμα??? Στα μαθήματα κάναμε 1 φορα μόνο αναπνοές και σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα μας έθαβε γιατρούς, παιδιάτρους, μαιευτήρια (σε σχέση με το θηλασμό και την αναγκαιότητα των μαιών)- με είχε κάνει να βλέπω εχθρούς παντού (πήγα ετοιμοπόλεμη στο μαιευτήριο), όταν γεννούσα δεν παρουσιάστηκε αλλά έστειλε αντικαταστάτρια, η οποία οφείλω να ομολογήσω ήταν πολύ καλύτερη, δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να ευχηθεί ή να ρωτήσει αν χρειάζομαι κάτι,παρά μόνο ζήτησε τα χρήματα μέσω της αντικαταστάτριας και εν κατακλείδι, ακόμα κλαίω τα 400€... Ή μήπως ήταν 450???:mad:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ναι ρε lucy,τόσο έξω να έπεσα???

Μια χαρά έγινε,πολύ χαίρομαι!

Τώρα πάω για εξετάσεις αίματος,ελπίζω να είναι οι τελευταίες,αυτό το 45ευρω κάθε φορά μου έχει κάτσει πολύ στραβά!!

Είναι υποχρεωτικό ότι πριν γεννήσουμε το προαισθανόμαστε?Ή ότι θα έχουμε κακή διάθεση,δε θα θέλουμε να φάμε και θα μας ενοχλεί το στομάχι μας?

Εγώ μια χαρά ήμουν τη μέρα που γέννησα την πρώτη μου κόρη!!! Μέσα στην ενέργεια και την καλή χαρά και μάλιστα είχα χτυπήσει και μισή πίτσα λίγο πριν μου σπάσουν τα νερά...:tongue:

(Η aleca ήταν... Αλλά χαίρομαι που βρήκες στόχο!!!:tongue:)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Anstef ευχαριστούμε πολύ! :-)

Sofia_m, τώρα μου φαίνεται γελοίο, αλλά τότε με την πλύση εγκεφάλου που μου είχε γίνει το θεωρούσα τραγικό και επίσης η εν λόγω μαία με είχε πείσει ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία προκειμένου να μην θηλάσω. Μαιευτήρια, παιδίατροι κτλ συμμετείχαν σε αυτή τη συνομωσία.

Μα, καλά πώς έπεσε το δέντρο????

ελα ντε!!!! την ιδια απορια εχω... τωρα περιμενω να ερθει ο αντρας μου μπας κ το σουλουοωσει, γιατι βαριεμαι να ξεστολιζω κ στολιζω παλι!!!!

Σοφια σε ματιασαν βρε!!! Οι βρωμιαρες....ξερεις ποιες.. οι πρωην του άντρα σου! Εγώ έτσι του λέω. Δε μπορει χρυσε μου μέχρι να σε παντρευτω να ειμαι μια κουκλα και μετα να με λυπάται και ο Θεός!!

Σε ματιασαν και εσενα και ξεσπασε στο δεντρο... βρωμες!

Χρυσα με το καλο και εσυ... Ανστεφ, δεν είσαι τρελη απλα έχεις χεστει με το μωρουλι σου!! χαχα

Λοιπόν ειμαι χαρουμενη γιατι μαλλον βρηκα νταντα... και εμβοιασμενη εννοειται!!!!

λες , ε???? τις σκροφες:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!! να φυγουν να πανε αλλου ολες οι γρουσουζες!!!!!

μπραβο ρε Αλεκα που τα καταφερες κ βρηκες!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ περήφανη σήμερα!!!!

Κατάφερα και ξύρισα το θάμνο μου χωρίς καθρέφτη και χωρίς τα γυαλιά μου!!!

Και μάλλον δεν έχει μείνει ούτε μια τρίχα,αλλά θα το δω σε λίγο!!!!

Λέω να δελεάσω το σύζυγο σήμερα,μπας και έχουμε το επιθυμητό-να βγει η μπέμπα!!

:P:p:p με το καλο βρε!!!! εμεις κραταμε ακομα παρθενια μας!!!!

ειμαι χαρουμενη , σας ειπα? δεν σας ειπα!!! μου ειπαν οτι το απογευμα μαλλον θα ταϊσουμε την μια με μπιμπερο!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Χαχα εντάξει,είμαι στον κόσμο μου!!

Αυτά τα συμπτώματα μου τα έλεγε χτες η κουνιάδα μου,ότι τα είχε το απόγευμα πριν γεννήσει και τα ίδια είχε λέει και η πεθερά της,μάλλον επειδή κι οι δυο είχαν παιδί από πατέρα και γιο,από το ίδιο σόι!!!

Πάντως αν είναι να γεννήσω σήμερα,μια χαρά διάθεση έχω!

sofia μου είμαι και λίγο άσχετη,ότι θα την ταϊσετε με μπιμπερό τι σημαίνει?

oCxsp2.png

sofia μου είμαι και λίγο άσχετη,ότι θα την ταϊσετε με μπιμπερό τι σημαίνει?

doraki μου κ ασχετη να μεινεις;)!!!! μεχρι τωρα τρεφονται με καθετηρακι απο την μυτη κ σημερα στην μια θα δωσουμε μπιμπερο κ ειναι ενα ακομη βημα προς την εξοδο!. κ εγω πριν παθω δεν ηξερα....

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Μπραβο Σοφακι.... αυτην μέχρι τελος εβδομαδας την βλέπω σπίτι σας!~!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ τα μωράκια μου...Με καθετηράκι?Πρέπει να είναι λίγο ενοχλητικό στη μυτούλα τους.

Αλλά αφού πάει καλά το ένα μοντελάκι μας,σύντομα και η άλλη θα μπορεί με το μπιμπερό.

oCxsp2.png

Να' μαι πάλι και εγώ!!!!!!!!!!!!

Μαρίνα να σου ζήσει ο γιός!!!!!!!!!!

Εγώ πήγα σήμερα στον γιατρό, η ζουζουνίτσα μου είναι 3.400γρ. και συνεχίζει...... Μάλλον δεν έχει σκοπό να βγεί γιατί δεν έχει κατέβει καθόλου μέσα στην λεκάνη, της αρέσει φαίνεται μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς!!!!!!!!!!!!! Εγώ από περπάτημα άλλο τίποτα, ψόφησα πάλι και σήμερα. Τέλος της εβδομάδας θα πάρω τον γιατρό μου τηλέφωνο να δούμε σε τί φάση θα βρίσκομαι και αν είναι το πιο πιθανό είναι να πάμε με πρόκληση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εκτός, είπε ο γιατρός, αν σπάσουν τα νερά σου!!!!!!!!! Αλλά μεταξύ μας δεν το βλέπω, έχει αράξει η μικρή και δεν κουνιέται με τίποτα.

Μάχη εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.Εγώ γέννησα 6/12 με ΠΗΤ 24/12 και σήμερα είμαι σπίτι μου με την κόρη μου και πάρα πολύ ήρεμη πια.Έσπασαν τα νερά το Σάββατο το βράδυ και γέννησα Κυριακή ξημερώματα.όλα πήγαν πολύ καλά.Η πλάκα ήταν ότι στο σπίτι είχα επισκέψεις ένα φιλικό ζευγάρι,ο αντρούλης μου τα ψιλοέχασε αλλά εγώ ήμουν πάρα πολύ ήρεμη.Τελικά δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός.Η μπέμπα γεννήθηκε 3100 και ήμουνα στις 37 εβδομάδες και 2 ημέρες.Τώρα κοιμάται η μπουμπού μου και εγώ χαλαρώνω λίγο.

chrisymy να σου ζησει η κουκλα σου!!!! Νατασσουλα, έρχεται η δεσποινις...σε παιδευει λίγο ακομη καιμετα θα ερθει η απολυτη ευτυχια

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπραβο Σοφακι.... αυτην μέχρι τελος εβδομαδας την βλέπω σπίτι σας!~!!

ναιαιαιαιαι:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα της εδωσα με μπιμπερο της φαγανας μου!!! κανονικα ετρωγε γυρω στα 30ml απο οτι μου ειπαν κ τωρα κατεβασε 50ml μονορουφι! αν δεν τελειωνε το γαλα δεν θα σταματαγε:tongue::tongue::tongue: (σε ποιον να εμοιασε αραγε:rolleyes:?)!!!

πολυ τη χαρηκα που πρωτη μερα με το μπιμπερο τα πηγε τοσο καλα !!! α! κ ενα παραπανω που δεν ηταν το δικο μου γαλα, οποτε το χθεσινο περιστατικο μαλλον ηταν τυχαιο:)! μονο που δεν ειδα πολυ την αλλη μπουμπου μου.... αλλα αυριο!!!

Νατασουλα υπομονη θα βγει η μπουμπουκα σου!!! μια χαρα ειναι στα κιλα!!!

christymy να σου ζησει η μπεμπα σου!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Κοριτσια ο οφαλοσ του τζουτζουκου μου πρεπει να πηγαινει καλα γιατι ξεπρηστηκε, για τουσ κολικουσ του μου εδωσε η καινουρια παιδιατροσ κατι σταγονεσ με πρεβιοτικα, το καημενο πλανταζει στο κλαμα κ μου ραγιζει την καρδια! Ποσο καιρο διαρκουν οι κολικοι? Μαχη μου παιδιατρο ποια εχεισ? Απο κοζανη η απο καστορια? Αleca μου την καλυτερη απαντηση δινεισ για το θηλασμο, κοβεισ κ τη συζητηση ετσι αυτο θα λεω κ εγω απο εδω κ περα!

καλησπεραααααααααα

κοριτσια αυριο παω για NST. τι να περιμενω?

επισης, εχτες το βραδυ και μολισ πριν λιγο, ειχα τσιτωμα και πονο στην κοιλια ταυτοχρονα. σε ολη την κοιλια οχι χαμηλα, σαν περιοδου. λετε να ειναι κατι κακο αυτο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...