Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera koritsia!

Pw pw ti xamos egine apo x8es kale!

Inaki, Bebe_q, Maliv, Ioasma, Marina kai Elina, na sas zhsoun ta mwrakia sas!

Egw tipota koritsia..Mikroponakia periodou pou kai pou kai h klassikh piesh pou me kanei na perpataw san cowboy!

To'xw rixei sto perpathma mpas kai voh8hsei alla exei tetoio psofokruo pou den borw na to paratravhksw. Ekana ta teleutaia pou pswnakia gia ta Xristougenna, eftiaxa kai mia dosh melomakarona kai telos! Eimai etoimh leme :)

Sas filw :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε βεβαια εισαι ετοιμη... 39 + 1!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κατερινουλα μου να ειναι ολα περαστικα σου ευχομαι....

για τον οφαλο του μικρου η παιδιατρος που επισκεφτηκα (για γνωριμια πηγα) μου εδωσε συμβουλες και μεσα σε αυτες ητανε να μην μουσκευεται ο οφαλος μεχρι να πεσει...... αλλα και αυτο θα περασει στον μικρουλη σας... κουραγιο και δυναμη να δωσει ο θεουλης στην γιαγια σου...

a84026bdda.png

Εβιτάκι μου να δεις κι εγώ τι έχω φτιάξει για να την καλοπιάσω να βγει:μελομακάρονα,κουραμπιέδες,γλυκά ψωμάκια με ζάχαρη-κανέλλα,χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια....

Αλλά αυτή τίποτα...Δε λέει να κουνηθεί...

Αυτά που λες έχω κι εγώ,πού και πού πονάκια περιόδου και τρομερή πίεση κάαααατω...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ηρθα!!!

Μαρινακι να σου ζησει ο μπεμπης!!!!! να ειναι γερος κ ευτυχισμενος!!!

Μαχη μην δινεις σημασια σε κανενα!!! αστους να λενε!!!

caterinaki υπομονη!!! αλλα για τον οφαλο κ εγω το ειχα ακουσει οτι δεν τον πλενεις μεχρι να πεσει... μαλλον γι αυτο...

Καλημέρα!!!

Απλώς θέλω να πω ότι είχα υποστεί πλύση εγκεφάλου σχετικά με το θηλασμό από μαία και δεν πρόκειται να την ξαναπατήσω. Θα προσπαθήσω πάλι με όλες τις δυνάμεις μου να θηλάσω όσο μπορώ, αλλά δεν πρόκειται πάλι να φτάσω στο σημείο να κλαίω επειδή έδωσα ξένο γάλα!..

:shock::shock::shock: ε, οχι κ ετσι!!!!!! ειπαμε αλλα μην φτανουμε κ στα ακρα!! κ εμεις που δεν θηλασαμε τι παθαμε???

Naiiii! Eixa pontarei ki egw sth 8ewria oti kai kala ta 2ra mwrakia erxodai pio nwris..alla pou! Mexri teleutaia mera 8a me paei ki autos mou fainetai!

που θα παει βρε ? θα βγει!! στο χερι του ειναι να μεινει μεσα???

ρε κοριτσια , εκει που μαγειρευα ακουω αν γκουπ αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι ημουν μονη στο σπιτι. αποκλειεται να επεσε καποιος σκεφτηκα... κ ερχομαι στο σαλονι κ τι να δω??? το μισο δεντρο απο την μεση κ κατω διαλυμενο , πεσμενο στο πατωμα σαν φουστα ριγμενη!!!!! πως εγινε αυτο:confused::confused::confused::confused:?????? κ ηταν η δευτερη χρονια που το στολισα... και πως ξαναστολιζουν?????

baJfp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Περασα μια βολτα να διαβασω τα γεννητουρια σας!!!!!

Τρελαίνομαι να διαβαζω για καινουρια μωράκια..μη με παρεξηγησετε και με περάσετε για μουρλή ετσι??!!!

(Σχετικά με τον αφαλο και μας είχε πει η γιατρός να μην το πολυβρέχουμε γιατι δε θα ξεραθεί και θα αργήσει να πέσει.στο μπανιο το βρέχαμε αναγκαστικά αλλά οχι να μουλιάζει.Οινοπνευμα 3 φορες την ημερα επισης.)

όσες γεννησατε να σας ζησουν τα μωράκια

και

όσες ακομη περιμένετε...με ένα πονο!!!!!

Γεια σε όλες. Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες.... Εδώ και λιγες μέρες έχω και γω πονάκια χαμηλά και συσπάσεις.Το απόγευμα έχουμε και ραντεβού με το γιατρό. Αντε να δούμε τι θα μας πει!!! Θα σας ενημερώσω!!!

Anstef ευχαριστούμε πολύ! :-)

Sofia_m, τώρα μου φαίνεται γελοίο, αλλά τότε με την πλύση εγκεφάλου που μου είχε γίνει το θεωρούσα τραγικό και επίσης η εν λόγω μαία με είχε πείσει ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία προκειμένου να μην θηλάσω. Μαιευτήρια, παιδίατροι κτλ συμμετείχαν σε αυτή τη συνομωσία.

Μα, καλά πώς έπεσε το δέντρο????

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Σοφια σε ματιασαν βρε!!! Οι βρωμιαρες....ξερεις ποιες.. οι πρωην του άντρα σου! Εγώ έτσι του λέω. Δε μπορει χρυσε μου μέχρι να σε παντρευτω να ειμαι μια κουκλα και μετα να με λυπάται και ο Θεός!!

Σε ματιασαν και εσενα και ξεσπασε στο δεντρο... βρωμες!

Χρυσα με το καλο και εσυ... Ανστεφ, δεν είσαι τρελη απλα έχεις χεστει με το μωρουλι σου!! χαχα

Λοιπόν ειμαι χαρουμενη γιατι μαλλον βρηκα νταντα... και εμβοιασμενη εννοειται!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Sofia_m, τώρα μου φαίνεται γελοίο, αλλά τότε με την πλύση εγκεφάλου που μου είχε γίνει το θεωρούσα τραγικό και επίσης η εν λόγω μαία με είχε πείσει ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία προκειμένου να μην θηλάσω. Μαιευτήρια, παιδίατροι κτλ συμμετείχαν σε αυτή τη συνομωσία.

Α μαρη τρελή και εσυ!!:P:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια είμαι πολύ περήφανη σήμερα!!!!

Κατάφερα και ξύρισα το θάμνο μου χωρίς καθρέφτη και χωρίς τα γυαλιά μου!!!

Και μάλλον δεν έχει μείνει ούτε μια τρίχα,αλλά θα το δω σε λίγο!!!!

Λέω να δελεάσω το σύζυγο σήμερα,μπας και έχουμε το επιθυμητό-να βγει η μπέμπα!!

oCxsp2.png

Κορίτσια είμαι πολύ περήφανη σήμερα!!!!

Κατάφερα και ξύρισα το θάμνο μου χωρίς καθρέφτη και χωρίς τα γυαλιά μου!!!

Και μάλλον δεν έχει μείνει ούτε μια τρίχα,αλλά θα το δω σε λίγο!!!!

Λέω να δελεάσω το σύζυγο σήμερα,μπας και έχουμε το επιθυμητό-να βγει η μπέμπα!!

Ντορακι... σιγουρα ήταν ο θαμνος????:lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Κάνε μια συζήτηση με μαία συνδικαλίστρια και θα δείς!! Μέχρι και για εξωγήινους θα σε πείσει... Τέλοσπάντων...:rolleyes:

:tongue:δεν αμφιβαλλω!!!!! Εμενα μου λεει μια, μπορουμε να κρατησουμε το τηλεφωνο σας για να σας ενημρωνουμε για θέματα θηλασμου?? Να το κρατησετε της λεω και να με ενημρωσετε για θεματα πλαστικης. όλες με κοιταζαν με οικτο... σιχαμαρα θα ΄λεγα!!! Αλλα ξαναχ...κα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...