Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μηκα μολις τωρα στο τοπικ του θηλασμου και διακρινω έναν πανικο σχεδον οτι δεν ειναι κατακριτεο να δωσεις ξενο γαλα,φυσικα και πιστευω οτι αυτη που μπορει μπραβο της αλλα γιατι να ταλαιπωρηθω τοσο πολυ να μην κοιμαμαι να μην μπορω να βγω ευκολα εξω και να σταματησω βρε αδερφε στο τελος να προσεχω τι τρωω τι πινω.Αυτη που μπορει να κανει ολα αυτα ενα τεραστειο ΜΠΡΑΒΟ αλλα οχι να κινδυνεψουν να παιξουν τα νευρα τα δικα μου απο την κουραση και του μεγαλυτερου παιδιου μου.Τον Δημητρη δεν τον θηλασα γιατι δεν μου αρεσε και να χτυπησω ξυλο ουτε μου αρρωσταινει ουτε περασε μια μερα κολικο.Νομιζω οτι το κυριοτερο ειναι να ειμαστε εμεις καλα και σωματικα και ψυχολογικα για να μπορουμε να τα μεγαλωσουμε και σε πολλες απο εμας η κουραση και η πιεση και το αγχος δεν βοηθουν πολυ σε αυτο.

Αλεκακι μου ναι εχω αγχωθει παρολο που την εχω ξαναπερασει την διαδικασια και ξερω οτι εκει θα ειναι 100 φορες καλυτρα δεν ξερω τι με έχει πιασει εχω αγχωθει και με τον μικρο που μου ειπαν οτι με ζηταγε απο τις 6 το πρωι και στεναχωρηθηκα. Μου αρεσει πο έλεγα οτι μετα την γέννα να παμε ένα ταξιδακι 4 μέρες χωρις τα μωρα πρωτη φορα οι δυο μας εδω λειπει μια μερα και ειμαι έτοιμη να πάω να τον φέρω πισω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια μπες στο τοπικ του parents.gr θα σε βοηθησει πολυ με τον θηλασμο.Με τις μπυρες προσεχε οχι πολυ και σουρωσεις τα μωρα γιατι περιεχει και αλκοολ δεν κανω πλακα μου το ειχε πει ο παιδιατρος μου οταν ειχα γεννησει με μια μαμα που δεν ξερω ποσες ειχε κατεβασει ομως και δεν μπορουσε να ξυπνησει το μωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν το πιστευω!!!! εγραφα κ σβηστηκαν!!!

ΛΕΝΑΝΕΚ καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!!! εγω μιλησα με την felinidoc κ με βοηθησε αρκετα κ εχω μια καλη αυξηση....

Evita αυτο σκεφτομαι.... ηδη πηρα κ μπυρες, λεω να τα τσουξω:tongue::tongue::tongue:!!!

Αλεκα λες οτι κανει κ η απλη , ε? θα κοιταξω να μιλησω μαζι της... οσο για τον θηλασμο , να σου πω την αληθεια αν οι μικρες ηταν σπιτι , να αντιδρουσα διαφορετικα.. ειχα παρει ηδη οτι χρειαζοταν για να τους δινω ξενο γαλα , αλλα μολις ειδα οτι το δικο μου το τρωνε πιο ευκολα , κατι με επιασε...

μιλησα κ με την Σοφια. ειναι ακομα μεσα , δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα των εξετασεων για το λευκωμα, αυριο θα ξερει κ ελπιζει να παει σπιτι της. πονακια δεν εχει ή κανενα συμπτωμα τοκετου, αλλα που θα παει θα βγει η μπουμπου της!!!!

baJfp2.png

Μου αρεσει πο έλεγα οτι μετα την γέννα να παμε ένα ταξιδακι 4 μέρες χωρις τα μωρα πρωτη φορα οι δυο μας εδω λειπει μια μερα και ειμαι έτοιμη να πάω να τον φέρω πισω

Χα χα καλο!!!! Και εγ έτσι νομιζα ότι θα κανω!:lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σοφια μπες στο τοπικ του parents.gr θα σε βοηθησει πολυ με τον θηλασμο.Με τις μπυρες προσεχε οχι πολυ και σουρωσεις τα μωρα γιατι περιεχει και αλκοολ δεν κανω πλακα μου το ειχε πει ο παιδιατρος μου οταν ειχα γεννησει με μια μαμα που δεν ξερω ποσες ειχε κατεβασει ομως και δεν μπορουσε να ξυπνησει το μωρο

βρε χωρις αλκοολ:tongue::tongue::tongue:!!!!

οσο για το τοπικ , βαριεμαι να το διαβασω:oops: , αδεν νομιζω αλλα δεν νομιζω οτι στην περιπτωση μου μπορω να κανω κατι παραπανω απο αυτο... οπως ειπα κ πιο πανω , ειμαι σιγουρη πως αν ειχα τις μικρες σπιτι , δεν νομιζω οτι θα θηλαζα:oops::oops::oops:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω λεω οτι το καλοκαιρι θα παμε ολοι μαζι διακοπες κ μετα 2-3 μερες μονοι μας κ ολοι γελανε... κατι θα ξερουν, ε???

αν κ ουτε ο αντρας μου θα δεχτει χωρις τις κορες του.. σημερα τους ελεγε " θα πατε να αγορασετε σωβρακα για τον μπαμπα σας που εχει χεστει????" (παλι καλα που το καταλαβαινει!!!) κ μετα εκανε υποδειξεις στις μαιες!!!!

αχ! σας ζαλισα παλι!!!!

baJfp2.png

κ εγω λεω οτι το καλοκαιρι θα παμε ολοι μαζι διακοπες κ μετα 2-3 μερες μονοι μας κ ολοι γελανε... κατι θα ξερουν, ε???

αν κ ουτε ο αντρας μου θα δεχτει χωρις τις κορες του.. σημερα τους ελεγε " θα πατε να αγορασετε σωβρακα για τον μπαμπα σας που εχει χεστει????" (παλι καλα που το καταλαβαινει!!!) κ μετα εκανε υποδειξεις στις μαιες!!!!

αχ! σας ζαλισα παλι!!!!

Αν έχει χεστει απο τωρα που δεν τις έχει και σπιτι που να έρθουν και να αρχίσουν μετα απο λιγο καιρο να βογγανε μεσα στο αυτι του και να τον περνουν αγκαλια και χαμογελα ........εκει να δεις τι έχει να γινει σοφακι.

Διαβασα οτι υπαρχουν χαπια με μαγια μπυρας για τον θηλασμο για ρωτα για σιγουρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

χα χα έτσι ο αντρουλης σου Σοφια ε??? Και που εισαι ακομα.... Βεβαια και εσυ θα παθεις μεγαλο έρωτα. Ξερω ότι κα τωρα κατι νιωθεις αλλά μπροστα σε αυτο που θα νιωθεις σε κανα εξαμηνο αυτό που νιωθεος τωρα δεν ειναι τιποτα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

φανταστειτε οτι μου ειπε η αδερφη της Σοφιας , στο τηλ, οτι οταν πηγαν οι μικρες , ελεγαν οι μαιες τι ομορφα μωρακια:lol::lol::lol: κ τι αγχωμενος μπαμπας:tongue::tongue::tongue:! αφηστε που σημερα τον ακουγαν οι κοπελες κ γελαγαν!!!!

Αλεκα ειμαι σιγουρη πως ετσι θα ειναι , οπως τα λες! εδω ολη μας η σκεψη καθε λεπτο ειναι στις μικρες , τι εκαναν , πως μας κοιταξαν κλπ κ ακομα τις βλεπουμε σαν επισκεπτες, παρακαλαμε για 10΄αγκαλιας, που να τις εχουμε ολη μερα!!!!

μαρινακιιιιιι!!!! θα κοιμηθεις καθολου σημερα??????????? ή θα πας με μαυρους κυκλους????????

baJfp2.png

Αχ όχι δεν το βλέπω να κοιμάμαι καθόλου σήμερα ολο γυρναω και κατι μαζεύω να μην ξεχασω τιποτα.Οσο για αυτο που λεει η Αλεκα εχει απολυτο δικιο σιγουρα και τωρα τις αγαπας αλλα το συνασθημα αυτο εινα περιεργο είναι κατι σαν χρέος οτι ειμαι μαμα και ετσι νιωθω αλλα σε λιγο καιρο θα καταλάβεις τι σημαίνει η εκφραση <<σκωτωνω για αυτες τις δυο>>νομιζω οτι δεν μπορει καποιος να αγαπησει εναν αλλον ανθρωπο περισσοτερο απο τα παιδια του ποσο περισσοτερο?Δεν πάει αλλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαρινα μου θηλαστρο δεν εχω κ δεν ενδεχεται να παρω.. Η μικρη πιανει μια χαρα το στηθος,κ εγω θα κατσω 9 μηνες ακομα απο τη δουλεια.. κ τοσο ειναι το μαξιμουν που θα θηλασω οποτε δεν με ενδιαφερει προς το παρον η δημιουργεια τραπεζας .. επισης ενας απο τους λοους που θελω να θηλασω ειναι γιατι βαριεμαι να αποστειρωνω κ να κουβαλαω γαλατα οπου πηγαινω.. με τα θηλαστρα ειναι διπλος κοπος.

Τα 6ωρα που χτυπαει ειναι φυσιολογικα για την ηλικια της κ το γαλα που θα μπορουσα να βγαλω με το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικο για το ποσο γαλα παραγω.. εχω χτυπησει 12ωρο θηλασμου κ εκει που νομιζα οτι δεν υπηρχε περοπτωση να βγαζει τιποτα το στηθος, το ζουλουσα κ εβγαζε.

Αν δεν ειχα κ αλλο παιδακι μαλλον δεν θα με απασχολουσε καθολου το ωραριο της.. Αλλα ο Χαρης εχει αρχισει κ ζοριζεται με την ολη κατασταση.. σημερα μου ειπε καποια στιγμη, "να την βγαλουμε στο δρομο να την παρει ενας ανθρωπος":sad:

v1j0p2.png

aiUQp2.png

χα χα... σωστος ο Χαρης.... βαρεθηκε ο δόλιος, τι θες να σου πει???? Και μενα ο Αγγελος ΄πεχει χαζεψει. Όλο τηλεόραση, και καινουρια παιχνιδια ειναι για να μην στεναχωριεται αλλα που???

Δωρα τα παιδακια σου ειναι πολύ όμορφα!!! Τα ειδα στο φεις μπουκ!

άντε Μαρινακι, με το καλο και πάλι, περιμενουμε!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Καημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!~!! Το Ινακι μας εχθες το βραδυ μου έστειλε μηνυμα αλλα εγω τωρα το ειδα. Γεννηθηκε η μπουμπου της11.10 το Σαββατο, δεκα λεπτα πιο μετα από της Μαλιβ. Η μπουμπουκα εξακολουθει και ειναι νυχτερινός τυπος και θηλαζει. Το Ινακι μας ειναι λίγο αγχωμενο και πολυ ευτυχισμενο. Η κόρη της ειναι κουκλι... ειδα φωτο!!!!

Άντε Ντορακι, Εβιτα, Μαχη, Μαρια, Άννια και λοπά κριτσακια που ξεχναω, με το καλο να παρετε αγκαλιτσα και τα δικά σας μωρακια!!!

Μαρινα μου έφτασε η ωρα. Ο θεουλης μαζι σας!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...