Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου... αντε ξελασκαρα λιγο κ εγω.. Ο μικρος βλεπει ενα DVD η μπεμπα κοιμαται εδω κ καμια ωρα (αφου ηπιε κ αυτη ξενο ..)

Ενω ολη μερα δεν εχω προβλημα απο το απογευμα κ μετα δεν χορταινει με τιποτα..

Εν τω μεταξυ η ποσοτητα που τρωει ειναι απειροελαχιστη (20-30 γρ maximoum) αλλα τι ναπω.. αμα πιει ξενο μαλλον βαρυστομαχιαζει κ κοιμαται..

Γιατι εδω κ τοσες μερες βραδυ δεν εχουμε ηρεμησει.. Αρχιζει να τρωει καποια στογμη κ φτανει το ξημερωμα για να σταματησει.. Δεν αντεχω αλλο..

Χτες βραδυ ειχα μεινει στο σαλονι για να τη θηλαζω κ μου ξυπνησε κ ο Χαρης στις 4 κ ειχαμε παρτι στο σπιτι..

Τελικα ο Χαρης ξανακοιμηθηκε κατα τις 6 αλλα η μικρη συνεχισε ετσι μεχρι τις 8 που της εδωσα συμπληρωμα..

Ενταξει καλος ο θηλασμος αλλα δεν θα πεθανω κιολας.

Κ υπαρχει κ αλλο παιδι που αρχιζει να τα χτυπαει κοκκινο οταν με βλεπει για 6 ωρες σερυ με τη μικρη αγκαλια κ δεν μπορω ουτε να τον ταισω.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου... αντε ξελασκαρα λιγο κ εγω.. Ο μικρος βλεπει ενα DVD η μπεμπα κοιμαται εδω κ καμια ωρα (αφου ηπιε κ αυτη ξενο ..)

Ενω ολη μερα δεν εχω προβλημα απο το απογευμα κ μετα δεν χορταινει με τιποτα..

Εν τω μεταξυ η ποσοτητα που τρωει ειναι απειροελαχιστη (20-30 γρ maximoum) αλλα τι ναπω.. αμα πιει ξενο μαλλον βαρυστομαχιαζει κ κοιμαται..

Γιατι εδω κ τοσες μερες βραδυ δεν εχουμε ηρεμησει.. Αρχιζει να τρωει καποια στογμη κ φτανει το ξημερωμα για να σταματησει.. Δεν αντεχω αλλο..

Χτες βραδυ ειχα μεινει στο σαλονι για να τη θηλαζω κ μου ξυπνησε κ ο Χαρης στις 4 κ ειχαμε παρτι στο σπιτι..

Τελικα ο Χαρης ξανακοιμηθηκε κατα τις 6 αλλα η μικρη συνεχισε ετσι μεχρι τις 8 που της εδωσα συμπληρωμα..

Ενταξει καλος ο θηλασμος αλλα δεν θα πεθανω κιολας.

Κ υπαρχει κ αλλο παιδι που αρχιζει να τα χτυπαει κοκκινο οταν με βλεπει για 6 ωρες σερυ με τη μικρη αγκαλια κ δεν μπορω ουτε να τον ταισω.

Εγω απο την πρώτη μερα το βραδυ Ντορα μου του εδινα ξενο για να κοιμαται αλλα και μολις μου ειπε ο παιδιατρος οτι ο θηλασμος σε αυτη την ηλικια κραταει κανενα 20λεπτο και μπορει να μην εχω γαλα εδινα ξενο και στο 20 ημερο το εκοψα κιολας που ειχα να ασχοληθω μονο με ενα παιδι οχι να εχω και αλλο απο πισω και να ειμαι με τα βυζια εξω.Ξενο γαλατακι και μια χαρουλα μην πεθανουμε κιολας οι μανες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ντορα βγαλε με θηλαστρο να δεις ποσο γαλα εχεις γιατι 5-6 ωρες θηλασμος και να φτανεις μεχρι το πρωι ειναι υπερβολικο μπορει να μην εχεις γαλα κοριτσι μου και να ταλαιπωρησε και εσυ και η μπεμπα αδικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρινακι!!! μας κρατας παρεα τωρα που μπορεις, γιατι απο αυριο θα εχεις κ το μπεμπακι σου αγκαλια???

με το καλο κοπελα μου! με εναν πονο!!!! εχεις τηλ να μας ενημερωσεις???

θα περιμενουμε.....

υγ. γιατι δεν τρως καλε κανονικα???? τελευταιο βραδυ ειναι, ευχαριστησου το!!!!

Μελινα καλως ορισατε στο σπιτακι σας με τον μπεμπη σας!!!!

Η γνωμη μου ειναι να βωρεις το γιατρό που θα παρακολοθει τις μικρες, και να πάρεις από τωρα τις συμβουλές του. σιγουρα θα σε βοηθησει.

αυτο σκεφτομαι κ εγω... αλλα παιδιατρος σκετο ή παιδιατρος νεογνολογος??? γιατι αν προκειται για σκετο, εχω, ειναι καλη απο οσο ξερω κ ειναι κ κοντα. αλλα μηπως να ψαξω για νεογνολογο???

baJfp2.png

κοριτσια να σας ρωτήσω μεσα στο μαιευτηριο τα μωρακια φορανε κορμακια δικα μας ή για αυτες τις μερες τους φορανε κατι σαν ρομπιτσα?Γιατι στον γιο μου κατι τετοιο του φοραγανε ενηημερωστε γιατι έχω πάρει μαζι μου μονο 1-2 κορμακια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτήσω μεσα στο μαιευτηριο τα μωρακια φορανε κορμακια δικα μας ή για αυτες τις μερες τους φορανε κατι σαν ρομπιτσα?Γιατι στον γιο μου κατι τετοιο του φοραγανε ενηημερωστε γιατι έχω πάρει μαζι μου μονο 1-2 κορμακια

θυμησε μου, σε ιδιωτικο πας ή δημοσιο?

baJfp2.png

Ιδιωτικο αλλα ειδα φωτο τις Ντορας πουφορουσε κορμακι δικο της.Στο Ελενα που ειχα γεννησει μας ειχαν δωσει

η ντορα γεννησε στο Αττικο, στα ιδιωτικα τα ντυνουν εκεινοι κ απλα θα εχεις ενα ρουχαλακι για να το βγαλεις εξω.

baJfp2.png

μαρινα ειναι αναλογως το νοσοκομειο,εγω που γεννησα σε δημοσιο και παλι εκει θα γεννησω τοτε τα ντυνανε αυτοι,τωρα ομως που πηρα και ρωτησα μου ειπανε να παρω..παρε για καλο και για κακο 2ζιπουνακια..αντε με το καλο κοπελα μου..

:-D

Ευχαριστω Σοφια γιατι αγχωθηκα τελευταια στιγμη.Θα ενημερωσω την Αλεκα και θα προσπαθησω να δω και τα κοριτσια μας αν και το βλεπω λιγο δυσκολο αφου εγω θα ειμαι απο καισαρικη και αυτε λογικα θα βγουν το πολυ μεχρι την Τριτη.Μεχρι ις 9 μπορω να φαω Σοφακι μετα τελος μου ειπε και οτι εφαγα ελαφρυ.Κανονικα στην προγραμματισμενη αυτο σου λενε μην φας κανενα γουρουνι και μετα με το κλισμα κατσεις κανενα 5ωρο στην τουαλετα μην κοιτας εσυ που ησουν απροοπτη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

Συγγνώμη για την παρέμβαση μου στο καφέ σας.Έχω ένα γιο 6 χρονών και μια κορούλα 1ος χρονού.Κατά λάθος μπήκα και διάβασα για τον θηλασμό.Εγώ το γιο μου τον θήλασα 2 μήνες με το ζόρι και με συμπλήρωμα.Από ηλίθιες συμβουλές παιδιάτρου και μαιευτηρίου.

Η κόρη μου θηλάζει ακόμη!Από το parents και με συμβουλές από την ενότητα θηλασμός.

Από την εμπειρία μου εν συντομία να πω ότι δεν αγόρασα ποτέ ξένο γάλα στο σπίτι ώστε να μην έχω εναλλακτική.Τον 1ο μήνα θήλαζα σ υ ν ε χ ε ι α! Χωρίς βοήθεια από κανέναν και με τον γιο μου σπίτι ο οποίος βέβαια οφείλω να πω ότι ήταν πέρα του αναμενόμενου καλός! Όμως δεν πρλάβαινα πάντα να τον ταίσω κι εκείνες τις μέρες θυμάμαι πρέπει να έφαγε αρκετές σοκολάτες!

Όποια λοιπόν θέλει πραγματικά να θηλάσει υπάρχει τρόπος.

Θεωρώ πολύ ντόπρο το δεν θήλασα επειδή δεν ήθελα άλλο από το μου κόπηκε το γάλα(όταν ήδη δίνεις συμπλήρωμα φυσικά και θα κοπεί).Για κάποια χρόνια που δεν γνώριζα κι εγώ έλεγα ότι δεν ειχα γάλα και τώρα το σκέφτομαι και με φτύνω!

Α και τέλος προσοχή για το σωστό θήλαστρο!

Αυτά.Συγγνώμη και πάλι για την παρεμβολή μου.Δεν θα ξαναγίνει.Καληνύχτα σας!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Pws eisaste koritsia?

Melinaki kalwsir8ate sto spitaki sas! Hremia kai siga siga 8a vreite tous ru8mous sas. Ligo klamma eidika stis arxes..einai dedomeno!

Sofaki mou, gia phgaine na pareis to nosokomeiako 8hlastro kai des ti ginetai. Yparxoun kai xilia duo kolpakia gia na auxhseis th paragwgh sou opws h bura pou les ka8ws kai ena wraio tsagaki ths weleda apo votana. sunexise kai ola 8a ginoun!

Oso gia ton Oresth..anupomonei! Olo rwtaei pote 8a er8ei to mwro mas, tou milaei, me xaideuei..mia xara! Alla tautoxrona exei kai megalh proskollhsh s'emena opote anhsuxw..Gia paradeigma 8elei egw na ton paw sto sxoleio, egw na ton parw, egw na paw prwth sto dwmatio tou molis xupnhsei klp klp Les kai to niw8ei pws se ligo kapoios allos 8a diekdikei ki autos thn prosoxh mas! Ante na doume!

makia polla se oles

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Σοφακι αν ειναι καλη η παιδιατρος νομιζω ειναι ΟΚ... νεογνολόγος δεν ειναι απαραιτητο αφου το μωρακια ειναι καλα.. και καλα να ειναι πάντα.

Μαρινακι, μαρινακι... στα ιδιωτικα τα ντυνουν αυτοι... με το καλό βρε.... αχ, σα να νιωθω ότι αγωνιας!! Ωραι αγωνια όμως. Φιλουθκια

ΛΕΝΑΝΕΚ δεν χριεαζεται να απολογεισαι που μας συμβουλεψες, ευχαριστουμε έτσι και αλλιως. Εγω δεν θηλασα... δυσκολευομουν πολυ, δεν ειχα γαλα (και ας σου φαινεται περιεργο) και βαριόμουν!!!! Καταλαβαινω όμως ότι όσες θηλαζουν κανουν ό,τι καλυτερο για τα παιδακια τους... Και εγω από την πλευρα μου πιστευω ότι έκανα το καλυτερο για τα παιδακια μου...να μην ζουρλαθω, να μην παραμελω τον μεγαλο μου και να μην δινω γαλα στο μωρουλι εω επαιρνα τόσα φαρμακα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν το πιστευω!!!! εγραφα κ σβηστηκαν!!!

ΛΕΝΑΝΕΚ καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!!! εγω μιλησα με την felinidoc κ με βοηθησε αρκετα κ εχω μια καλη αυξηση....

Evita αυτο σκεφτομαι.... ηδη πηρα κ μπυρες, λεω να τα τσουξω:tongue::tongue::tongue:!!!

Αλεκα λες οτι κανει κ η απλη , ε? θα κοιταξω να μιλησω μαζι της... οσο για τον θηλασμο , να σου πω την αληθεια αν οι μικρες ηταν σπιτι , να αντιδρουσα διαφορετικα.. ειχα παρει ηδη οτι χρειαζοταν για να τους δινω ξενο γαλα , αλλα μολις ειδα οτι το δικο μου το τρωνε πιο ευκολα , κατι με επιασε...

μιλησα κ με την Σοφια. ειναι ακομα μεσα , δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα των εξετασεων για το λευκωμα, αυριο θα ξερει κ ελπιζει να παει σπιτι της. πονακια δεν εχει ή κανενα συμπτωμα τοκετου, αλλα που θα παει θα βγει η μπουμπου της!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...