Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΛΙΝΑΖ και εμας μας λειπουν κατι βίδες απο την αλαξιερα γιατι τις ειχαμε χασει απο τον μικρο και εμεις δεν προκειται να τις παρουμε αν δενπαιξουμε ξυλο που λεει ο λογος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο ΦΑΜ!!!!!

Κορίτσια, έχω τρελλαθεί κι εγώ με όλες τις προμήθειες και τις προετοιμασίες. Από τη μια χαρά κι ενθουσιασμός από την άλλη απίστευτα ΕΞΟΔΑαααααα! Το bebe δωμάτιο βάφτηκε, κούνια παραγγείλαμε μία από mothercare, την pure, παρήγγειλα τα πρώτα ρουχαλάκια του από mothercare αγγλίας που δίνεις σχεδόν μισά λεφτά, ψώνισα κάτι απαίσια νυχτικά που αποκλείεται να τα βάλω και ξαναξοδεύτηκα για άλλα στο intimissimi που δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά χωρούσε η κοιλιά και... βλέπουμε. Τώρα είμαστε στο καρότσι, λέμε μάλλον το Peg perego, το σύστημα που τα έχει όλα. Επίσης έχω τρελλαθεί με όλη τη φιλολογία γύρω από τα βλαστοκύτταρα. Είναι γρίφος κανονικά, όλοι κρύβουν ένα μέρος της αλήθειας και τονίζουν ό,τι συμφέρει την πλευρά που υποστηρίζουν....

omNop3.png

Μπράβο ΦΑΜ!!!!!

Κορίτσια, έχω τρελλαθεί κι εγώ με όλες τις προμήθειες και τις προετοιμασίες. Από τη μια χαρά κι ενθουσιασμός από την άλλη απίστευτα ΕΞΟΔΑαααααα! Το bebe δωμάτιο βάφτηκε, κούνια παραγγείλαμε μία από mothercare, την pure, παρήγγειλα τα πρώτα ρουχαλάκια του από mothercare αγγλίας που δίνεις σχεδόν μισά λεφτά, ψώνισα κάτι απαίσια νυχτικά που αποκλείεται να τα βάλω και ξαναξοδεύτηκα για άλλα στο intimissimi που δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά χωρούσε η κοιλιά και... βλέπουμε. Τώρα είμαστε στο καρότσι, λέμε μάλλον το Peg perego, το σύστημα που τα έχει όλα. Επίσης έχω τρελλαθεί με όλη τη φιλολογία γύρω από τα βλαστοκύτταρα. Είναι γρίφος κανονικά, όλοι κρύβουν ένα μέρος της αλήθειας και τονίζουν ό,τι συμφέρει την πλευρά που υποστηρίζουν....

Δύσκολη η επιλογή εταιρεία φύλαξης βλαστοκυττάρων...γιατί κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι θα χρησιμοποιηθεί και πως, στο μέλλον...

Σημειώνεται επίσης ότι οι γυναικολόγοι παίρνουν ποσοστά όταν συστήνουν συγκεκριμένη εταιρεία με την οποία φυσικά έχουν συμφωνήσει πρώτα...

Ο δικός μου, μου το είπε ευθεώς ότι αρνήθηκε τα συγκεκριμένα ποσοστά γιατί δεν μπορεί να συστήνει κάτι στο οποίο δεν πιστεύει 100%...

Διαφημίσεις

Tα βλαστοκυτταρα και εγω τα θεωρω λιγο απατη αλλα διακυνδυνευεις να μην τα έχεις σε περιπτωση που συμβει κατι? Δεν θα τοσυχωρεσουμε ποτε στον ευατο μας και να σε τρωει η αμφιβολι για 1500ε οταν εχεις χαλασει και τοσα πολλα.Δικοπο μαχαιρι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα βλαστοκυτταρα και εγω τα θεωρω λιγο απατη αλλα διακυνδυνευεις να μην τα έχεις σε περιπτωση που συμβει κατι? Δεν θα τοσυχωρεσουμε ποτε στον ευατο μας και να σε τρωει η αμφιβολι για 1500ε οταν εχεις χαλασει και τοσα πολλα.Δικοπο μαχαιρι

Ακριβώς (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ) το σκεπτικό μου...οπότε θα το κάνουμε κι εμείς ΚΑΙ αυτό το έξοδο(ευτυχώς μπαίνει στην πιστωτική με άτοκες)...

Α καλα.. απο αναβλητικοτητα κ εμεις αλλο τιποτα..

Επαθε ενα βραχυκυκλωμα το φωτιστικο του δευτερου παιδιου, κ το αποσυνδεσε κ μεχρι να το βρει ειχε βγαλει κ τη λαμπα του διαδρομου..

Ακομα να την βαλει.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Διαφημίσεις

Για το θέμα βλαστοκύτταρα έχω άπειρες ερωτήσεις!!!

- Ισχύει ότι από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθούν τα κύτταρα στο δικό σου παιδί (1 στις 10.000 λέει η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία!!!) -και είναι και δύσκολο να επαρκεί το δείγμα. Ισχύει όμως ότι για τα μεσεγχυματικά έχει νόημα η ιδιωτική φύλαξη γιατί αυτά χρησιμεύουν σε αυτόλογες μεταμοσχεύσεις;

- Μπορείς να δωρήσεις αργότερα τα κύτταρα που έχεις φυλάξει ιδιωτικά;

- Οι μικτές τράπεζες;

Καλά, βέβαια, αυτές τις ερωτήσεςι πρέπει να τις κάνω στο σχετικό τόπικ.

Και, αν επιλέξεις ιδιωτική, ποια;

Εσεις, κορίτσια, έχετε καταλήξει;

omNop3.png

Maliv τα κατάφερες!!!

Jade πολύ δύσκολες ερωτήσεις βάζεις!!! Μόνο στην τελευταία μπορώ να σου απαντήσω: BIOHELLENICA. Ασχολήθηκε αποκλειστικά ο άντρας μου και αυτό που του άρεσε είναι ότι τα δείγματα φυλάσσονται σε 2 μέρη (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και επιπλέον έχουν σύμβαση με ένα κρατικό οργανισμό που δεν θυμάμαι να σου πω ποιός είναι (Νομίζω "ελληνικός οργανισμός ερευνών", ή κάπως έτσι), ότι σε περίπτωση που κλείσει η BIOHELLENICA, να συνεχίσει αυτός τη φύλαξη!!

Μelsas εύχομαι αύριο να ξυπνήσεις περδίκι!!!!!!

Καλην΄χτα κι από εμένα!!!

ΥΓ Καλώστην Χρύσα29!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...