Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ναι αυτα τα ψιχουλα κι εγω καθε φορα να λεω χριστιανε μου βαλε πιατο...δεν μου πεφτουν προσεχω μου λεει...μετα απο λιγο την κανει τη ζημια η ολο και κατι θα του πεσει και κανει σαν παιδακι που εκανε σκανδαλια...Εγω τωρα πλεον εβαλα και ενα διαφανες σαν μουσαμα στην κουζινα πανω απο το τραπεζομαντηλο οσο και να μη μου αρεσει γιατι καθε μερα επρεπε να πλενω...Σου λεω χειροτερος απο μωρο...Τωρα ξερεις τι δουλειες μου ανοιξε?Πεταξε πριν λιγες μερες με δυναμη αυτο το μεταλλικο εξαρτημα που κανεις εσπρεσο στη μηχανη μεσα στον γρανιτενιο νεροχυτη και τον εσπασε!!!Και τρεχανε νερα απο κατω!!!με επιασε τρελα μονο τα κλαμματα δεν εβαλα κι εκεινος σαν βρεγμενη γατα!!Ειναι νεροχυτης ενος χρονου,ακριβος,και θελει ολος αλλαγμα και μαλιστα ειναι και δυσκολο να τον βγαλουμε γιατι ειναι κολλημενος...Τωρα περιμενω το μαστορα να μας τον φερει τον καινουριο και να τον περασει και μετα να βρουμε και υδραυλικο να μας τα συνδεσει ολα απο την αρχη...Κι εγω γενναω και να χω να καθαρισω και αυτατωρα απο μια βλακεια...Καταλαβαινεις τι χτυπημα κατωαπο τη μεση ηταν αυτο για μενα που εχω υστερια να ναι ολα ετοιμα και τακτοποιημενα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ό,τι ώρα κι αν πας στο μαιευτήριο και οποιαδήποτε μέρα να μου στείλεις μήνυμα,θα περιμένω αυτό το ΣΚ!!!!!

Θα σου στειλω σιγουρα!Αχαχαχαχαχ με παιρνει στο σταθερο η ενοχλητικη που λεγαμε!!!!!Αχ θα με πιασει νευρικο γελιο!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δεν το σηκωσα,δεν υπαρχει περιπτωση!!!Πηρα και τη μανα μου να της πω γιατι στανταρ θα την παρει κι εκεινη...Θα τη βαλω να βγαλει το φιδι απο την τρυπα εκεινη τωρα...χεχεχε...

Οσο για τον νεροχυτη αστα κλαφτα....Το καταλαβε μετακαι μου λεγε μην ανησυχεις εγω θα τα κανω ολα εγωθα στα ετοιμασω τιποτα δε θα καθαρισεις,θα ταχεις ολα ετοιμα...Ασε μου γυρισε το ματι εκεινη τη μερα...

Γενικα ειναι πολυ αδεξιος τι να τον κανω!!!

Η αλλη με παιρνει απο 400διαφορετικα νουμερα!!!Παντατο κανει αυτο αλλα εγω ταξερω τωρα και δεν το σηκωνω!!!!Αχαχαχαχ,να χεις τις συσπασεις σου να χεις και αυτη μαζι!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Τη Σοφια την κρατησαν μέσα για παρακολουθηση.., είχε πιεση. Θα μας πει η Σοφια η συμπεθερα μου τα νεότερα, το βραδυ που θα την δει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσια σας χαιρετω, θα τα ξαναπουμε οταν με το καλο βγουμε απο το μαιευτηριο...Η αγωνια μου εχει πιασει κοκκινο, ελπιζω να μου περασει συντομα...Τελειωσα και την επιχειρηση ξυρισμα οποτε, ειμαι πανετοιμη!!!

Φιλια σε ολες και με το καλο στα νεα γεννητουρια μας!!!

Με το καλο Μαρακι μου, όλα θα πανε καλα!!!!! Φιλια στο μωρουλινι σου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Με το καλο κοπελα μου!!

Εγω εχω συσπασεις και πονακια μια χαρα....Αντε να δουμε...Η κουζινα μου για οσες διαβασατε τι ακριβως εχει γινει με τον νεροχυτη, ειναι σε μαυρα χαλια ειμαστε χωρις βρυση απλα με εναν νεροχυτη ασυνδετο και τασιφονια βρωμοκοπανε και εχει μυρισει ολο το σπιτι και ειμαστε με ανοιχτα παραθυρα και γινεται πανικος...Τελεια δηλαδη για να παω να γεννησω ολα ετοιμα...Περιμενουμε πρωι πρωι τον υδραυλικο...Ας μην αγχωθω ομως....αναπνοες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!!! ολη μερα δεν ειχα ιντερνετ.... ημουν κ στους δρομους....

felinidoc να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

maliv με το καλο κ το δικο σου αυριο!!!!

Τη Σοφια την κρατησαν μέσα για παρακολουθηση.., είχε πιεση. Θα μας πει η Σοφια η συμπεθερα μου τα νεότερα, το βραδυ που θα την δει.

η Σοφια ανεβασε πιεση κ ζαχαρο κ της ειπε η γιατρος της να παει στο νοσοκομειο για παρακολουθηση. 2.5 ωρες της εκαναν nst ειναι καλα η μπουμπου , αλλα εβαλαν τη Σοφια να κανει εξεταση για λευκωμα 24ωρου. κατα τα αλλα ολα καλα , εχει βρει μονοκλινο κ απολαμβανει την ησυχια της τωρα που μπορει γιατι απο μερα σε μερα ερχεται η μπουμπου!!!!

baJfp2.png

Ε μες στο άγχος και το πρόβλημά σου να έχεις μονόκλινο,κάααατι είναι και αυτό!!

Ας πάνε όλα καλά και αυτές τις μέρες να κρατάει αγκαλιά το μωρό της.

Κορίτσια με έχει πιάσει ολίγη αυπνία,έκατσα και έφτιαξα κουραμπιέδες,όχι πολλούς,μισή δόση έκανα γιατί τους τρώω μόνο εγώ αλλά αύριο θα κάνω κι άλλους,μοσχοβόλησε το σπίτι...

oCxsp2.png

αααααααααχ! εγω παλι νυσταζω αλλα περιμενω να περασει λιγο η ωρα να κανω την αγελαδα κ να παω για υπνο!!!

χαρα στο κουραγιο σου βρε doraki που μπορεσες κ εκανες κουραμπιεδες! εγω τελευταιες μερες δεν μπορουσα ουτε απο τον καναπε να σηκωθω!!! τωρα που εχω αρχισει να θυμιζω κατι απο την παλια Σοφια , εχω τρελη διαθεση για δουλειες αλλα σημερα το παραεκανα λιγο κ με ετσουζε η τομη....

baJfp2.png

Κοριτσακια εγω εχω πονακια ολο το απογευμα και τωρα εδω και καμποση ωρα περιπου κανα 2ωρο συσπασεις τις οποιες τις χρονομετραω και ειναι ανα δεκαλεπτο με πονο στη μεση...οκ...υποφερτος πονος γιατι διαρκει λιγο αλλα ειναι εντονος...Δεν εχω παρει γιατρο ακομη περιμενω μηπως γινει τιποτα πιο εντονο...Ξερω και γω τι να κανω...Προς το παρον θελω να παω να κανω ενα μπανακι και να λουστω γιατι δεν ξερω τι θα γινει το βραδυ εαν συνεχισει ετσι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσακια εγω εχω πονακια ολο το απογευμα και τωρα εδω και καμποση ωρα περιπου κανα 2ωρο συσπασεις τις οποιες τις χρονομετραω και ειναι ανα δεκαλεπτο με πονο στη μεση...οκ...υποφερτος πονος γιατι διαρκει λιγο αλλα ειναι εντονος...Δεν εχω παρει γιατρο ακομη περιμενω μηπως γινει τιποτα πιο εντονο...Ξερω και γω τι να κανω...Προς το παρον θελω να παω να κανω ενα μπανακι και να λουστω γιατι δεν ξερω τι θα γινει το βραδυ εαν συνεχισει ετσι...

ελινα μου , εγω θα σου ελεγα να παρεις τον γιατρο σου, να μπεις να κανεις κ το μπανακι σου γιατι σε βλεπω να γεννας σημερα!!!!!:P:p:p:p

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...