Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ και εγω αυτο λεω δεν θα αντεξω να παρω ολο τον μηνα παλι..μεχρι 38βδομαδες καλα ειναι..δεν μπορω κουραστηκα..

βασικα κατι ασχετο..με τον συζυγο εχουμε επαφη καθε βδομαδα 10μερες,χτες που καναμε τρελιτσες:lol::oops: ενιωθα πολυ ανετα γενικα δεν ειχα ενοχλησεις ενω ολες τις αλλες φορες η θα ψιλοπονουσα η θα ενιωθα κατι σαν μουδιασμα εχει τυχει σε καμια αυτο??τι να σημαινει αραγε??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα η συγκεκριμένη αν κάνω μέρες να εμφανιστώ, περνάει από το σπίτι μου για να δεί αν είμαι εδώ ή περνάει με τον άντρα της με το αυτοκίνητο. Τις προάλλες μου λέει Πέρασα αλλά είχες κλειστές τις κουρτίνες και φαντάστηκα ότι έλειπες!!!!!!!!! Και μια άλλη φορά πριν από κανά μήνα μου χτύπησε το κουδούνι μέσα στο μεσημέρι ενώ εγώ κοιμόμουν. Αλλά μέχρι να σηκωθώ από το κρεβάτι και να της ανοίξω, είχε φύγει!!!!!!!!!!

Όσο για τα χιόνια, ναι και εμένα μου αρέσουν αρκεί να μπορώ και εγώ να περάσω την Μαλακάσα όταν θα έρθει η ώρα του τοκετού!!!!!!!!!!!!

Καλη και η δικια σου φιλεναδα!!!Ετσι θα κανε και η δικη μου στανταρ!!Εχω αποφυγει με μαεστρια να της πω που μενω....Δεν υπαρχει περιπ[τωση!!!!!!!

Οσο για τα χιονια στο ευχομαι ολα θα πανε καλα και θα φτασεις μια χαρα στο μαιευτηριο!!μετα θα ριξει μετα αφου γεννησουμε ολες με σαφαλεια!!;);)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αχ και εγω αυτο λεω δεν θα αντεξω να παρω ολο τον μηνα παλι..μεχρι 38βδομαδες καλα ειναι..δεν μπορω κουραστηκα..

βασικα κατι ασχετο..με τον συζυγο εχουμε επαφη καθε βδομαδα 10μερες,χτες που καναμε τρελιτσες:lol::oops: ενιωθα πολυ ανετα γενικα δεν ειχα ενοχλησεις ενω ολες τις αλλες φορες η θα ψιλοπονουσα η θα ενιωθα κατι σαν μουδιασμα εχει τυχει σε καμια αυτο??τι να σημαινει αραγε??

Εγω Αννια μου δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εχω ξεχασει το αθλημα εδω και καιρο απο το σαραβαλιασμα που νιωθω!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Περιττο να σας πω οτι το σπιτι μου το γλειφω καθε μερα να ναι ετοιμο εχω φρικαρει...Θα παω και τωρα να κανω καμια δουλεια μπας και ενεργοποιηθει ο μπεμπης...Δεν καταλαβαινω ενω εχει εμπεδωθει ρε παιδι μου, με πιεζει αφορητα και οτραχηλος ειναι μαλακος πλεον, γιατι αργει,τι τον καθυστερει!!!!

Φιλακια σε ολες θα τα πουμε μετα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Annia μου μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω αλλά παρόλο που το θέλω,δεν έχω καταφέρει τίποτα.Είναι λες και θα μου διαλυθεί το σκελετικό σύστημα!!!

Εμένα ευτυχώς μεσημέρι δε με παίρνουν ποτέ γιατί ξέρουν και από πριν μείνω έγκυος ότι κοιμάμαι!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Αννια.. με τον καυμο μας παιζεις???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελίνα μου τι δουλειές κάνεις κάθε μέρα???

Γιατί αν ας πούμε σου παίρνει 2 μέρες να καθαρίσεις όλο το σπίτι,πότε προλαβαίνει να λερωθεί?Κάνεις τα ίδια κάθε μέρα?Και με τι κέφι?

Εγώ θέλω συνέχεια να κοιμάμαι και να τρώω (σαν τα ζώα πριν πέσουν σε χειμερία νάρκη...).

oCxsp2.png

Ντορακι καθε μερα ας πουμε βαζω σκουπα,το πατωμα λερωνεται αμεσως,καθε μερα σχεδον τα μπανια,κουζινα εννοειται,αλλα γενικα λογω εγκυμοσυνης εχω φρικαρει να ναι ολα στην εντελεια δεν ξερω πως γινεται να μην μπορω να παρω τα ποδια μου και απο την αλλη να χω τρομερη αδρεναλινη...Ειμαι στην τσιτα μιλαμε...Εχθες για παραδειγμα κατεβηκα και καθαρισα τον χωρο που εχουμε για τα 2 σκυλια μας τα οποια βγαζουν την τριχα του αιωνα...Και ειναι αρκετα μεγαλος χωρος.Τραβηξα σπιτακια εβαλα λαστιχο εβγαλα ενα σωρο τριχα και γενικα μου πηρε πολυ ωρα γιατι ειχα καιρο να τακανω αλλα δεν γινοταν ειχε τρελη βρωμα...Γενικα εχω να το λεω οτι πριν μεινω εγκυος λιγοτερο καθαριζα παρα τωρα που ειμαι...Τα κουφα των ορμονων ειναι αυτα...:tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

βρε κοριτσια δεν παιζω με τον πονο σας οταν γινετε ειναι της κακιας ωρας μη κουνας τοσο πολυ πιο σιγα,οχι τοσο βαθια χαλια δραμα η κατασταση..που καλε εδω ντρεπομαι να το συζητησω με εσας που σας ξερω καπως(τοσο καιρο μιλαμε) γραφω και κοκκινιζω ταυτοχρονα..θα κανω υπομονη μεχρι της 19και θα ρωτησω το γιατρο μια και καλη..

:-D

Διαφημίσεις

ΦΕΛΙΝΙΝΤΟΚ να σου ζήσει το μωρουλι.

Ελινα μου διαβαζα τοση ωρα την ιστορια με την ενοχλητικη και δεν καταλαβαινω για πιο λογο απο την στιγμη που δεν εχετε επαφες γιατι δεν της λες οτι στο μαιευτηριο δεν θες να ερθει αλλα ουτε και στο σπιτι?Τι θα σου κοψει την καλημερα? Χαρη θα σου κανει εγω με ατομα που δεν εχω θεμα και οταν ειναι ενοχλητικοι δεν μπορω δεν εχω υπομονη οχι με τους αδιαφορους θα τους ειχα στειλει χωρις δευτερη σκεψη.Εμενα που γιορταζει αυριο ο αντρας μου θα φυγω δεν ηξερα να μου κουβαληθει ολο το κουτσομπολοσογο και να καθομαι να γλειφω το σπιτι με την κοιλια στο στομα.

Δημητρα εγω το ειχα παρει το χαπι και πρεπει οταν το παρεις το στηθος να ειναι εντελως αδιο και σε καμια περιπτωση μα καμια ομως μην θηλασεις και συστηνουν να βαλεις ενα σφιχτο σουτιεν ή να δεθεις με μια γαζα για εκεινη την ημερα όχι να μην μπορεις να αναπνευσεις.Τωρα ρωτα και τον γιατρο σου και θα σου πει ο ιδιος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελινάκι μάλλον σε έχει πιάσει το σύνδρομο της φωλιάς,αλλά σε πολύυυυυυυ μεγάλο βαθμό!!Κι εγώ θέλω να είναι το σπίτι στην εντέλεια,αλλά είναι μεγάλο και 2 άτομα πώς να το λερώσουμε όλο?Κουζίνα καθαρίζω κάθε μέρα κι εγώ αλλά για τα υπόλοιπα έχω τον άντρα μου και τη γυναίκα που έρχεται για τις δουλειές!!!

annia μου εμείς κάπως έτσι είχαμε προσπαθήσει στον 7ο μήνα αλλά τελικά το αφήσαμε...Και από την άλλη έχω την κολλητή μου την ασυγκράτητη,να μου λέει πώς μπορώ τόσο καιρό χωρίς κοκό και ότι τώρα στην εγκυμοσύνη είναι τέλεια και πιο ωραία από πριν.......

oCxsp2.png

Μαρινακι κανονικα επρεπε να της το πω το ξερω,δεν κανουμε παρεα εδω και χρονια ειναι απο τις φιλιες τις πολυ παιδικες που μετα ετσι κι αλλιως χαθηκαμε και τωρα πια δεν μας δενει κατι...Ομως την εχουν πιασει οι αγαπες λες και ειμαστε κολλητες και ντρεπομουν να της πω οτι δεν θελω επισκεψεις ομως επειδη εγινε πλεον πολυ αδιακριτη ειπα πως εαν ξαναπαρει η τη μανα μου η εμενα θα της το πουμε πως δεν γινεται να ερθει γιατι ειναι ικανη να ερθει μονη της γιατι ξερει που γενναω..

Ντορακι μου αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα οτι το σπιτι ειναι μεγαλο και νομιζω πως θελει συνεχεια καθαρισμα ...Ομως αυτο που λερωνεται ειναι το σαλονι και η κουζινα που ειναι ενιαια ειναι τετοιο το ξυλο κατω που αφηνει μονιμως ασπρες πατημασιες και θελει συνεχεια να το κανεις.Αν μια μερα δε βαλωσκουπα εχει ολο σκονη ψιχουλα κτλ...μη ξεχνας εχω και συζυγο που ειναι χειροτερος απο μωρο εχει τσακωθει με τα πιατα του σπιτιου...:lol::lol::lol:

Ασχετο,τωρα που σας γραφω εχω και τις συσπασεις μου οι οποιες με πονανε αρκετα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εμένα ο άντρας μου έτσι είναι,ψίχουλα παντού,τι του βάζω σουπλά,πάλι κάποια θα ξεφύγουν και μου τη σπάει...Ειδικά τώρα που έχω βάλει χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο και στην κουζίνα...τα νεύρα μου...Προχτές ακούμπησε τη σακούλα με τα ταπεράκια της δουλειάς και το λάδωσε και έκανε τον κινέζο...

Και επίσης με παρκέ είναι δύσκολο,γι'αυτό έβαλα σε όλο το σπίτι πλακάκια,σκούπα-σφουγγάρισμα και τέλος!!

Βρε λες να γεννήσεις???Το ΣΚ πλησιάζει έτσι κι αλλιώς!!!!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...