Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι παλι και εγω.Τωρα περιμένω να έρθουν να πάρουν τον μικρό απο σήμερα και θα πάμε με τον καλο μου να φαμε τα δυο μας μιας και ποτε θα ξαναβγουμε.Απο τω΄ρα μου λειπει ομικρος μου τι θα κανω τοσες μέρες?

Σημερα ηρθε μια ξαδερφη μου στο σπιτι και αφου ξερει οτι γενναω την Δευτερα μου ειπε ενα γεγονος ενος γνωστου της οχι τοσο ευχαριστο για το μωρο και με εχει τρελανει η μ@@@@ενη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια γεια σας...εγω ειμαι απο αλλη ομαδα χεχε αλλα ηθελα να σας ενημρωσω οτι το Ινακι γεννησε. Μανουλα κ κορη χαιρουν ακρα υγειας.

η Σοφια1978 ειναι στο νοσοκομειο λογω πιεσης κ ζαχαρου αλλα η μπουμπου κ ο πλακουντας μια χαρα. Ακομα δεν εχει γινει κουβεντα για γεννα. Εαν μαθω κατι αλλο θα σας ενημερωσω

καλη λευτερια κ σε εσας

Σε ευχαριστουμε βρε!!!!! να ζησει τι μωρακι του Inaki μας και όλα τα μωρακια του κόσμου!!!! Με το καλό και εσυ, να πάρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα....

Και η Σ΅οφια όπου να'ναι... έτοιμη ειναι.... θεμα ωρων!!!!!

Μαρινακι.. όλα καλά θα πάνε, καλά να περασετε. Μην ακους τις Κασσανδρες.... ο θεουλης θα έχει καλα και εσενα και τα παιδακια σου!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

άντε ελενακι και στα δικα σου!!!

Σε ευχαριστώ βρε Aleca, να'σαι καλά κι εσύ και τα μωρούλια σου (μέσα και ο αντρούλης σου έτσι?)!

....Σημερα ηρθε μια ξαδερφη μου στο σπιτι και αφου ξερει οτι γενναω την Δευτερα μου ειπε ενα γεγονος ενος γνωστου της οχι τοσο ευχαριστο για το μωρο και με εχει τρελανει η μ@@@@ενη

Λοιπόν η κουμπάρα του αδελφού μου, δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά κάθε φορά που βρισκόμαστε έχει πάντα μια άσχημη ιστορία να μου πει! Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι και η τελευταία πριν από 2 εβδομάδες. Κάθε μα κάθε φορά που βρισκόμαστε μιλάμε! Ευτυχώς που δεν δίνω σημασία γιατί διαφορετικά θα είχα φρικάρει. Φταίω εγώ τώρα που είναι έγκυος να ξεκινήσω και εγώ να της λέω διάφορα?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

αυτο για σεν ασοφια γιατι απο οτι βλεπω δεν εχεις βαλει ακομα το τικερακι αν σου αρεσει το κρατας..πατας επανω κανεις αντιγραφη και επικολληση τον κωδικο και ετοιμο..

pvTgp2.png

:-D

kalispera mporei na me voithisei kaneis an gnwrizei pws ginetai i amvlwsh sthn 15h vdomada?

Γεια σου διαβασα απο εχτες αυτο το οποιο σε απασχολει.Τωρα αυτο που ρωτας στην συγκεκριμενη ομαδα στις ημερες που βρισκομαστε ολες που περιμενουμε να παρουμε τα παιδια μας αγκαλια απο ωρα σε ωρα με οτι αγωνιες προβληματα και κλαματα εχει περασει η καθεμια απο εμας καταλαβαινεις οτι το θεμα αμβλωση δεν μας ειναι πολυ ευχαριστο.Απο την αλλη μπορω να καταλαβω ενα κοριτσακι 22 χρονων οτι δεν ειναι ετοιμο και δεν εχει την ωριμοτητα να γινει μανα αν πιστευεις οτι αυτη ειναι η μονη λυση και οτι το μωρο θα ειναι εμποδιο στη ζωη σου απο το να το βαρυγκομας τι να σου πω.Σαν διαδικασι αν και δεν εχω κανει ποτε φανταζομαι ομως οτι θα ειναι σαν αποβολη 15 εβδομαδας δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ναρκωνεσαι και <<συνεχιζεις την ζωη σου>> θα σου προτεινα πιο υπευθυνα και πιο ωριμα σαν μια πολυ φιλικη συμβουλη και δεν εχει να κανει με την αποφαση σου αυτη αλλα και με τις σχεσεις σου στο μελλον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

mallon nai dioiti xwrisa me ton patera tou mwrou oristika. dn uphrxe gamos alla mia aplh sxesh

ουτε και εγω ημουν παντρεμενη με τον πατερα του παιδιου μου πταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος..βεβαια ημασταν αρκετα χρονια μαζι αλλα ποτε δεν ειχαμε συζητησει το θεμα του γαμου και του παιδιου..τωρα ειμαστε παντρεμενη και απολαμβανουμε το ζουζουνι μας να μεγαλωνει...γιατι το σκεφτηκες τοσο αργα ομως για αμβλωση?

εχει δικιο η Ασπα 15η εβδομαδα ειναι αρκετα προχωρημενη δεν το συνηδητοποιησα μπερδευτηκα με 12η εγω προσωπικα δεν γνωριζω καθολου απευθυνσου οσο πιο γρηγορα γινεται απο την στιγμη που εχεις παρει την αποφαση σου σε γιατρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

annia σε ευχαριστω πολυ!!!

μαρινακι πως περασατε???

κ εμεις λεγαμε σημερα να βγουμε εξω μιας κ μετα θα περασει ποοοοολυς καιρος για να ξαναβγουμε οι δυο μας, αλλα βαρεθηκαμε:oops::oops::oops: και καθησαμε για ταινια...

παλι δεν δουλεψε το τικερ....

θα το ψαξω αυριο...

baJfp2.png

annia σε ευχαριστω πολυ!!!

μαρινακι πως περασατε???

κ εμεις λεγαμε σημερα να βγουμε εξω μιας κ μετα θα περασει ποοοοολυς καιρος για να ξαναβγουμε οι δυο μας, αλλα βαρεθηκαμε:oops::oops::oops: και καθησαμε για ταινια...

παλι δεν δουλεψε το τικερ....

θα το ψαξω αυριο...

Μια χαρα Σοφακι μου πηγαμε φαγαμε και γυρισαμε σπιτακι μας σαν καλα παιδακια.Με έχει πιασει τωρα ενα πραγμα λες και έχει ο γιο μου φανταρος τον πηρε η πεθερα μου και εχω πάθει τρελα δεν μπορω τον εχω συνηθισει και μου λειπει απο τωρα.Εσενα Σοφια οι μικρες πως ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dn nomizw oti tha mpw stin diadikasia auti gia xarh tou. to mwro einai polutimotero exw k me kanei toso xaroumeni oso tpt allo ston kosmo. o kurios profanws dn itan se thesh na analavei tis euthines tou an k to apofasise arga.apla dn thelw na exei kanena dikaiwma sto paidi m. dn tha xalasw tin psuxoula mou gia kanenan.kai sas euxaristw polu oles sas. k me to kalo ta mwrakia sas:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...