Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πράγματι... Έτσι νιώθω και εγώ... Νόμιζα ότι θα είναι πιο εύκολα γιατί τα έχω ήδη περάσει. Αλλά είναι το πρώτο παιδί που χρειάζεται την φροντίδα και προσοχή σου, είναι και το σώμα που έχει ήδη υποστεί καταπόνηση..:(

Βρε παιδιά, εγώ είμαι περίεργη??? Πειτε μου σας παρακαλώ... Έχουν λυσσάξει κάποιοι να μας έρθουν επίσκεψη στο σπίτι (να μην μπω σε λεπτομέρειες - σημείωση : σε 1 εβδομάδα το πολύ γεννάω -. Άντε εντάξει λέμε, αλλά τα παιδιά τους ας μην τα φέρουν για το φόβο των ιώσεων. Ήδη είμαι σε απομόνωση τόσο καιρό, ας προσέξω άλλη μια βδομάδα μέχρι να γεννήσω. Εμ, όχι, θέλουν να φέρουν και τα παιδιά μαζί και παρεξηγούνται... Πέρα από τις ιώσεις (που εντάξει μας έχουν κάνει και υστερικούς αυτή την εποχή), είμαι σε θέση να δεχτώ κοινωνικές επισκέψεις 1 εβδομάδα πριν γεννήσω, που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου?? Εγώ έχω επιμείνει να επισκεφτούμε καμιά ετοιμόγεννη οικογενειακώς? Γιατί το κάνουν αυτό σε εμένα? Προφανώς δεν έχουν σκοπό να έρθουν στο μαιευτήριο, αλλιώς προς τι η βιασύνη???

Lucy δεν είσαι περίεργη κοπέλα μου, μάλλον αυτοί είναι στον κόσμο τους. Καλά δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί και να ενοχλούν; Και ειδικά τώρα με τις ιώσεις τουλάχιστον ας κρατήσουν τα παιδιά μακριά σου. Εγώ πάντως στην θέση σου θα αρνιόμουν ευγενικά βρίσκοντας μια δικαιολογία π.χ. ότι ο γιατρός μου έχει απαγορεύσει να έρχομαι σε επαφή με κόσμο αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος λόγω των ιώσεων και τέτοια. Προστάτευσε τον εαυτό σου και το μωράκι σου και ας γίνεις και κακιά!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέεεεεραααα κι από μένα!!!

Μου αρέσει τόοοοοσο πολύ που είναι έτσι ο καιρός!!!!Είναι γούστα κι αυτά τελικά,δεν ξέρω αν ισχύει αλλά λένε ότι αυτοί που έχουν γεννηθεί χειμώνα,τους αρέσει αυτή η εποχή,ε εγώ είμαι Νοέμβρη,οπότε λογικό μου φαίνεται!!!

Βέβαια,δεν έχω να τρέχω σε δουλειές και έξω,οπότε στο σπίτι είναι τέλεια!!!

Χτες είχα ένα δύσκολο βράδυ,η μικρή κουνιόταν πάρα πολύ και συνέχεια,κάποια στιγμή ένιωσα να θέλω να κάνω κακάκια,πήγα και καθόμουν στη λεκάνη αλλά ένας πολύ οξύς πόνος με χτυπούσε στον ποπό,πεταγόμουν επάνω,τελικά πήγα και ξάπλωσα χωρίς αποτέλεσμα και όλη τη νύχτα στριφογυρνούσα,δεν μπορώ πια να σηκώσω τη λεκάνη μου για να γυρίσω πλευρό,μόνο σέρνομαι σιγά σιγά...

Πότε θα τελειώσει αυτό????

ΜΑΧΗ μου αν χιονίσει ούτε εγώ θα μπορώ να πάω στο μαιευτήριο,γιατί μένω ψηλά στο βουνό και γύρω γύρω είναι όλο τεράστιες κατηφόρες,οπότε με βλέπω για τοκετό στο σπίτι!!!!

oCxsp2.png

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια...Σας καταλαβαινω ολες με τους πονους που εχετε ακριβως τους ιδιους εχω κι εγω ειμαι σαν να χω φαει ξυλο και ποναω παντου...Οι προσαγωγοι μου αστα να πανε...Το μωρο πιεζει αφορητα,εγω χθες ειδα παλι διαφανη βλεννα και το βραδυ ειχα για πρωτη φορα επιτελους λιγο εντονοτερους πονους περιοδου στη μεση μαζι με συσπασεις...Τελικα μετα που με πηρε ο υπνος περασαν καπως...

Φελινιντογκ να σου ζησει!!!

Ντορακι ακριβως τον ιδιο πονο αισθανθηκα κι εγω σημερα ειναι εκει ολο το συστημα τωρα καταπονημενο...

Κατα τα αλλα με παιρνουν ολοι τηλ.να δουν εαν γεννησα και γενικα τα χω φτυσει απο θεμα εξαντλησης...

Επισης προσεξα τη λιστα μας....Οχι δηλαδη κοιταξτε την...ειμαι περικυκλωμενη και ολες εχουνε γεννησει γυρω γυρω....Εγω ποτε θα γινω μανα??????:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια...Σας καταλαβαινω ολες με τους πονους που εχετε ακριβως τους ιδιους εχω κι εγω ειμαι σαν να χω φαει ξυλο και ποναω παντου...Οι προσαγωγοι μου αστα να πανε...Το μωρο πιεζει αφορητα,εγω χθες ειδα παλι διαφανη βλεννα και το βραδυ ειχα για πρωτη φορα επιτελους λιγο εντονοτερους πονους περιοδου στη μεση μαζι με συσπασεις...Τελικα μετα που με πηρε ο υπνος περασαν καπως...

Φελινιντογκ να σου ζησει!!!

Ντορακι ακριβως τον ιδιο πονο αισθανθηκα κι εγω σημερα ειναι εκει ολο το συστημα τωρα καταπονημενο...

Κατα τα αλλα με παιρνουν ολοι τηλ.να δουν εαν γεννησα και γενικα τα χω φτυσει απο θεμα εξαντλησης...

Επισης προσεξα τη λιστα μας....Οχι δηλαδη κοιταξτε την...ειμαι περικυκλωμενη και ολες εχουνε γεννησει γυρω γυρω....Εγω ποτε θα γινω μανα??????:tongue::tongue::tongue:

Θα γίνεις, θα γίνεις!!!!!!!!!!!!! Μη σου πώ και μέσα στο Σαββατοκύριακο.... έχω καλό προαίσθημα!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Άσε βρε Ελίνα μου,κι εμένα χτες τα τηλέφωνα,σταθερό και κινητό,δε σταμάτησε να χτυπάει,κάποια στιγμή μιλούσα σχεδόν παράλληλα...

Και όλοι να ρωτάνε το ίδιο,ακόμα δε γέννησες,πώς νιώθεις,το μωρό κλωτσάει,έχει πάρει θέση........

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...

oCxsp2.png

Άσε βρε Ελίνα μου,κι εμένα χτες τα τηλέφωνα,σταθερό και κινητό,δε σταμάτησε να χτυπάει,κάποια στιγμή μιλούσα σχεδόν παράλληλα...

Και όλοι να ρωτάνε το ίδιο,ακόμα δε γέννησες,πώς νιώθεις,το μωρό κλωτσάει,έχει πάρει θέση........

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...

Δηλαδή δεν είμαι μόνο εγώ που με έχουν ζαλίσει τελικά; Γιατί έχω φτάσει σε σημείο να επιλέγω ποια τηλέφωνα θα σηκώνω πλέον!!!!!!!!!!! Ναι, ναι το κάνω και αυτό για να έχω την ηρεμία μου. Είναι κάποια άτομα που με παίρνουν τηλέφωνο κάθε τρείς και λίγο και όλοι κάνουν την κλασσική ερώτηση Ακόμα δεν γέννησες; Το πόσο εκνευρίζομαι δεν λέγεται!!!!!!!!!!! Ειδικά μια φίλη μου που έχει 2 παιδιά και ξέρει ότι τώρα στο τέλος χρειάζεται ηρεμία και ήταν εκείνη που μου είπε ότι στις εγκυμοσύνες της δεν ήθελε να μιλάει σε κανέναν, εκείνη είναι που κάνει τα περισσότερα τηλέφωνα!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Eγραψα ενα κατεβατο και ειχε πεταξει εξω....Τ νευρα μου.....!!!!

Καταλαβαινω κοριτσια να σε ρωτανε συνεχεια οσο να ναι αρχιζει και κουραζει πλεον...Ειμαστε κι εμεις στη φαση μας και αν και γινεται καλοπροαιρετα μας πειραζει λιγακι γιατι κι εμεις ανυπομονουμε...Εμενα ας πουμε οταν με παιρνουν και ρωτανε γεννησες και ενω εχω πει θα σας πω οταν ειναι και μετα απο 2 μερες ξανρωτανε με εκνευριζει και με αγχωνει λιγακι...Ενω υπαρχουν φιλες που απλα με παιρνουν η στελνουν μην.για να με ρωτησουν πως νιωθω πως ειμαι σωματικα κτλ...αυτο δεν με ενοχλει καθολου...

Εγραφα πριν για μια παλια παιδικη φιλη οικογενειακη η οποια δεν με βλέπει πια αλλα ειναι απιστευτα αδιακριτη με τα τηλεφωνα τις ωρες κτλ...Ε εδω και ενα μηνα με χει ταραξει στα τηλ...να επιμενει εαν δεν το σηκωνω,και οταν τελικα μιλαμε να με χειτρελανει ποτε γενναω και ποτε γενναω και να μην ξεχασω να την παρω να ερθει στο μαιευτηριο (που εγω δεν θελω γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχουμε τιποτα κοινο και δεν βλεπομαστε εδω και χρονια και γενικα θελω λιγες επισκεψεις λογω γριπης κι εκει που δουλευει ειναι με παιδακια και ειχανε 4 κρουσματα...)

Στο τελος εκανε και το κορυφαιο ζαλιζε και τη μανα μου μερα παρα μερα και καποια στιγμη την παιρνει τη γυναικα πριν 3 βδομαδες περιπου 8 παρα τηλ.και την ξυπνησε η γιαγια της κοπελας για να ρωτησει εαν γεννουσα εκεινη την ημερα γιατι της ειπε εκεινη να παρει!!!Φρικαρε η μανα μου!!

Και μετα απο λιγες μερες την ξαναπαιρνει η ιδια η κοπελα τη μανα μου να την ξαναρωτησει ωσπου δεν αντεξε και η μανα μου και της λεει ρε παιδακι μου τι τρωγεσαι καθε μερα...ειπαμε δεν ειναι ακομη να γεννησει!!!ελεος δηλαδη ρε παιδια....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εγώ δεν απαντάω στα τηλέφωνα...δεν έχω όρεξη καθόλου να μιλήσω, ακόμα και σε φίλες μου. Το ξέρω οτι το κάνουν απο ενδιαφέρον αλλα εγώ περνάω τη φάση μου και δεν θέλω ούτε να εξηγώ την κατάσταση μου ούτε να μου λένε υπομονή.

Κουράγιο στη μανούλα σου Ελίνα!!

Ντοράκι, εγω Γεννάρη ειμαι γεννημένη, μαρεσει πολύ ο χειμώνας αλλα όχι να βρέχει συνέχεια. Προτιμώ το χιόνι..βέβαια τώρα εύχομαι να μην χιονίσει για να μην έχετε δυσκολίες να πατε στο μαιευτήριο!!

Μάχη και εγώ δεν σκέφτομαι να πάρω θηλαστρο και αποστειρωτή αρχικά.Μονο αν μου χρειαστούν στην πορεία.

Εμένα πάλι σήμερα μου έχει πέσει τοσο η πίεση που νιώθω σαν ζαλισμένο κοτόπουλο.

Σοφάκι έχουμε νέα απο τις εξετάσεις σου;

Ελίνα είδες τελικά είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να γίνουν πολύ ενοχλητικοί!!!!!!!!!! Το καταλαβαίνω ότι το κάνουν από ενδιαφέρον αλλά μερικοί το παρακάνουν όπως στην δική σου περίπτωση. Και καλά να μην έχουν ζήσει την εγκυμοσύνη το καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζουν τα συναισθήματά μας και γίνονται ενοχλητικοί αλλά να έχουν περάσει από αυτήν την φάση όχι μια αλλά δυο φορές (όπως στην δική μου περίπτωση) και να κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν; Για την συγκεκριμένη φίλη που ανέφερα προηγουμένως όταν πιάσει το τηλέφωνο, ξεχνάει να το αφήσει. Μιλάμε το λιγότερο μισή ώρα και εγώ δεν πολυσυμπαθώ τις κουβέντες μέσω τηλεφώνου. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά που με ρωτάει κάθε τρείς και λίγο για την εγκυμοσύνη μου, κάθεται και μου λέει όλα τα νεότερα που έχει σχετικά με την αψιμαχία της με την κουνιάδα της λές και εμένα με ενδιαφέρει!!!!!!!!!!!!!!! Ειδικά στην παρούσα φάση!!!!!!!!!!! Σημειωτέον: Με την κουνιάδα της είμαστε κάτι περισσότερο από φίλες και αισθάνομαι πολύ άσχημα που με βάζει στην μέση.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Ινακι κουραγιο δεν λες τιποτα!!!Κι εγω στη συγκεκριμενη σταματησα να το σηκωνω...Για να καταλαβεις ποσο αδιακριτη μπορει να ειναι,εαν ηξερε που μενω θα ερχοταν ανετα χωρις να τηλεφωνησει...Ανετα σου λεω..Ετσι κανουν και οι δικοι της η μαμα της και η γιαγια της στο σπιτι της μανας μου...8 το πρωι βαρανε κουδουνια χωρις να πουν οτι ερχονται!!!

Παντως κι εμενα μαρεσει ο χειμωνας και ιδιως το χιονι αρκει να μπορω να παω στο μαιευτηριο!!Μετα ας ριξει οσο θελει και ας αποκλειστουμε!!!Εγω μενω και θρακομακεδονες που γενικα εχει πολλα χιονια!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας και απο μενα κοριτσια,καλα τελειος αυτος ο καιρος οτι πρεπει για χουχουλιασμα αλλα που??εγω εχω κατι ψιλοπονακια απο χτες το βραδυ και μια πιεση χαμηλα,λετε να κανει λαθος ο γιατρος και να βγει πιο νωρις ο μπεμπουλης??δεν με πειραζει καθολου γιατι πλεον ειναι ολα ετοιμα..

:-D

Ελίνα είδες τελικά είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να γίνουν πολύ ενοχλητικοί!!!!!!!!!! Το καταλαβαίνω ότι το κάνουν από ενδιαφέρον αλλά μερικοί το παρακάνουν όπως στην δική σου περίπτωση. Και καλά να μην έχουν ζήσει την εγκυμοσύνη το καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζουν τα συναισθήματά μας και γίνονται ενοχλητικοί αλλά να έχουν περάσει από αυτήν την φάση όχι μια αλλά δυο φορές (όπως στην δική μου περίπτωση) και να κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν; Για την συγκεκριμένη φίλη που ανέφερα προηγουμένως όταν πιάσει το τηλέφωνο, ξεχνάει να το αφήσει. Μιλάμε το λιγότερο μισή ώρα και εγώ δεν πολυσυμπαθώ τις κουβέντες μέσω τηλεφώνου. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά που με ρωτάει κάθε τρείς και λίγο για την εγκυμοσύνη μου, κάθεται και μου λέει όλα τα νεότερα που έχει σχετικά με την αψιμαχία της με την κουνιάδα της λές και εμένα με ενδιαφέρει!!!!!!!!!!!!!!! Ειδικά στην παρούσα φάση!!!!!!!!!!! Σημειωτέον: Με την κουνιάδα της είμαστε κάτι περισσότερο από φίλες και αισθάνομαι πολύ άσχημα που με βάζει στην μέση.

Καλα θα κανεις να μην το σηκωνεις πλεον!!!Ειναι φοβερο να σε ζαλιζουν για χιλια δυο ασχετα εσυ τωρα εισαι σε μια τοσο περιεργη κατασταση και τοπ τελευταιο που θες ειναι να συζητας τα κουτσομπολια της γειτονιας κτλ...Ειδες καποιο ανθρωποι καθολου δεν καταλαβαινουν τα ορια ρε παιδι μου....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας και απο μενα κοριτσια,καλα τελειος αυτος ο καιρος οτι πρεπει για χουχουλιασμα αλλα που??εγω εχω κατι ψιλοπονακια απο χτες το βραδυ και μια πιεση χαμηλα,λετε να κανει λαθος ο γιατρος και να βγει πιο νωρις ο μπεμπουλης??δεν με πειραζει καθολου γιατι πλεον ειναι ολα ετοιμα..

Αννια μου στο ευχομαι να μην παρεις ολο το μηνα εχεις πιθανοτητες λογω οτι εισαι δευτερομανουλα!Παντως κι εγω που νιωθω αυτη την πιεση πριν μπω στον μηνα μου και το παιδι ειχε παρει θεση και ηταν χαμηλα τοσο καιρο κοιτα που εχει φτασει το τικερακι μου!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ινακι κουραγιο δεν λες τιποτα!!!Κι εγω στη συγκεκριμενη σταματησα να το σηκωνω...Για να καταλαβεις ποσο αδιακριτη μπορει να ειναι,εαν ηξερε που μενω θα ερχοταν ανετα χωρις να τηλεφωνησει...Ανετα σου λεω..Ετσι κανουν και οι δικοι της η μαμα της και η γιαγια της στο σπιτι της μανας μου...8 το πρωι βαρανε κουδουνια χωρις να πουν οτι ερχονται!!!

Παντως κι εμενα μαρεσει ο χειμωνας και ιδιως το χιονι αρκει να μπορω να παω στο μαιευτηριο!!Μετα ας ριξει οσο θελει και ας αποκλειστουμε!!!Εγω μενω και θρακομακεδονες που γενικα εχει πολλα χιονια!

Εμένα η συγκεκριμένη αν κάνω μέρες να εμφανιστώ, περνάει από το σπίτι μου για να δεί αν είμαι εδώ ή περνάει με τον άντρα της με το αυτοκίνητο. Τις προάλλες μου λέει Πέρασα αλλά είχες κλειστές τις κουρτίνες και φαντάστηκα ότι έλειπες!!!!!!!!! Και μια άλλη φορά πριν από κανά μήνα μου χτύπησε το κουδούνι μέσα στο μεσημέρι ενώ εγώ κοιμόμουν. Αλλά μέχρι να σηκωθώ από το κρεβάτι και να της ανοίξω, είχε φύγει!!!!!!!!!!

Όσο για τα χιόνια, ναι και εμένα μου αρέσουν αρκεί να μπορώ και εγώ να περάσω την Μαλακάσα όταν θα έρθει η ώρα του τοκετού!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...