Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα. Τί ευχάριστα νέα είναι αυτά;

ΕΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να σου ζήσει ο γιός!!!!!!!!!! Είδες τελικά που σου το έλεγα ότι θα γεννήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο;

Inaki, Bebe_q, Maliv, Ioasma να σας ζήσουν και εσάς τα μωράκια σας!!!!!!!!!

Μαρίνα με το καλό κοπέλα μου, να μάθουμε σύντομα ευχάριστα νέα και από εσένα!!!!!!!

Εγώ κορίτσια ακόμα τίποτα, ούτε ενοχλήσεις ούτε τίποτα. Η ζουζουνίτσα μου έχει αράξει μέσα στην κοιλιά μου και μάλλον δεν θέλει να βγεί. Σήμερα θα πάμε να την δούμε, έχουμε ραντεβού στις 11.00 και βλέπουμε. Θα σας γράψω τα νέα.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ξέχασα..... 22 χρονών και έγκυος διάβασα την ιστορία σου και συγκινήθηκα. Δεν μπορώ να σου πώ τί θα κάνεις, όμως πρόσεξε όποια απόφαση και να πάρεις να μην την μετανιώσεις ποτέ στην ζωή σου. Να το σκεφτείς πολύ καλά και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί πρόκειται για μια ζωούλα όπως και να το κάνουμε. Παρ' όλα αυτά εσύ ξέρεις καλύτερα. Εύχομαι να επιλέξεις το πιο σωστό.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Μαρινάκι λογικά θα έχεις φύγει για το μαιευτήριο,εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και μέχρι το μεσημέρι να έχεις το μωρό σου στα χέρια σου!!!

Εμείς πήγαμε χτες στο ΛΗΤΩ να δούμε την ανηψιά μας,περιμέναμε και περιμέναμε,μέχρι που μας έδιωξαν...Έτσι ούτε το μωρό είδαμε ούτε τα κορίτσια μας...

Ρε κορίτσια,εγώ τίποτα ακόμα...Το χειρότερο βέβαια είναι που όοοοοολοι σε ρωτάνε "ακόμα δε γέννησες?",δεν το αντέχω αυτό το πράγμα,θα τους κοπανήσω μιλάμε...

oCxsp2.png

Καλημερα κοριτσια....

Εμεις αυριο το βραδυ μπαινουμε στο μαιευτηριο..... πριν απο λιγο το επιβεβαιωσα με τον γιατρο μου.... θα ξεκινησουμε προκληση..... ευτυχως δεν το ειπαμε και σε πολλους γιατι και σε αυτους που το ειπαμε ο καθενας ειχε την γνωμη του..... οτι με βαζει ο γιατρος με προκληση για να μην του χαλασω το προγραμμα, οτι θελει να μου κανει καισαρικη και πολλα τετοια χαζα....

Και για να πω την αληθεια ο γιατρος μου μιλησε τοσο ξεκαθαρα... σε βαζω Τρίτη βράδυ μεσα (ενω μπορουσαμε να πάμε μεχρι και Πέμπτη) για να ειμαι μαζι σου συνεχεια.... θα ξεκινησουμε απο το βραδυ σιγα σιγα την προκληση και μπορει να μας παει μεχρι Τετάρτη βράδυ.... και μου το ειπε ο ανθρωπος απο μονος του πως Τετάρτη επειδη δεν εχω ιατρειο θα ειμαι μαζι σου περισσοτερο... και ναι προτιμω αυτο παρα να με αφησει σε μια μαια και να ερθει λιγο πριν γεννησω...... Και πλεον δεν το λεω σε κανεναν γνωστο... με ζαλισαν...

a84026bdda.png

Αχ βρε Μάχη μου,αυτοί οι γνωστοί τα πάντα ξέρουν...

Πότε είναι καλύτερα να γεννηθεί το μωρό,γιατί ο γιατρός σε βάζει με πρόκληση,αν το γέλιο στο πρόσωπο του νεογέννητου είναι γέλιο και όχι μυικός σπασμός,ότι είναι καλύτερα το κοριτσάκι μου να μη γεννηθεί τέλος του χρόνου και τον κουβαλάει όλο,αλλά το 2010 θα είναι μια χαρά...

Τις βαρέθηκα τις βλακείες τους...

Με το καλό να μπεις λοιπόν κι εσύ και με το καλύτερο δώρο σου να βγεις!!!!!

Κι εμένα μου έστειλε το inaki φωτο της μικρής αλλά η χαζή δεν έχω ενεργοποιήσει τα mms.........

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι ειναι τέλεια η μικρη της Ινακις.... κουκλα κουκλα...

Ντορακι μου με πρηξανε δυο μερες οσο δεν με πρηξανε 9 μηνες... ολοι ειναι ειδικοι και ξερουν καλυτερα.... εγω εχω κλεισει και την κομμωτρια μου για αυριο... τελικα εχει και τα καλα της η προκληση....

a84026bdda.png

Αχ αυτό το άγχος πώς θα φανούμε στα καμάρια μας είναι σπαστικό και αστείο μαζί!!!

Αυτά το χτύπο της καρδιάς μας ξέρουν και ηρεμούν,δε χρειάζονται φτιαγμένο μαλλί,φρύδι και νύχι στην πένα,μάλλον εμείς τα θέλουμε για να είμαστε ωραίες στις φωτο!!!!Και καλά κάνουμε βέβαια!!

oCxsp2.png

Καλημέρα!!!

Είχαμε πολλά γεννητούρια βλέπω!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ περιμένω πως και πως να τελειώσει η βδομάδα, για να κρατήσω και τη δεύτερη κορούλα μου στα χέρια μου. Με έχει πιάσει μια μανία και κάνω δουλειές συνέχεια... Αφού μερικές φορές σκέφτομαι μήπως πάω γυρεύοντας και δεν προλάβω τελικά το ραντεβού...

Σχετικά με το θέμα του θηλασμού, την προηγούμενη φορά κατάφερα να θηλάσω 4 μήνες με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αναγκάστηκα να δώσω και συμπλήρωμα γύρω στο δεύτερο μήνα, γιατί δεν έπαιρνε βάρος το παιδί. Περίμενε και η παιδίατρος μου όσο γινόταν γιατί της είχα πει ότι θέλω να προσπαθήσω να θηλάσω, αλλά από ένα σημείο και πέρα μου είπε ότι έπρεπε να δώσω και συμπλήρωμα γιατί δεν τρεφόταν σωστά και είχε και δίκιο. Συνέχισα να θηλάζω όσο μπορούσα και να βγάζω γάλα και με το θήλαστρο και έτσι φτάσαμε μέχρι τους 4 μήνες. Απλώς θέλω να πω ότι είχα υποστεί πλύση εγκεφάλου σχετικά με το θηλασμό από μαία και δεν πρόκειται να την ξαναπατήσω. Θα προσπαθήσω πάλι με όλες τις δυνάμεις μου να θηλάσω όσο μπορώ, αλλά δεν πρόκειται πάλι να φτάσω στο σημείο να κλαίω επειδή έδωσα ξένο γάλα!... Κάποιες φορές, όση θέληση να έχεις, όση προσπάθεια και να κάνεις, όσο και να ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες που σου έδωσαν, απλώς δεν έχεις όσο γάλα θα έπρεπε. Δεν μπορώ να ακούω την ατάκα "όλες οι γυναίκες μπορουν να θηλάσουν για όσο θέλουν, αρκεί να το επιθυμούν πολύ". Μερικές φορές ο οργανισμός έχει άλλη άποψη και δεν θα ξαναεπιτρέψω σε κανέναν να μου δημιουργεί τύψεις ότι δεν το ήθελα αρκετά ή ότι έκανα κάτι λάθος.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερα σε ολεσ τισ μανουλεσ, να ζησουν τα μωρακια και να ειναι καλοτυχα, Μαχη μου μην ακουσ κανεναν μονο τον γιατρο σου εκεινοσ ξερει, και εγω με προκληση γεννησα και το καλο ηταν οτι ο γιατροσ ηταν επι 12 ωρεσ μαζι μου και ασφαλεια ενιωθα, και ο τοκετοσ μια χαρα και στην αιθουσα ωδινων γιατροι και μαια επεσαν κατω απο τα γελια κ τα αστεια που λεγαμε, ολα θα πανε καλα κ ασε τουσ γνωστουσ να λενε οτι θελουν, εγω ευτυχωσ μπηκα ξαφνικα κ δεν προλαβα να πω σε κανεναν

Ολα θα πανε με το καλο.

lucy μου κατα τη διαρκεια τησ εγκυμοσυνησ σκεφτομουν οτι και να μην μπορεσω να θηλασω δεν εγινε και τιποτα το εβλεπα χαλαρα το θεμα, μετα τη γεννα ομωσ αφου μεχρι κ την 4η μερα το στηθοσ δεν εσταζε καθολου το μωρο εμαθε στο μπιμπερο και οταν αρχισε ισα ισα να βγαζει με πολυ πονο λιγεσ σταγονεσ ο μικροσ μου δεν ειχε υπομονη για να τραβηξει, τελικα αρχισε να πετρωνει το στηθοσ κ πηρα χαπια, τωρα νιωθω απιστευτεσ τυψεισ που δεν μπορεσα να το θηλασω, που μου τισ δημιουργει το συγγενολοι οταν ρωταει αν θηλαζω

Διαφημίσεις

Ηθελα να'ξερα δηλαδη βρε κοριτσια οταν ερχονται να σασ ευχηθουν το πρωτο τουσ μελημα ειναι να ρωτησουν αν θηλαζετε κ αν οχι γιατι?

Να σασ πω και την αλλη μου στεναχωρια μπασ κ φυγει απο μεσα μου, εδω κ 2 μερεσ προσεξα το αφαλουδακι του μικρου μου φουσκωμενο κ να βγαζει πυον τελικα αφου επεσε πηγαμε χθεσ σε μια παιδιατρο να το δει, με 0 βαθμουσ εξω κ με χιονια να βγαλουμε εξω 10 ημερων μωρο, τελικα μασ ειπε οτι επειδη ο γιατροσ τισ κλινικησ μασ ειπε να του κανουμε μπανακι κανονικα κ ασ μουσκευετε ο οφαλοσ

Τελικα τοσεσ μερεσ που μουσκευοταν μαζεψε υγρο κ κρατησε ξενο σωμα, του εβαλε κατι σαν αργιλο, δεν θυμαμαι καλα, και ειπε οτι το ξενο σωμα θα συρικνωθει κ θα υποχωρησει, σαν να μην εφτανε αυτο γυρναμε απο την παιδιατρο κ εκει που τοσεσ μερεσ το παιδι ηταν αγγελουδι, το πιανουν κατι κολικοι μεχρι τισ 5 το πρωι σφαδαζε στον πονο το μαναρι μου, κ το αποκορυφωμα πρωι πρωι μαθαινω οτι η γιαγια μου επαθε εγκεφαλικο

Κοριτσαρες γεννησε η Μαρινα μας!!!! 3250 ειναι ο δευτερος κουκλος της και εκεινη μια χαρα!!!!! να σου ζησει Μαρινακι!! Με το καλο και οι υπόλοιπες!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κατερινακι υπομονη....όλα θα περασουν!! Εμενα πάντως αν με ρωτανε αν θηλαζω και απαντω όχι, και μετα όλο λυπη με ρωτανε '΄γιατιιι???' απανταω ότι βαριεμαι, χωρις πολλα πολλα!!! και εκει λήγει η λυπη τους! Αρχιζει η απέχθεια τους! Χε...κα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...