Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειπα αν μπω κ εγω λιγο μιας κ κοιμοντουσαν τα βλασταρια μου αλλα μεχρι να σας διαβασω η μικρη ξαναξυπνησε..

Με εχει πεθανει με τους μαραθωνιους θηλασμου της η μικρη.. Χτες παλι πρεπει να κλεισαμε τουλαχιστον 15 ωρες κολλημενες η μια στην αλλη κ σημερα μια απο τα ιδια..

Οποτε μην με περιμενετε κ πολυ συχνα..

Να ευχηθω μονο να ζησουν τα νεογεννητα που απ΄οτι ειδα ηταν αρκετα τις μερες που δεν μπηκα ..

Να τα χαιρεστε τα ζουζουνια κοριτσακια μου..

Κ με το καλο οι υπολοιπες που περιμενετε..

Ελπιζω να με αφησει η μικρη να τα πουμε περισσοτερο καποια στιγμη..

Την κανω γιατι κλαιει

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έχω πάθει???? Ο Αγγελος ξυπναει τεετοιες ώρες.. λες και θα παει για κυνηγι!!!! Οιμε...

κοριτσια μια φιλη μου μου ελεγε πως μετα την γεννα παθαινεις αλσχαϊμερ!!!! ξεχνας συνεχεια κλπ... δεν την πιστευα κ εγω κ να που το επαθα:tongue::tongue::tongue:

μιλαμε δεν θυμαμαι τιποτα!!! ποια εγω που ειχα μνημη ελεφαντα!!!!

εγω το αλτσχαιμερ το παθαινω στην εγκυμοσυνη και πάντα μενει και λίγο. Μετα από 2 παιδια είμαι λίγο χαζη... ναι το ομολογω! Η φιλη μου πήρε τα διδυμακια της 1900 και 2050. Υπομονη, εισαι κοντα!!!

dn tha xalasw tin psuxoula mou gia kanenan.kai sas euxaristw polu oles sas. k me to kalo ta mwrakia sas:D
στο parents.gr άνοιξε τοπικ και θα βρεις βοηθεια από πολλες κοπέλες.

Πάω πάλι... μια χαιζεται ο ένας, μια κατουριεται ο άλλος. Δώρα... δε μπορει βρε... θα τα ξαναπουμε!! Θα βρουμε τους ρυθμους μας. Φιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

περιμενε, περιμενε... σε λίγες μερες θα πηγαινει για κυνηγι με τον δικό σου!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημέρα σε όοοολες τις μανούλες!!

να ζήσουν και τα νεα μωρούλια !!

εγω κουτουλαω στον υπνο .. αυπνη παλι με πολυ ασχημη νύχτα, όλο σηκωνόμουν, δεν βολευομαι με τιποτα με την κοιλια, λίγα πονάκια, και το αποκόρύφωμα - καούρες κατα τις 3 τα ξημερώματα. Α, ξέχασα να πω και τα απειρα περιεργα και ψιλοαγχωτικά όνειρα ! τι άλλο θέλεις για να μην κοιμηθείς???

κατα τα αλλα χαζευω την φανταστική λιακαδα μέσα απο το τζάμι :( και ανυπομονω να ερθει το μεσημερι για να εχω και τον αντρούλη μαζί μου.

αχ βρε κορίτσια .. εχω αρχίσει και ανυπομονώ να γεννήσω.. 9 μήνες δεν είναι και λίγο διάστημα ε? κουράστηκα ....

το περπάτημα κάνει καλό τώρα ή ξεποδαριαζομαι άδικα?

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!

Εμάς μας ξύπνησε ο πεθερός μου 8 παρά,ο άντρας μου που το σήκωσε κοιμόταν όρθιος,αλλά κατάλαβε ότι η κουνιάδα μου γέννησε μες στη νύχτα,την έπιασε αιμορραγία,το μωρό κατέβαινε με τα πόδια και μάλλον είχε και το λώρο τυλιγμένο...

Αυτά είναι τα ραπόρτα αν συνεννοείται άντρας....Το απόγευμα θα πάμε στο ΛΗΤΩ και θα περάσω μια βόλτα και από τις δικές μας τις κοπέλες!!

Εγώ ακόμα τίποτα...Μόνο πρήξιμο έχω από 2 κομμάτια πίτσα που έφαγα χτες...

oCxsp2.png

να σας ζησει Ντορακι!!!! Τελος καλό όλα καλα. Άντζι μου υπομονη... σε καταλαβαινω και εγω και όλες εδώ μεσα, περναει καιρός.

Εμενα ο μπεμπακος - που ειναι 25 ημερων σκατό- όταν τον παιρνω από την κουνια και όταν τον ταιζω και με κοιταει στα ματια,μου σκαει κατι χαμογελα, τρελα, φαφουτικα και πεθαινω μιλάμε!!!!

Το Αγγελακι μου εξακολουθει και ειναι καλό παιδακι και δεν ζηλευει ευτυχως. Για φανταστειτε να τον ειχα και αυτον τρελαμενο, τι θατραβαγα...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα!

αλεκα ποτε εγινε αυτο με την φιλη σου? προσφατα, ε? αχ! ωραια!!!! γιατι κ εγω γι΄αυτα τα φαφουτικα χαμογελα παω 2 φορες την ημερα για 10 λεπτα ολα κ ολα αγκαλια με τις μικρες....

παντως εισαι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που το πρωτο παιδι δεν ζηλευει! αλλα το Αγγελακι σου ειναι πραγματικο αγγελουδι!!!!

doraki να σας ζησει!!! θα βγει βρε κ η μπουμπου σου! κ να θελει δεν θα μεινει για παντα μεσα!!!!

baJfp2.png

Σοφακι η φιλη μου γεννησε τον Φλεβαρη 2008. Και στο ΜΗΤΕΡΑ της έλεγαν να μην τ απαρει αν δεν περασουν τα 2 κιλα. Οπότε της ειπαν να παρει το ενα. Και πήρε τηλεφωνο τον παιδιατρό μουπου ειναι νεογνολόγος στο ΙΑΣΩ και της ειπε, αν πίνουν από το μπιμπερό και δεν έχουν καποιο άλλο πρ'οβημα παρα μόνο το βαρός παρ'τα και φυγε. και νομιζω ότι για το ένα υπεγραψε και το πηρε. Της ειπε λοιπόν ο παιδιατρος, ζέστη πολύ να τους βαλει, φως και φαγακι... 40 ημερων πουτα ειδα ήταν κεφτεδακια!!!!!!

Το Αγγελακι μου δεν ζηλευει γιατι είχε ψιλοζηλεψει με την ανηψια μου όταν γεννηθηκε (έχουν 1.5 χρόνο διαφορα). τωρα όμως ειναι αυτοκόλλητα! Οπότε μαλλον καταλαβαινει ότι σε λίγο καιρο θα παιζει και με αυτόν, γιατι όλο αυτο μου λέει.

Πάντως ούτε εγω ζηλευα την αδερφη μου τη μικρή, λες η ζηλια να ειναι κληρονομικη????

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Πωπω ρε αλέκα,εσένα έχει πάει 25 ημερών και η δικιά μου δε λέει να βγει.......

ναι ντορακι μου... 4600, 58 πόντους!!!!! Την Τριτη θα μας δει και ο παιδιατρος

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Τι υπέροχη ημέρα σήμερα? Ετοιμαζόμαστε να κατεβούμε μια βόλτα στο Μοναστηράκι, να περπατήσουμε και λιγάκι μπας και βρει τον δρόμο προς την έξοδο το μπουμπούκι μου!

Να σας πω τι είδα στον ύπνο μου! Πως θήλαζα το αγοράκι μου (υπέροχο συναίσθημα :D) ... αλλά ήταν μαυράκι !!!!!!! Και όταν το είπα στην Αγγελική πριν λίγο, μου είπε: ε! εντάξει! κι ο μπαμπούλης μαυρούκος δεν είναι?????:tongue:

Στεναχωρήθηκα με την ιστορία της 22χρονης ... :( αλλά αν δεν γίνεται διαφορετικά ... :(

Ελπίζω aleca να μην ζηλέψει και η δική! Αν σου πω πως το μόνο άγχος μου είναι αυτό, θα με πιστέψεις? :confused:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλέ ολόκληρος άντρας!!!

Ελενάκι μου καλή βόλτα,να περάσετε όμορφα!!

Εγώ σήμερα θα φτιάξω γλυκά ψωμάκια με καστανή ζάχαρη και κανέλλα,να συμπληρώσουμε τις γεύσεις μας!!

Νομίζω η 22χρονη είπε ότι θα το κρατήσει τελικά,δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...