Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρίνα έχεις δίκιο,είναι 11 μέρες που γέννησε...και νέα τίποτα ακόμα...

Μάλλον θα έχει πέσει με τα μούτρα στο γιόκα της!!!

Toσο πολυ να μην προλαβαινει ενα λεπτο ρε κοριτσια να πει ενα γυρισαμε?Μπορουμε να μαθουμε νεα αν ειναι καλα ή ειμαι πολυ αδιακριτη? Εχω αρχισει να ανησυχω ομως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μίλησα εγω με τη ΦΑΜ, όλα καλα είναι απλα όλη την ωρα θηλαζει, λέει. Σας το ειχα γραψει. Έλενα δεν θα ζηλεψει η κορουλα σου, ειναι σε ηλικια που θα της βγει το μητρικό ένσρικτο, θα δεις.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Geia sas filenaditses mou!

Sugnwmh pou exafanisthka alla to rixame stis doulitses kai stis voltes! Sugxarhthria se oles tis nees manoules gia ta mwroulinakia tous!

Apisteuto mou fainetai oti se mia evdomada borei na exw aggalia ton beboulino mou. Pws perase etsi o kairos? Tosh anupomonhsia kai na..ka8e mera kai wra borei na einai h teleutaia..Padws genika eimai sta kalutera mou! Olo energeia kai zwntania. Exw kati mikra ponakia periodou pou kai pou kai kapoia parapanw ugra alla tipota parapanw..Gia na doume pote 8a to apofasisei o mikroulinos mas!

Sto metaxu epiase mia varuxeimwnia ki edw, allo pragma! Mexri kai xionia perimenoume kata ta mesa tis evdomadas! Fadazeste na gennaw kai na trexoume mesa stis xiono8uelles? Ante vre bebouli ela!

Filakia polla polla kai kalh Kuriakh!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Eβιτακι ενα βηματακι πριν την αγκαλιτσα εισαι!!!!

με τον Ορεστη ολα καλα? τον εχεις προετοιμασει???

εγω γυρισα απο τις μικρες αλλα να πω την αληθεια μου, δεν ειμαι στα πολυ καλα μου... ειδα οτι το συμπληρωμα που πινουν τους ερχεται λιγο βαρυ κ δεν το χωνευουν... το ειχαν βγαλει ολο κ ειχαν πασαλειφτει!!! που να παρουν βαρος ετσι??? λεω να αρχισω κ τις μπυρες κ να νοικιασω θηλαστρο νοσοκομειακο μηπως κ κανουμε τιποτα , γιατι για 2 μωρα δεν φτανει το γαλα μου...

Αλεκα θυμισε μου που ειναι ο παιδιατρος σου? σκεφτομαι οτι θα ειναι καλυτερα κ για εμας να βρω νεογνολογο για τις μικρες...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

σοφακι ο παιδιατρος μου ειναι μακρυα για εμενα, και για εσενα αλλά τον θεωρω πολύ καλό. Είναι στη Γλυφαδα - Βουλα, λέγεται Πόλυς Κλεανθους, Κύπριος ειναι και τι ς περισσοτερες διαγνωσεις μου τις έκανε από το τηλ. Στο ΙΑΣΩ τωρα που γεννησα του λέω του κλεανθους, θελω να φυγω πιο νωρις και πήρε τηλεφωνο και ενμερωσε τους άλλους παιδιατρους. Ήρθς μετα αυτός που ήταν στον όροφό μου και μου λέει ' καλά από το Πέραμα πώς πας στον Πόλυ? Πάντως είμαι σιγουρος οτι και από το τηεφωνο θα ξερει να σου πει... δεν υπαρχουν γιατροί σαν και αυτόν'. Όλο μου το σόι πάει εκει, και όλες μου οι φιλες. Ενω ξεκινησαν από άλλους παιδιατρους, στο τε΄λος κατεληξαν στον πόλυ.

Α... και σε κανα επισκεπτηριο, πετυχαινουμε τη Στεφανιδου και την Πετρουλάκη, χαχα!!! (αυτό για να ψησεις τον 'άντρα σου).

Μη σε νοιαζει για τις μικρες, όλα τα μωρακια βγαζουν γουλιες. Αλλά ναι, αφου έχεις γαλα νοικιασε ένα θήλαστρο τουλάχιστον για ένα μηνα. Καλή ιδεα. Πάιρνουν σταθερά βαρος την ημέρα??

Κοριτσια είδατε φωτο της ΝΙΚΗ1 με το γιο της??? Εγω συγκινηθηκα πάρα πολύ!!!!! Τον καιρό που έμπιανε και τα λέγαμε θυμαμαι πόσο πολύ ειχε δυσκολευτει να μεινει έγκυος, και που ήτανξαπλα τόσους μηνες...και θυμαμαι που είχε γραψει 'πού θα πάει...σε λιγο καιρό θα μυριζουμε τη μυρωδια του στο μαγουλό μας'!!! Και όταν ειδα αυτη τη φωτό έλιωσα.... Δεν ξερω γιατι σταματησε να μπαινει στο φόρουμ, ίσως να μας διαβαζει αλλα να μην γραφει. Πάντως Νικουλα αν διαβαζεις παραγματικά μας έλειψες! να σου ζησει το μωρούλι σου... νιωθω την ευτυχια σου!!!!!!! Άσε που ήσουν η μονη μου παρηγορια... εσυ και η Ρικα.... εμεις ήμασταν οι μόνες χοντρες!! χαχα!!! Εσεις χοντρούλες, εγω χοντρελα!!!!!

Εβιτακι μια χαρα σε ακουω!!!!! Άντε με το καλό και εσυ!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

την ειδα τις φωτογραφιες της Νικης αλλα δεν ηξερα οτι δυσκολευτικε η κοπελα... ειδες ομως ? χαλαλι η ταλαιπωρεια κ τα ψυχολογικα! όλα για αυτη την μυρωδια!

παλι με συγκινησες βρε Αλέκα.. παλι με πηραν τα ζουμια....

ειναι μακρυα ο γιατρος σου... θα το ψαξω λιγο ακομα, γιατι σκεφτομαι τα πηγαινε ελα για τα εμβολια κ οσο να ναι με 2 μικρα, ειναι ενα θεματακι!

οι μικρες την μια μερα παιρνουνε 20 γρ. την αλλη καθολου ή κ μπορει να χασουν κ 10. δεν ξερω αν το βραδυ τα ταϊζουν.... απλα ειδα σημερα οτι στο συριγγακι ειχαν ετοιμο γαλα, οχι δικο μου, κ οτι καθε γουλια που κατεβαινε την εβγαζαν. δεν με νοιαζει το ναπαιρνουν δικο μου γαλα αποκλειστικα, ουτως ή αλλως δεν φτανει... αλλα αν τελικα δεν χωνευουν το αλλο κ γι αυτο δεν παχαινουν????

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Κοριτσάρες μου, γύρισα!!!

Με το γιόκα μου!

Θα σας τα πω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο, γιατί τώρα γίνεται ψιλοχαμός στο σπίτι. Γυρίσαμε χθες το μεσημέρι και από το απόγευμα τον είχα συνέχεια στο βυζί, μια στο ένα, μια στο άλλο γιατί έκλαιγε. Προσπαθούσα να τον ικανοποιήσω η δόλια μάνα. Αλλά κατά τις 2 τα ξημερώματα και αφού ακόμα έκλαιγε, πήγε ο άντρας μου να ψάξει για το γάλα... Και έφαγε και γάλα έτοιμο και πάλι έκλαιγε. και ξανά βυζί και άλλο ένα μπουκαλάκι έτοιμο γάλα. Και πόνεσε η ψυχή μου να το βλέπω να σπαράζει και να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Ευτυχώς΄, σήμερα το πρωί ήρθαν οι πρώτες βοήθειες, η μαμά μου, και είμαι καλύτερα.

Θέλω πάρα πολύ να τον θηλάσω... Έχω γάλα, αλλά μάλλον δεν τον χορταίνει, οπότε κάθε φορά που τον θηλάζω δίνω στο καπάκι και συμπλήρωμα έτοιμο γάλα για να κοιμάται.

Τέτοιο άγχος και τέτοιο κλάμα που έκανα... Ελπίζω αύριο να μπορέσω να σας διηγηθώ την ιστορία μου.

Και στις νέες μανούλες (δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλου για γεννητούρια) να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Φιλάκια πολλά!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Αν εξαιρέσουμε το ότι είχε πάρα πολύ κόσμο στο Μοναστηράκι, ήταν πολύ όμορφα. Και μόνο που περπάτησα μετά από τόσο καιρό... άξιζε!

Έλενα δεν θα ζηλεψει η κορουλα σου, ειναι σε ηλικια που θα της βγει το μητρικό ένσρικτο, θα δεις.

Κι εγώ Aleca έτσι πιστεύω! Είναι αρκετά μεγάλη για να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω της. Μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει καθόλου ζήλια. Της έχω μιλήσει και πάρα πολύ και συνεχίζω να της μιλάω. Και νομίζω πως εκείνη ανυπομονεί περισσότερο από'μένα να γεννηθεί! Βέβαια αλλιώς είμαστε στα λόγια και αλλιώς στην πραγματικότητα μερικές φορές...

Έχω και τα πεθερικά μου που κάθε φορά δεν ξεχνούν να μου λένε:

-Θα έχεις μεγάλο πρόβλημα με την ζήλια της μικρής!!!! Τα οποία πεθερικά έχουν απίστευτη αδυναμία στα άλλα εγγόνια τους.

Θα δείξει...:confused:

Melsas μου, καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας κοπέλα μου! Να σας ζήσει και πάλι το μπουμπουκάκι σας!

Πάω να φτιάξω σοκολατόπιτα. Μου έπεσε ο "ζάχαρος" πάλι! ;)

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Mελινακι καλως ήλθατε στο σπιτι σας και κουραγιο θα βρειτε τους ρυθμους σας και ολα καλα

Ελενα αμαν πια αυτοι οι συγγενεις λες και το κανουν επιτηδες να σε αγχωσουν απο τωρα που το ξερεις οτι θα ζηλευει και μαλιστα τοσο πολυ ολοκληρο κοριτσι γίνανε ολοι ειδικοι παντου σε καθε θεμα υπαρχει και ο σιγουρος ξρολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

οι μικρες την μια μερα παιρνουνε 20 γρ. την αλλη καθολου ή κ μπορει να χασουν κ 10. δεν ξερω αν το βραδυ τα ταϊζουν.... απλα ειδα σημερα οτι στο συριγγακι ειχαν ετοιμο γαλα, οχι δικο μου, κ οτι καθε γουλια που κατεβαινε την εβγαζαν. δεν με νοιαζει το ναπαιρνουν δικο μου γαλα αποκλειστικα, ουτως ή αλλως δεν φτανει... αλλα αν τελικα δεν χωνευουν το αλλο κ γι αυτο δεν παχαινουν????

Η γνωμη μου ειναι να βωρεις το γιατρό που θα παρακολοθει τις μικρες, και να πάρεις από τωρα τις συμβουλές του. σιγουρα θα σε βοηθησει.

Τέτοιο άγχος και τέτοιο κλάμα που έκανα... Ελπίζω αύριο να μπορέσω να σας διηγηθώ την ιστορία μου.

!

Μελινακι να σου ζησει και π΄λαι! Όλες κλαινε στην αρχη do not worry! Θα βρειτε τους ρυθμους σας!!!;)
Και νομίζω πως εκείνη ανυπομονεί περισσότερο από'μένα να γεννηθεί! Βέβαια αλλιώς είμαστε στα λόγια και αλλιώς στην πραγματικότητα μερικές φορές...

Έχω και τα πεθερικά μου που κάθε φορά δεν ξεχνούν να μου λένε:

-Θα έχεις μεγάλο πρόβλημα με την ζήλια της μικρής!!!! Τα οποία πεθερικά έχουν απίστευτη αδυναμία στα άλλα εγγόνια τους.

Θα δείξει.! ;)

Δεν θα ζηλευει ειμαι σιγουρη, εγω ήμουν 5.5 όταν γεννηθηκε η αδερφη μου η μικρη και πάντα είχα ένα προστατευτικο ενστικτο απέναντι της!!! Η πεθερα σου λέει μπουρδες. Γιατι και αληθεια να ήταν πάλι μπουρδες θα έλεγε εφ΄ όσον σε αγχωνει.

Ελενα αμαν πια αυτοι οι συγγενεις λες και το κανουν επιτηδες να σε αγχωσουν απο τωρα που το ξερεις οτι θα ζηλευει και μαλιστα τοσο πολυ ολοκληρο κοριτσι γίνανε ολοι ειδικοι παντου σε καθε θεμα υπαρχει και ο σιγουρος ξρολας

έτσι ειναι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Αυτό που ξέρω είναι πως, μέσα στην ευτυχία σου, πάντα, θα υπάρχει κάποιος "καλοπροαίρετος" για να σου την "χαλάσει"! Το θέμα είναι το πως θα χειριστούμε εμείς τα πράγματα.

Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω :tongue:.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ετοιμάστηκα έκανα τα μπάνια μου έβαλα τις κρέμες μου και τρωω καμια φρυγανιτσα να μου κοψει την πεινα και περιμενω σαν καλοοοο κοριτσι την αυριανη μερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινακι μας με το καλό!!!!!!! Όλα θα πανε καλά, θα σε σκεφτόμαστε αύριο. Κοιτα μην χαθεις μετα τη γεννα τωρα που σε συνηθισαμε!! Μην έχεις άγχος για το παιδακι σου. Όλες έτσι νιωθαμε αλλα τα φυλαει ο Θεός τα σκατιαρικα!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

εμεις κοριτσια σημερα στολισαμε και ειναι πολυ ομορφα αναβουμε και το τζακι μας,ψιχαλιζει κι ολας εξω επιτελους λιγο χειμωνας..μαρινακι αυριο με το καλο..

εγω εχω λιγες μικροσυσπασουλες ανα 30λ αλλα πιστευω οτι κανει προβες η μητρα μου,λετε να εχω καμια εκπληξη μεσασ την βδομαδα?

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...